Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια βγήκε! 198.3  ήταν 89.34

Πω πω πω τι ψήσιμο καλό θα κάνουμε στο μικρό το μπισκοτάκι!!!! 
Μπεονο κοριτσι! Καλή ξεκούραση σήμερα. Είχες αγχωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Chris_V είπε:

Πω πω πω τι ψήσιμο καλό θα κάνουμε στο μικρό το μπισκοτάκι!!!! 
Μπεονο κοριτσι! Καλή ξεκούραση σήμερα. Είχες αγχωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες! 

Ευχαριστω!! Τωρα μ ειπε χοριακη την δευτερα πανω απο 800 πρεπει να ειναι.μου ειπε να μην κανω το σαββατο γιατι ειναι κλειστα μην ψάχνω να βρω άδικα ανοιχτο δεν πειραζει 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Μπράβο κοπέλα μου 2πλασιαστηκε . Άρα το μπισκοτάκι σου καλα ψήνεται.... :wub:

Νομιζω την περιμενα πιο ανεβασμένη χαχαχ ο γιατρός μ ειπε μια χαρα ειναι .Τωρα την δευτερα ξανα θελουμε 800 κ πανω!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Νομιζω την περιμενα πιο ανεβασμένη χαχαχ ο γιατρός μ ειπε μια χαρα ειναι .Τωρα την δευτερα ξανα θελουμε 800 κ πανω!

Μια χαρα ειναι και γω έτσι νόμιζα ότι πρέπει να την έχω περισσότερο. Αλλα είχε διπλασιαστεί κ μου είπε ο γυναικολόγος ότι όταν διπλασιάζεται είμαστε άψογα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Μια χαρα ειναι και γω έτσι νόμιζα ότι πρέπει να την έχω περισσότερο. Αλλα είχε διπλασιαστεί κ μου είπε ο γυναικολόγος ότι όταν διπλασιάζεται είμαστε άψογα! 

Τωρα για να δουμε την δευτερα!! Αυτο το αγχος μας δεν λεει να φύγει αχχαχαχ

πρίν από 15 λεπτά , Zenia82 είπε:

Καλημέρα Margeau λυπάμαι για το αποτέλεσμα, χαίρομαι για την αντιμετώπιση. Πραγματικά μπράβο!! Κάνεις σχέδια κ δεν στρέφονται όλα γύρω από αυτό...είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!! Παρόλα αυτά θα ευχηθώ να έχεις μια έκπληξη το Σάββατο ποτέ δεν ξέρεις!❤

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου! Ρίξαμε και λίγο δάκρυ το πρωί, ξέρεις, αλλά το δράμα δεν το μπορώ πλέον οπότε με ηρεμία τώρα θα προγραμματίσουμε το καλοκαίρι μας! Έχουμε και τον γάμο μας τον Σεπτέμβριο και είναι πολλά που πρέπει να γίνουν! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να'σαι καλά κορίτσι μου και όλα τα καλά να σου δίνει ο Θεός, σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Είναι μια χαρά η χοριακη σου . Το επιβεβαίωσε κ ο γιατρός! Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν! 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Είναι μια χαρά η χοριακη σου . Το επιβεβαίωσε κ ο γιατρός! Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν! 

Ναι ναι!!! Αλλα αυτο το αγχος Νονιζω δεν θα φύγει ποτε μεχρι να φτάσουμε να περασουμε το 1ο 3μηνο 

πρίν από 18 λεπτά , Margeau είπε:

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου! Ρίξαμε και λίγο δάκρυ το πρωί, ξέρεις, αλλά το δράμα δεν το μπορώ πλέον οπότε με ηρεμία τώρα θα προγραμματίσουμε το καλοκαίρι μας! Έχουμε και τον γάμο μας τον Σεπτέμβριο και είναι πολλά που πρέπει να γίνουν! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να'σαι καλά κορίτσι μου και όλα τα καλά να σου δίνει ο Θεός, σε σένα και σε όλες τις κοπέλες που βρίσκονται σε αυτόν τον δύσκολο δρόμο!

Να σαι καλά κορίτσι μου, σ ευχαριστώ!!! Ααα έχουμε κ τα ευχάριστα !! Με το καλό ο γάμος και όλα τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα!!! Θα εχεις λίγο τρέξιμο αλλά θα είναι ευχάριστο...το καλοκαιράκι φαίνονται όλα λίγο πιο αισιόδοξα νομίζω!!!❤

• Ευχαριστώ 1

12 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Έχεις πολύ καλή μνήμη! Τώρα το θυμάμαι και εγω ! Και νομίζω πως ναι επιβεβαιώνεται ο γιατρός σου. Και αν σκεφτώ την δίκη μου περίπτωση που πέτυχα στα 33 πολύ  εύκολα με ένα κάκιστο σπερμα τώρα μετά από 5-6 χρόνια που έχει βελτιωθεί αρκετά το σπερμα κ τα ωάριά μου φθίνουν σε ποιότητα μάλλον επιβεβαιώνεται επι 2 ο γιατρός σου. 

Θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια και ούτε είσαι τόσο μεγάλη! Το ότι το σπέρμα έχει βελτιωθεί είναι πολύ θετικό! Ίσως θέλει λίγο περισσότερη υπομονή και πίστη τώρα απ' ότι παλιότερα, αλλά ο επιμένων νικά!

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Πηγα για την 2η β χοριακη κ περιμενω τα αποτελέσματα 

Καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε μαζί σου!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Θα τα καταφέρεις κορίτσι μου! Δεν έχουν περάσει τόσα πολλά χρόνια και ούτε είσαι τόσο μεγάλη! Το ότι το σπέρμα έχει βελτιωθεί είναι πολύ θετικό! Ίσως θέλει λίγο περισσότερη υπομονή και πίστη τώρα απ' ότι παλιότερα, αλλά ο επιμένων νικά!

Καλά αποτελέσματα!!! Περιμένουμε μαζί σου!!!

Εχει βγει το εχω ανεβάσει πιο πανω :wub:

30 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ναι ναι!!! Αλλα αυτο το αγχος Νονιζω δεν θα φύγει ποτε μεχρι να φτάσουμε να περασουμε το 1ο 3μηνο 

Συγχαρητήρια πολύ καλά πάει η χοριακή. Είναι αρκετά αγχωτικο αλλά προς το παρόν περνάς τα στάδιο άψογα οπότε κράτα αυτό. Προσπάθησε λίγο να ηρεμήσεις και να χαρείς. Το χρειάζεσαι και σου αξίζει. ♥️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...