Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...εγω θα ξανακανω την ερωτηση γιατί δεν ξερω μηπως χαθηκε στα πολλα που ανεβάζουμε. Μου απαντησαν μονο δυο κοπελες. Ειναι καποια κοπελα που πέτυχε εγκυμοσύνη με εμβρυο που δημιουργήθηκε από τη ληψη σερπαφαρ ή φεμαρα; Ή ειστε ολες απο διεγερση και φυσικούς;;; Εχει σημασια για μενα!!! 

Εμενα τα φεμαρα με βοήθησαν πολύ,τα έπαιρνα συνδυαστικά με τις meriofert και έβγαλα δέκα ωάρια,εκ των οποίων τα πέντε έγιναν βλαστοκυστες. Πέτυχα εγκυμοσύνη με τη δεύτερη εμβρυομεταφορα και πλέον είμαι στον πέμπτο μήνα. Εύχομαι να σε βοηθήσουν και σένα 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

θα πω κάτι άσχετο με την εξωσωματική αλλά μια που γνωριστήκαμε θα το μοιραστώ μαζί σας.

Λοιπόν ο ένας μου σκύλος αρρώστησε, ψάχνουμε τι του συμβαίνει κ τον πήγα σήμερα στην καλύτερη καθ ομολογίαν κτηνίατρο της περιοχής.

Ξέρετε τι μου είπε; Άσχετο με την ασθένεια του σκύλου, μου είπε για τις έγκυες γυναίκες απαγορεύονται τα χημικά κολάρα κ οι αμπούλες στους σκύλους. Επηρεάζουν το έμβρυο κ μπορεί να προκαλέσουν κακό. Σε κολάρο μόνο φυτικό μππρούμε να πάρουμε κ να του δίνουμε χάπι για τα τσιμπούρια αντί για αμπούλα. 

Αν έχετε σκυλάκι στο σπίτι να ξέρετε ήταν κατηγορηματική οπότε προφανώς είναι σημαντικό.

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 44 λεπτά , Margeau είπε:

Έχω δύο εμβρυακια στην κατάψυξη! Θα μείνουν εκεί για αρκετό καιρό ακόμα. Γιατί δε σκοπεύω να προχωρήσω άμεσα.

Σύμφωνω μαζι σου..μακάρι να ειχα κανει κι εγώ τ ιδιο και να τα αφηνα να περίμεναν μεχρι να κανω πλήρη διερεύνηση... θα ειχα κι εγω αλλα 2 τωρα..

πρίν από 54 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Εμενα τα φεμαρα με βοήθησαν πολύ,τα έπαιρνα συνδυαστικά με τις meriofert και έβγαλα δέκα ωάρια,εκ των οποίων τα πέντε έγιναν βλαστοκυστες. Πέτυχα εγκυμοσύνη με τη δεύτερη εμβρυομεταφορα και πλέον είμαι στον πέμπτο μήνα. Εύχομαι να σε βοηθήσουν και σένα 

Οι μεριοφερτ τι ειναι; Σαν τις γκοναλ; Και τι δοσεις πηρες; Τα δεκα ωάρια ηταν με μια φορα; Καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κοριτσάκι μου!!! Με το καλο το μωράκι σου

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 30 λεπτά , winspert είπε:

Οι μεριοφερτ τι ειναι; Σαν τις γκοναλ; Και τι δοσεις πηρες; Τα δεκα ωάρια ηταν με μια φορα; Καλο υπόλοιπο εγκυμοσύνης κοριτσάκι μου!!! Με το καλο το μωράκι σου

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι μεριοφερτ,απλά στην πρώτη διέγερση η οποία πήγε χάλια,δεν προχωρήσαμε καν δηλαδή,επαιρνα altermon , orgalutran, arvekap κ ovitrelle. Στη δεύτερη η οποία έδωσε δέκα ωάρια,έπαιρνα femara,meriofert, orgalutran,arvekap και ovitrelle. Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,σου εύχομαι μια γλυκια εγκυμοσύνη ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , winspert είπε:

Ναι εγώ εκανα meriofert 150 μονάδες και μια φορά σε συνδυασμό με κλομιφαινη.  Έχει όμως κ 75 μονάδες μικρότερη δόση αν θες.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

θα πω κάτι άσχετο με την εξωσωματική αλλά μια που γνωριστήκαμε θα το μοιραστώ μαζί σας.

Λοιπόν ο ένας μου σκύλος αρρώστησε, ψάχνουμε τι του συμβαίνει κ τον πήγα σήμερα στην καλύτερη καθ ομολογίαν κτηνίατρο της περιοχής.

Ξέρετε τι μου είπε; Άσχετο με την ασθένεια του σκύλου, μου είπε για τις έγκυες γυναίκες απαγορεύονται τα χημικά κολάρα κ οι αμπούλες στους σκύλους. Επηρεάζουν το έμβρυο κ μπορεί να προκαλέσουν κακό. Σε κολάρο μόνο φυτικό μππρούμε να πάρουμε κ να του δίνουμε χάπι για τα τσιμπούρια αντί για αμπούλα. 

Αν έχετε σκυλάκι στο σπίτι να ξέρετε ήταν κατηγορηματική οπότε προφανώς είναι σημαντικό.

Ευχαριστούμε πολύ κοτοπουλάκι που το μοιράστηκες μαζί μας, πολύ χρήσιμη πληροφορία. Εμείς έχουμε δύο γάτες και θα το έχω υπόψιν μου. Οι γονείς του καλού μου έχουν σκυλίτσα και θα δω πώς θα κρατήσω τις αποστάσεις μου από το κολάρο της δεσποινίδας τόσο εκδηλωτική και τσαπερδόνα που είναι!! ❤ Ο σκυλάκος σου τι έχει? Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια στο site "μητρότητα" με λατινικούς χαρακτήρες έχει ένα δωρεάν σεμινάριο για την εξωσωματική και την ποιότητα των ωαριων. Αξίζει να το παρακολουθήσουμε! 

πρίν από 50 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κοτοπουλάκι που το μοιράστηκες μαζί μας, πολύ χρήσιμη πληροφορία. Εμείς έχουμε δύο γάτες και θα το έχω υπόψιν μου. Οι γονείς του καλού μου έχουν σκυλίτσα και θα δω πώς θα κρατήσω τις αποστάσεις μου από το κολάρο της δεσποινίδας τόσο εκδηλωτική και τσαπερδόνα που είναι!! ❤ Ο σκυλάκος σου τι έχει? Ελπίζω όχι κάτι σοβαρό!

• Μου αρέσει 5

5 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Παιδιά ΣΟΣ είχα την ένεση την 300 εχτές έκανε η γυναίκα μου 250 άρα είχε μέσα αλλά 50 αλλά σε ένα βίντεο είδα ότι έλεγε βάλτε πάλι 250 και θα σας βγάλει την διαφορά και μου έβγαλε 125 άρα μέσα έχει 75 μονάδες παραπάνω;;; Έχουμε άγχος

πρίν από 27 λεπτά , Vxatz είπε:

Κορίτσια στο site "μητρότητα" με λατινικούς χαρακτήρες έχει ένα δωρεάν σεμινάριο για την εξωσωματική και την ποιότητα των ωαριων. Αξίζει να το παρακολουθήσουμε! 

Ενδιαφέρον vxatz ευχαριστούμε!!!❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Παιδιά ΣΟΣ είχα την ένεση την 300 εχτές έκανε η γυναίκα μου 250 άρα είχε μέσα αλλά 50 αλλά σε ένα βίντεο είδα ότι έλεγε βάλτε πάλι 250 και θα σας βγάλει την διαφορά και μου έβγαλε 125 άρα μέσα έχει 75 μονάδες παραπάνω;;; Έχουμε άγχος

πρίν από 10 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Παιδιά ΣΟΣ είχα την ένεση την 300 εχτές έκανε η γυναίκα μου 250 άρα είχε μέσα αλλά 50 αλλά σε ένα βίντεο είδα ότι έλεγε βάλτε πάλι 250 και θα σας βγάλει την διαφορά και μου έβγαλε 125 άρα μέσα έχει 75 μονάδες παραπάνω;;; Έχουμε άγχος

Νομίζω οι γκοναλ έχουν λίγο παραπάνω υλικό μέσα. Μια χαρά τα κάνετε, μην ανησυχείτε!

3 ώρες πρίν, anna.k είπε:

Σύμφωνω μαζι σου..μακάρι να ειχα κανει κι εγώ τ ιδιο και να τα αφηνα να περίμεναν μεχρι να κανω πλήρη διερεύνηση... θα ειχα κι εγω αλλα 2 τωρα..

Μην μετανιώνεις για τίποτα. Δε σε βοηθάει κάπου. Να σκέφτεσαι ότι κάθε κίνηση σε οδηγεί προς μία σωστότερη κατεύθυνση!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλύτερα να προσέχουμε, δεν ξέρω τι χρησιμοποιείται για την προστασία της γάτας αλλά αν υπάρχουν φυτικές εναλλακτικές θα είναι προτιμότερο να τις εφαρμόζουμε στα κατοικίδια σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης. 

Να πω βέβαια ότι ο γυναικολόγος μου δεν έδωσε σημασία κ είπε δεν πειράζει αλλά θα ακούσω καλύτερα την κτηνίατρο που ξέρει πιο πολλά για το τι περιέχουν τα κολάρα κ οι αμπούλες.

Εμείς θα τους τα αλλάξουμε πάντως καλού κακού. 

Δεν ξέρουμε τι έχει ο σκυλάκος μου, έκανε πυρετό, δεν είχε όρεξη να φάει κ έβγαλε κ πληγές στο σώμα του ο καημένος. Η άλλη μου σκυλίτσα δεν έχει κάτι οπότε φαίνεται ότι δν κολλάει.

Η γιατρός πήρε αίμα για ερλίχεια κ καλαζάρ κ βγήκε αρνητικός. Έστειλε αίμα στο εργαστήριο κ για περεταίρω εξετάσεις. Του έκανε ένεση δυνατή αντιβίωση κ δυνάμωσε, έφαγε κ ήταν πιο ζωηρός. Τι να πω.. έχω καταστεναχωρηθεί αλλά τουλάχιστον μας είπε η γιατρός ότι δεν φαίνεται του θανατά οπότε το παλεύουμε..

Μας έδωσε κ pulvo για τις πληγές του.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

8 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια...εγω θα ξανακανω την ερωτηση γιατί δεν ξερω μηπως χαθηκε στα πολλα που ανεβάζουμε. Μου απαντησαν μονο δυο κοπελες. Ειναι καποια κοπελα που πέτυχε εγκυμοσύνη με εμβρυο που δημιουργήθηκε από τη ληψη σερπαφαρ ή φεμαρα; Ή ειστε ολες απο διεγερση και φυσικούς;;; Εχει σημασια για μενα!!! 

Κι εμενα ο μικρός εχει μεγάλες πιθανότητες να ειναι απο σερπαφαρ.

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κλομιφαινη ειναι τα σερπαφαρ;

Εχω και το αγχος να προλαβω τη γιορτή στο σχολείο. Δεν μπορω να λειψω. Θα ειναι 17η μερα η γιορτή...ουφ

Ασε το ίδιο άγχος εχω κι εγω οτι θα μου πέσει η ωοληψια την μερα της γιορτής....

• Μου αρέσει 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια, όσες βάζετε vasclor, σας βγαίνει κρέμα στο εσώρουχο? Εμένα μου την έχει να την κάνω το πρωί και μου είπε μάλιστα να περπατάω γιατί απορροφάται καλύτερα. Επίσης πότε κάνετε την prolutex και πότε τις αντιπηκτικες? Εγώ την prolutex την κάνω στις 8 το απόγευμα και μετά την εμβρυομεταφορα σκέφτομαι στις 9 να κάνω την αντιπηκτικη. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...