Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, Margeau είπε:

Τι κάνεις καλή μου? Ξεκινήσατε? Καλή αρχή από καρδιάς! :wub:

Καλημέρα. Καλά είμαι. Είμαι σε αναμονή περιόδου ακόμα για να ξεκινήσω. Θα πάρω και τον γιατρό μου σήμερα να τον ενημερώσω για τα αντιπυρηνικα και για την αλλεργία που είχαν βγει πιο υψηλά γιατί θα αργησουν να βγουν τα αποτελέσματα από το Ελενας. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω από βδομάδα. Τα έχω κάνει από 17/5. Άργησαν πολύ αυτή την φορά. Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες και ρώτησες και λυπάμαι για το δικό σου αποτέλεσμα. Αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος σκέψης σου και όπως το πήρες 

8 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Εύχομαι όλοι μας να καταφέρουμε γρήγορα να κρατήσουμε τα παιδάκια μασ από προχτές που κάνουμε τα φάρμακα νομίζω ότι την γυναίκα μου την ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο μεγάλη δοκιμασία η εξωσωματική σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορα πολλά παιδιά σε όλες σας.

Υπάρχει κοπέλα εδώ μέσα με περισσότερα κιλα ;;; Πιστεύετε το βάρος παίζε ρόλο είναι κάτι που μας δημιουργεί λίγο άγχος

Εγώ έχω παραπάνω κιλά και ο γιατρός ποτέ δεν μου έχει πει τίποτα. Ούτε να χάσω, ούτε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα. Οπότε μην αγχώνεστε. Απλά λογικά όταν με το καλό μείνει έγκυος θα της πει να προσέχει να μην πάρει πολλά κιλά γιατί μετά σε δυσκολεύει στην γέννα. Καλή αρχη σας εύχομαι. Να έχετε θετικά αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και σε μένα το ίδιο. Έχω αντίσταση στην κλομιφαίνη, δεν έκανα καν ωορρηξία. Το femara μου ταίριαξε καλύτερα

@κοτοπουλάκι περαστικά στο σκυλάκι σου! Ευχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα το εχω κι εγώ υπόψιν γιατί έχω και σκύλο και γάτα 

Θεωρώ πως αν εσένα δεν σε ενοχλεί η δίδυμη κύηση που υπάρχει περίπτωση να προκύψει τότε γιατί να μειώσεις τις πιθανότητες; Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας και θεωρεί οτι ειναι επικίνδυνο 

Μπράβο σου που στηρίζεις τόσο πολύ την γυναίκα σου.

Όσον αφορά το βάρος δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σίγουρα τα πολλά κιλά παίζουν κάποιο ρόλο σε όλα τα θέματα υγείας αλλά δεν είναι και λόγος να μην πάει καλά η διαδικασία. Τώρα έχετε ξεκινήσει και δεν έχει νόημα να σας προσθέτει παραπάνω άγχος αυτο το πράγμα. Αν υπήρχε πρόβλημα θα σας το είχε πει ο γιατρός σας. Ηρεμήστε και καλή επιτυχία! Να μας πεις εξελίξεις :) 

Συχαριστώ για την απαντηση , δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.  Αντιθέτως κιόλας είμαι ψηλή,  και θεωρώ ότι ο σωματοτυπος μου μπορει να στηρίξει μια δίδυμη κυηση . Θέλει πράγματι σκέψη... όσο το σκέφτομαι νομ8ζω όμως ότι ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ήθελα να έχω δίδυμα.

πρίν από 6 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Συχαριστώ πολύ κοριτσι μου, πολύ βοηθητικο το μηνυμα σου και κατατοπιστικο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να αποφύγω τη δίδυμη κυηση απλά με αγχωνει λιγο η μείωση των ποσοστών.  Αυτό όμως που είπες ότι δεν επηρεάζεται η δυναμική της βλαστοκυστης αν είναι μόνη της ...νομιζω ότι αρχίζει να μου ξεκαθαρίζει το τοπίο.  

Καλημέρα και από εμένα 

Ο γιατρός μου εμένα ήταν κάθετος ότι θα βάζαμε περισσότερα από ένα 

Γιατί οι πιθανότητες λιγοστεύουν όσο περνάνε τα χρόνια είμαι κ εγώ 40 βάλαμε 3 βλαστόκυστες και πιάστηκε η μία 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Εύχομαι όλοι μας να καταφέρουμε γρήγορα να κρατήσουμε τα παιδάκια μασ από προχτές που κάνουμε τα φάρμακα νομίζω ότι την γυναίκα μου την ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο μεγάλη δοκιμασία η εξωσωματική σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορα πολλά παιδιά σε όλες σας.

Υπάρχει κοπέλα εδώ μέσα με περισσότερα κιλα ;;; Πιστεύετε το βάρος παίζε ρόλο είναι κάτι που μας δημιουργεί λίγο άγχος

Καλημέρα εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!κοίτα λένε ότι παίζει ρόλο!αλλά άμα το δεις και από την άλλη πόσοι από εμάς έχουμε πάει στα κέντρα που πάμε και βλέπουμε να είναι έγκυρο γυναίκες με παραπάνω κιλά!όλοι μας το έχουμε δει !όποτε τι να πω είναι θέμα τύχης όλα!έτσι πλέον πιστεύω και για εμένα!

πρίν από 38 λεπτά , Kallo είπε:

Καλημέρα. Καλά είμαι. Είμαι σε αναμονή περιόδου ακόμα για να ξεκινήσω. Θα πάρω και τον γιατρό μου σήμερα να τον ενημερώσω για τα αντιπυρηνικα και για την αλλεργία που είχαν βγει πιο υψηλά γιατί θα αργησουν να βγουν τα αποτελέσματα από το Ελενας. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να πάρω από βδομάδα. Τα έχω κάνει από 17/5. Άργησαν πολύ αυτή την φορά. Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες και ρώτησες και λυπάμαι για το δικό σου αποτέλεσμα. Αλλά μου αρέσει πολύ ο τρόπος σκέψης σου και όπως το πήρες 

Εγώ έχω παραπάνω κιλά και ο γιατρός ποτέ δεν μου έχει πει τίποτα. Ούτε να χάσω, ούτε ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα. Οπότε μην αγχώνεστε. Απλά λογικά όταν με το καλό μείνει έγκυος θα της πει να προσέχει να μην πάρει πολλά κιλά γιατί μετά σε δυσκολεύει στην γέννα. Καλή αρχη σας εύχομαι. Να έχετε θετικά αποτελέσματα 

Να είσαι ήρεμη! Τα φιλιά μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια! Νιωθω οτι μου κόβεται σιγα σιγα η συχνοουρια.Λετε να μην πηγαίνει καλα το θεμα;:(

Οχι άλλες φορές κατουραω 20 φροες τη μέρα και αλλες5! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Οχι άλλες φορές κατουραω 20 φροες τη μέρα και αλλες5! 

Ξαφνικα χθες άρχισαν να κόβονται..κ αγχώθηκα ειναι η αληθεια λεω τι γινεται μηπως σταμάτησε να αναπτύσσετε :(

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ξαφνικα χθες άρχισαν να κόβονται..κ αγχώθηκα ειναι η αληθεια λεω τι γινεται μηπως σταμάτησε να αναπτύσσετε :(

Οχι κοπέλα μ, εχει να κανει και με την ποσότητα του νερού. Εγω δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με το μωρό! 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Οχι κοπέλα μ, εχει να κανει και με την ποσότητα του νερού. Εγω δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με το μωρό! 

Το ιδιο ακριβως επινα κ πινω για αυτο παραξενεύτηκα…:(

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Το ιδιο ακριβως επινα κ πινω για αυτο παραξενεύτηκα…:(

Θα σ πω τι μ ειπε ο γιατρός μ πρίν λίγο. Αμα συνεχίσεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Δε θα περάσεις καλά τους επόμενους μήνες.. Το σωμα σ παίζει συνέχεια παιχνίδια! 

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Θα σ πω τι μ ειπε ο γιατρός μ πρίν λίγο. Αμα συνεχίσεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Δε θα περάσεις καλά τους επόμενους μήνες.. Το σωμα σ παίζει συνέχεια παιχνίδια! 

Τετοια λεγε μου χαχαχααχ 

Εγω σκεφτομαι μηπως παω αυριο να κανω μια χοριακη να δω αν τουλαχιστον αυξάνεται κ μετα ξανα την δευτερα για να δω αν διπλασιάστηκε γιατι αγχώθηκα 

πρίν από 24 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τετοια λεγε μου χαχαχααχ 

Εγω σκεφτομαι μηπως παω αυριο να κανω μια χοριακη να δω αν τουλαχιστον αυξάνεται κ μετα ξανα την δευτερα για να δω αν διπλασιάστηκε γιατι αγχώθηκα 

Ο γιατρός τη Δευτέρα δε σ πε; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...