Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

θα πω κάτι άσχετο με την εξωσωματική αλλά μια που γνωριστήκαμε θα το μοιραστώ μαζί σας.

Λοιπόν ο ένας μου σκύλος αρρώστησε, ψάχνουμε τι του συμβαίνει κ τον πήγα σήμερα στην καλύτερη καθ ομολογίαν κτηνίατρο της περιοχής.

Ξέρετε τι μου είπε; Άσχετο με την ασθένεια του σκύλου, μου είπε για τις έγκυες γυναίκες απαγορεύονται τα χημικά κολάρα κ οι αμπούλες στους σκύλους. Επηρεάζουν το έμβρυο κ μπορεί να προκαλέσουν κακό. Σε κολάρο μόνο φυτικό μππρούμε να πάρουμε κ να του δίνουμε χάπι για τα τσιμπούρια αντί για αμπούλα. 

Αν έχετε σκυλάκι στο σπίτι να ξέρετε ήταν κατηγορηματική οπότε προφανώς είναι σημαντικό.

Περαστικά στο σκυλακι σας!

Δεν γνώριζα αυτό που σου είπε η κτηνίατρος. Στην εγκυμοσύνη είχα κ εγω τον σκύλο μέσα αλλά δεν είχα τέτοια ενημέρωση από τον κτηνίατρο μας. Όπως κ να έχει θα το έχω υπόψιν ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλησπέρα! Τέλος του μήνα θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορα σε φυσικο κυκλο . Ο γιατρός μου είπε και επιμένει να βάλουμε μια βλαστοκυστη και όχι δυο . Ποια είναι η αποψη σας ? Είμαι 39 ετών. Θα ήθελα να δω που βρίσκεστε και εσείς σε αυτό και με τι κριτήρια το αποφασίσατε...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Περαστικά στο σκυλακι σας!

Δεν γνώριζα αυτό που σου είπε η κτηνίατρος. Στην εγκυμοσύνη είχα κ εγω τον σκύλο μέσα αλλά δεν είχα τέτοια ενημέρωση από τον κτηνίατρο μας. Όπως κ να έχει θα το έχω υπόψιν ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!

Ούτε κι εμένα μου το είχε πει κάποιος στο παρελθον, ούτε γιατρός, ούτε κτηνίατρος κ δεν μου είχε πάει το μυαλό. Όμως σκέφτηκα πως για να το λέει αυτή η κτηνίατρος με τόση βεβαιότητα κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μάλιστα είπε πως ούτε σε σπίτι με μικρά παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούνται αμπούλες κ χημικά κολάρα. Τι να πω κορίτσια.. Εγώ θα την ακούσω καλύτερα. Δεν ξέρεις ποτέ.. Μπορεί να είναι υπερβολική αλλά μπορεί κ όχι. 

πρίν από 3 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Κοριτσια καλησπέρα! Τέλος του μήνα θα κάνω την πρώτη μου εμβρυομεταφορα σε φυσικο κυκλο . Ο γιατρός μου είπε και επιμένει να βάλουμε μια βλαστοκυστη και όχι δυο . Ποια είναι η αποψη σας ? Είμαι 39 ετών. Θα ήθελα να δω που βρίσκεστε και εσείς σε αυτό και με τι κριτήρια το αποφασίσατε...

Εγώ είμαι 38 χρονών, έχω ξεκινήσει από πέρσι κ έχω κάνει 3 εξωσωματικές. Όλες με 2 έμβρυα την κάθε φορά, πέτυχα 2 εγκυμοσύνες με 1 έμβρυο, δυστυχώς το πρώτο παλινδρόμησε. Παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει 6 έμβρυα συνολικά 2 έμβρυα έδωσαν εγκυμοσύνες κ το 1 με αρνητική εξέλιξη. Δεν ξέρω γιατί ο γιατρός σου αποφάσισε να βάλει μόνο ένα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ούτε κι εμένα μου το είχε πει κάποιος στο παρελθον, ούτε γιατρός, ούτε κτηνίατρος κ δεν μου είχε πάει το μυαλό. Όμως σκέφτηκα πως για να το λέει αυτή η κτηνίατρος με τόση βεβαιότητα κάτι παραπάνω θα ξέρει. Μάλιστα είπε πως ούτε σε σπίτι με μικρά παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούνται αμπούλες κ χημικά κολάρα. Τι να πω κορίτσια.. Εγώ θα την ακούσω καλύτερα. Δεν ξέρεις ποτέ.. Μπορεί να είναι υπερβολική αλλά μπορεί κ όχι. 

Εγώ είμαι 38 χρονών, έχω ξεκινήσει από πέρσι κ έχω κάνει 3 εξωσωματικές. Όλες με 2 έμβρυα την κάθε φορά, πέτυχα 2 εγκυμοσύνες με 1 έμβρυο, δυστυχώς το πρώτο παλινδρόμησε. Παρόλο που έχω χρησιμοποιήσει 6 έμβρυα συνολικά 2 έμβρυα έδωσαν εγκυμοσύνες κ το 1 με αρνητική εξέλιξη. Δεν ξέρω γιατί ο γιατρός σου αποφάσισε να βάλει μόνο ένα.

Συχαριστώ για την απαντηση σου . Ναι πραγματικά και εγώ δεν ξέρω...και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλά και τι να κάνω... δηλαδή αν πρέπει να επιμείνω να βάλουμε 2 η να προχωρήσω με ένα δοκιμαστικά 

Εύχομαι όλοι μας να καταφέρουμε γρήγορα να κρατήσουμε τα παιδάκια μασ από προχτές που κάνουμε τα φάρμακα νομίζω ότι την γυναίκα μου την ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο μεγάλη δοκιμασία η εξωσωματική σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορα πολλά παιδιά σε όλες σας.

Υπάρχει κοπέλα εδώ μέσα με περισσότερα κιλα ;;; Πιστεύετε το βάρος παίζε ρόλο είναι κάτι που μας δημιουργεί λίγο άγχος

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

9 hours ago, winspert said:

Κορίτσια...εγω θα ξανακανω την ερωτηση γιατί δεν ξερω μηπως χαθηκε στα πολλα που ανεβάζουμε. Μου απαντησαν μονο δυο κοπελες. Ειναι καποια κοπελα που πέτυχε εγκυμοσύνη με εμβρυο που δημιουργήθηκε από τη ληψη σερπαφαρ ή φεμαρα; Ή ειστε ολες απο διεγερση και φυσικούς;;; Εχει σημασια για μενα!!! 

Εγώ έμεινα έγκυος φυσικά μετά από λήψη femara. Το είχα πάρει γιατί θα κάναμε τροποποιημένο κύκλο και ωοληψία (θα έπαιρνα και λίγες μονάδες Menopur), αλλά λόγω απρόσμενων αποτελεσμάτων με υψηλό κατακερματισμό στο σπέρμα ακύρωσα την ωοληψία (δεν πήρα Menopur) και απλά κάναμε προγραμματισμένες επαφές. Στην ουσία, πήρα femara μόνο, για 5 μέρες (δεν το είχα ξαναπάρει ποτέ πριν). Και τώρα είμαι 31 εβδομάδων με το θαυματάκι μου!

Εύχομαι να σε βοήθησα κάπως!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 26 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Συχαριστώ για την απαντηση σου . Ναι πραγματικά και εγώ δεν ξέρω...και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο αλλά και τι να κάνω... δηλαδή αν πρέπει να επιμείνω να βάλουμε 2 η να προχωρήσω με ένα δοκιμαστικά 

Μόνο ο γιατρός σου θα απαντήσει σε αυτή την ερώτηση και αφού εκθέσει τα επιχειρήματά του να συζητήσετε για την επιλογή. Εύχομαι να έχεις σύντομα επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

7 hours ago, Vxatz said:

Σε εμένα ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε στην κλομιφαινη κ το ωάριο έγινε κυστικό. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός 

Και σε μένα το ίδιο. Έχω αντίσταση στην κλομιφαίνη, δεν έκανα καν ωορρηξία. Το femara μου ταίριαξε καλύτερα

@κοτοπουλάκι περαστικά στο σκυλάκι σου! Ευχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα το εχω κι εγώ υπόψιν γιατί έχω και σκύλο και γάτα 

47 minutes ago, ´Ισιδα said:

Θεωρώ πως αν εσένα δεν σε ενοχλεί η δίδυμη κύηση που υπάρχει περίπτωση να προκύψει τότε γιατί να μειώσεις τις πιθανότητες; Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας και θεωρεί οτι ειναι επικίνδυνο 

29 minutes ago, thelw mpempe said:

Εύχομαι όλοι μας να καταφέρουμε γρήγορα να κρατήσουμε τα παιδάκια μασ από προχτές που κάνουμε τα φάρμακα νομίζω ότι την γυναίκα μου την ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο μεγάλη δοκιμασία η εξωσωματική σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορα πολλά παιδιά σε όλες σας.

Υπάρχει κοπέλα εδώ μέσα με περισσότερα κιλα ;;; Πιστεύετε το βάρος παίζε ρόλο είναι κάτι που μας δημιουργεί λίγο άγχος

Μπράβο σου που στηρίζεις τόσο πολύ την γυναίκα σου.

Όσον αφορά το βάρος δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σίγουρα τα πολλά κιλά παίζουν κάποιο ρόλο σε όλα τα θέματα υγείας αλλά δεν είναι και λόγος να μην πάει καλά η διαδικασία. Τώρα έχετε ξεκινήσει και δεν έχει νόημα να σας προσθέτει παραπάνω άγχος αυτο το πράγμα. Αν υπήρχε πρόβλημα θα σας το είχε πει ο γιατρός σας. Ηρεμήστε και καλή επιτυχία! Να μας πεις εξελίξεις :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

9 ώρες πρίν, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου και καλη επιτυχία αυριο. Επειδη είμαι ατομο που αν και δεν προδικαζω , σκέφτομαι την επομενη κινηση,θα ηθελα να δω τι θα κανω στην πορεία. Αν θα παρω σερπαφαρ ή φεμαρα. Η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καποια περίπτωση που να εμεινε εγκυος με έμβρυα που δημιουργήθηκαν μετα απο τη ληψη τετοιων σκευασμάτων. Και προβληματιζομαι λιγο. Απο την αλλη αραγε αν επαιρνα μια ελάχιστη δοση γκοναλ καθε μερα του τυπου 50 ή 75 μοναδες,θα ειχα καποιο αποτέλεσμα; Θα μεγαλωναν αραγε καμια 5αρια ωαρια; Δεν ξερω τι πρέπει να κανω.  Θα μου πεις αυτό θα το συζητησεις με το γιατρό...Και εννοείται πως θα το κανω. Αλλα δεν μπορω να τον ενοχλω καθε τρεις και λιγο για αποριες μου. Οποτε ψαχνομαι λιγο και μονη μου

Κορίτσι μου στις άλλες απορίες σου δεν ξέρω να απαντήσω. Αλλά σχετικά με τις μονάδες, θα σου πω ότι σε κύκλο που πήγαινα για σπερματεγχυση πήρα τις πρώτες 5 μέρες 75 μονάδες gonal και τις επόμενες 4 μέρες 125 μονάδες gonal και cetrotide ανταγωνιστή. Την παραμονή της σπερματεγχυσης είχα ένα μεγάλο 18χιλιοστα, 2 μικρότερα 16χιλιοστα και αρκετά μικρά μικρά. Ο γυναικολόγος είπε πως αυτό δείχνει ότι σε περίπτωση κανονικής διέγερσης θα έπαιρνα αρκετά ωάρια. Αλλά με λίγες μονάδες αυτό ήταν το αποτέλεσμα. ΑΜΗ έχω 3.25

@kateriiina25 καλή επιτυχία για αύριο!!! Όλα να πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Καλημέρα σου! Καλή σας αρχή και επίσημα και όλα θα πάνε τελεια!

Το θυμήθηκα τώρα που ρώτησες για κιλα, παίζουνε σιγουρα ρόλο στον προσδιορισμό της δόσης. Έτσι μου είχε πει Εμενα ο γιατρος, όταν είχε ρωτήσει ο άντρας μου.

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ πάντως με menopur 150 κάνω κανονική διέγερση απλώς θεωρείται ήπια γιατί είναι λίγες οι μονάδες. Πρωτόκολλο ανταγωνιστών (αν έχω καταλάβει καλά). 
Τροποποιημένος είναι νομίζω αν πάρεις συνδυαστικά και άλλα φάρμακα τύπου femara 

@Margeau κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Ήταν η 1η σου; sorry αλλά δεν θυμάμαι 

Καλή επιτυχία για σήμερα να πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, ´Ισιδα είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Με έχει προβληματίσει πολύ κι εμένα το θέμα αυτό. Έχοντας πάρει την γνώμη καποιων γυναικολόγων καταλαβαίνω ότι ιδίως πάνω από 35 προτείνουν τις 2 βλαστοκυστες για μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Και πάνω από 40 και περισσότερες. Το κριτήριο δηλαδή είναι καθαρά το ποσοστό επιτυχίας. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα ότι όταν ρώτησα τον γυναικολόγο μου για το αν επηρεάζεται η δυναμική κάθε βλαστοκυστης από το αν είναι μόνη της η με παρέα μου απάντησε ότι δεν έχει σημασία. Αν μια βλαστοκυστη είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει κ μόνη της. Εγω είμαι 38 και με αυτά τα δεδομένα έχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου να βάζουμε κάθε φορά μια παροτι είναι ψυχοφθόρο. Και με έχει επηρεάσει σε αυτό πολύ η αδερφή μου που είναι νεογνολογος και είναι κάθετη ότι οι δίδυμες κυήσεις έχουν πολύ περισσότερους κινδύνους ειδικά στις ηλικίες κοντά στα 40, οι τοκετοί είναι δυσκολότερο και πολλά μωράκια γεννιούνται πρόωρα. Τα πολυ πρόωρα έχουν κινδύνους για τη ζωή τους τα λιγότερο πρόωρα μπορεί να έχουν διαφορά αναπτυξιακά θέματα. Από την άλλη για να μην σπείρω κ πανικό όλα θέμα τύχης είναι. Μήπως όμως αυτοί είναι οι λόγοι που δεν στο προτείνει ο γυναικολόγος σου. Από την άλλη όσο στενεύουν τα ηλικιακά περιθώρια αναγκαστικά προσπαθείς να έχεις όσο περισσότερες πιθανότητες γίνεται

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Και σε μένα το ίδιο. Έχω αντίσταση στην κλομιφαίνη, δεν έκανα καν ωορρηξία. Το femara μου ταίριαξε καλύτερα

@κοτοπουλάκι περαστικά στο σκυλάκι σου! Ευχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Θα το εχω κι εγώ υπόψιν γιατί έχω και σκύλο και γάτα 

Θεωρώ πως αν εσένα δεν σε ενοχλεί η δίδυμη κύηση που υπάρχει περίπτωση να προκύψει τότε γιατί να μειώσεις τις πιθανότητες; Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας και θεωρεί οτι ειναι επικίνδυνο 

Μπράβο σου που στηρίζεις τόσο πολύ την γυναίκα σου.

Όσον αφορά το βάρος δεν ξέρω να σου απαντήσω. Σίγουρα τα πολλά κιλά παίζουν κάποιο ρόλο σε όλα τα θέματα υγείας αλλά δεν είναι και λόγος να μην πάει καλά η διαδικασία. Τώρα έχετε ξεκινήσει και δεν έχει νόημα να σας προσθέτει παραπάνω άγχος αυτο το πράγμα. Αν υπήρχε πρόβλημα θα σας το είχε πει ο γιατρός σας. Ηρεμήστε και καλή επιτυχία! Να μας πεις εξελίξεις :) 

Καλή ωοληψία κορίτσι μου! Εύχομαι να σου έρθουν όλα δεξιά! Πολλά και ποιοτικά ωαριάκια και καλές γονιμοποιησεις την επαύριο!:)

On 1/6/2022 at 11:56 ΜΜ, Kallo είπε:

Θα τον πάρω αυριο να του το πω. Να δω τι θα μου πει

Τι κάνεις καλή μου? Ξεκινήσατε? Καλή αρχή από καρδιάς! :wub:

1 hour ago, Linoula είπε:

Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Με έχει προβληματίσει πολύ κι εμένα το θέμα αυτό. Έχοντας πάρει την γνώμη καποιων γυναικολόγων καταλαβαίνω ότι ιδίως πάνω από 35 προτείνουν τις 2 βλαστοκυστες για μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. Και πάνω από 40 και περισσότερες. Το κριτήριο δηλαδή είναι καθαρά το ποσοστό επιτυχίας. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα ότι όταν ρώτησα τον γυναικολόγο μου για το αν επηρεάζεται η δυναμική κάθε βλαστοκυστης από το αν είναι μόνη της η με παρέα μου απάντησε ότι δεν έχει σημασία. Αν μια βλαστοκυστη είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει κ μόνη της. Εγω είμαι 38 και με αυτά τα δεδομένα έχουμε αποφασίσει με τον άντρα μου να βάζουμε κάθε φορά μια παροτι είναι ψυχοφθόρο. Και με έχει επηρεάσει σε αυτό πολύ η αδερφή μου που είναι νεογνολογος και είναι κάθετη ότι οι δίδυμες κυήσεις έχουν πολύ περισσότερους κινδύνους ειδικά στις ηλικίες κοντά στα 40, οι τοκετοί είναι δυσκολότερο και πολλά μωράκια γεννιούνται πρόωρα. Τα πολυ πρόωρα έχουν κινδύνους για τη ζωή τους τα λιγότερο πρόωρα μπορεί να έχουν διαφορά αναπτυξιακά θέματα. Από την άλλη για να μην σπείρω κ πανικό όλα θέμα τύχης είναι. Μήπως όμως αυτοί είναι οι λόγοι που δεν στο προτείνει ο γυναικολόγος σου. Από την άλλη όσο στενεύουν τα ηλικιακά περιθώρια αναγκαστικά προσπαθείς να έχεις όσο περισσότερες πιθανότητες γίνεται

Συχαριστώ πολύ κοριτσι μου, πολύ βοηθητικο το μηνυμα σου και κατατοπιστικο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να αποφύγω τη δίδυμη κυηση απλά με αγχωνει λιγο η μείωση των ποσοστών.  Αυτό όμως που είπες ότι δεν επηρεάζεται η δυναμική της βλαστοκυστης αν είναι μόνη της ...νομιζω ότι αρχίζει να μου ξεκαθαρίζει το τοπίο.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...