Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , ´Ισιδα είπε:

Εμενα που έχω κ εγώ ανεβασμενα ΑΝΑ, μου είχε αναβαλλει τη διεγερση ο γιατρός για τον επόμενο μήνα,  για να βγουν τα αποτελέσματα.,, πιθανόν ήθελε να δει αν έχω πραγματι κάποιο αυτοανοσο του συνδετικου ιστού ώστε να τροποποιησει τη δόση των φαρμάκων. Για την εμβρυομε5αφορα στα ΑΝΑ δίνουν κορτιζόνη για να μην απορριψει το σωμα μας το εμβρυο. Για τον επιχειλειο έρπητα δεν ξέρω αλλά πολύ πιθανό, γιατί και εμενα μου είχε πει η ρευματολογος ότι προφανώς είναι ανεβασμενα λόγω ενός δερματικου αυτοανοσου που έχω 

Θα τον πάρω αυριο να του το πω. Να δω τι θα μου πει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Kallo είπε:

Θα τον πάρω αυριο να του το πω. Να δω τι θα μου πει

Ναι καλά θα κάνεις,  μιλα με το γιατρό να σου πει, δεν χρειάζεται να βιαστείς,  το σημαντικό είναι να είσαι καλά και να γίνει με το καλύτερο τρόπο!

7 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Κορίτσια νομίζω πως με τη menopur που έκανα σήμερα πέτυχα φλέβα και αμέσως δημιουργήθηκε ενα γρομπαλάκι. Υπάρχει περίπτωση να μην διαλύθηκε στον οργανισμό και να έχει μείνει εκεί πέρα? Αν έγινε ενδοφλέβια θα γίνει κάτι?

Μου είχε τύχει στην προτελευταία δόση γκοναλ και όταν βγήκε η ένεση βγήκε και μια σταγόνα αίμα. Τις επόμενες μέρες έκανε μελανιά αλλά δεν επηρεάζει κάπου μου είχαν πει. Μην ανησυχείς. Πάντως να αποφεύγεις να τις κάνεις κάτω απ' τον αφαλό γιατί από κει περνάνε πολλά αγγεία. Να προτιμάς τις πιο πλάγιες περιοχές.

12 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα!

Εχω πονακια περιοδου απο νωρις το πρωι και η αληθεια ειναι μου κοπηκε λιγακι η ορεξη για τεστακι.

Καθε τρεις και λιγο τρεχω να δω αν αδιαθετησα...εχει πρηστει και η κοιλια μου...

Ας κλεισουν αυριο οι 2 εβδομαδες απο την ovitrelle, και παω Παρασκευη για χοριακη.

Τα ποδια μου κοβονται οταν το σκεφτομαι.

Μια απ'τα ίδια. Ξύπνησα με πόνους περιόδου και μάλιστα σηκώθηκα και πήγα τουαλέτα. Κάτι που για μένα είναι σήμα κατατεθέν ότι έρχεται περίοδος, κάνω σπαστικότητα στο έντερο. Είμαι έτοιμη για την πρώτη μου κουλούρα! Όμως έχω φτιάξει ήδη μια λίστα με οοοολα τα θετικά της κατάστασης, που μεταξύ μας δεν είναι και λίγα! Πωπω νομίζω ότι αν αδιαθετησω τώρα θα έχω αίμα για δύο μήνες. Τόσο πρησμένη νιώθω...Πουφ

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Μου είχε τύχει στην προτελευταία δόση γκοναλ και όταν βγήκε η ένεση βγήκε και μια σταγόνα αίμα. Τις επόμενες μέρες έκανε μελανιά αλλά δεν επηρεάζει κάπου μου είχαν πει. Μην ανησυχείς. Πάντως να αποφεύγεις να τις κάνεις κάτω απ' τον αφαλό γιατί από κει περνάνε πολλά αγγεία. Να προτιμάς τις πιο πλάγιες περιοχές.

Μια απ'τα ίδια. Ξύπνησα με πόνους περιόδου και μάλιστα σηκώθηκα και πήγα τουαλέτα. Κάτι που για μένα είναι σήμα κατατεθέν ότι έρχεται περίοδος, κάνω σπαστικότητα στο έντερο. Είμαι έτοιμη για την πρώτη μου κουλούρα! Όμως έχω φτιάξει ήδη μια λίστα με οοοολα τα θετικά της κατάστασης, που μεταξύ μας δεν είναι και λίγα! Πωπω νομίζω ότι αν αδιαθετησω τώρα θα έχω αίμα για δύο μήνες. Τόσο πρησμένη νιώθω...Πουφ

Καλημέρα σου! 
Αισθάνεσαι καλύτερα; Δεν νομίζω να μπορείς να αδιαθετήσεις…αλλά δε ξέρω κιόλας. 

Σε κάθε περίπτωση, όπως λέει και ο άντρας μου υπομονή…τα λέω σε εσένα να τα ακούσω και εγώ…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chris_V είπε:

Καλημέρα σου! 
Αισθάνεσαι καλύτερα; Δεν νομίζω να μπορείς να αδιαθετήσεις…αλλά δε ξέρω κιόλας. 

Σε κάθε περίπτωση, όπως λέει και ο άντρας μου υπομονή…τα λέω σε εσένα να τα ακούσω και εγώ…

Καλά αισθάνομαι. Έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Οπότε θα πάω το Σάββατο για χοριακή για να γλιτώσω τα φάρμακα δυο ημερών. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό μου. Προς το παρόν τα είπαμε λίγο με τον άντρα μου και βλέπουμε τώρα για παρακάτω! Εγώ πάντως έχω πλάνα! Και δεν έχουν να κάνουν με την εξωσωματική!:D

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Πηγα για την 2η β χοριακη κ περιμενω τα αποτελέσματα 

Καλά αποτελέσματα μπισκοτάκι! Αχνιστό και ροδοψημένο το θέλουμε!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Margeau είπε:

Καλά αισθάνομαι. Έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό. Οπότε θα πάω το Σάββατο για χοριακή για να γλιτώσω τα φάρμακα δυο ημερών. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον γιατρό μου. Προς το παρόν τα είπαμε λίγο με τον άντρα μου και βλέπουμε τώρα για παρακάτω! Εγώ πάντως έχω πλάνα! Και δεν έχουν να κάνουν με την εξωσωματική!:D

Νομίζω είναι νωρίς για το τεστ. Περίμενε καλύτερα μέχρι το Σάββατο.

πρίν από 15 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!! Πηγα για την 2η β χοριακη κ περιμενω τα αποτελέσματα 

Μπραβο κοριτσι! Άντε με το καλό! 
μπορεί έκανες την προηγούμενη; Τρίτη; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Chris_V είπε:

Ναι την Τρίτη  προχθες την 1η στην 8η μερα ετ 

πρίν από 4 λεπτά , Chris_V είπε:

Τι λες καλέ που είναι νωρίς. Έβαλα βλαστοκύστες 5ης μέρας τη Δευτέρα 23/5! Με ωοληψία 18/5. Και αργά είναι μη σου πω!:razz::lol:

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Μας αγχωνει το γεγονός ότι παντού διαβάζω ότι αρχίζουν το πολύ με 225 μονάδες λες να έκανε λάθος και μου πάθει τίποτε 

Εγω ξεκινησα με 300...παντα τοσες έκανα..

πρίν από 16 λεπτά , Margeau είπε:

Τι λες καλέ που είναι νωρίς. Έβαλα βλαστοκύστες 5ης μέρας τη Δευτέρα 23/5! Με ωοληψία 18/5. Και αργά είναι μη σου πω!:razz::lol:

Έχουμε καλοκαιράκι μπροστά μας!!!!! Ας το απολαύσουμε κ βλέπουμε από Σεπτέμβρη 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 36 λεπτά , Margeau είπε:

Καλά αποτελέσματα μπισκοτάκι! Αχνιστό και ροδοψημένο το θέλουμε!

Καλημέρα Margeau λυπάμαι για το αποτέλεσμα, χαίρομαι για την αντιμετώπιση. Πραγματικά μπράβο!! Κάνεις σχέδια κ δεν στρέφονται όλα γύρω από αυτό...είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!! Παρόλα αυτά θα ευχηθώ να έχεις μια έκπληξη το Σάββατο ποτέ δεν ξέρεις!❤

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...