Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , winspert είπε:

Ποσες μερες κρατησε; Πολλες μου φαίνονται; Και ποση δοση γκοναλ επαιρνες ημερησίως; Παιδακι γεννηθηκε; Σορρυ που δεν θυμάμαι...

Αναλυτικοτατη...Σε ευχαριστώ πολυ. Σου εύχομαι καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Εγω και διεγερση που εκανα ,οσα ωαρια και αν εβγαζα , πάντα κατέληγα με 3 βλαστοκυστες. Οποτε μου φαίνεται βαρυ να παρω τοσα φαρμακα για 3 βλαστοκυστες.  Και δεν ξερω ποιος θεωρείται φυσικος τροποποιημένος...αφου εγω στις διεγέρσεις επαιρνα απο 100-150 μοναδες ημερησιως. Θεωρούνται λιγες;

Φυσικα και θα μπορούσε να ειναι αυτος ο λογος. Εύχομαι η επόμενη προσπάθεια που θα γινει με οδηγό το ερα να ειναι η τυχερή μεσα από την καρδιά μου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Η επόμενη να ειναι η τυχερή για όλες μας!

πρίν από 8 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια βγήκε και η χοριακή μου. Είναι μια ολοστρόγγυλη κουλούρα! Ούτε καν εμφύτευση δεν έγινε. Ανάσα, ξεκούραση και διερεύνηση τώρα. 

Λυπάμαι κορίτσι μου, άσχημη η κουλούρα. Προχωράς…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , BlackCat είπε:

Σε νιώθω γιατί και εγώ όσα και να βγάλω ενώ γονιμοποιούνται όλα βλαστοκύστες φτάνουν τα μισά και όσο περνάνε τα χρόνια λιγότερο και από τα μισά.

Ο φυσικός τροποποιημένος από ότι έχω καταλάβει είναι συνδυασμός femara ή κλομιφαίνη με λίγες μονάδες ενέσεων. Σε εμένα που σε κανονική διέγερση παίρνω 300 μονάδες οι 150 του τροποποιημένου είναι λίγες πχ.

Σε εσένα που σε κανονική διέγερση έκανες 100-150 ή θα σε πάει στις μισές δηλαδή στις 50-75 ή στις ίδιες. Εξαρτάται φαντάζομαι από το ιστορικό σου , εξετάσεις , ορμόνες κλπ.

Μπορεί σε σένα πχ σε φυσικό τροποποιημένο να σε πάει μόνο με femara.

Εγώ τρεις φυσικούς στον σφακ δεν έχω πάρει τίποτα, μόνο την ovitrelle πριν την ωοληψία.

Θα εκανα υποχωρηση με 50 ή 75 μοναδες ημερησιως να κανω μινι διέγερση. Με τις διπλασιες έχουμε παρει 23-17+13 ωαρια αντίστοιχα. Την πρώτη ηταν σκέτη αποτυχια,τη δεύτερη και την τρίτη απο 3 βλαστοκυστες. Και ο γιατρός μας λεει πως εχω πολλα ωοθηλακια και καλη εικονα. Κ εγω τρεις φυσικούς έχω κανει εκει χωρίς να παρω τίποτα και έχουμε φτιάξει 2 βλαστοκυστες...πολυ καλο ποσοστό θεωρω. Εχω παρει φεμαρα στον προηγούμενο γιατρό. Την πρώτη εβγαλα ενα που δεν γονιμοποιηθηκε και τη δεύτερη δυο που παλι δεν γονιμοποιηθηκαν. 

πρίν από 11 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια βγήκε και η χοριακή μου. Είναι μια ολοστρόγγυλη κουλούρα! Ούτε καν εμφύτευση δεν έγινε. Ανάσα, ξεκούραση και διερεύνηση τώρα. 

Λυπάμαι παρα πολυ. Τελικά τα τεστ δείχνουν παντα. Εύχομαι να ηταν η τελευταία αποτυχία και η επομενη φορα να σε κανει μανούλα!!!

πρίν από 8 λεπτά , Minnie7 είπε:

Gonal 150 μονάδες τη μέρα (ήταν τροποποιημενος κύκλος) - 5 ωάρια μέσα σε αυτά ναι ήταν το παιδάκι μου. 

Κ εγω που νομιζα οτι εκανα κανονικες διεγερσεις!!!!!!  Να σου ζησει το παιδακι σου!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Θα εκανα υποχωρηση με 50 ή 75 μοναδες ημερησιως να κανω μινι διέγερση. Με τις διπλασιες έχουμε παρει 23-17+13 ωαρια αντίστοιχα. Την πρώτη ηταν σκέτη αποτυχια,τη δεύτερη και την τρίτη απο 3 βλαστοκυστες. Και ο γιατρός μας λεει πως εχω πολλα ωοθηλακια και καλη εικονα. Κ εγω τρεις φυσικούς έχω κανει εκει χωρίς να παρω τίποτα και έχουμε φτιάξει 2 βλαστοκυστες...πολυ καλο ποσοστό θεωρω. Εχω παρει φεμαρα στον προηγούμενο γιατρό. Την πρώτη εβγαλα ενα που δεν γονιμοποιηθηκε και τη δεύτερη δυο που παλι δεν γονιμοποιηθηκαν.  

Συζήτησε τον νομίζω δεν θα αρνηθεί να κάνεις με λίγες μονάδες + femara.

Ίσα ίσα νομίζω ότι τον φυσικό τροποποιημένο τον προτιμάει από τον φυσικό όταν η εικόνα και οι ορμόνες είναι καλές.

Είναι συζητήσιμος πάντως εμένα μου έδινε τις επιλογές μου (γιατί και εγώ του είχα πει οτι μονο μια διέγερση θα κάνουμε μαζί ήταν το ταβάνι μου δηλαδή) και αποφάσιζα αν θέλω να πάω με φυσικό ή με τροποποιημένο.

πρίν από 23 λεπτά , Margeau είπε:

Λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώθηκε το τεστ... Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η επόμενη φορά να είναι η τυχερή σου!

• Μου αρέσει 1

15 minutes ago, winspert said:

Κ εγω που νομιζα οτι εκανα κανονικες διεγερσεις!!!!!!  Να σου ζησει το παιδακι σου!!!

Εγώ στις κανονικές διεγερσεις έπαιρνα 300 οπότε για μένα ήταν τροποιποιηνενος αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το ορμονικο προφίλ της κάθε γυναίκας. Να σου ζήσει κι εσένα και με το καλό το δεύτερο! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Θα πω μόνο το εξής. Όταν νιώθετε το ο, τιδηποτε όσο ασήμαντο κι αν σας φαίνεται, αν σας ξενίζει θα το λέτε στους γιατρούς σας! Εμείς ξέρουμε το σώμα μας καλύτερα απ' τον καθένα. Μάθετε να παρατηρείτε τι σας συμβαίνει, να συγκρίνετε, να βλέπετε αλλαγές. Και να μιλάτε. Όταν μιλάμε καθοδηγούμε και τους γιατρούς στο τι πρέπει να ψάξουν και προς τα πού να κινηθούν. Να μιλάτε και να επιμένετε κι αν δεν σας ακούνε να πηγαίνετε αλλού! Ο ασθενής δεν είναι τρελός και δεν φαντάζεται συμπτώματα. Ο ασθενής είναι άνθρωπος με αντίληψη και περιμένει από τον γιατρό επαγγελματισμό. Αυτά κοπελούδες! 

• Μου αρέσει 14

21 minutes ago, winspert said:

Εγώ πάντως με menopur 150 κάνω κανονική διέγερση απλώς θεωρείται ήπια γιατί είναι λίγες οι μονάδες. Πρωτόκολλο ανταγωνιστών (αν έχω καταλάβει καλά). 
Τροποποιημένος είναι νομίζω αν πάρεις συνδυαστικά και άλλα φάρμακα τύπου femara 

@Margeau κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Ήταν η 1η σου; sorry αλλά δεν θυμάμαι 

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ πάντως με menopur 150 κάνω κανονική διέγερση απλώς θεωρείται ήπια γιατί είναι λίγες οι μονάδες. Πρωτόκολλο ανταγωνιστών (αν έχω καταλάβει καλά). 
Τροποποιημένος είναι νομίζω αν πάρεις συνδυαστικά και άλλα φάρμακα τύπου femara 

@Margeau κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Ήταν η 1η σου; sorry αλλά δεν θυμάμαι 

Ναι κορίτσι μου! Πρώτη διέγερση πρώτη εμβρυομεταφορα. Και γω λυπάμαι. Αλλά και χαίρομαι γιατί μπορεί και να λύσω το πρόβλημα της ζωής μου όλης τώρα! Αν το καλοσκεφτείς μέσα σε ένα δίμηνο έχει ξεσκεπαστεί όλο το κουκουλωμένο πρόβλημα υπογονιμότητας που κουβαλούσαμε συνδυαστικά με τον σύντροφό μου. Άσχημος τρόπος να βρίσκεις λύσεις αλλά πάντα κάπως έτσι δε γίνεται?

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Margeau είπε:

Ναι κορίτσι μου! Πρώτη διέγερση πρώτη εμβρυομεταφορα. Και γω λυπάμαι. Αλλά και χαίρομαι γιατί μπορεί και να λύσω το πρόβλημα της ζωής μου όλης τώρα! Αν το καλοσκεφτείς μέσα σε ένα δίμηνο έχει ξεσκεπαστεί όλο το κουκουλωμένο πρόβλημα υπογονιμότητας που κουβαλούσαμε συνδυαστικά με τον σύντροφό μου. Άσχημος τρόπος να βρίσκεις λύσεις αλλά πάντα κάπως έτσι δε γίνεται?

Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Αν θυμάμαι σωστά και τον γιατρό σου είναι ακόμα καλύτερα! 

Έχεις άλλα έμβρυα;

6 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Εγώ είχα ανέκαθεν χαμηλή προγεστερονη. Μου είχαν πει ότι φαίνεται από το καφέ αίμα που έχεις κάποιες μέρες πριν από την περίοδο αλλά δεν έσκασε και κανείς να το ψάξει περισσότερο, αν και το είχα ζητήσει. Το μόνο που είχα σαν απαντήσει ήταν, όταν μείνεις έγκυος από την αρχή θα πάρεις προγεστερονη-την εποχή ακόμα που προσπαθούσαμε ακόμη. 
Και σοκάρομαι τώρα με αυτά που διαβάζω…είχα κάνει και έναν πολύποδα πέρσι. 

Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω…

Πως είναι τα πράγματα για εσένα; Θα πας για αυτόν τον μήνα τελικά; 

Ναι πάω γι αυτό το μήνα! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πέρασα στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , agg83 είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Αν θυμάμαι σωστά και τον γιατρό σου είναι ακόμα καλύτερα! 

Έχεις άλλα έμβρυα;

Έχω δύο εμβρυακια στην κατάψυξη! Θα μείνουν εκεί για αρκετό καιρό ακόμα. Γιατί δε σκοπεύω να προχωρήσω άμεσα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , winspert είπε:

Ποσες μερες κρατησε; Πολλες μου φαίνονται; Και ποση δοση γκοναλ επαιρνες ημερησίως; Παιδακι γεννηθηκε; Σορρυ που δεν θυμάμαι...

Αναλυτικοτατη...Σε ευχαριστώ πολυ. Σου εύχομαι καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Εγω και διεγερση που εκανα ,οσα ωαρια και αν εβγαζα , πάντα κατέληγα με 3 βλαστοκυστες. Οποτε μου φαίνεται βαρυ να παρω τοσα φαρμακα για 3 βλαστοκυστες.  Και δεν ξερω ποιος θεωρείται φυσικος τροποποιημένος...αφου εγω στις διεγέρσεις επαιρνα απο 100-150 μοναδες ημερησιως. Θεωρούνται λιγες;

Φυσικα και θα μπορούσε να ειναι αυτος ο λογος. Εύχομαι η επόμενη προσπάθεια που θα γινει με οδηγό το ερα να ειναι η τυχερή μεσα από την καρδιά μου!!!

Φυσικος τροποποιημενος θεωρείται όταν παίρνεις clomiphene, sepafar, femara και ήπιος διεγερτικός όταν κανεις ενέσεις με χαμηλή δόση μέχρι 150 μοναδες το χαρακτήριζαν ως ήπιο.

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Margeau είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου! Ποια ετ ηταν αυτη; 

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Με την κλομιφαίνη ειδικά έχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυος παγκοσμίως και χωρίς καν εξωσωματική. Πιστεύω αν μπεις στην κατηγορία του θελουμε να γινουμε γονεις αλλά όχι στης εξωσωματικής θα δεις πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Είναι το πρώτο στάδιο υποβοήθησης και κάποιες δεν χρειάζονται καν να φτάσουν σε επόμενο. Και από στατιστικά που είχα διαβάσει παλιότερα για το femara επειδή το έπαιρνα συχνά, έδινε ακόμα καλύτερα ποσοστά απλώς χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο σε σχέση με την κλομιφαίνη. 

Σε εμένα ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίθηκε στην κλομιφαινη κ το ωάριο έγινε κυστικό. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...