Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα κοριτσι! Καλώς μας ήρθες και καλά αποτελεσματα τη Δευτέρα. 
Η αλήθεια είναι ότι και πι γιατροί τα τεστ δεν τα εμπιστεύονται, ο δικός μου αν δε δει χοριακη δεν πιστεύει τπτ…και για να αγοράσω τις ενέσεις της διέγερσης αυτό μου έκανε. 
Τι εμβρυακια έχεις βάλει; Φρεσκουλια  ή παγωτινια; πορεία αυτή η φορά που είναι και διαφορετική να είναι η τυχερή! 
Υπομονη μέχρι τη Δευτέρα, και εγώ εχω τότε την επαναληπτική. 
Και Εμενα σήμερα ηρέμησαν τα πάντα. Κάτι ανεπαίσθητα τραβήγματα εχω μόνο και πολλά υγρά στο σερβιτακι. Τρέχω κάθε φορά μην έχει γίνει κάτι…

Κατεψυγμένα 3 ημερών!άντε να δούμε!εγώ δεν έχω ούτε υγρά τίποτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Maria.28 είπε:

Ειμαι Λαρισα γι αυτο ειπα κ για το Ιασω θεσσαλιας. Τον ειχα δει αυτον τον γιατρο τελη Απρίλη κ μ εβαλε για χειρουργειο στο Πανεπιστημιακο τελη Μαη, να γλιτώσω λεφτα γιατι μετα θα γίνει ιδιωτικα η εξωσωματικη κτλπ μην τα κανω ολα μαζι στο Ιασω θα μ εβγαινε πανω απο 5 χιλιαρικα. Του εξηγω ότι παλευω μηνες με ολα αυτα ν βγαλω ακρη κ βιάζομαι να μεινω εγκυος γιατι εχω πρόβλημα υγειας κ καθυστερω την θεραπεία που πρεπει να αρχίσω. Χθες που τον ειδα με βοηθησε με τα χαρτια που του ζητησα για την επιτροπη. Κ στο τελος τον ρωτησα αρχες Ιουλη ειπαμε μπορω να ξεκινησω που θα αδιαθετησω 2η φορά μετα την επεμβαση??? Κ μ λεει σκεπτικος θα δουμε..... Αρχισα εγω παλι να λεω βιαζομαι παλι ειπα τον λογο.... Κ απαντησε εεε μεχρι 25 ιουλη θα τελειώσουμε μπορει να προλαβαινουμε οκ θα δουμε. Ειμαι πολυ αγχωμένη κ απογοητευμένη..Δεν ξερω αν προλαβαινω να κατεβω Αθηνα να κανω ενα ραντεβου με αλλον γιατρο.. Πφφ

Μαρια μου, αν θες να πάρεις κ άλλη γνώμη μπορείς να κανεις διαδικτυακό ραντεβού με κάποιο γιατρό από Αθήνα αν έχεις κάποιον υπόψην κ να μην τρέχεις ως εκει.  Αλλιώς όπως είπαμε κάνε μια ερώτηση να δεις για τον Αύγουστο αν είναι ανοιχτά στο ιασω. Ξέρω ότι βιάζεσαι σε νιώθω ο χρόνος μας κυνηγάει τη κάθε μία για το δικό της λόγο, το θέμα είναι όμως για να σε καθυστερεί μήπως δε πρέπει να γίνει νωρίτερα.  

Κορίτσια καλημέρα! Ελπίζω να είστε καλά! Είμαι 12+4 εβδομάδων και από προχτές έχω ελαφριά μα συνεχή αιμορραγία. Έκανα υπέρηχο προχτές το μωρό είναι εντάξει κ δεν έχω αποκόλληση. Σας έχει τύχει κ εσάς αυτό; Κ πόσες μέρες αιμορραγούσατε; Μου δώσανε ενέσιμη προγεστερόνη τώρα. 

On 5/30/2022 at 11:59 AM, Vxatz said:

Ωοληψια θα  ξεκινήσω διεγερση μέσα Ιουνίου αλλά ετ θα κάνω Σεπτέμβριο. Τι λες προλαβαίνω; να το ψάξω; αξίζει; 

Να το κάνεις ναι!! 

πρίν από 18 λεπτά , Ζαργαναρα είπε:

Κατεψυγμένα 3 ημερών!άντε να δούμε!εγώ δεν έχω ούτε υγρά τίποτα!

Γεια σου ζαργάνα με το ωραίο ψευδώνυμο...καλά αποτελέσματα σου εύχομαι.  Μη δίνεις σημασία στα συμπτώματα πολλές δεν είχαν τίποτα ❤

• Μου αρέσει 1

43 minutes ago, kateriiina25 said:

Καλημέρα! Ανταγωνιστές άρχισες μετά την ωοληψία; Σε τι εξυπηρετεί αυτό; δεν ξέρω. Για ποιο λόγο γίνεται; Γενικά με έχουν δει 3 γιατροί και μου έχουν πει ότι δεν φαίνεται να πηγαίνω για υπερδιέγερση αλλά ίσως είναι και νωρίς ακόμα. Επίσης στα κιλά μου είμαι ίδια και το πρήξιμο εξακολουθώ να το νιώθω πολύ ελαφρύ.
Αν εσένα είδαν 17 και πήραν 32 τότε εμένα που είδαν 29 πόσα θα πάρουν? :shock: 
Θυμάσαι μήπως την Ε2 σου λίγο πριν την ωοληψία; Εμένα εχτές 11η μέρα ήταν 5277

Εντωμεταξύ ξύπνησα σήμερα με λίγο πρησμένη αμυγδαλή και φρίκαρα, ευτυχώς όμως το ράπιντ βγήκε αρνητικό. Λέτε να φταίει η κορτιζόνη που λένε ότι δημιουργεί φλεγμονές και να μου έκανε καμία αμυγδαλίτιδα; 

29;;; Σοκ 

οι ανταγωνιστες για την καταστολή των ωοθηκών είναι για να "ηρεμήσουν " αν το λέω σωστά..

ανταγωνιστες έκανα από τα μισά τις διέγερσης μετά την ωοληψια τις σταμάτησα ενώ αν συνέχιζα θα είχα προλάβει σε ένα βαθμό το κακό και μετά που είδαν υπερδιέγερση έκανα δυο την ημέρα για πολύ καιρό αλλά έπρεπε να αρχίσω αμέσως όχι μετά από 5 μέρες 

ειναι πολλά πάντως μετά που πήγα σε άλλο εξωσωματικό μου είπε πως το αποφεύγουν να παίρνουν τόσα και πως το safe είναι μέχρι 15.. 

την Ε2 δεν την πήρα ποτε έκανα την εξέταση εκεί και δεν μου έδωσαν τα αποτελέσματα πιστεύω πως τα έκρυψαν γιατί θα ήταν στον θεό ! Όλως τυχαίος η μόνη εξέταση που δεν πήρα ποτε ..

πρόσεχε πολύ πάντως δεν το λέω για να σε τρομάξω συγνώμη απλά είναι πολλά τα ωαρια ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Maria.28 είπε:

Εμενα μου ειπαν δεν υπαρχει θεμα. Εγω αφαιρεσα τις σαλπιγγες δεν πείραξα ωοθήκες ουτε μητρα.. Τι να πω δεν ξερω... 

Μπορεί εσύ να μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα, εγώ είχα αφαιρέσει ινομύωμα. 

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, Texas said:

29;;; Σοκ 

οι ανταγωνιστες για την καταστολή των ωοθηκών είναι για να "ηρεμήσουν " αν το λέω σωστά..

ανταγωνιστες έκανα από τα μισά τις διέγερσης μετά την ωοληψια τις σταμάτησα ενώ αν συνέχιζα θα είχα προλάβει σε ένα βαθμό το κακό και μετά που είδαν υπερδιέγερση έκανα δυο την ημέρα για πολύ καιρό αλλά έπρεπε να αρχίσω αμέσως όχι μετά από 5 μέρες 

ειναι πολλά πάντως μετά που πήγα σε άλλο εξωσωματικό μου είπε πως το αποφεύγουν να παίρνουν τόσα και πως το safe είναι μέχρι 15.. 

την Ε2 δεν την πήρα ποτε έκανα την εξέταση εκεί και δεν μου έδωσαν τα αποτελέσματα πιστεύω πως τα έκρυψαν γιατί θα ήταν στον θεό ! Όλως τυχαίος η μόνη εξέταση που δεν πήρα ποτε ..

πρόσεχε πολύ πάντως δεν το λέω για να σε τρομάξω συγνώμη απλά είναι πολλά τα ωαρια ! 

Τι συγγνώμη καλέ; ευτυχώς που μου τα λες να έχω κι εγώ το νου μου. Εσύ είχες συμπτώματα και από πριν αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι; και είχες πάρει και μεγαλύτερη δόση φαρμάκων. Πάντως συνέχεια μου λένε ότι πάω άριστα και να μην φοβάμαι καθόλου. Ε δεν είμαι και σε κανέναν τυχαίο γιατρό, τι να πω; Να πάει τόσο λάθος;;;;

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Zenia82 είπε:

Μαρια μου, αν θες να πάρεις κ άλλη γνώμη μπορείς να κανεις διαδικτυακό ραντεβού με κάποιο γιατρό από Αθήνα αν έχεις κάποιον υπόψην κ να μην τρέχεις ως εκει.  Αλλιώς όπως είπαμε κάνε μια ερώτηση να δεις για τον Αύγουστο αν είναι ανοιχτά στο ιασω. Ξέρω ότι βιάζεσαι σε νιώθω ο χρόνος μας κυνηγάει τη κάθε μία για το δικό της λόγο, το θέμα είναι όμως για να σε καθυστερεί μήπως δε πρέπει να γίνει νωρίτερα.  

Σ ευχαριστω κοριτσι μου αυτο μπορει να κανω για ραντεβου. Πηρα στο Ιασω, μια βδομαδα της Παναγιας κλεινουν μου ειπαν. Αυτο ειναι το θεμα μου οτι ο γιατρος απάντησε ετσι κ καλα θα δουμε μετα απο ερωτησεις ειπε ε για τα κεντρα τοτε κ τετοια. Δεν ειχε να κανει με την επεμβαση κ την ανάρρωση, γι αυτό απορω.....Με τσατιζει που ολοι μιλουν με ασάφειες κ δεν λενε ξεκαθαρα τι έχουν στο μυαλο τους κ σ αφήνουν με ανασφαλεια. 

5 minutes ago, kateriiina25 said:

Τι συγγνώμη καλέ; ευτυχώς που μου τα λες να έχω κι εγώ το νου μου. Εσύ είχες συμπτώματα και από πριν αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι; και είχες πάρει και μεγαλύτερη δόση φαρμάκων. Πάντως συνέχεια μου λένε ότι πάω άριστα και να μην φοβάμαι καθόλου. Ε δεν είμαι και σε κανέναν τυχαίο γιατρό, τι να πω; Να πάει τόσο λάθος;;;;

Ναι εγώ από την αρχή δεν ήμουν καλά … απλά αυτό με τα πολλά ωαρια θέλει προσοχή εννοείτε και θα τα πας τέλεια περιμένουμε να μάθουμε νούμερο !!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Η μειωμένη παραγωγή προγεστερόνης είναι αναμενόμενη όσο η γυναίκα μεγαλώνει σε ηλικία και πλησιάζει στην εμμηνόπαυση. Απλώς για κάποιες γυναίκες αυτή η πτώση ξεκινάει πολύ νωρίτερα απ' ότι ξεκινάει και η αντίστοιχη πτώση των οιστρογόνων. Οπότε και δημιουργείται πολύ μεγάλη ανισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ορμόνες στην ωχρινικη φάση του κύκλου με συνέπεια πολλά από τα συμπτώματα που ανέφερα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι έχω πάει παντού, και στο Έλενας στους ενδοκρινολόγους και κανένας δεν προβληματίστηκε γιατί βγάζω συνέχεια πολύποδες. Επίσης με το που τελείωσε η διέγερση και ξεκίνησα σικλακουρ και ουτροτζεσταν, ενώ έπεφτα για ύπνο στις 11 και ξυπνούσα στις 8, άρχισα να ξυπνάω στις 4 το πρωί. Το ανέφερα στο κέντρο τη μέρα της εμβρυομεταφορας και μου είπαν ότι έχω άγχος. Τεσπα. Θα δούμε τώρα. Δε δούλεψε την πρώτη φορά οπότε θα προσπαθήσουμε να πάμε με ιδανικότερες προϋποθέσεις για τη δεύτερη!

Ναι απλα μου κάνει εντύπωση γιατί στην εμβρυομεταφορά μας πλακώνουν στην προγεστερονη για να μην έχουμε έλλειψη και εξωσωματική μπορεί να κάνει ακόμα και γυναίκα στην εμμηνόπαυση. Ότι μας λείπει μας το δίνουν σε φάρμακα!

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Εγώ πήρα και σικλακουρ, δηλαδή οιστρογόνα και μάλλον εκεί έγινε η ζημιά. Γιατί απ' ότι φαίνεται έχω ήδη ανεβασμένα οιστρογόνα στο δεύτερο μισό. Σκέψου ότι το ενδομήτριο μου στην ωοληψία ήταν 11. Και στην εμβρυομεταφορα 11,4. Δεν ξέρω αν χρειαζόμουν να πάρω εξωγενώς οιστρογόνα. Τι να πω. Θα μου πει και ο γιατρός από κοντά, γιατί εγώ μια φορά γιατρός δεν είμαι ούτε ξέρω πώς δουλεύουν τα χάπια αυτά. Του ζήτησα να μου κάνει υπέρηχο σήμερα πριν σταματήσω τα χάπια και έρθει περίοδος να μετρήσουμε πάχος ενδομητρίου. Πάντα πριν την περίοδο είχε υπερβολικά παχύ ενδομητριο. Θέλω να δω με τα φάρμακα τι έγινε. Και επίσης φοβάμαι πολύ ότι θα έχει φουντώσει το πρόβλημα με τους πολύποδες και ίσως και η εμδομητρίωση. Για να δούμε βρε κορίτσια. Και αυτοί οι γιατροί τι να κάνουν. Δοκιμάζουν και βλέπουν. Δε δουλεύουν τα ίδια πράγματα σε όλους. Πιστεύω θα τη βρούμε την άκρη και η δεύτερη φορά θα είναι πιο προσεκτική.

Σίγουρα θα βρεις την άκρη. Είναι πολύ θετικό που ασχολείται ο γιατρός με το τι μπορεί να έφταιξε, άλλοι δεν λένε τίποτα και απλά προχωράνε σε επόμενη προσπάθεια.

3 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Όχι εγώ δεν έκανα τπτ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ΗΠΑ 3 μέρες μετά την ωοληψια (που είχα μόνο 3 ωοθηλακια), αλλά μου έκανε και Εμενα εντύπωση.

Καλά και εγώ ένα - δυο ωαρια παίρνω όποτε δεν νομιζω να παίζει ρόλο. Έπαιρνα πολύ προγεστερονη και σικλακιουρ και μου ζήτησε 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα εξετάσεις. Φαντάσου μου το είπε επιτόπου στη διαδικασία. Οι εξετάσεις μου ήταν οκ απλά ήθελε λέει λίγο ακόμα και μου αύξησαν τη δόση από την 5η μέρα. Βέβαια το αποτέλεσμα αρνητικό αλλά νομιζω ότι έχουν τρόπο να βλέπουν τις ορμόνες μας εκείνες τις μέρες.

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ναι απλα μου κάνει εντύπωση γιατί στην εμβρυομεταφορά μας πλακώνουν στην προγεστερονη για να μην έχουμε έλλειψη και εξωσωματική μπορεί να κάνει ακόμα και γυναίκα στην εμμηνόπαυση. Ότι μας λείπει μας το δίνουν σε φάρμακα!

Σίγουρα θα βρεις την άκρη. Είναι πολύ θετικό που ασχολείται ο γιατρός με το τι μπορεί να έφταιξε, άλλοι δεν λένε τίποτα και απλά προχωράνε σε επόμενη προσπάθεια.

Καλά και εγώ ένα - δυο ωαρια παίρνω όποτε δεν νομιζω να παίζει ρόλο. Έπαιρνα πολύ προγεστερονη και σικλακιουρ και μου ζήτησε 5 μέρες μετά την εμβρυομεταφορα εξετάσεις. Φαντάσου μου το είπε επιτόπου στη διαδικασία. Οι εξετάσεις μου ήταν οκ απλά ήθελε λέει λίγο ακόμα και μου αύξησαν τη δόση από την 5η μέρα. Βέβαια το αποτέλεσμα αρνητικό αλλά νομιζω ότι έχουν τρόπο να βλέπουν τις ορμόνες μας εκείνες τις μέρες.

Δεν ξέρω, ίσως δε γινόταν επαρκής απορρόφηση. Όλα αυτά που σας λέω είναι υποθέσεις που κάνω και μια πρώτη συζήτηση που έγινε με τον γιατρό μου. Δεν είναι όλα τα σώματα ίδια και δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί με τον ίδιο τρόπο στα φάρμακα. Εγώ απλώς ανέφερα τις παρατηρήσεις μου στον γιατρό και μου είπε ό,τι μου είπε. Αύριο έχω ραντεβού μαζί του. Είναι σημαντικό να βρεθεί η αιτία και να μην πάω σε δεύτερη εμβρυομεταφορα με τους ίδιους όρους. Γιατί θεωρητικά είχαμε άριστο ενδομήτριο και άριστες βλαστοκύστες και πήγαν ακλαυτες. Και τα εμβρυακια μας δεν είναι φυστίκια που λες: α τελείωσαν αυτά που είχα στο μπολακι, δεν πειράζει έχω κι άλλα στο ντουλάπι! 

• Μου αρέσει 1

6 minutes ago, Margeau said:

Δεν ξέρω, ίσως δε γινόταν επαρκής απορρόφηση. Όλα αυτά που σας λέω είναι υποθέσεις που κάνω και μια πρώτη συζήτηση που έγινε με τον γιατρό μου. Δεν είναι όλα τα σώματα ίδια και δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί με τον ίδιο τρόπο στα φάρμακα. Εγώ απλώς ανέφερα τις παρατηρήσεις μου στον γιατρό και μου είπε ό,τι μου είπε. Αύριο έχω ραντεβού μαζί του. Είναι σημαντικό να βρεθεί η αιτία και να μην πάω σε δεύτερη εμβρυομεταφορα με τους ίδιους όρους. Γιατί θεωρητικά είχαμε άριστο ενδομήτριο και άριστες βλαστοκύστες και πήγαν ακλαυτες. Και τα εμβρυακια μας δεν είναι φυστίκια που λες: α τελείωσαν αυτά που είχα στο μπολακι, δεν πειράζει έχω κι άλλα στο ντουλάπι! 

Σε ποιον γιατρό είσαι αλήθεια;

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Margeau είπε:

Έτσι όπως τα λες είναι, τα μαζεύουμε με κόπο και χάνονται έτσι. Καλά κανείς και το ψάχνεις, το ίδιο κάνω και εγώ μετά την πρώτη αποτυχία. Ελπίζω η επόμενη να είναι τυχερή και για τις δυο μας!

πρίν από 10 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσι μ να σ πω κ εγω την γνωμη μου εάν μ επιτρέπεις.Γιατι στην 2η ετ ειχα εμφύτευση κ ειχα αιμοραγια .Καναμε ορμονικές κ είδαμε οτι οιστραδιολη κ προγεστερονη ειχαν πέσει τα πατώματα.Μου έδωσαν ενέσεις prolutex αλλα ηταν ηδη αργα.Σε αυτη την προσπάθεια μ απο την αρχη ακομα πριν κανουμε ετ μου έδωσαν vasclor και prolutex . Ισως με βοήθησαν γιατι προς τ παρων παω καλα.Αλλα μ ειπαν πως καθε οργανισμός μεχρι ενα ποσοστό μπορει να απορροφήσει απο τ φάρμακα.Ισως αν ξεκινούσατε κ εσεις νωρις την επόμενη φορα prolutex να ειναι καλυτερα τ πραγματα.Στο ευχομαι 

1 hour ago, Texas said:

Ναι εγώ από την αρχή δεν ήμουν καλά … απλά αυτό με τα πολλά ωαρια θέλει προσοχή εννοείτε και θα τα πας τέλεια περιμένουμε να μάθουμε νούμερο !!! 

Κορίτσι μου πότε πας για χοριακή αλήθεια; Τώρα στα κοντά δεν είσαι;

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...