Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια συγχαρητήρια για τις θετικές χοριακες που διαβαζω πολύυυυ χαιρομαι για ολες σας κ καλη επιτυχια στις υπόλοιπες που περιμένουν!!!Θελω να ρωτησω τις κοπελες που δεν ειναι παντρεμένες. Εσεις τι χαρτια πηγατε στην επιτροπη? Με συμφερει να κανω συμφωνο συμβιωσης ή τις συμβολαιογραφικες πραξεις κ απ τους δυο που ζητανε σε περίπτωση ελεύθερης ενωσης??? Γιατι δεν εχουμε σκοπο να κανουμε γαμο αμεσα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Linoula είπε:

@νικηαντωνια81 φοβάμαι! :shock: Δεν ξέρω σκέφτομαι μην με μπερδέψει. Λέω βέβαια και το μπισκοτάκι το έκανε το τεστ 7η μέρα.. μήπως να κάνω... Είμαι κ Ζυγός. Μέχρι να το πάρω απόφαση θα έρθει το αύριο! :-D

Μόνο το αύριο; Και λίγο λες! Είναι ο άντρας μου ζυγός !

• Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Maria.28 είπε:

Κοριτσια συγχαρητήρια για τις θετικές χοριακες που διαβαζω πολύυυυ χαιρομαι για ολες σας κ καλη επιτυχια στις υπόλοιπες που περιμένουν!!!Θελω να ρωτησω τις κοπελες που δεν ειναι παντρεμένες. Εσεις τι χαρτια πηγατε στην επιτροπη? Με συμφερει να κανω συμφωνο συμβιωσης ή τις συμβολαιογραφικες πραξεις κ απ τους δυο που ζητανε σε περίπτωση ελεύθερης ενωσης??? Γιατι δεν εχουμε σκοπο να κανουμε γαμο αμεσα. 

Καλησπέρα! 
Εμεις κάναμε σύμφωνο γιατί χρειάζεται και για το κέντρο και κάθε φορά θα πρέπει να κανείς άλλο αν κατάλαβα καλά…

Και το γιορτάσαμε κιόλας λιγάκι εκείνη την ημέρα! Πιο θετικό μου φάνηκε σαν διαδικασία μας έδωσε και χαρά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Chris_V είπε:

Που λέτε να πάτε;;;;

Εγω βασικά περιμένω να ηρεμήσουν τα νησάκια μας από τον πολύ κόσμο και πάω κάπου στο Αιγαίο, με εκείνο το απέραντο μπλε που σε γαληνεύει και τις φουξ βοκαμβίλιες  ! Και να λιώσω τον Σεπτέμβριο με ουζάκι και χταποδάκι πάνω στο κύμα!!!

Εεε και αν είμαστε περισσότεροι από 2 στο τραπέζι πίνω και μια άνευ! Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί! 

Ποια έχει κανονίσει ήδη διακοπουλες; Πέστε καμία ιδέα! 
Ψημομαι για κυθηρα ή Κάρπαθο φέτος!

Εγω μένω Χανιά όποτε πηγαίνουμε χειμερινές μόνο. Δεν έχω πάει σε κανένα από τα 2 νησιά που αναφερεις. Αλλά θα ήθελα κυθηρα!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Chris_V είπε:

Που λέτε να πάτε;;;;

Εγω βασικά περιμένω να ηρεμήσουν τα νησάκια μας από τον πολύ κόσμο και πάω κάπου στο Αιγαίο, με εκείνο το απέραντο μπλε που σε γαληνεύει και τις φουξ βοκαμβίλιες  ! Και να λιώσω τον Σεπτέμβριο με ουζάκι και χταποδάκι πάνω στο κύμα!!!

Εεε και αν είμαστε περισσότεροι από 2 στο τραπέζι πίνω και μια άνευ! Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί! 

Η Κάρπαθος έχει πολύυυυ ωραίες παραλίες. Πήγα πέρσι και ενθουσιάστηκα! Κύθηρα όμως δεν έχω πάει.
Αστυπάλαια γλυκοκοιτάζω εγώ. Είμαι από Ρόδο οπότε είναι στανταρ η Ρόδος κάθε καλοκαίρι (και Χριστούγεννα& Πάσχα)

Διαφημίσεις

11 minutes ago, Chris_V said:

Που λέτε να πάτε;;;;

Εγώ θα παω μάλλον Χανιά στον αδερφό μου σε λίγες μέρες και Ηράκλειο που βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της και έχω κλείσει και για Κύθηρα τον Σεπτέμβρη που παντρεύεται ένας φίλος. "Μυστήριες" διακοπές θα κάνω φέτος :P 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

eardp2.png

16 minutes ago, Maria.28 said:

Αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά ούτε και εμείς ήμασταν παντρεμένοι, ούτε σύμφωνο συμβίωσης, τιποτα και είχαμε προσκομίσει το συμβόλαιο που είχαμε δώσει και στο κέντρο. Αν το ξανάκανα θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης. απλά εκείνο το καιρό δεν ξέραμε τι κάναμε και αντιδρούσαμε στις καταστάσεις και τις απαιτήσεις και κάναμε κάποιες κινήσεις απλά για να προχωράει η κατάσταση...αυτά. καλή επιτυχια

@Powerzen @Chris_V σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Πανω κατω καταλαβα το σκεπτικο σας! ;)

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια να ρωτησω, 

Παίρνει καμία σας buscopan; 

Και αν ναι με τι συχνότητα, και για ποιο λόγο; 

Εμενα μου τα ειχαν προτείνει για την σαλπιγγογραφια ως σπασμολυτικα να μην κανει συσπασεις η μητρα. Για αλλον λογο δεν ξερω..... 

πρίν από 19 λεπτά , marmaki είπε:

Η Κάρπαθος έχει πολύυυυ ωραίες παραλίες. Πήγα πέρσι και ενθουσιάστηκα! Κύθηρα όμως δεν έχω πάει.
Αστυπάλαια γλυκοκοιτάζω εγώ. Είμαι από Ρόδο οπότε είναι στανταρ η Ρόδος κάθε καλοκαίρι (και Χριστούγεννα& Πάσχα)

Αστυπάλαια εχω πάει, πριν από άπειρα χρόνια βέβαια αλλά με μάγεψε. 
Ήμασταν Ρόδο πέρσι! Το αγαπήσαμε επίσης και θα θέλαμε πολύ να έρθουμε ξανά off season 

πρίν από 43 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχαχαα τωρα ειναι σαν σπόρος παπαρούνας ετσι κ αλλιως :P

Χαχαχαχ απο το  γνωστό σάιτ εεεε! 

πρίν από 23 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ θα παω μάλλον Χανιά στον αδερφό μου σε λίγες μέρες και Ηράκλειο που βαφτίζει η κολλητή μου τον γιο της και έχω κλείσει και για Κύθηρα τον Σεπτέμβρη που παντρεύεται ένας φίλος. "Μυστήριες" διακοπές θα κάνω φέτος :P 

Λες να τα πούμε εκεί;;;; 

πρίν από 34 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Εγω μένω Χανιά όποτε πηγαίνουμε χειμερινές μόνο. Δεν έχω πάει σε κανένα από τα 2 νησιά που αναφερεις. Αλλά θα ήθελα κυθηρα!!!!

Καλά σε εσένα έρχομαι και αύριο!!

Και Σφακια…τι λατρεία Θεέ μου! 
Τι ωραία άνθρωποι που είστε! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Maria.28 είπε:

@Powerzen @Chris_V σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!! Πανω κατω καταλαβα το σκεπτικο σας! ;)

Εμενα μου τα ειχαν προτείνει για την σαλπιγγογραφια ως σπασμολυτικα να μην κανει συσπασεις η μητρα. Για αλλον λογο δεν ξερω..... 

Μμ ευχαριστώ. Κατά την εγκυμοσύνη με ενδιαφέρει κυρίως αν τα παίρνει κάποια κοπέλα! 

19 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Δηλαδή σ ζηταει την πρώτη χοριακη κ την 2η;

ναι, την πρώτη φορά στο μωρό που έχασα η χοριακή μου ήταν 363 κ μου είπε να την επαναλάβω σε 3 μέρες. Είχε τριπλασιαστεί κ μου έκανε υπέρηχο.

Τώρα η πρώτη φορά ήταν 1160 κ μου είπε να την επαναλάβω σε 2 μέρες.

1 hour ago, Chris_V είπε:

Και εγώ έλιωνα και ήδη κάψαμε ένα φέτος το καλοκαίρι που ήθελε εμβολιασμό και δεν με άφησε Εμενα ο γιατρός μαζί με τη διεγερση.

Μαρτινικη θα πάμε!!!! 

Ουάου!!! Αυτά είναι!!!!!! :wink::wink::wink:

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Μμ ευχαριστώ. Κατά την εγκυμοσύνη με ενδιαφέρει κυρίως αν τα παίρνει κάποια κοπέλα! 

Μου τα είχε δώσει ο γιατρός στην πρώτη εγκυμοσύνη γιατί πονούσε διαρκώς η κοιλιά μου κ μουρμούριζα. Η αλήθεια είναι ότι πήρα κανα δυο φορες. Προσπαθούσα να τα αποφύγω. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Chris_V είπε:

Που λέτε να πάτε;;;;

Πολύ ωραίοι προορισμοί και οι δύο που σκέφτεσαι!!! Η Κάρπαθος βέβαια λίγο μακριά για εγκυούλα... :oops: 

Πολύ γλαφυρή η περιγραφή σου, ήταν σα να βρέθηκα μια Αμοργό, μια Ανάφη... 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...