Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Powerzen είπε:

Έλα ντε ! Mακάρι να 'χα και εγώ κανένα να μεταφέρω :(

Συγχαρητήρια ! Υπομονή και ξεκούραση!! Με το καλό να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη !

Θα μαζέψεις κοριτσι, θα γίνει σίγουρα. 
Ενα καλό χρειαζόμαστε! Θα το πετύχουμε! 

πρίν από 46 λεπτά , silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια χάιδευε κοιλιτσα 

Ποσό μου άρεσε αυτό!!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια τελικά το Σάββατο είναι η ωοληψία μου. Σήμερα βράδυ κάνω ovitrelle. Τέλος οι ενέσεις επιτέλους!

Πρώτη φορά που φοβάμαι την διαδικασία. Αν υπάρχουν κορίτσια με πολυκυστικές που είχαν πολλά ωάρια ας πουν καμία εμπειρία για μετά την ωοληψία πως ήταν. 

• Μου αρέσει 10

eardp2.png

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσια τελικά το Σάββατο είναι η ωοληψία μου. Σήμερα βράδυ κάνω ovitrelle. Τέλος οι ενέσεις επιτέλους!

Πρώτη φορά που φοβάμαι την διαδικασία. Αν υπάρχουν κορίτσια με πολυκυστικές που είχαν πολλά ωάρια ας πουν καμία εμπειρία για μετά την ωοληψία πως ήταν. 

Καλή επιτυχία Kateriiina! Εύχομαι να έχεις αυγά ΑΑ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία !!!!! Δεν έχω πολυκυστικες αλλά σου στέλνω θετική ενέργεια! Όλα θα πάνε σούπερ!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 24 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία! Εγώ δεν είχα ποτέ πολλά για να σου απαντήσω αλλά μη το σκέφτεσαι αυτό, μια μέρα είναι και περνάει. Το Σάββατο πάω και εγώ για ωοληψια μηπως πάρω ένα ωαριακι :wub:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Πολύ καλή επιτυχία ρωτα το ντοκ τι να πάρεις αν πονάς κ υπολόγισε σκ ξεκουραση περιμένουμε νεότερα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία κατερινα!! Εύχομαι να πάρετε πολλά κ καλης ποιότητας!! Μη φοβάσαι όλα καλά θα πανε!πρώτη φορά εκανες διέγερση?

• Μου αρέσει 1

18 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Καλή επιτυχία Kateriiina! Εύχομαι να έχεις αυγά ΑΑ! 

Ευχαριστώ @κοτοπουλάκι. Τώρα είμαι κι εγώ κότα :D

9 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Καλή επιτυχία !!!!! Δεν έχω πολυκυστικες αλλά σου στέλνω θετική ενέργεια! Όλα θα πάνε σούπερ!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!

4 minutes ago, Σποράκι said:

Καλή επιτυχία! Εγώ δεν είχα ποτέ πολλά για να σου απαντήσω αλλά μη το σκέφτεσαι αυτό, μια μέρα είναι και περνάει. Το Σάββατο πάω και εγώ για ωοληψια μηπως πάρω ένα ωαριακι :wub:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Για ένα πήγαινα λες και ήταν να μου πάρουν αίμα. Τώρα έχω πανικοβληθεί :rolleyes:  Σε ποιο κέντρο είσαι αλήθεια?

5 minutes ago, silvy22 said:

Πολύ καλή επιτυχία ρωτα το ντοκ τι να πάρεις αν πονάς κ υπολόγισε σκ ξεκουραση περιμένουμε νεότερα 

Ναι, θα ρωτήσω, εννοείται. Ευχαριστώ @silvy22 μου! Καλή επιτυχία και σε σένα για τον υπέρηχο αύριο  

3 minutes ago, Zenia82 said:

Καλή επιτυχία κατερινα!! Εύχομαι να πάρετε πολλά κ καλης ποιότητας!! Μη φοβάσαι όλα καλά θα πανε!πρώτη φορά εκανες διέγερση?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι πρώτη φορά. Είχα κάνει 4 ωοληψίες με φυσικούς τροποποιημένους πριν

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 hour ago, νικηαντωνια81 said:

Ελα σταμάτα θα μαζέψεις. Και μη νομίζεις ότι κι εγω μαζεύω καλά έμβρυα. Όλα μέτρια είναι.

Ηρθε η περίοδος τελικά;

Ναι κανονικότατα σήμερα και αρκετά βαριά για πρώτη μέρα. Εντάξει ένας κύκλος έκλεισε και ένας νέος ξεκινά! Μου ήρθαν χθες και οι βιταμίνες μου, θα ξεκινήσω με τον σύζυγο τις pregnacare conception him and her . Επίσης εδώ και έναμιση μήνα παίρνω Βιτ Ε, D, C . 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Για ένα πήγαινα λες και ήταν να μου πάρουν αίμα. Τώρα έχω πανικοβληθεί :rolleyes:  Σε ποιο κέντρο είσαι αλήθεια?

Ναι, θα ρωτήσω, εννοείται. Ευχαριστώ @silvy22 μου! Καλή επιτυχία και σε σένα για τον υπέρηχο αύριο  

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι πρώτη φορά. Είχα κάνει 4 ωοληψίες με φυσικούς τροποποιημένους πριν

Ευχαριστώ ! Τι ισχύει για θάλασσα μετά την ωοληψια άραγε ;

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλή επιτυχία Κατερίνα μου! Εύχομαι να πάρεις πολλά υγιή ωαριάκια και να έχουν καλές γόνιμοποιήσεις! Πολυκυστικές δεν έχω, αλλά αντιλαμβάνομαι το φόβο σου σαν αγωνία για καλή έκβαση! Στο εύχομαι και το πιστεύω! Θα είμαστε μαζί σου νοητά! ❤

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

Νομίζω ότι για μερικές μέρες μετά δεν επιτρέπεται για να μην περάσει μικρόβιο, αλλά δε θυμάμαι για πόσες!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σας ικετευω δώστε μου τα φώτα σας, λοιπόν ξεκίνησα την δευτερη εξωσωματική, 17-5 εκανα την avercap 365 , μέχρι τώρα μου κάνανε δυο υπερήχους είχα γυρω στα 7 αυγουλακια, σήμερα που ήταν ο δευτερος υπέρηχος είχα δυο μεγαλα 24 και 21 , δυο 13 και κάμποσα μικρά, τελοσπαντων περιμενα τηλέφωνο από την συντονίστρια να με πει πως θα συνεχίσουμε, μ είπε δεν κάνουμε τίποτα και πηγαινω δευτερη μερα περιοδου , εγώ είμαι να σκάσω δέκα μέρες καθυστέρηση, έχει ακολουθήσει κάποια αυτό το προτοκολλο για να με πει την εμπειρία της??? 

πρίν από 41 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Στο Γένεσις είμαι, αν θυμάμαι καλά και εσυ. Ναι και εγώ σα να πηγαίνω για καφέ, την αναμονή σκέφτομαι μόνο και το αποτέλεσμα φυσικά :)

πρίν από 14 λεπτά , Katrin85 είπε:

Κορίτσια μου σας ικετευω δώστε μου τα φώτα σας, λοιπόν ξεκίνησα την δευτερη εξωσωματική, 17-5 εκανα την avercap 365 , μέχρι τώρα μου κάνανε δυο υπερήχους είχα γυρω στα 7 αυγουλακια, σήμερα που ήταν ο δευτερος υπέρηχος είχα δυο μεγαλα 24 και 21 , δυο 13 και κάμποσα μικρά, τελοσπαντων περιμενα τηλέφωνο από την συντονίστρια να με πει πως θα συνεχίσουμε, μ είπε δεν κάνουμε τίποτα και πηγαινω δευτερη μερα περιοδου , εγώ είμαι να σκάσω δέκα μέρες καθυστέρηση, έχει ακολουθήσει κάποια αυτό το προτοκολλο για να με πει την εμπειρία της??? 

Κορίτσι μου δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η avercap, δεν έχω κάνει ποτέ αλλά γιατί σου τα άφησαν τα αυγουλακια και δεν τα πήρες;;; Εξετάσεις αίματος;

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ έχω πολυκυστικες και μου πήραν 16 ωάριακια. Όλα καλά πήγαν κι όλα καλά θα πάνε και σε σένα. Είχα λίγο ναυτια μετά την ωοληψια αλλά όχι κανέναν φοβερο πόνο. Τις επόμενες μέρες ειχα πρήξιμο γι αυτό θυμάμαι εκανα διατροφή με πρωτεϊνη χωρίς υδατάνθρακες. Μια χαρά έχασα και κάτι περιττά κιλακια:) με είδαν τη μέρα της εμβρυομεταφορας μου είπαν ότι οι ωοθήκες μου ήταν μεγάλες αλλά αυτό δεν εμπόδισε να κάνω την εμβρυομεταφορα και όλα καλά πήγαν! Την διατροφή σου πρόσεχε και να είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου να τον ενημερώνεις αν σε αγχωσει κάτι. Καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

58 minutes ago, silvy22 said:

Έλα ντε. Και μας είπε ένας φίλος να πάμε για μπάνιο Κυριακή, εγώ αποκλείεται να είμαι σε θέση οπότε πρέπει να σκαρφιστώ δικαιολογία γιατί αυτή την φορά δεν το ξέρει κανείς. 

53 minutes ago, happiness79 said:

Καλή επιτυχία Κατερίνα μου! Εύχομαι να πάρεις πολλά υγιή ωαριάκια και να έχουν καλές γόνιμοποιήσεις! Πολυκυστικές δεν έχω, αλλά αντιλαμβάνομαι το φόβο σου σαν αγωνία για καλή έκβαση! Στο εύχομαι και το πιστεύω! Θα είμαστε μαζί σου νοητά! ❤

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!! 

11 minutes ago, Linoula said:

Εγώ έχω πολυκυστικες και μου πήραν 16 ωάριακια. Όλα καλά πήγαν κι όλα καλά θα πάνε και σε σένα. Είχα λίγο ναυτια μετά την ωοληψια αλλά όχι κανέναν φοβερο πόνο. Τις επόμενες μέρες ειχα πρήξιμο γι αυτό θυμάμαι εκανα διατροφή με πρωτεϊνη χωρίς υδατάνθρακες. Μια χαρά έχασα και κάτι περιττά κιλακια:) με είδαν τη μέρα της εμβρυομεταφορας μου είπαν ότι οι ωοθήκες μου ήταν μεγάλες αλλά αυτό δεν εμπόδισε να κάνω την εμβρυομεταφορα και όλα καλά πήγαν! Την διατροφή σου πρόσεχε και να είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου να τον ενημερώνεις αν σε αγχωσει κάτι. Καλή επιτυχία!!!

Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σου. Μακάρι να πάει και σε μένα έτσι καλά. Για την εμβρυομεταφορά εγώ δεν ξέρω τίποτα ακόμα, υποθέτω θα μου πουν μετά την ωοληψία. Είχες κάνει εξετάσεις για να δεις αν θα γίνει στον ίδιο κύκλο ή στον επόμενο? 

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...