Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ!

Άντε να δούμε! πάντως από εξετάσεις τα είχα κάνει όλα και είναι φυσιολογικά!θα σας πω την Δευτέρα!απλά μου έχει κάνει και τόσο εντύπωση!ούτε λίγο πόνο ... μπράβο λέω!χαχα τεστ είναι η αλήθεια δεν θέλω να κάνω δεν τα πολύ εμπιστεύομαι!καλά αποτελέσματα σε όλες μας! φιλακια πολλά 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα Ζαργάνα. Λογικό να φοβάσαι μετά τις αποτυχίες, φοβόμαστε ούτως η άλλως αλλά εδώ μέσα βλέπουμε παρά πολλές κοπέλες με θετικό τεστ και καλή εξέλιξη χωρίς να έχουν το παραμικρό σύμπτωμα. Δεν σημαίνει κάτι. Γέμισε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θετική σκέψη. Καλά αποτελέσματα!!!

Καλημέρα. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα συμπτώματα μπορεί να δείχνουν τόσα πολλά και ευχαριστούμε που τα αναφέρεις. Ερώτηση: εμένα μια εβδομάδα μετα την εμβρυομεταφορα με βάζει να κάνω prg και e2 για να δει αν έχω αρκετή και αν χρειάζεται συμπλήρωμα. Κάνει καμία άλλη κοπέλα;

Η μειωμένη παραγωγή προγεστερόνης είναι αναμενόμενη όσο η γυναίκα μεγαλώνει σε ηλικία και πλησιάζει στην εμμηνόπαυση. Απλώς για κάποιες γυναίκες αυτή η πτώση ξεκινάει πολύ νωρίτερα απ' ότι ξεκινάει και η αντίστοιχη πτώση των οιστρογόνων. Οπότε και δημιουργείται πολύ μεγάλη ανισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ορμόνες στην ωχρινικη φάση του κύκλου με συνέπεια πολλά από τα συμπτώματα που ανέφερα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι έχω πάει παντού, και στο Έλενας στους ενδοκρινολόγους και κανένας δεν προβληματίστηκε γιατί βγάζω συνέχεια πολύποδες. Επίσης με το που τελείωσε η διέγερση και ξεκίνησα σικλακουρ και ουτροτζεσταν, ενώ έπεφτα για ύπνο στις 11 και ξυπνούσα στις 8, άρχισα να ξυπνάω στις 4 το πρωί. Το ανέφερα στο κέντρο τη μέρα της εμβρυομεταφορας και μου είπαν ότι έχω άγχος. Τεσπα. Θα δούμε τώρα. Δε δούλεψε την πρώτη φορά οπότε θα προσπαθήσουμε να πάμε με ιδανικότερες προϋποθέσεις για τη δεύτερη!

18 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ κορίτσια για τα μνμ σας και τη συμπαράσταση! 
Μου έδωσαν θετική ενέργεια, είχα προσπαθήσει να ξεχαστώ με τις διακοπές στην αναμονή της χοριακης, αλλά μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα ζορίστηκα πολύ…

Όποτε ξάπλα μέχρι τη Δευτέρα και καλό φαγάκι. Δεν το κουνάω ρούπι, μια βόλτα μόνο να με δει ο ήλιος…

Συγχαρητήρια!!!Για ξεκινά να ξανασκεφτεσαι διακοπές για 3 με μπύρα άνευ!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Chris_V είπε:

Κορίτσια καλημέρα! 
Όχι εγώ δεν έκανα τπτ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ΗΠΑ 3 μέρες μετά την ωοληψια (που είχα μόνο 3 ωοθηλακια), αλλά μου έκανε και Εμενα εντύπωση.

Καλημέρα.

Όχι εμένα μετά την εμβριυομεταφορα τίποτα δεν με έβαλε να κάνω! ξάπλα και τα κλασικά χαπια- ενέσεις .τι να πω καλά αποτελέσματα να έχουμε 

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Margeau είπε:

Η μειωμένη παραγωγή προγεστερόνης είναι αναμενόμενη όσο η γυναίκα μεγαλώνει σε ηλικία και πλησιάζει στην εμμηνόπαυση. Απλώς για κάποιες γυναίκες αυτή η πτώση ξεκινάει πολύ νωρίτερα απ' ότι ξεκινάει και η αντίστοιχη πτώση των οιστρογόνων. Οπότε και δημιουργείται πολύ μεγάλη ανισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο ορμόνες στην ωχρινικη φάση του κύκλου με συνέπεια πολλά από τα συμπτώματα που ανέφερα παραπάνω. Το θέμα είναι ότι έχω πάει παντού, και στο Έλενας στους ενδοκρινολόγους και κανένας δεν προβληματίστηκε γιατί βγάζω συνέχεια πολύποδες. Επίσης με το που τελείωσε η διέγερση και ξεκίνησα σικλακουρ και ουτροτζεσταν, ενώ έπεφτα για ύπνο στις 11 και ξυπνούσα στις 8, άρχισα να ξυπνάω στις 4 το πρωί. Το ανέφερα στο κέντρο τη μέρα της εμβρυομεταφορας και μου είπαν ότι έχω άγχος. Τεσπα. Θα δούμε τώρα. Δε δούλεψε την πρώτη φορά οπότε θα προσπαθήσουμε να πάμε με ιδανικότερες προϋποθέσεις για τη δεύτερη!

Εγώ είχα ανέκαθεν χαμηλή προγεστερονη. Μου είχαν πει ότι φαίνεται από το καφέ αίμα που έχεις κάποιες μέρες πριν από την περίοδο αλλά δεν έσκασε και κανείς να το ψάξει περισσότερο, αν και το είχα ζητήσει. Το μόνο που είχα σαν απαντήσει ήταν, όταν μείνεις έγκυος από την αρχή θα πάρεις προγεστερονη-την εποχή ακόμα που προσπαθούσαμε ακόμη. 
Και σοκάρομαι τώρα με αυτά που διαβάζω…είχα κάνει και έναν πολύποδα πέρσι. 

πρίν από 28 λεπτά , Αγάπ είπε:

Συγχαρητήρια!!!Για ξεκινά να ξανασκεφτεσαι διακοπές για 3 με μπύρα άνευ!!!

Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω…

Πως είναι τα πράγματα για εσένα; Θα πας για αυτόν τον μήνα τελικά; 

πρίν από 3 λεπτά , Chris_V είπε:

Εγώ είχα ανέκαθεν χαμηλή προγεστερονη. Μου είχαν πει ότι φαίνεται από το καφέ αίμα που έχεις κάποιες μέρες πριν από την περίοδο αλλά δεν έσκασε και κανείς να το ψάξει περισσότερο, αν και το είχα ζητήσει. Το μόνο που είχα σαν απαντήσει ήταν, όταν μείνεις έγκυος από την αρχή θα πάρεις προγεστερονη-την εποχή ακόμα που προσπαθούσαμε ακόμη. 

Πολύποδα είχα βγάλει και εγώ στη δεύτερη εξωσωματική.αυτο φάνηκε από λαμπαροσκοπηση που έκανα.και που τον έβγαλα όμως πάλι είχα αίμα κοντά στη χοριακη και μετά γειά σας!για αυτό τα έχω κάνει πάνω μου τώρα .δεν έχω ούτε υγρά τίποτα από συμπτώματα εγκυμοσύνης.εχω κάνει και ιστεροσκοπηση όλα είναι οκκ

πρίν από 6 λεπτά , Chris_V είπε:

Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω…

Πως είναι τα πράγματα για εσένα; Θα πας για αυτόν τον μήνα τελικά; 

Εγώ πήρα και σικλακουρ, δηλαδή οιστρογόνα και μάλλον εκεί έγινε η ζημιά. Γιατί απ' ότι φαίνεται έχω ήδη ανεβασμένα οιστρογόνα στο δεύτερο μισό. Σκέψου ότι το ενδομήτριο μου στην ωοληψία ήταν 11. Και στην εμβρυομεταφορα 11,4. Δεν ξέρω αν χρειαζόμουν να πάρω εξωγενώς οιστρογόνα. Τι να πω. Θα μου πει και ο γιατρός από κοντά, γιατί εγώ μια φορά γιατρός δεν είμαι ούτε ξέρω πώς δουλεύουν τα χάπια αυτά. Του ζήτησα να μου κάνει υπέρηχο σήμερα πριν σταματήσω τα χάπια και έρθει περίοδος να μετρήσουμε πάχος ενδομητρίου. Πάντα πριν την περίοδο είχε υπερβολικά παχύ ενδομητριο. Θέλω να δω με τα φάρμακα τι έγινε. Και επίσης φοβάμαι πολύ ότι θα έχει φουντώσει το πρόβλημα με τους πολύποδες και ίσως και η εμδομητρίωση. Για να δούμε βρε κορίτσια. Και αυτοί οι γιατροί τι να κάνουν. Δοκιμάζουν και βλέπουν. Δε δουλεύουν τα ίδια πράγματα σε όλους. Πιστεύω θα τη βρούμε την άκρη και η δεύτερη φορά θα είναι πιο προσεκτική.

11 ώρες πρίν, Zenia82 είπε:

Ωχ κορίτσι μου καλό!! Κρίμα!! Πότε πρέπει να κάνεις χοριακή? Μήπως είναι νωρίς?

Όταν λες περίεργη? Με ποιον είσαι με τον παπ? Δε γνωρίζω πότε κλείνουν αλλά ένα τηλεφωνακι στη κλινικη θα σε κατατοπίσει.  Λογικά αν κλείνουν θα είναι τον Αύγουστο.  Δεν κλείνουν όμως όλες οι κλινικές. 

Ειμαι Λαρισα γι αυτο ειπα κ για το Ιασω θεσσαλιας. Τον ειχα δει αυτον τον γιατρο τελη Απρίλη κ μ εβαλε για χειρουργειο στο Πανεπιστημιακο τελη Μαη, να γλιτώσω λεφτα γιατι μετα θα γίνει ιδιωτικα η εξωσωματικη κτλπ μην τα κανω ολα μαζι στο Ιασω θα μ εβγαινε πανω απο 5 χιλιαρικα. Του εξηγω ότι παλευω μηνες με ολα αυτα ν βγαλω ακρη κ βιάζομαι να μεινω εγκυος γιατι εχω πρόβλημα υγειας κ καθυστερω την θεραπεία που πρεπει να αρχίσω. Χθες που τον ειδα με βοηθησε με τα χαρτια που του ζητησα για την επιτροπη. Κ στο τελος τον ρωτησα αρχες Ιουλη ειπαμε μπορω να ξεκινησω που θα αδιαθετησω 2η φορά μετα την επεμβαση??? Κ μ λεει σκεπτικος θα δουμε..... Αρχισα εγω παλι να λεω βιαζομαι παλι ειπα τον λογο.... Κ απαντησε εεε μεχρι 25 ιουλη θα τελειώσουμε μπορει να προλαβαινουμε οκ θα δουμε. Ειμαι πολυ αγχωμένη κ απογοητευμένη..Δεν ξερω αν προλαβαινω να κατεβω Αθηνα να κανω ενα ραντεβου με αλλον γιατρο.. Πφφ

Διαφημίσεις

17 hours ago, kateriiina25 said:

Κορίτσια τελικά το Σάββατο είναι η ωοληψία μου. Σήμερα βράδυ κάνω ovitrelle. Τέλος οι ενέσεις επιτέλους!

Πρώτη φορά που φοβάμαι την διαδικασία. Αν υπάρχουν κορίτσια με πολυκυστικές που είχαν πολλά ωάρια ας πουν καμία εμπειρία για μετά την ωοληψία πως ήταν. 

Εμένα που μου πήραν 32 ωαρια κάνανε το λάθος να πήγαινα τάχα για ετ και άρχισα προγεστερονη κλπ 

εγω θα έλεγα να μην μεταφέρεις φρέσκα και να αρχίσεις αμέσως ανταγωνιστές αν το είχα κάνει αυτό θα είχα γλυτωσει μεγάλη ταλαιπωρία , όχι ότι θα πάθεις και εσυ τα ίδια αλλά εγώ έκανα υπερδιέγερση με υγρά σε πνεύμονα και εκτός από το νοσοκομείο έκανα μήνες να συνέλθω 

Ποσα θα σου πάρουν εσένα περίπου ; 
εμενα βλέπανε 17 … ότι νάνε τα 30 ήταν ώριμα 

καλη επιτυχία !

πρίν από 17 λεπτά , Maria.28 είπε:

Ειμαι Λαρισα γι αυτο ειπα κ για το Ιασω θεσσαλιας. Τον ειχα δει αυτον τον γιατρο τελη Απρίλη κ μ εβαλε για χειρουργειο στο Πανεπιστημιακο τελη Μαη, να γλιτώσω λεφτα γιατι μετα θα γίνει ιδιωτικα η εξωσωματικη κτλπ μην τα κανω ολα μαζι στο Ιασω θα μ εβγαινε πανω απο 5 χιλιαρικα. Του εξηγω ότι παλευω μηνες με ολα αυτα ν βγαλω ακρη κ βιάζομαι να μεινω εγκυος γιατι εχω πρόβλημα υγειας κ καθυστερω την θεραπεία που πρεπει να αρχίσω. Χθες που τον ειδα με βοηθησε με τα χαρτια που του ζητησα για την επιτροπη. Κ στο τελος τον ρωτησα αρχες Ιουλη ειπαμε μπορω να ξεκινησω που θα αδιαθετησω 2η φορά μετα την επεμβαση??? Κ μ λεει σκεπτικος θα δουμε..... Αρχισα εγω παλι να λεω βιαζομαι παλι ειπα τον λογο.... Κ απαντησε εεε μεχρι 25 ιουλη θα τελειώσουμε μπορει να προλαβαινουμε οκ θα δουμε. Ειμαι πολυ αγχωμένη κ απογοητευμένη..Δεν ξερω αν προλαβαινω να κατεβω Αθηνα να κανω ενα ραντεβου με αλλον γιατρο.. Πφφ

Μετά το χειρουργείο εμένα μου είχε πει ότι πρέπει να αφήσουμε τουλάχιστον 3 περιόδους πριν προσπαθήσουμε.

34 minutes ago, Texas said:

Εμένα που μου πήραν 32 ωαρια κάνανε το λάθος να πήγαινα τάχα για ετ και άρχισα προγεστερονη κλπ 

εγω θα έλεγα να μην μεταφέρεις φρέσκα και να αρχίσεις αμέσως ανταγωνιστές αν το είχα κάνει αυτό θα είχα γλυτωσει μεγάλη ταλαιπωρία , όχι ότι θα πάθεις και εσυ τα ίδια αλλά εγώ έκανα υπερδιέγερση με υγρά σε πνεύμονα και εκτός από το νοσοκομείο έκανα μήνες να συνέλθω 

Ποσα θα σου πάρουν εσένα περίπου ; 
εμενα βλέπανε 17 … ότι νάνε τα 30 ήταν ώριμα 

καλη επιτυχία !

Καλημέρα! Ανταγωνιστές άρχισες μετά την ωοληψία; Σε τι εξυπηρετεί αυτό; δεν ξέρω. Για ποιο λόγο γίνεται; Γενικά με έχουν δει 3 γιατροί και μου έχουν πει ότι δεν φαίνεται να πηγαίνω για υπερδιέγερση αλλά ίσως είναι και νωρίς ακόμα. Επίσης στα κιλά μου είμαι ίδια και το πρήξιμο εξακολουθώ να το νιώθω πολύ ελαφρύ.
Αν εσένα είδαν 17 και πήραν 32 τότε εμένα που είδαν 29 πόσα θα πάρουν? :shock: 
Θυμάσαι μήπως την Ε2 σου λίγο πριν την ωοληψία; Εμένα εχτές 11η μέρα ήταν 5277

Εντωμεταξύ ξύπνησα σήμερα με λίγο πρησμένη αμυγδαλή και φρίκαρα, ευτυχώς όμως το ράπιντ βγήκε αρνητικό. Λέτε να φταίει η κορτιζόνη που λένε ότι δημιουργεί φλεγμονές και να μου έκανε καμία αμυγδαλίτιδα; 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 37 λεπτά , maraki333 είπε:

Μετά το χειρουργείο εμένα μου είχε πει ότι πρέπει να αφήσουμε τουλάχιστον 3 περιόδους πριν προσπαθήσουμε.

Εμενα μου ειπαν δεν υπαρχει θεμα. Εγω αφαιρεσα τις σαλπιγγες δεν πείραξα ωοθήκες ουτε μητρα.. Τι να πω δεν ξερω... 

2 ώρες πρίν, Ζαργαναρα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Άντε να δούμε! πάντως από εξετάσεις τα είχα κάνει όλα και είναι φυσιολογικά!θα σας πω την Δευτέρα!απλά μου έχει κάνει και τόσο εντύπωση!ούτε λίγο πόνο ... μπράβο λέω!χαχα τεστ είναι η αλήθεια δεν θέλω να κάνω δεν τα πολύ εμπιστεύομαι!καλά αποτελέσματα σε όλες μας! φιλακια πολλά 

Καλημέρα κοριτσι! Καλώς μας ήρθες και καλά αποτελεσματα τη Δευτέρα. 
Η αλήθεια είναι ότι και πι γιατροί τα τεστ δεν τα εμπιστεύονται, ο δικός μου αν δε δει χοριακη δεν πιστεύει τπτ…και για να αγοράσω τις ενέσεις της διέγερσης αυτό μου έκανε. 
Τι εμβρυακια έχεις βάλει; Φρεσκουλια  ή παγωτινια; πορεία αυτή η φορά που είναι και διαφορετική να είναι η τυχερή! 
Υπομονη μέχρι τη Δευτέρα, και εγώ εχω τότε την επαναληπτική. 
Και Εμενα σήμερα ηρέμησαν τα πάντα. Κάτι ανεπαίσθητα τραβήγματα εχω μόνο και πολλά υγρά στο σερβιτακι. Τρέχω κάθε φορά μην έχει γίνει κάτι…

1 hour ago, Margeau είπε:

Εγώ πήρα και σικλακουρ, δηλαδή οιστρογόνα και μάλλον εκεί έγινε η ζημιά. Γιατί απ' ότι φαίνεται έχω ήδη ανεβασμένα οιστρογόνα στο δεύτερο μισό. Σκέψου ότι το ενδομήτριο μου στην ωοληψία ήταν 11. Και στην εμβρυομεταφορα 11,4. Δεν ξέρω αν χρειαζόμουν να πάρω εξωγενώς οιστρογόνα. Τι να πω. Θα μου πει και ο γιατρός από κοντά, γιατί εγώ μια φορά γιατρός δεν είμαι ούτε ξέρω πώς δουλεύουν τα χάπια αυτά. Του ζήτησα να μου κάνει υπέρηχο σήμερα πριν σταματήσω τα χάπια και έρθει περίοδος να μετρήσουμε πάχος ενδομητρίου. Πάντα πριν την περίοδο είχε υπερβολικά παχύ ενδομητριο. Θέλω να δω με τα φάρμακα τι έγινε. Και επίσης φοβάμαι πολύ ότι θα έχει φουντώσει το πρόβλημα με τους πολύποδες και ίσως και η εμδομητρίωση. Για να δούμε βρε κορίτσια. Και αυτοί οι γιατροί τι να κάνουν. Δοκιμάζουν και βλέπουν. Δε δουλεύουν τα ίδια πράγματα σε όλους. Πιστεύω θα τη βρούμε την άκρη και η δεύτερη φορά θα είναι πιο προσεκτική.

Εσυ τουλάχιστον ξέρεις…Εμενα δεν μου είπε τπτ. Από την μαία έμαθα που την ψάρεψα στο τηλ πριν πάω αν είμαστε οκ με το ενδομήτριο για να μου πει ότι το μέτρησε ο γιατρός όταν ήμουν σε νάρκωση στην ωοληψια. 

Δεν τους πολύ εμπιστεύομαι είναι η αλήθεια. Υπάρχουν καλοί και καλύτεροι, αλλά η πλειοψηφία τους αν και κάνει εξατομικευμένη προσέγγιση για τα φάρμακα, κανείς δεν κάνει διάγνωση συμπτωμάτων εκτός και αν είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Αν βρήκες τέτοιο γιατρό, μπραβο του και μπραβο και σε εσένα! Και όλα καλά θα πάνε. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...