Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κορίτσια έκανα τελικά ένα τεστ ούρων κ βγήκε αρνητικό. 2 έκανα για την ακρίβεια. Στενοχωρήθηκα αλλά και τι να κάνω τώρα σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Καλή επιτυχία σε όσες είναι σε αναμονή!

• Λυπημένη/-ος 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια έκανα τελικά ένα τεστ ούρων κ βγήκε αρνητικό. 2 έκανα για την ακρίβεια. Στενοχωρήθηκα αλλά και τι να κάνω τώρα σκέφτομαι το επόμενο βήμα. Καλή επιτυχία σε όσες είναι σε αναμονή!

Ωχ κορίτσι μου καλό!! Κρίμα!! Πότε πρέπει να κάνεις χοριακή? Μήπως είναι νωρίς?

πρίν από 55 λεπτά , Maria.28 είπε:

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω επειδη πριν καμια ωρα γύρισα απ τον γιατρο που με χειρουργησε κ ειχα αποφασισει να κανω μαζι του εξωσωματκη στο Ιασω θεσσαλιας. Εστω κ για το Ιασω Αθηνας αν ειναι καμια γνωριζετε πότε παιζει να κλείνουν η να μην λειτουργούν για καλοκαιρι???? Μου φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά του....

Όταν λες περίεργη? Με ποιον είσαι με τον παπ? Δε γνωρίζω πότε κλείνουν αλλά ένα τηλεφωνακι στη κλινικη θα σε κατατοπίσει.  Λογικά αν κλείνουν θα είναι τον Αύγουστο.  Δεν κλείνουν όμως όλες οι κλινικές. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Zenia82 είπε:

Ωχ κορίτσι μου καλό!! Κρίμα!! Πότε πρέπει να κάνεις χοριακή? Μήπως είναι νωρίς?

Όταν λες περίεργη? Με ποιον είσαι με τον παπ? Δε γνωρίζω πότε κλείνουν αλλά ένα τηλεφωνακι στη κλινικη θα σε κατατοπίσει.  Λογικά αν κλείνουν θα είναι τον Αύγουστο.  Δεν κλείνουν όμως όλες οι κλινικές. 

Αύριο ήταν να κάνω την χοριακη. Θα πάω αλλά πιστεύω θα είχαν δείξει τα τεστ

18 minutes ago, Linoula said:

Ναι, λογικά θα είχαν δείξει αλλά είναι και βράδυ, ίσως παίζει και αυτό ρόλο. Όπως και να έχει πήγαινε αύριο για την χοριακή. Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου :(

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Linoula είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου, το ξέρω αυτό το συναίσθημα, δυστυχώς! Πάρε το χρόνο σου και προχωρά στα επόμενα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Linoula είπε:

Καλησπέρα, να πας αύριο. Βράδυ με αραιωμένα ούρα και μια μέρα πριν τη χοριακη μπορεί να μην έπιασε κάτι το τεστ; Ποιο έκανες; Τα κανονικά έχουν όριο ανίχνευσης 50 μονάδες και μόνο τα early λιγότερο. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημερα! Ένα μικρό update πιο πολύ ενημερωτικού χαρακτήρα! Μίλησα με τον γιατρό μου χθες. Του περιέγραψα τα συμπτώματα που είχα μετά την εμβρυομεταφορα, ότι δλδ ξεπρηστηκα τελείως, έπεσε η θερμοκρασία, είχα αϋπνία και εξάψεις το βράδυ και ξαναπρηστηκα φυσιολογικά τις τελευταίες δυο μέρες και μου είπε ότι κάτι παίχτηκε με τις ορμόνες μου. Θα κάνω ορμονικό έλεγχο 21η μέρα του κύκλου γιατί υποπτευόμαστε ότι δεν παράγεται αρκετή προγεστερόνη μετά την ωορρηξία και υπάρχει αυτό που λένε "κυριαρχία οιστρογόνων". Με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε πολλά απ' τα συμπτώματα. Ενδεικτικά αναφέρω: εμδομητρίωση, πολύποδες ενδομητρίου, υπερπλασία ενδομητρίου, ινοκυστική νόσος του μαστού, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, υποθυρεοειδισμός, εναλλαγές στη διάθεση, κόπωση και η λίστα είναι ατελείωτη. Εγώ δυστυχώς έχω τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα και τα έχω πολλά χρόνια τώρα. Το θέμα είναι ότι αν μείνει αδιαγνωστη οδηγεί στους πολύ γνωστούς μας γυναικολογικους καρκίνους. Η γιαγιά μου να σας πω ότι έφυγε από καρκίνο του μαστού και η άλλη μου γιαγιά έκανε υστερεκτομη λόγω ινομυωματων. Θα ηρεμήσουμε τώρα και θα κάνουμε έναν έλεγχο προς αυτή την κατεύθυνση και βλέπουμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν θετικό τεστ! Για τα κορίτσια που δεν τα κατάφεραν θα πω μόνο ότι είναι αφορμή να δουν και κάτι που ίσως τους έχει διαφύγει και θα έρθει την επόμενη φορά! Μην το βάζετε κάτω κορίτσια! Σε μας έδωσε η φύση το δώρο της μητρότητας αλλά μας προίκισε κιόλας με απίστευτη αντοχή και δύναμη! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!:)

• Μου αρέσει 5

7 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Εγω στο μακρύ ξεκινησα με αντισυλληπτικά , 

την 16η μέρα τ κύκλου ξεκινησα averkap για 10 μέρες, ουσιαστικά γίνεται καταστολή τ κύκλου , (26η μέρα ) έκανα εξετάσεις αίματος κ ξεκίνησα τις ενέσεις διέγερσης μαζί με αβερκαπ για 3 μέρες , μετά απο 8 μέρες κάναμε υπερυχο να δούμε για ωοθηλακια , εσυ σε ποια φάση είσαι ;

Καλημερα, εγώ έκανα την avercap την 21 μέρα του κυκλου ως τώρα έχω κάνει δυο υπερήχους χθες ήταν ο δευτερος και με πηρε τηλέφωνο η συντονίστρια και με είπε να παω την δευτερη μερα περιοδου

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια! Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με τη συνταγογραφηση των gonal! Στην πρωτη ωοληψια της ειχα γραψει 10/01/22, τωρα θα προχωρησω σε δευτερη ωοληψια γνωριζεται αν μπορω να τις συνταγογραφησω τωρα; Καθε 4 μηνες μπορω να τις γραφω;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κορίτσια καλημερα! Ένα μικρό update πιο πολύ ενημερωτικού χαρακτήρα! Μίλησα με τον γιατρό μου χθες. Του περιέγραψα τα συμπτώματα που είχα μετά την εμβρυομεταφορα, ότι δλδ ξεπρηστηκα τελείως, έπεσε η θερμοκρασία, είχα αϋπνία και εξάψεις το βράδυ και ξαναπρηστηκα φυσιολογικά τις τελευταίες δυο μέρες και μου είπε ότι κάτι παίχτηκε με τις ορμόνες μου. Θα κάνω ορμονικό έλεγχο 21η μέρα του κύκλου γιατί υποπτευόμαστε ότι δεν παράγεται αρκετή προγεστερόνη μετά την ωορρηξία και υπάρχει αυτό που λένε "κυριαρχία οιστρογόνων". Με μια απλή αναζήτηση μπορείτε να δείτε πολλά απ' τα συμπτώματα. Ενδεικτικά αναφέρω: εμδομητρίωση, πολύποδες ενδομητρίου, υπερπλασία ενδομητρίου, ινοκυστική νόσος του μαστού, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, υποθυρεοειδισμός, εναλλαγές στη διάθεση, κόπωση και η λίστα είναι ατελείωτη. Εγώ δυστυχώς έχω τα περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα και τα έχω πολλά χρόνια τώρα. Το θέμα είναι ότι αν μείνει αδιαγνωστη οδηγεί στους πολύ γνωστούς μας γυναικολογικους καρκίνους. Η γιαγιά μου να σας πω ότι έφυγε από καρκίνο του μαστού και η άλλη μου γιαγιά έκανε υστερεκτομη λόγω ινομυωματων. Θα ηρεμήσουμε τώρα και θα κάνουμε έναν έλεγχο προς αυτή την κατεύθυνση και βλέπουμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν θετικό τεστ! Για τα κορίτσια που δεν τα κατάφεραν θα πω μόνο ότι είναι αφορμή να δουν και κάτι που ίσως τους έχει διαφύγει και θα έρθει την επόμενη φορά! Μην το βάζετε κάτω κορίτσια! Σε μας έδωσε η φύση το δώρο της μητρότητας αλλά μας προίκισε κιόλας με απίστευτη αντοχή και δύναμη! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!:)

Καλημέρα κοριτσι! 
Είναι τόσο σημαντικά για όλες εμάς όλα αυτά που έγραψες, που μπραβο σε εσένα που τα εντόπισες και στο γιατρό σου που έσωσε βάση να σε ακούσει και να ερμηνεύσει τα συμπτώματα και όσα του εξήγησες. 
Σπυ εύχομαι ολόψυχα να ξεκουραστείς τις επόμενες εβδομάδες, να κανονίζεις διακοπές και το γάμο σου! 
Εξαλλου το πιο σημαντικό νομίζω στη ζωή είναι να έχουμε ένα σύντροφο να πορευόμαστε μαζί και να γευόμαστε μαζί τις μικρές και μεγάλες χαρές και ομορφιές της ζωής…

Φιλια πολλά! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια καλημέρα!

Είμαι καινούργια αλλά πολύ ταλαιπωρημένη με εξωσωματικές!οι περισσότερες κατέληγαν με αιμορραγία την ημέρα που ήταν αδιαθετησω θετική χοριακη και μετά γειά σας! αυτή τη φορά όμως δεν νιώθω τίποτα!!την Δευτέρα είναι να κάνω χοριακη και δεν ξέρω φοβάμαι μην βγει μηδεν 

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κι εγω μετα απο 2 αποτυχιες ξεκίνησα να το ψαχνω κι αλλο. Τωρα κανω παρακολούθησή κύκλου και ορμονών(Συγκεκριμένες μερες υπερυχο και ορμονολογικες). Εχω και ενδομητρητιδα. 07.06 παω για την επόμενη εξέταση αίματος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Ζαργαναρα είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Είμαι καινούργια αλλά πολύ ταλαιπωρημένη με εξωσωματικές!οι περισσότερες κατέληγαν με αιμορραγία την ημέρα που ήταν αδιαθετησω θετική χοριακη και μετά γειά σας! αυτή τη φορά όμως δεν νιώθω τίποτα!!την Δευτέρα είναι να κάνω χοριακη και δεν ξέρω φοβάμαι μην βγει μηδεν 

Καλημέρα Ζαργάνα. Λογικό να φοβάσαι μετά τις αποτυχίες, φοβόμαστε ούτως η άλλως αλλά εδώ μέσα βλέπουμε παρά πολλές κοπέλες με θετικό τεστ και καλή εξέλιξη χωρίς να έχουν το παραμικρό σύμπτωμα. Δεν σημαίνει κάτι. Γέμισε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θετική σκέψη. Καλά αποτελέσματα!!!

3 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Καλημέρα. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα συμπτώματα μπορεί να δείχνουν τόσα πολλά και ευχαριστούμε που τα αναφέρεις. Ερώτηση: εμένα μια εβδομάδα μετα την εμβρυομεταφορα με βάζει να κάνω prg και e2 για να δει αν έχω αρκετή και αν χρειάζεται συμπλήρωμα. Κάνει καμία άλλη κοπέλα;

πρίν από 13 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλημέρα Ζαργάνα. Λογικό να φοβάσαι μετά τις αποτυχίες, φοβόμαστε ούτως η άλλως αλλά εδώ μέσα βλέπουμε παρά πολλές κοπέλες με θετικό τεστ και καλή εξέλιξη χωρίς να έχουν το παραμικρό σύμπτωμα. Δεν σημαίνει κάτι. Γέμισε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θετική σκέψη. Καλά αποτελέσματα!!!

Καλημέρα. Ούτε που ήξερα ότι αυτά τα συμπτώματα μπορεί να δείχνουν τόσα πολλά και ευχαριστούμε που τα αναφέρεις. Ερώτηση: εμένα μια εβδομάδα μετα την εμβρυομεταφορα με βάζει να κάνω prg και e2 για να δει αν έχω αρκετή και αν χρειάζεται συμπλήρωμα. Κάνει καμία άλλη κοπέλα;

Κορίτσια καλημέρα! 
Όχι εγώ δεν έκανα τπτ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο που ΗΠΑ 3 μέρες μετά την ωοληψια (που είχα μόνο 3 ωοθηλακια), αλλά μου έκανε και Εμενα εντύπωση.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...