Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έλα ντε. Και μας είπε ένας φίλος να πάμε για μπάνιο Κυριακή, εγώ αποκλείεται να είμαι σε θέση οπότε πρέπει να σκαρφιστώ δικαιολογία γιατί αυτή την φορά δεν το ξέρει κανείς. 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! 

Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σου. Μακάρι να πάει και σε μένα έτσι καλά. Για την εμβρυομεταφορά εγώ δεν ξέρω τίποτα ακόμα, υποθέτω θα μου πουν μετά την ωοληψία. Είχες κάνει εξετάσεις για να δεις αν θα γίνει στον ίδιο κύκλο ή στον επόμενο? 

Δεν είχα κάνει εξετασεις. Έχεις δίκιο ότι περιμέναμε να δούμε πως θα πάει η γονιμοποίηση και το πρωί της μέρας για την εμβρυομεταφορα μας ενημέρωσαν πόσα προχώρησαν σε βλαστοκυστη 5ης μερας και τότε αποφασίσαμε κ πόσα θα βάλουμε. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Σποράκι είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Στο Γένεσις είμαι, αν θυμάμαι καλά και εσυ. Ναι και εγώ σα να πηγαίνω για καφέ, την αναμονή σκέφτομαι μόνο και το αποτέλεσμα φυσικά :)

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η avercap, δεν έχω κάνει ποτέ αλλά γιατί σου τα άφησαν τα αυγουλακια και δεν τα πήρες;;; Εξετάσεις αίματος;

Ελα μου ντε δεν έχω ιδέα τους ρώτησα αν συμβαίνει κάτι κακό και μ είπαν όχι θα τα πουμε την δευτερη μερα περιοδου , οι ορμόνες ήταν λίγο υψηλές αλλά θεωρώ ότι είναι λογικό αφου δεν με ήρθε η πεειοδος 

27 minutes ago, Linoula said:

Δεν είχα κάνει εξετασεις. Έχεις δίκιο ότι περιμέναμε να δούμε πως θα πάει η γονιμοποίηση και το πρωί της μέρας για την εμβρυομεταφορα μας ενημέρωσαν πόσα προχώρησαν σε βλαστοκυστη 5ης μερας και τότε αποφασίσαμε κ πόσα θα βάλουμε. 

Δεν υπήρχε πρόβλημα που ήσουν στον ίδιο κύκλο διέγερσης? Έχω την εντύπωση πως εμένα θα μου πει για τον επόμενο γιατί ήταν και υψηλή η προγεστερόνη μου. Τέλος πάντων, ότι πει ο γιατρός. Ευχαριστώ και πάλι

1 hour ago, Σποράκι said:

Σε ευχαριστώ πολύ! Στο Γένεσις είμαι, αν θυμάμαι καλά και εσυ. Ναι και εγώ σα να πηγαίνω για καφέ, την αναμονή σκέφτομαι μόνο και το αποτέλεσμα φυσικά :)

Στο ίδιο είμαστε, ναι. Ίδια μέρα έχουμε την ωοληψία, αν δω καμία κοπέλα εκεί θα την ρωτήσω μήπως είναι το σποράκι :lol:

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν υπήρχε πρόβλημα που ήσουν στον ίδιο κύκλο διέγερσης? Έχω την εντύπωση πως εμένα θα μου πει για τον επόμενο γιατί ήταν και υψηλή η προγεστερόνη μου. Τέλος πάντων, ότι πει ο γιατρός. Ευχαριστώ και πάλι

Στο ίδιο είμαστε, ναι. Ίδια μέρα έχουμε την ωοληψία, αν δω καμία κοπέλα εκεί θα την ρωτήσω μήπως είναι το σποράκι :lol:

Χαχαχαχα, κράτα πλακάτ :-D

πρίν από 5 λεπτά , Katrin85 είπε:

Ελα μου ντε δεν έχω ιδέα τους ρώτησα αν συμβαίνει κάτι κακό και μ είπαν όχι θα τα πουμε την δευτερη μερα περιοδου , οι ορμόνες ήταν λίγο υψηλές αλλά θεωρώ ότι είναι λογικό αφου δεν με ήρθε η πεειοδος 

Οκ αφού σου είπαν όλα καλά μην ανησυχείς απλά ίσως θα έπρεπε να σε κατατοπίσουν λίγο παραπάνω  και να μη μείνεις με την απορία!!!

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τελικά το Σάββατο είναι η ωοληψία μου. Σήμερα βράδυ κάνω ovitrelle. Τέλος οι ενέσεις επιτέλους!

Πρώτη φορά που φοβάμαι την διαδικασία. Αν υπάρχουν κορίτσια με πολυκυστικές που είχαν πολλά ωάρια ας πουν καμία εμπειρία για μετά την ωοληψία πως ήταν. 

Καλή σου επιτυχια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Σποράκι είπε:

Χαχαχαχα, κράτα πλακάτ :-D

Οκ αφού σου είπαν όλα καλά μην ανησυχείς απλά ίσως θα έπρεπε να σε κατατοπίσουν λίγο παραπάνω  και να μη μείνεις με την απορία!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και εγώ είμαι τρελαμενη γιατί δεν ξέρω που πανε τα πεντε , Ήλπιζα να βρω κάποια κοπέλα που να γνώριζε 

πρίν από 6 λεπτά , Katrin85 είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό και εγώ είμαι τρελαμενη γιατί δεν ξέρω που πανε τα πεντε , Ήλπιζα να βρω κάποια κοπέλα που να γνώριζε 

Εκανες μακρύ πρωτόκολλο ; Δεν σου έδωσαν γραπτά όλα τα βήματα ;

πρίν από 30 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μου είχε πει πριν την ωοληψια ότι αν είναι πολλα τα ωάρια και ζοριστω και κάνω καμία υπερδιέγερση δεν θα κάνουμε εμβρυομεταφορα. Παρότι νομίζω ότι ήμουν στο όριο για υπεδιεγερση γιατί είχα λίγο φούσκωμα κάναμε την εμβρυομεταφορα χωρίς να μου κάνει καμία εξέταση και πήγε πολύ καλά. Έδωσε εγκυμοσύνη κι αν δεν ήταν τρισωμια μια χαρά θα πήγαινε

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Καλή επιτυχία Κατερίνα μου! Εύχομαι να πάρεις πολλά υγιή ωαριάκια και να έχουν καλές γόνιμοποιήσεις! Πολυκυστικές δεν έχω, αλλά αντιλαμβάνομαι το φόβο σου σαν αγωνία για καλή έκβαση! Στο εύχομαι και το πιστεύω! Θα είμαστε μαζί σου νοητά! ❤

Νομίζω ότι για μερικές μέρες μετά δεν επιτρέπεται για να μην περάσει μικρόβιο, αλλά δε θυμάμαι για πόσες!

Μήπως 4 όσες παίρνουμε αντιβίωση ;… θα ρωτήσω 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Εκανες μακρύ πρωτόκολλο ; Δεν σου έδωσαν γραπτά όλα τα βήματα ;

Ax κορίτσι μου ειλικρινά δεν έχω κάτι στα χέρια μου, ναι το μακρυ προτωκολλο κανω

3 ώρες πρίν, Powerzen είπε:

Ναι κανονικότατα σήμερα και αρκετά βαριά για πρώτη μέρα. Εντάξει ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ξεκινά! Μου ήρθαν χθες και οι βιταμίνες μου, θα ξεκινήσω με τον σύζυγο τις pregnacare conception him and her . Επίσης εδώ και έναμιση μήνα παίρνω Βιτ Ε, D, C . 

Καλά θα κανείς το περίσσιο φως δε βλάπτει!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω επειδη πριν καμια ωρα γύρισα απ τον γιατρο που με χειρουργησε κ ειχα αποφασισει να κανω μαζι του εξωσωματκη στο Ιασω θεσσαλιας. Εστω κ για το Ιασω Αθηνας αν ειναι καμια γνωριζετε πότε παιζει να κλείνουν η να μην λειτουργούν για καλοκαιρι???? Μου φάνηκε περίεργη η συμπεριφορά του....

πρίν από 18 λεπτά , Katrin85 είπε:

Ναι το μακρυ πρωτοκολλο κάνω, δεν μου έδωσαν τίποτα

Εγω στο μακρύ ξεκινησα με αντισυλληπτικά , 

την 16η μέρα τ κύκλου ξεκινησα averkap για 10 μέρες, ουσιαστικά γίνεται καταστολή τ κύκλου , (26η μέρα ) έκανα εξετάσεις αίματος κ ξεκίνησα τις ενέσεις διέγερσης μαζί με αβερκαπ για 3 μέρες , μετά απο 8 μέρες κάναμε υπερυχο να δούμε για ωοθηλακια , εσυ σε ποια φάση είσαι ;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...