Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

@Σποράκι, @chrisvμε παραξένεψε ο τόσος πόνος, δε μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα, ένιωθα σουβλιες χαμηλά. Αν εγώ με τόσα ωοθυλακια πονούσα τόσο, κοπέλες με περισσότερα πως νιώθουν? Οι μύες επηρεάζονται από την αναρρόφησης των ωοθυλακιων? Με ενδιαφέρει μην έχει γίνει καμία ζημιά και έχω θέμα στην εμβρυομεταφορα.

Σκεφτόμουν να κάνω δουλειές το σκ, να βγάλω χαλιά αλλά καλύτερα να μην το κάνω. Κι εννοείται όσο κι αν το θέλω, δε θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... 

Μου έδωσε vasclor και prolutex και μετά την εμβρυομεταφορα αντιπηκτικες. 

Δεν είχες και λίγα κοριτσι μου! Εδώ  πονούσα εγώ με 3…

Δε ξέρω και εγώ αυτό σκεφτομουνα…ποσό πόνεσαν τα αλλά κορίτσια με περισσότερα ωάρια…

Ποτε κάνεις  μεταφορά;;;

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, winspert said:

Κορίτσια...εγω θα ξανακανω την ερωτηση γιατί δεν ξερω μηπως χαθηκε στα πολλα που ανεβάζουμε. Μου απαντησαν μονο δυο κοπελες. Ειναι καποια κοπελα που πέτυχε εγκυμοσύνη με εμβρυο που δημιουργήθηκε από τη ληψη σερπαφαρ ή φεμαρα; Ή ειστε ολες απο διεγερση και φυσικούς;;; Εχει σημασια για μενα!!! 

Εγώ έμεινα έγκυος σε κύκλο που πήρα 5 μέρες Femara και μετά 8 μέρες gonal (τροποποιημενος κύκλος). 

πρίν από 9 λεπτά , Chris_V είπε:

Δεν έκανα μωρέ πάνω από 3 ούτε με τα menopur, και δεν μου πρότεινε να αλλάξουμε μετά. Είπε ας κάνουμε 3 φορές έτσι να μαζέψουμε ότι χρειαζόμαστε. 
Δεν ξέρω πως το σκεφτονται. Για Εμενα η διαφορά ανάμεσα στα 30€ με τα 500€, και στα χάπια με ενέσεις είναι τεράστια. 
Αν γινόταν και αλλιώς γιατί να ξόδευα τόσα λεφτά και να αγχωνόμουν περισσότερο…δεν ξέρω…ήθελα πιο ποιοτική προσέγγιση στην απάντηση του. 

Μα ρωτήσω και εγώ…το παράθυρο εμφύτευσης παίζει πάντα ρόλο ή μόνο στις βλαστοκυστες;;; Με τη λογική ότι το 3ήμερο έχε περιθώριο. 

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ, παίρνω λίγα είτε με ενέσεις είτε με φάρμακα. Για αυτό το λόγο πάω συνήθως σε φυσικό ή σε χάπια μόνο που δεν κοστίζουν. Απλά εμένα μου το πρότεινε αμέσως ο γιατρός μόλις είδε το αποτέλεσμα της διέγερσης και μου είπε όποτε θέλω εγώ ξαναβλέπουμε για ενέσεις αλλιώς πάμε χαλαρά.

Αυτο που ρωτάς για το παράθυρο δεν το ξέρω, τώρα με ενημέρωσαν και δεν ρώτησα. Μου είπαν μόνο ότι αντί για 5.5 μέρες προγεστερονη εγώ θελω 6,5

πρίν από 41 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου και καλη επιτυχία αυριο. Επειδη είμαι ατομο που αν και δεν προδικαζω , σκέφτομαι την επομενη κινηση,θα ηθελα να δω τι θα κανω στην πορεία. Αν θα παρω σερπαφαρ ή φεμαρα. Η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καποια περίπτωση που να εμεινε εγκυος με έμβρυα που δημιουργήθηκαν μετα απο τη ληψη τετοιων σκευασμάτων. Και προβληματιζομαι λιγο. Απο την αλλη αραγε αν επαιρνα μια ελάχιστη δοση γκοναλ καθε μερα του τυπου 50 ή 75 μοναδες,θα ειχα καποιο αποτέλεσμα; Θα μεγαλωναν αραγε καμια 5αρια ωαρια; Δεν ξερω τι πρέπει να κανω.  Θα μου πεις αυτό θα το συζητησεις με το γιατρό...Και εννοείται πως θα το κανω. Αλλα δεν μπορω να τον ενοχλω καθε τρεις και λιγο για αποριες μου. Οποτε ψαχνομαι λιγο και μονη μου

Σε προηγούμενο γιατρό έκανα φυσικό τροποποιημένο με femara + menopour (150 μονάδες) και πέτυχα εμφύτευση με μια βλαστοκύστη 5ΒΒ η οποία παλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα.

Είχε προηγηθεί άλλη μια αποβολή στην 9η εβδομάδα με early blastocyst από κανονική διέγερση με menopour.

Είχαν προηγηθεί και δυο μηδενικές χοριακές με έμβρυα 3ων ημερών + μορίδια από κανονική διέγερση με gonal.

Οι αποβολές μου μετά από έλεγχο στο Έλενα στο τμήμα αποβολών όπου δεν βρέθηκε κάτι ανοσολογικό / αιματολογικό αποδόθηκαν σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες (χωρίς να γίνει βιοψία εμβρύου βέβαια)

Τώρα είμαι στον σφακ και έχω μαζέψει 4 βλαστοκύστες (5ΑΑ,5ΒΒ,2ΑΑ,2ΑΑ) με μια διέγερση, τρεις φυσικούς και 1 τροποποποιημένο φυσικό (με femara + meriofert (150 μονάδες).

Θα κάνω εμβρυομεταφορά τέλος Ιουνίου.

Είμαι 41 με ΠΩΑ (από τα 34 που ξεκίνησα) και έχουμε θέμα στο σπέρμα (ολιγοασθενοσπερμία και υψηλό DFI) οπου είναι σε αγωγή εδώ και ένα χρόνο όλο το διάστημα δηλαδή των ωοληψιών.

Στον σφακ ολες οι γονιμοποιήσεις είναι με picsi.

Εγώ με ΠΩΑ στις διεγέρσεις έδινα 4-5 ωάρια και από αυτά καταλήγαμε σε 1-2 βλαστοκύστη στους φυσικούς τροποποιημένους έδινα πάντα 2-4 ωάρια και μέναμε με 1-2 βλαστοκύστες.

Στούς φυσικούς παίρναμε 1 ωάριο πάντα έφτανε βλαστοκύστη.

Μόλις σου παρέθεσα ένα μίνι ιστορικό μου..

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου..

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , winspert είπε:

Αλήθεια;;; Μια μερα πριν ή μετα; Εγω ειμαι μια μερα νωρίτερα... εξαίρεση βεβαια. Πολυ σημαντικός λογος...

Κλασικά εννοείς τις γκοναλ για παράδειγμα; Εχω κανει τρεις διεγέρσεις και δεν ηθελα να παρω αλλα. Αλλα εχω κανει πααααρα πολλους φυσικούς και επειδη εχω αρχίσει και κουράζομαι σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κανω με το μικρότερο "κόστος"...

Μια μέρα μετά, απλά αναρωτιέμαι αν αυτός θα μπορούσε να ήταν ο λόγος που απέτυχε η πρώτη μου φορά.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Σποράκι είπε:

Στη φυσική σύλληψη λειτουργεί διαφορετικά ο οργανισμός, τα έχω πάρει και εγώ. Στην εξωσωματική όμως μου το έχει κάνει ξεκάθαρο ο γιατρός ότι δεν προχωράμε στον ίδιο μήνα, πάντα στον επόμενο. Τώρα κάθε γυναίκα είναι αλλιώς, αν δεν έχει επηρεαστεί πολύ το ενδομήτριο μπορεί να προχωράει.

540 πλήρωσα 

Μαζί με την αμοιβή γιατρού; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 12 λεπτά , Linoula είπε:

@winspert δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει την ερώτηση σου. Όταν έκανα εγώ διέγερση έκανα αν κατάλαβα καλά  βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή και πήρα και φεμαρα. Και αμέσως μετά την ωοληψια έκανα εμβρυομεταφορα 1 φρέσκιας βλαστοκυστης 5ης μέρας που προχώρησε σε εγκυμοσύνη.

Κάτσε τωρα να θυμηθω κ εγω... Ανταγωνιστής ειναι οι ενεσεις για να μην σπάσουν τα ωαρια; Πχ σετροταιντ; Οποτε το κυριο φαρμακο ηταν τα φεμαρα που πηρες; Και η εγκυμοσύνη που αναφέρεσαι σου εδωσε παιδακι;  Ναι...βασικα ρωταω αν προκύπτουν εμβρυα ικανα να δωσουν εγκυμοσύνη και παιδι. Επειδη όπως προανέφερα ολες οι περιπτώσεις που γνωρίζω και απο εδω μεσα ειναι απο φαρμακα διεγερσης οπως ειναι οι γκοναλ.

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μαζί με την αμοιβή γιατρού; 

Δεν έχει αμοιβή ο γιατρός. Στο κέντρο έκανα την εξέταση και πλήρωσα αυτά τα λεφτά στο λογιστήριο. Τώρα μπορεί κάτι να πηγαίνει στον γιατρό αλλά δεν φαίνεται στην απόδειξη.

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Κάτσε τωρα να θυμηθω κ εγω... Ανταγωνιστής ειναι οι ενεσεις για να μην σπάσουν τα ωαρια; Πχ σετροταιντ; Οποτε το κυριο φαρμακο ηταν τα φεμαρα που πηρες; Και η εγκυμοσύνη που αναφέρεσαι σου εδωσε παιδακι;  Ναι...βασικα ρωταω αν προκύπτουν εμβρυα ικανα να δωσουν εγκυμοσύνη και παιδι. Επειδη όπως προανέφερα ολες οι περιπτώσεις που γνωρίζω και απο εδω μεσα ειναι απο φαρμακα διεγερσης οπως ειναι οι γκοναλ.

Α όχι εννοώ ότι μαζί με την πρεγκνυλ που πήρα στην ελάχιστη δόση δηλ εκανα μέρα παρά μέρα σκέψου πήρα και φεμαρα και έκανα και ανταγωνιστή εκτός από την ovitrelle για να μην σπάσουν. Δεν ήταν μόνο φεμαρα. Η εγκυμοσύνη μια χαρά προχωρούσε. Εμείς αποφασίσαμε να την διακόψουμε γιατί στην τροφοβλάστη είδαμε ότι ήταν down

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Eternity είπε:

@Σποράκι, @chrisvμε παραξένεψε ο τόσος πόνος, δε μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα, ένιωθα σουβλιες χαμηλά. Αν εγώ με τόσα ωοθυλακια πονούσα τόσο, κοπέλες με περισσότερα πως νιώθουν? Οι μύες επηρεάζονται από την αναρρόφησης των ωοθυλακιων? Με ενδιαφέρει μην έχει γίνει καμία ζημιά και έχω θέμα στην εμβρυομεταφορα.

Σκεφτόμουν να κάνω δουλειές το σκ, να βγάλω χαλιά αλλά καλύτερα να μην το κάνω. Κι εννοείται όσο κι αν το θέλω, δε θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... 

Μου έδωσε vasclor και prolutex και μετά την εμβρυομεταφορα αντιπηκτικες. 

Αφού πονάς ακόμα τόσο σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να κανείς δουλειές. Κάτσε να ηρεμήσεις λίγο και να προετοιμαστείς ψυχολογικά για το επόμενο βήμα :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Minnie7 είπε:

Εγώ έμεινα έγκυος σε κύκλο που πήρα 5 μέρες Femara και μετά 8 μέρες gonal (τροποποιημενος κύκλος). 

Ποσες μερες κρατησε; Πολλες μου φαίνονται; Και ποση δοση γκοναλ επαιρνες ημερησίως; Παιδακι γεννηθηκε; Σορρυ που δεν θυμάμαι...

πρίν από 5 λεπτά , BlackCat είπε:

Σε προηγούμενο γιατρό έκανα φυσικό τροποποιημένο με femara + menopour (150 μονάδες) και πέτυχα εμφύτευση με μια βλαστοκύστη 5ΒΒ η οποία παλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα.

Είχε προηγηθεί άλλη μια αποβολή στην 9η εβδομάδα με early blastocyst από κανονική διέγερση με menopour.

Είχαν προηγηθεί και δυο μηδενικές χοριακές με έμβρυα 3ων ημερών + μορίδια από κανονική διέγερση με gonal.

Οι αποβολές μου μετά από έλεγχο στο Έλενα στο τμήμα αποβολών όπου δεν βρέθηκε κάτι ανοσολογικό / αιματολογικό αποδόθηκαν σε χρωμοσωμικές ανωμαλίες (χωρίς να γίνει βιοψία εμβρύου βέβαια)

Τώρα είμαι στον σφακ και έχω μαζέψει 4 βλαστοκύστες (5ΑΑ,5ΒΒ,2ΑΑ,2ΑΑ) με μια διέγερση, τρεις φυσικούς και 1 τροποποποιημένο φυσικό (με femara + meriofert (150 μονάδες).

Θα κάνω εμβρυομεταφορά τέλος Ιουνίου.

Είμαι 41 με ΠΩΑ (από τα 34 που ξεκίνησα) και έχουμε θέμα στο σπέρμα (ολιγοασθενοσπερμία και υψηλό DFI) οπου είναι σε αγωγή εδώ και ένα χρόνο όλο το διάστημα δηλαδή των ωοληψιών.

Στον σφακ ολες οι γονιμοποιήσεις είναι με picsi.

Εγώ με ΠΩΑ στις διεγέρσεις έδινα 4-5 ωάρια και από αυτά καταλήγαμε σε 1-2 βλαστοκύστη στους φυσικούς τροποποιημένους έδινα πάντα 2-4 ωάρια και μέναμε με 1-2 βλαστοκύστες.

Στούς φυσικούς παίρναμε 1 ωάριο πάντα έφτανε βλαστοκύστη.

Μόλις σου παρέθεσα ένα μίνι ιστορικό μου..

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου..

Αναλυτικοτατη...Σε ευχαριστώ πολυ. Σου εύχομαι καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Εγω και διεγερση που εκανα ,οσα ωαρια και αν εβγαζα , πάντα κατέληγα με 3 βλαστοκυστες. Οποτε μου φαίνεται βαρυ να παρω τοσα φαρμακα για 3 βλαστοκυστες.  Και δεν ξερω ποιος θεωρείται φυσικος τροποποιημένος...αφου εγω στις διεγέρσεις επαιρνα απο 100-150 μοναδες ημερησιως. Θεωρούνται λιγες;

πρίν από 4 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μια μέρα μετά, απλά αναρωτιέμαι αν αυτός θα μπορούσε να ήταν ο λόγος που απέτυχε η πρώτη μου φορά.

Φυσικα και θα μπορούσε να ειναι αυτος ο λογος. Εύχομαι η επόμενη προσπάθεια που θα γινει με οδηγό το ερα να ειναι η τυχερή μεσα από την καρδιά μου!!!

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Chris_V είπε:

Δεν είχες και λίγα κοριτσι μου! Εδώ  πονούσα εγώ με 3…

Δε ξέρω και εγώ αυτό σκεφτομουνα…ποσό πόνεσαν τα αλλά κορίτσια με περισσότερα ωάρια…

Ποτε κάνεις  μεταφορά;;;

Και φαντάσου στο φυσικό κύκλο με είχε τσιμπήσει πάνω από 3 φορες για να μου πάρει το ωάριο και ήμουν χωρίς μέθη! Πονούσα αρκετά μετά απλά τώρα ήταν ακόμα περισσότερο. 

Μεταφορά θα κάνω την Τρίτη αν όλα πάνε καλά 

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Αναλυτικοτατη...Σε ευχαριστώ πολυ. Σου εύχομαι καλη επιτυχία στην προσπάθειά σου!!! Εγω και διεγερση που εκανα ,οσα ωαρια και αν εβγαζα , πάντα κατέληγα με 3 βλαστοκυστες. Οποτε μου φαίνεται βαρυ να παρω τοσα φαρμακα για 3 βλαστοκυστες.  Και δεν ξερω ποιος θεωρείται φυσικος τροποποιημένος...αφου εγω στις διεγέρσεις επαιρνα απο 100-150 μοναδες ημερησιως. Θεωρούνται λιγες;

Σε νιώθω γιατί και εγώ όσα και να βγάλω ενώ γονιμοποιούνται όλα βλαστοκύστες φτάνουν τα μισά και όσο περνάνε τα χρόνια λιγότερο και από τα μισά.

Ο φυσικός τροποποιημένος από ότι έχω καταλάβει είναι συνδυασμός femara ή κλομιφαίνη με λίγες μονάδες ενέσεων. Σε εμένα που σε κανονική διέγερση παίρνω 300 μονάδες οι 150 του τροποποιημένου είναι λίγες πχ.

Σε εσένα που σε κανονική διέγερση έκανες 100-150 ή θα σε πάει στις μισές δηλαδή στις 50-75 ή στις ίδιες. Εξαρτάται φαντάζομαι από το ιστορικό σου , εξετάσεις , ορμόνες κλπ.

Μπορεί σε σένα πχ σε φυσικό τροποποιημένο να σε πάει μόνο με femara.

Εγώ τρεις φυσικούς στον σφακ δεν έχω πάρει τίποτα, μόνο την ovitrelle πριν την ωοληψία.

7 minutes ago, winspert said:

Ποσες μερες κρατησε; Πολλες μου φαίνονται; Και ποση δοση γκοναλ επαιρνες ημερησίως; Παιδακι γεννηθηκε; Σορρυ που δεν θυμάμαι...

Gonal 150 μονάδες τη μέρα (ήταν τροποποιημενος κύκλος) - 5 ωάρια μέσα σε αυτά ναι ήταν το παιδάκι μου. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...