Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια και ούτε είσαι τόσο μεγάλη! Το ότι το σπέρμα έχει βελτιωθεί είναι πολύ θετικό! Ίσως θέλει λίγο περισσότερη υπομονή και πίστη τώρα απ' ότι παλιότερα, αλλά ο επιμένων νικά!

Καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε μαζί σου!!!

Ναι ρε κορίτσι είναι! 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

46 minutes ago, Margeau said:

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου! Ρίξαμε και λίγο δάκρυ το πρωί, ξέρεις, αλλά το δράμα δεν το μπορώ πλέον οπότε με ηρεμία τώρα θα προγραμματίσουμε το καλοκαίρι μας! Έχουμε και τον γάμο μας τον Σεπτέμβριο και είναι πολλά που πρέπει να γίνουν! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να'σαι καλά κορίτσι μου και όλα τα καλά να σου δίνει ο Θεός, σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο!

Με το καλό όλα σας τα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το Σάββατο να εκπλαγείς!! :)

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Margeau είπε:

Τι λες καλέ που είναι νωρίς. Έβαλα βλαστοκύστες 5ης μέρας τη Δευτέρα 23/5! Με ωοληψία 18/5. Και αργά είναι μη σου πω!:razz::lol:

Πάντα υπάρχει περίπτωση καθυστερημένης εμφύτευσης, δεν είναι αργά! Κάτσε να δεις τι θα δείξει η χοριακή! Εύχομαι να γίνει η ανατροπή! Σε κάθε περίπτωση πάντως σου βγάζω το καπέλο, είσαι αισιόδοξη, δυνατή και δε το βάζεις κάτω! Χαίρομαι για σένα! :)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Powerzen είπε:

Συγχαρητήρια πολύ καλά πάει η χοριακή. Είναι αρκετά αγχωτικο αλλά προς το παρόν περνάς τα στάδιο άψογα οπότε κράτα αυτό. Προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις και να χαρείς. Το χρειάζεσαι και σου αξίζει. ♥️

Αχ ευχαριστω πολυ! Τωρα εχουμε το αγχος της Δευτέρας αχαχαχα

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια βγήκε! 198.3  ήταν 89.34

Ουάου!!! Σούπερ ντούπερ το μπισκοτάκι σου, μοσχοβόλησε ο τόπος!!!!! :wub:

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Ευχαριστω!! Τωρα μ ειπε χοριακη την δευτερα πανω απο 800 πρεπει να ειναι.μου ειπε να μην κανω το σαββατο γιατι ειναι κλειστα μην ψάχνω να βρω άδικα ανοιχτο δεν πειραζει 

Ωραία, συνεχίζεται το ψήσιμο στην κατάλληλη θερμοκρασία!!! ❤❤❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Ουάου!!! Σούπερ ντούπερ το μπισκοτάκι σου, μοσχοβόλησε ο τόπος!!!!! :wub:

Χαχαχα  εγω παλι κραταω μικρο καλάθι :P.Εχει σημασια η τιμη που πηγα 2 ωρες πιο νωρις απο την προηγ χοριακη;

πρίν από 8 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχα  εγω παλι κραταω μικρο καλάθι :P.Εχει σημασια η τιμη που πηγα 2 ωρες πιο νωρις απο την προηγ χοριακη;

Μα αφού διπλασιάστηκε, τι άλλο θέλεις?? Πόοοοοσο πιο πάνω πια? Δεν ξέρω αν έχει σημασία το 2ωρο, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο διπλασιασμός είναι το ιδανικό! Κράτα ότι καλάθι θες, χωράει και σε μικρό καλάθι το μπισκοτάκι σου!! :wub:

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Μα αφού διπλασιάστηκε, τι άλλο θέλεις?? Πόοοοοσο πιο πάνω πια? Δεν ξέρω αν έχει σημασία το 2ωρο, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι ο διπλασιασμός είναι το ιδανικό! Κράτα ότι καλάθι θες, χωράει και σε μικρό καλάθι το μπισκοτάκι σου!! :wub:

Χαχαχαχα γλυκούλα μ μου έφτιαξες την διαθεση

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , happiness79 είπε:

Πάντα υπάρχει περίπτωση καθυστερημένης εμφύτευσης, δεν είναι αργά! Κάτσε να δεις τι θα δείξει η χοριακή! Εύχομαι να γίνει η ανατροπή! Σε κάθε περίπτωση πάντως σου βγάζω το καπέλο, είσαι αισιόδοξη, δυνατή και δε το βάζεις κάτω! Χαίρομαι για σένα! :)

Όλα καλά! Εξάλλου και μέχρι εδώ που φτάσαμε εγώ είμαι υπερικανοποιημένη. Είχαμε 6 ωάρια και κατάφεραν να γίνουν 4 βλαστοκύστες. Και μεις τρίβαμε τα μάτια μας! Χαρισμένα είναι όλα στη ζωή! Όταν θελήσει ο Θεός θα μας κάνει γονείς!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 24 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τωρα για να δουμε την δευτερα!! Αυτο το αγχος μας δεν λεει να φύγει αχχαχαχ

Αχαχα ούτε καααν. Θα σ πω να γελάσεις η 2η χοριακη μ ήταν 6373 που γενικά είχα από τις μεγάλες χοριακες. 2 μερες μετά λοιπόν έκανα και ένα τεστ να δω μπας και αχνισε η γραμμή! Χαχαχα

• Χαχα 4

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Αχαχα ούτε καααν. Θα σ πω να γελάσεις η 2η χοριακη μ ήταν 6373 που γενικά είχα από τις μεγάλες χοριακες. 2 μερες μετά λοιπόν έκανα και ένα τεστ να δω μπας και αχνισε η γραμμή! Χαχαχα

Χαχαχαχ Ουαου ειχες τοσο μεγαλη χοριακη; Ποια μερα την εκανες απο την ετ; 

πρίν από 54 λεπτά , Zenia82 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Ααα έχουμε κ τα ευχάριστα !! Με το καλό ο γάμος και όλα τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!!! Θα εχεις λίγο τρέξιμο αλλά θα είναι ευχάριστο...το καλοκαιράκι φαίνονται όλα λίγο πιο αισιόδοξα νομίζω!!!❤

Σ'ευχαριστώ απ' την καρδιά μου! Θα το πάρω το αγόρι!:lol:

πρίν από 28 λεπτά , Powerzen είπε:

Με το καλό όλα σας τα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα! Εύχομαι με όλη μου την καρδιά το Σάββατο να εκπλαγείς!! :)

Να'σαι καλά κούκλα μου! Όλα καλά θα πάνε για όλες μας! Συνεχίζουμε απλά και όμορφα!:)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...