Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι αλλα επειδη αγχώθηκα λεω μηπως κανω κ την κυριακη:tongue:

Εγω δε συμφωνώ... Αλλα το άγχος σε καταβάλει... Αν νομίζεις ότι δε θα σ δημιουργήσει πάρα πάνω άγχος! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Καλημέρα καλά ξυπνητουρια!

Είναι κάποια από εσάς σε αναμονή για χοριακη την Δευτέρα μετά από εμβρυομεταφορα?η είμαι μόνη αναμένω αχαχχαα

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Εγω δε συμφωνώ... Αλλα το άγχος σε καταβάλει... Αν νομίζεις ότι δε θα σ δημιουργήσει πάρα πάνω άγχος! 

Το σκεφτομαι ακομα χαχαχαχαχ επειδη θα περασουμε εξω απο μια κλινικη λεω μηπως το επιχειρήσω 

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Το σκεφτομαι ακομα χαχαχαχαχ επειδη θα περασουμε εξω απο μια κλινικη λεω μηπως το επιχειρήσω 

Ναι και θα έχει διαφορετική μέτρηση. Και θα αγχωθείς περισσότερο. 

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλύτερα να προσέχουμε, δεν ξέρω τι χρησιμοποιείται για την προστασία της γάτας αλλά αν υπάρχουν φυτικές εναλλακτικές θα είναι προτιμότερο να τις εφαρμόζουμε στα κατοικίδια σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης. 

Να πω βέβαια ότι ο γυναικολόγος μου δεν έδωσε σημασία κ είπε δεν πειράζει αλλά θα ακούσω καλύτερα την κτηνίατρο που ξέρει πιο πολλά για το τι περιέχουν τα κολάρα κ οι αμπούλες.

Εμείς θα τους τα αλλάξουμε πάντως καλού κακού. 

Δεν ξέρουμε τι έχει ο σκυλάκος μου, έκανε πυρετό, δεν είχε όρεξη να φάει κ έβγαλε κ πληγές στο σώμα του ο καημένος. Η άλλη μου σκυλίτσα δεν έχει κάτι οπότε φαίνεται ότι δν κολλάει.

Η γιατρός πήρε αίμα για ερλίχεια κ καλαζάρ κ βγήκε αρνητικός. Έστειλε αίμα στο εργαστήριο κ για περεταίρω εξετάσεις. Του έκανε ένεση δυνατή αντιβίωση κ δυνάμωσε, έφαγε κ ήταν πιο ζωηρός. Τι να πω.. έχω καταστεναχωρηθεί αλλά τουλάχιστον μας είπε η γιατρός ότι δεν φαίνεται του θανατά οπότε το παλεύουμε..

Μας έδωσε κ pulvo για τις πληγές του.

Αχου μωρέ η ψυχούλα... Περαστικούλια του να είναι! Πώς είναι σήμερα?

Οι γάτες μας επειδή δε βγαίνουν έξω παρά ζουν αυστηρά μέσα στο σπίτι, δεν έχουν συχνά ανάγκη από αμπούλες, τύπου μια φορά το χρόνο τους βάζουμε κι αυτό περισσότερο προληπτικά. Δεν έγινε κάτι να μην τους βάλουμε για λίγο παραπάνω διάστημα, προστατευμένες είναι!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Το ιδιο ακριβως επινα κ πινω για αυτο παραξενεύτηκα…:(

νομίζω ότι είναι θέμα ορμονών. Μια το σώμα κάνει κατακράτηση μια αποβάλλει τα υγρά. Πότε έχεις ραντεβού να σε δει ο γιατρός;

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Αχου μωρέ η ψυχούλα... Περαστικούλια του να είναι! Πώς είναι σήμερα?

Οι γάτες μας επειδή δε βγαίνουν έξω παρά ζουν αυστηρά μέσα στο σπίτι, δεν έχουν συχνά ανάγκη από αμπούλες, τύπου μια φορά το χρόνο τους βάζουμε κι αυτό περισσότερο προληπτικά. Δεν έγινε κάτι να μην τους βάλουμε για λίγο παραπάνω διάστημα, προστατευμένες είναι!

Νομίζω είναι καλύτερα αλλά  όχι τελείως καλά. Είμαστε σε επαγρύπνηση κ τον παρακολουθούμε. 

Αν είναι μόνο στο σπίτι τα γατάκια νομίζω είστε ασφαλείς για τσιμπούρια κ άλλες νόσους. Εμείς είχαμε έναν γάτο μέχρι πρόπερσι, έμπαινε σπίτι, έβγαινε κ έξω. Δυστυχώς κόλλησε λοιμώδη περιτονίτιδα γάτας προφανώς από άλλο γατί αδέσποτο και τον χάσαμε 8 χρονών. Ήταν καλός γάτος αλλά τσαμπουκαλής, πιθανόν έτσι κόλλησε, θα τσακώθηκε με κάποιον κ πέθανε. 

• Λυπημένη/-ος 2

11 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια καλησπέρα! Τέλος του μήνα θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορα σε φυσικο κυκλο . Ο γιατρός μου είπε και επιμένει να βάλουμε μια βλαστοκυστη και όχι δυο . Ποια είναι η αποψη σας ? Είμαι 39 ετών. Θα ήθελα να δω που βρίσκεστε και εσείς σε αυτό και με τι κριτήρια το αποφασίσατε...

Καλημέρα κορίτσι μου και με το καλό να γίνει η εμβρυομεταφορά σου! Σου εξήγησε ο γιατρός για ποιο λόγο προτιμάει 1 βλαστοκύστη αντί για 2? Φοβάται ότι μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου μια δίδυμη κύηση σε σένα ή θεωρεί ότι έχετε τόσες καλές πιθανότητες με τις βλαστοκύστες σας? Υποθέτω κάποιος από αυτούς τους δύο θα είναι ο λόγος, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Επειδή συνήθως βάζουν δύο. Καλό είναι να σου εξηγήσει το σκεπτικό του πάντως (αν δεν το έχει κάνει ήδη) για να προχωρήσεις με εμπιστοσύνη και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και αν έχεις δεύτερες σκέψεις δηλαδή, θα σου έλεγα οπωσδήποτε να τις συζητήσεις μαζί του. Μπορείς επίσης να συμβουλευτείς και τους εμβρυολόγους γι' αυτό. Πολλές φορές δεν έχουν την ίδια άποψη με τους γιατρούς και θα είχε ενδιαφέρον και τη δική τους άποψη.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πηγα στο γιατρό για τα πονακια μ. Το έντερο είναι και πονακια φυσιολογικα της εγκυμοσύνης! Όλα καλά, το μωρο μεγαλωσε, ακουσαμε καρδουλα ξανα, δ3ν εχει αποκόλληση. Ολα κομπλέ! Ουφφ ανακουφιστηκα! 

Μπράβο Angot! Πας πολύ καλά! :)

πρίν από 18 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

νομίζω ότι είναι θέμα ορμονών. Μια το σώμα κάνει κατακράτηση μια αποβάλλει τα υγρά. Πότε έχεις ραντεβού να σε δει ο γιατρός;

Νομίζω είναι καλύτερα αλλά  όχι τελείως καλά. Είμαστε σε επαγρύπνηση κ τον παρακολουθούμε. 

Αν είναι μόνο στο σπίτι τα γατάκια νομίζω είστε ασφαλείς για τσιμπούρια κ άλλες νόσους. Εμείς είχαμε έναν γάτο μέχρι πρόπερσι, έμπαινε σπίτι, έβγαινε κ έξω. Δυστυχώς κόλλησε λοιμώδη περιτονίτιδα γάτας προφανώς από άλλο γατί αδέσποτο και τον χάσαμε 8 χρονών. Ήταν καλός γάτος αλλά τσαμπουκαλής, πιθανόν έτσι κόλλησε, θα τσακώθηκε με κάποιον κ πέθανε. 

Ο γιατρος ειπε αν βγει καλη η χοριακη της Δευτέρας μετα απο μια βδομάδα θα μ δει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ζαργαναρα είπε:

Είναι κάποια από εσάς σε αναμονή για χοριακη την Δευτέρα μετά από εμβρυομεταφορα?η είμαι μόνη αναμένω αχαχχαα

Καλημέρα συναγωνίστριες!!!!

Οχι βρε !!! Δεν είσαι μόνη σου  σε αναμμενα κάρβουνα!!! Είμαστε πολλές! 
Και εγώ @Μπισκοτακι27 νομίζω ότι πάω τουαλέτα λιγότερο και με έχουν ζώσει τα φίδια…με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην πάω σήμερα για τη χοριακη να δω αν διπλασιάστηκε και να μην περιμένω τη Δευτέρα…

Εκανα και αλλά 2 τεστ εγκυμοσύνης σήμερα…

Εμενα με ανησυχεί ότι εχω και τα νεύρα μου…όπως πριν από περίοδο…σήμερα αύριο θα αδιαθετούσα εγώ…εσείς πως πάτε με αυτό;;; 

Μου έχουν μπει κάτι ιδέες κορίτσια…ότι και καλά χάθηκε εκεί με τους πόνους  την Τετάρτη το βράδυ και ότι απλά την Πέμπτη το πρωί δεν είχε προλάβει να πέσει η χοριακη…ποσά σενάρια διαφορετικά κάνει το μυαλό…

Πάμε για κανένα καφεδάκι να ξεχαστούμε…αυτό που ήμουν και σπίτι όλη την εβδομάδα δεν βοηθάει στις σκέψεις…

Μενει καμία σας κέντρο ;;;; :grin:

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Νιωθω οτι μου κόβεται σιγα σιγα η συχνοουρια.Λετε να μην πηγαίνει καλα το θεμα;:(

Αποκλείεται να είναι αυτό ένδειξη ότι δεν πάει καλά! Γιατί ακόμα κι αν δεν πήγαινε κάτι καλά, ο σάκος που έχεις μέσα σου αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερος από γκρέιπφουτ και δεν εξαφανίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θα εξακολουθούσε να πιέζει! Αν σε ανακουφίζει πάντως, να σου πω ότι ούτε σε μένα είναι σταθερή η συχνοουρία, έχω διακυμάνσεις, από την αρχή εως και τώρα!

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Πηγα στο γιατρό για τα πονακια μ. Το έντερο είναι και πονακια φυσιολογικα της εγκυμοσύνης! Όλα καλά, το μωρο μεγαλωσε, ακουσαμε καρδουλα ξανα, δ3ν εχει αποκόλληση. Ολα κομπλέ! Ουφφ ανακουφιστηκα! 

❤❤❤

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Οχι άλλες φορές κατουραω 20 φροες τη μέρα και αλλες5! 

Ρε κι εγώ το ίδιο και μου φαινόταν πολύ κουλό!! Αλλά αφού το έχεις κι εσύ θα είναι νορμάλ!

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Τετοια λεγε μου χαχαχααχ 

Εγω σκεφτομαι μηπως παω αυριο να κανω μια χοριακη να δω αν τουλαχιστον αυξάνεται κ μετα ξανα την δευτερα για να δω αν διπλασιάστηκε γιατι αγχώθηκα 

Από ένα σημείο κι έπειτα δεν διπλασιάζεται! Εγώ λέω να μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι πάντως γιατί δε θα βγάλεις άκρη, μπορεί να αγχωθείς και περισσότερο! Καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου και στην τελική πες του να πας για υπέρηχο να βεβαιωθείς ότι όλα είναι οκ!

Καλά αποτελέσματα ζαργανάρα!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα συναγωνίστριες!!!!

Οχι βρε !!! Δεν είσαι μόνη σου  σε αναμμενα κάρβουνα!!! Είμαστε πολλές! 
Και εγώ @Μπισκοτακι27 νομίζω ότι πάω τουαλέτα λιγότερο και με έχουν ζώσει τα φίδια…με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην πάω σήμερα για τη χοριακη να δω αν διπλασιάστηκε και να μην περιμένω τη Δευτέρα…

Εκανα και αλλά 2 τεστ εγκυμοσύνης σήμερα…

Εμενα με ανησυχεί ότι εχω και τα νεύρα μου…όπως πριν από περίοδο…σήμερα αύριο θα αδιαθετούσα εγώ…εσείς πως πάτε με αυτό;;; 

Μου έχουν μπει κάτι ιδέες κορίτσια…ότι και καλά χάθηκε εκεί με τους πόνους  την Τετάρτη το βράδυ και ότι απλά την Πέμπτη το πρωί δεν είχε προλάβει να πέσει η χοριακη…ποσά σενάρια διαφορετικά κάνει το μυαλό…

Πάμε για κανένα καφεδάκι να ξεχαστούμε…αυτό που ήμουν και σπίτι όλη την εβδομάδα δεν βοηθάει στις σκέψεις…

Μενει καμία σας κέντρο ;;;; :grin:

Χαχαχα καλά θα ήταν!εμένα ο γιατρός μου τα έχει απαγορεύσει...ξάπλα και σπίτι μονο

πρίν από 37 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Και τα δικά μας έχουν λοιμώδη περιτονίτιδα μάλλον εκ γεννητής και τα δύο και μάλιστα η Ταρτούλα μας στον υψηλότερο τίτλο και της δημιουργεί θέματα στο γαστρεντερικό της αρκετά συχνά, αλλά δε νοσεί κανένα ευτυχώς. Και όσο ζουν σπίτι και είναι προστστευμένα, θέλω να ελπίζω ότι έχουν λιγοστές πιθανότητες να το εμφανίσουν. Ξέρω ότι αν συμβεί δε θα έχει πισογύρισμα... Τις φροντίζουμε άπειρα... Λυπάμαι πολύ για τον γατούλη σου...

@kateriiina25 σε σκεφτόμαστε!!! Να πάνε όλα καλά κορίτσι μου! Περιμένουμε νέα σου! ❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...