Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ απ' την καρδιά μου! Θα το πάρω το αγόρι!:lol:

Να'σαι καλά κούκλα μου! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας! Συνεχίζουμε απλά και όμορφα!:)

Καλε εχεις γάμο μπροστά σου δεν υπάρχει ωραιότερη διαδικασία. Μακαρι να ξανά παντρευόμουν και εγω χαχαχαχαχαχχα

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Powerzen είπε:

Με το καλό όλα σας τα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το Σάββατο να εκπλαγείς!! :)

Να κανονίζεις κοριτσι μου το γάμο σου! Να διασκεδάσεις το καλοκαίρι να ξεκουραστείς! 
Και μέσα από την καρδιά μου να εκπλαγείς το Σάββατο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ απ' την καρδιά μου! Θα το πάρω το αγόρι!:lol:

Να'σαι καλά κούκλα μου! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας! Συνεχίζουμε απλά και όμορφα!:)

Και εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή σου και μόλις έκλεισα μακρινό ταξιδάκι το Φθινόπωρο!

Να έχουμε κάτι να περιμένουμε!!!!

ps Ο γάμος μας είναι τον Μάιο του χρόνου! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Και εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή σου και μόλις έκλεισα μακρινό ταξιδάκι το Φθινόπωρο!

Πού θα πάτε?????? Μην ακούσω ταξίδι εγώ!!! :D

• Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλε εχεις γάμο μπροστά σου δεν υπάρχει ωραιότερη διαδικασία. Μακαρι να ξανά παντρευόμουν και εγω χαχαχαχαχαχχα

Ναι άσε! Και έχουν μείνει όλα πίσω! Σαν τον Βέγγο θα τρέχω όλο το καλοκαίρι! Και θα κουτσαίνω κιόλας, γιατί κάποια στιγμή αυτές τις μέρες αποσυναρμολογηθηκε ο γλουτός μου αν θυμάστε! Λολ:lol:

πρίν από 5 λεπτά , Chris_V είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι! Αφήστε μη μιλάτε για ταξίδια, γιατί ήμουν τρελή γυριστρούλα και με την κορώνα έχω βγάλει ρίζες! Έλεος! Για καλοκαίρι δεν ξέρω εμείς. Πάντως ένα χάνεϊμουν θα το πάμε σίγουρα!:lol:

πρίν από 11 λεπτά , Margeau είπε:

Ναι άσε! Και έχουν μείνει όλα πίσω! Σαν τον Βέγγο θα τρέχω όλο το καλοκαίρι! Και θα κουτσαίνω κιόλας, γιατί κάποια στιγμή αυτές τις μέρες αποσυναρμολογηθηκε ο γλουτός μου αν θυμάστε! Λολ:lol:

Μπράβο βρε κορίτσι! Αφήστε μη μιλάτε για ταξίδια, γιατί ήμουν τρελή γυριστρούλα και με την κορώνα έχω βγάλει ρίζες! Έλεος! Για καλοκαίρι δεν ξέρω εμείς. Πάντως ένα χάνεϊμουν θα το πάμε σίγουρα!:lol:

Πότε είναι ο γάμος;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 50 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχαχ Ουαου ειχες τοσο μεγαλη χοριακη; Ποια μερα την εκανες απο την ετ; 

Αχααχαχ ναι ήταν περίπτωση γι αυτό είπα οτι δεν παίζει ρόλο η χοριακη στο πόσα μωρα θα ειναι, αλλα αν γίνει 2πλασιασμος ή 3πλασιασμος! Και μενα όταν είδαμε χοριακη για 2 λέγαμε και κάποιες κοπέλες είπαν και για 3!!! 14η από ετ με εμβρυα 3ων ημερών  : 1η χοριακη 3073, 2η χοριακη 6373 (16η ημέρα από την ετ) και μετα πηγα για υπερηχο! 

Καμία σημασία κ ολας πιστεύω δεν παίζει στην εξέλιξη της εγκυμοσύνης, το ποσό μεγάλη είναι η χοριακη σ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angot είπε:

Αχααχαχ ναι ήταν περίπτωση γι αυτό είπα οτι δεν παίζει ρόλο η χοριακη στο πόσα μωρα θα ειναι, αλλα αν γίνει 2πλασιασμος ή 3πλασιασμος! Και μενα όταν είδαμε χοριακη για 2 λέγαμε και κάποιες κοπέλες είπαν και για 3!!! 14η από ετ με εμβρυα 3ων ημερών  : 1η χοριακη 3073, 2η χοριακη 6373 (16η ημέρα από την ετ) και μετα πηγα για υπερηχο! 

Καμία σημασία κ ολας πιστεύω δεν παίζει στην εξέλιξη της εγκυμοσύνης, το ποσό μεγάλη είναι η χοριακη σ! 

Τι ωραια νουμερα που ειχες!!!

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τι ωραια νουμερα που ειχες!!!

Η κατάληξη μετράει κοριτσι μ, οχι τα νούμερα! Ακριβώς το ίδιο αγχος έχουμε αν θα καταφέρουμε το 3μηνο και μετα να πανε ολα καλά! 

• Μου αρέσει 1

@Margeau πολύ λυπάμαι για το αρνητικό τεστ αλλά αφού έχουν περάσει 10 μέρες από την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων 5ης μέρας γιατί δεν κάνεις σήμερα μια χοριακη να είσαι σίγουρη? Πόσες φορές μωρέ δεν δείχνουν κι αυτά τα τεστ ούρων.

@Μπισκοτακι27 τελειά η χοριακη σου! Έτσι θα συνεχίσουν όλα μια χαρά!

Και κορίτσια να ρωτήσω το εξής: αύριο θα πάω για χοριακη 9η μετά από την ετ κι έχω τρελαθεί από την αγωνία μου. Και σήμερα που είμαι κ πιο χαλαρή στη δουλειά για κακή μου τύχη μόνο αυτό σκέφτομαι. Έχω εδώ κ 2 μέρες έντονη ανακατωσουρα ανά διαστήματα μόνο το απόγευμα όμως και πρησμένο στήθος. Και εννοείται μπαινω στον πειρασμό να σκεφτώ μήπως προμηνύει κάτι καλό. Όμως φοβάμαι ότι η προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω παίζουν ρόλο για όλα αυτά. Τι λέτε?

πρίν από 10 λεπτά , Linoula είπε:

@Margeau πολύ λυπάμαι για το αρνητικό τεστ αλλά αφού έχουν περάσει 10 μέρες από την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων 5ης μέρας γιατί δεν κάνεις σήμερα μια χοριακη να είσαι σίγουρη? Πόσες φορές μωρέ δεν δείχνουν κι αυτά τα τεστ ούρων.

@Μπισκοτακι27 τελειά η χοριακη σου! Έτσι θα συνεχίσουν όλα μια χαρά!

Και κορίτσια να ρωτήσω το εξής: αύριο θα πάω για χοριακη 9η μετά από την ετ κι έχω τρελαθεί από την αγωνία μου. Και σήμερα που είμαι κ πιο χαλαρή στη δουλειά για κακή μου τύχη μόνο αυτό σκέφτομαι. Έχω εδώ κ 2 μέρες έντονη ανακατωσουρα ανά διαστήματα μόνο το απόγευμα όμως και πρησμένο στήθος. Και εννοείται μπαινω στον πειρασμό να σκεφτώ μήπως προμηνύει κάτι καλό. Όμως φοβάμαι ότι η προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω παίζουν ρόλο για όλα αυτά. Τι λέτε?

Γιατί δεν κατουρας κι εσυ ένα τεστακι ;;;;;;;;;

Αυτή η ανακατωσούρα κάπως μου κάνει. Μου αρέσει!!!!!

• Χαχα 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@νικηαντωνια81 φοβάμαι! :shock: Δεν ξέρω σκέφτομαι μην με μπερδέψει. Λέω βέβαια και το μπισκοτάκι το έκανε το τεστ 7η μέρα.. μήπως να κάνω... Είμαι κ Ζυγός. Μέχρι να το πάρω απόφαση θα έρθει το αύριο! :-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...