Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου και καλη επιτυχία αυριο. Επειδη είμαι ατομο που αν και δεν προδικαζω , σκέφτομαι την επομενη κινηση,θα ηθελα να δω τι θα κανω στην πορεία. Αν θα παρω σερπαφαρ ή φεμαρα. Η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καποια περίπτωση που να εμεινε εγκυος με έμβρυα που δημιουργήθηκαν μετα απο τη ληψη τετοιων σκευασμάτων. Και προβληματιζομαι λιγο. Απο την αλλη αραγε αν επαιρνα μια ελάχιστη δοση γκοναλ καθε μερα του τυπου 50 ή 75 μοναδες,θα ειχα καποιο αποτέλεσμα; Θα μεγαλωναν αραγε καμια 5αρια ωαρια; Δεν ξερω τι πρέπει να κανω.  Θα μου πεις αυτό θα το συζητησεις με το γιατρό...Και εννοείται πως θα το κανω. Αλλα δεν μπορω να τον ενοχλω καθε τρεις και λιγο για αποριες μου. Οποτε ψαχνομαι λιγο και μονη μου

Καλησπέρα και συγγνώμη εκ των προτέρων για την ερώτηση αν έχεις ήδη απαντήσει. 

Για ποιο λόγο δεν θα ήθελες να κανείς διεγερση με τα αλλά πιο κλασσικά φάρμακα; Έχεις δοκιμάσει ποτέ; Απλά ρωτάω, μήπως και καταλαβω πως επιλέγονται τα φαρμακα από τους γιατρούς μας. 
Θυμαμαι ο 2ος εξωσωματικός που είχα δει, ενώ στην αρχή μου είχε προτείνει menopur, μόλις του είπε θα περιμένω την επιτροπή (1.5 μήνα) μου λέει εντάξει τότε πάρε κλομιφεν αυτόν τον μήνα! 
Σοκ…ότι να ναι μου φάνηκε, τύπου πάρε ότι έχουμε στο ντουλάπι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 minutes ago, winspert said:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου και καλη επιτυχία αυριο. Επειδη είμαι ατομο που αν και δεν προδικαζω , σκέφτομαι την επομενη κινηση,θα ηθελα να δω τι θα κανω στην πορεία. Αν θα παρω σερπαφαρ ή φεμαρα. Η αλήθεια ειναι οτι δεν γνωριζω καποια περίπτωση που να εμεινε εγκυος με έμβρυα που δημιουργήθηκαν μετα απο τη ληψη τετοιων σκευασμάτων. Και προβληματιζομαι λιγο. Απο την αλλη αραγε αν επαιρνα μια ελάχιστη δοση γκοναλ καθε μερα του τυπου 50 ή 75 μοναδες,θα ειχα καποιο αποτέλεσμα; Θα μεγαλωναν αραγε καμια 5αρια ωαρια; Δεν ξερω τι πρέπει να κανω.  Θα μου πεις αυτό θα το συζητησεις με το γιατρό...Και εννοείται πως θα το κανω. Αλλα δεν μπορω να τον ενοχλω καθε τρεις και λιγο για αποριες μου. Οποτε ψαχνομαι λιγο και μονη μου

Εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε και Σερπαφαρ και μικρή δόση Ovaleap (ιδια ουσία με Gonal) σε ένα κύκλο.....αλλα κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.....πληροφοριακά δεν εχω κάνει ΕΤ ακόμα

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια γειά σας! Έκανα την ωοληψια και πήραμε 7 ωάρια από καμιά 12αρια ωοθυλακια που φαίνονταν στον υπέρηχο. Γονιμοποιηθηκαν τα 5 και είπαμε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες. Ήθελα να σας ρωτήσω. Μετά την ωοληψια πονούσα πολύ χαμηλά σαν μαχαιριές. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά και πάλι έχω πρήξιμο και πονο. Είναι αναμενόμενο? Μέχρι την εμβρυομεταφορα τι πρόσεχατε από κινήσεις και διατροφή? 

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Βασικα κυριως γι αυτό που εγραψα. Οτι δεν εχω ακούσει κοπελες να εχουν μεινει εγκυες μετά τη ληψη σερπαφαρ και φεμαρα. Ολες ειναι απο διεγερση ή φυσικους. 

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δεν προχωράς στον ίδιο κύκλο σε εμβρυομεταφορα λόγω του ότι αυτά τα χάπια επηρεάζουν το ενδομήτριο. Όλοι οι γιατροί σε πάνε έναν κύκλο μετά, δεν νομιζω ότι επηρεάζουν την ποιότητα των ωαρίων. Βέβαια ρωτά και τον γιατρό σου να δεις τι θα σου απαντήσει.

πρίν από 9 λεπτά , Mary1976 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε και Σερπαφαρ και μικρή δόση Ovaleap (ιδια ουσία με Gonal) σε ένα κύκλο.....αλλα κάθε περιπτωση είναι διαφορετική.....πληροφοριακά δεν εχω κάνει ΕΤ ακόμα

Ίδιο πρωτόκολλο κάναμε!!! :)

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια γειά σας! Έκανα την ωοληψια και πήραμε 7 ωάρια από καμιά 12αρια ωοθυλακια που φαίνονταν στον υπέρηχο. Γονιμοποιηθηκαν τα 5 και είπαμε να τα αφήσουμε για βλαστοκυστες. Ήθελα να σας ρωτήσω. Μετά την ωοληψια πονούσα πολύ χαμηλά σαν μαχαιριές. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά και πάλι έχω πρήξιμο και πονο. Είναι αναμενόμενο? Μέχρι την εμβρυομεταφορα τι πρόσεχατε από κινήσεις και διατροφή? 

Με το καλό να πάρεις άριστες βλαστοκυστες. Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα τίποτα μέχρι την εμβρυομεταφορα, έτρωγα κανονικά, πήγαινα γυμναστήριο, όλα κανονικά εκτός από το αλκοόλ γιατί είχα ξεκινήσει προετοιμασία με τα φάρμακα. Τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

πρίν από 6 λεπτά , Σποράκι είπε:

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι δεν προχωράς στον ίδιο κύκλο σε εμβρυομεταφορα λόγω του ότι αυτά τα χάπια επηρεάζουν το ενδομήτριο. Όλοι οι γιατροί σε πάνε έναν κύκλο μετά, δεν νομιζω ότι επηρεάζουν την ποιότητα των ωαρίων. Βέβαια ρωτά και τον γιατρό σου να δεις τι θα σου απαντήσει.

Ίδιο πρωτόκολλο κάναμε!!! :)

Με το καλό να πάρεις άριστες βλαστοκυστες. Εγώ προσωπικά δεν άλλαξα τίποτα μέχρι την εμβρυομεταφορα, έτρωγα κανονικά, πήγαινα γυμναστήριο, όλα κανονικά εκτός από το αλκοόλ γιατί είχα ξεκινήσει προετοιμασία με τα φάρμακα. Τα πονάκια είναι φυσιολογικά. Α και λίγο προσοχή στο αλάτι και τη ζάχαρη αν παίρνεις κορτιζόνη. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Μπραβο! Με το καλό να έχετε τις βλαστοκυστες σας σε λίγες μέρες! 
Πονουσα αρκετά για κάποιες μέρες, σαν να είχα κάνει σκληρή γυμναστική. 
Έκανα μεταφορά στον ίδιο κύκλο με 3ων ημερών και όταν το συζήτησα με την μαία μου είπε ότι είναι λογικό γιατί είχαν τεντώνει οι μυες και τώρα πάνε σιγά σιγά στη θέση τους. Αν ο πόνος δεν μοιάζει με περιόδου μου είχε πει είναι λογικό να τον έχεις. 
Δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο εκείνες τις ημέρες, μιλούσε το σώμα έτσι και αλλιώς απο μόνο του όποτε δεν είχα πολλές και αποτελέσματα κινήσεις. 
Άο διατροφή την ίδια που έκανα στη διεγερση.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Βγήκε το ΕΡΑ και έδειξε μετατόπιση παραθύρου μια ημέρα. Λέτε για αυτό να απέτυχε η πρώτη μου προσπάθεια;;;; Θα ήθελα πολύ να είναι αυτός ο λόγος :rolleyes:

19 minutes ago, winspert said:

Κλομιφαινη ειναι τα σερπαφαρ;

Εχω και το αγχος να προλαβω τη γιορτή στο σχολείο. Δεν μπορω να λειψω. Θα ειναι 17η μερα η γιορτή...ουφ

Ναι, το serpafar είναι κλομιφαίνη 

17 minutes ago, Chris_V said:

Για ποιο λόγο δεν θα ήθελες να κανείς διεγερση με τα αλλά πιο κλασσικά φάρμακα; Έχεις δοκιμάσει ποτέ; Απλά ρωτάω, μήπως και καταλαβω πως επιλέγονται τα φαρμακα από τους γιατρούς μας. 
Θυμαμαι ο 2ος εξωσωματικός που είχα δει, ενώ στην αρχή μου είχε προτείνει menopur, μόλις του είπε θα περιμένω την επιτροπή (1.5 μήνα) μου λέει εντάξει τότε πάρε κλομιφεν αυτόν τον μήνα! 

Σου το είπε αυτό για να μην χάσεις τον συγκεκριμένο κύκλο αφού θα περίμενες την επιτροπή. Η κλομιφαίνη είναι αρκετά ήπια διέγερση σε σχέση με τα άλλα φάρμακα της εξωσωματικής τύπου menopur και μπορεί να πάρεις και 3-4 ωάρια. Δεν το βρίσκω λάθος αυτό που σου είπε

10 minutes ago, Σποράκι said:

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Άλλωστε ένα λεπτό ενδομήτριο μπορεί να παχύνει και με cyclacur. Είναι ανάλογα την κάθε γυναίκα αλλά και τον κάθε κύκλο ξεχωριστά. Όπως ξανα είπα, πάρα πολλές γυναίκες έχουν καταφέρει εγκυμοσύνη απλώς με serpafar/femara και φυσιολογικές επαφές, άρα γιατί να μην γίνεται ετ στον ίδιο κύκλο;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

@Σποράκι, @chrisvμε παραξένεψε ο τόσος πόνος, δε μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα, ένιωθα σουβλιες χαμηλά. Αν εγώ με τόσα ωοθυλακια πονούσα τόσο, κοπέλες με περισσότερα πως νιώθουν? Οι μύες επηρεάζονται από την αναρρόφησης των ωοθυλακιων? Με ενδιαφέρει μην έχει γίνει καμία ζημιά και έχω θέμα στην εμβρυομεταφορα.

Σκεφτόμουν να κάνω δουλειές το σκ, να βγάλω χαλιά αλλά καλύτερα να μην το κάνω. Κι εννοείται όσο κι αν το θέλω, δε θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... 

Μου έδωσε vasclor και prolutex και μετά την εμβρυομεταφορα αντιπηκτικες. 

πρίν από 3 λεπτά , Σποράκι είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Βγήκε το ΕΡΑ και έδειξε μετατόπιση παραθύρου μια ημέρα. Λέτε για αυτό να απέτυχε η πρώτη μου προσπάθεια;;;; Θα ήθελα πολύ να είναι αυτός ο λόγος :rolleyes:

Αλήθεια;;; Μια μερα πριν ή μετα; Εγω ειμαι μια μερα νωρίτερα... εξαίρεση βεβαια. Πολυ σημαντικός λογος...

πρίν από 21 λεπτά , Chris_V είπε:

Κλασικά εννοείς τις γκοναλ για παράδειγμα; Εχω κανει τρεις διεγέρσεις και δεν ηθελα να παρω αλλα. Αλλα εχω κανει πααααρα πολλους φυσικούς και επειδη εχω αρχίσει και κουράζομαι σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κανω με το μικρότερο "κόστος"...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Αλήθεια;;; Μια μερα πριν ή μετα; Εγω ειμαι μια μερα νωρίτερα... εξαίρεση βεβαια. Πολυ σημαντικός λογος...

Κλασικά εννοείς τις γκοναλ για παράδειγμα; Εχω κανει τρεις διεγέρσεις και δεν ηθελα να παρω αλλα. Αλλα εχω κανει πααααρα πολλους φυσικούς και επειδη εχω αρχίσει και κουράζομαι σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κανω με το μικρότερο "κόστος"...

Κατάλαβα, κατανοητό και λογικό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@winspert δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει την ερώτηση σου. Όταν έκανα εγώ διέγερση έκανα αν κατάλαβα καλά  βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστή και πήρα και φεμαρα. Και αμέσως μετά την ωοληψια έκανα εμβρυομεταφορα 1 φρέσκιας βλαστοκυστης 5ης μέρας που προχώρησε σε εγκυμοσύνη.

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σου το είπε αυτό για να μην χάσεις τον συγκεκριμένο κύκλο αφού θα περίμενες την επιτροπή. Η κλομιφαίνη είναι αρκετά ήπια διέγερση σε σχέση με τα άλλα φάρμακα της εξωσωματικής τύπου menopur και μπορεί να πάρεις και 3-4 ωάρια. Δεν το βρίσκω λάθος αυτό που σου είπε

Δεν είναι απαραίτητο αυτό. Άλλωστε ένα λεπτό ενδομήτριο μπορεί να παχύνει και με cyclacur. Είναι ανάλογα την κάθε γυναίκα αλλά και τον κάθε κύκλο ξεχωριστά. Όπως ξανα είπα, πάρα πολλές γυναίκες έχουν καταφέρει εγκυμοσύνη απλώς με serpafar/femara και φυσιολογικές επαφές, άρα γιατί να μην γίνεται ετ στον ίδιο κύκλο;

Δεν έκανα μωρέ πάνω από 3 ούτε με τα menopur, και δεν μου πρότεινε να αλλάξουμε μετά. Είπε ας κάνουμε 3 φορές έτσι να μαζέψουμε ότι χρειαζόμαστε. 
Δεν ξέρω πως το σκεφτονται. Για Εμενα η διαφορά ανάμεσα στα 30€ με τα 500€, και στα χάπια με ενέσεις είναι τεράστια. 
Αν γινόταν και αλλιώς γιατί να ξόδευα τόσα λεφτά και να αγχωνόμουν περισσότερο…δεν ξέρω…ήθελα πιο ποιοτική προσέγγιση στην απάντηση του. 

πρίν από 11 λεπτά , Σποράκι είπε:

Μα ρωτήσω και εγώ…το παράθυρο εμφύτευσης παίζει πάντα ρόλο ή μόνο στις βλαστοκυστες;;; Με τη λογική ότι το 3ήμερο έχε περιθώριο. 

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Πόσο κοστίζει το ΕΡΑ;

Δεν έχω κάνει κ δεν ξέρω αν απαντήσω στην ερώτηση σου

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

@Σποράκι, @chrisvμε παραξένεψε ο τόσος πόνος, δε μπορούσα να σηκωθώ από την καρέκλα, ένιωθα σουβλιες χαμηλά. Αν εγώ με τόσα ωοθυλακια πονούσα τόσο, κοπέλες με περισσότερα πως νιώθουν? Οι μύες επηρεάζονται από την αναρρόφησης των ωοθυλακιων? Με ενδιαφέρει μην έχει γίνει καμία ζημιά και έχω θέμα στην εμβρυομεταφορα.

Σκεφτόμουν να κάνω δουλειές το σκ, να βγάλω χαλιά αλλά καλύτερα να μην το κάνω. Κι εννοείται όσο κι αν το θέλω, δε θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα... 

Μου έδωσε vasclor και prolutex και μετά την εμβρυομεταφορα αντιπηκτικες. 

@Chris_V ήθελα να βάλω 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

@Chris_V ήθελα να βάλω 

@Chris_V

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Στη φυσική σύλληψη λειτουργεί διαφορετικά ο οργανισμός, τα έχω πάρει και εγώ. Στην εξωσωματική όμως μου το έχει κάνει ξεκάθαρο ο γιατρός ότι δεν προχωράμε στον ίδιο μήνα, πάντα στον επόμενο. Τώρα κάθε γυναίκα είναι αλλιώς, αν δεν έχει επηρεαστεί πολύ το ενδομήτριο μπορεί να προχωράει.

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Πόσο κοστίζει το ΕΡΑ;

Δεν έχω κάνει κ δεν ξέρω αν απαντήσω στην ερώτηση σου

540 πλήρωσα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...