Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, thelw mpempe είπε:

Δεν το πιστεύω  έγραφα μισή ώρα και έγινε διαγραφή. Καλησπέρα κοριτσιααααααααααααααα ( ελπίζω να μην είμαι ο μοναδικός άντρας). θα ήθελα εγω και η γυναικάρα μου  να σας πούμε την δική μας ιστορία . Είμαι 27 και εγώ και η γυναίκα μου . ( 10 χρόνια μαζί ) . Πρίν ένα χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Η γυναίκα μου έχει ΣΠΩ και λόγω ενός  προβλήματος έμεινε  στο κρεβάτι για 6 μήνες το αποτέλεσμα από 60 κιλά πήγε 100( με διατροφή δεν έχει χάσει ούτε 1. Έχουμε πάει σε γιατρούς διατροφολόγους αλλά τίποτε μεταβολισμός λένε 0). Όταν αποφασίσαμε οτι θέλουμε παιδάκι κάναμε όλες τσ εξετάσεις ολα οκ και το σπέρμα  και τα δικά της ( κάναμε τα πάντα ) . Αφού θέλαμε παιδάκι γρήγορα αποφασίσαμε να κάνουμε τέστ ωορρηξίας τον πρώτο μήνα δεν έκανε ωορρηξία . ο τότε γιατρός  μας λέει για να σας βοηθήσω να πάρει κλομιφαίνη . πρώτος κύκλος με δύο χάπια την ημέρα  δεν κάνει ωορρηξία και τους άλλους 2 έκανε ένα ωάριο . Η ΑΜΗ της 9 Λέμε στον γιατρό γιατρέ υπάρχει πρόβλημα 3 μήνες με φάρμακο και καλό  σπέρμα και καλές ορμόνες και  τεστ εγκυμοσύνης  αρνητικό μας λέει όχι .. Για να μην τα πολυλογώ του λέμε θέλουμε να κάνουμε σαλπιγγογραφία.. Μας λέει ούτε καν . Πάμε εμείς και κάνουμε αχαχαχαχαχα .Μας λένε εκεί που το κάνουμε  η κοπέλα έχει διάφραγμα και πολύποδα . πάμε ξανά στον γιατρό μας λέει ε καλά δεν έχασε και 2,3 παιδιά. Ψάχνω γιατρό ( είμαι μέσα στον χώρο της υγείας) και βρίσκω. Πάμε και μας λέει  παιδιά με διάφραγμα μεγάλο και πολύποδα δεν βλέπεις. Κάναμε υστεροσκόπηση τελικά 2 μεγάλοι πολύποδες και ένα μεγάλο διάφραγμα . ( το διάστημα αυτό περάσαμε και επιτροπή για τα φάρμακα ) Απο εχτές το  κουνελάκι μου που θα κάνει 7 8 κουνελάκια αχαχαχα( τικ τοκ) έχει πρώτη φορά μετά την επέμβαση περίοδο .. Αύριο αρχίζει  τα gonal ( έχουμε 2.400 μονάδες ) και μας είπε να αρχίσουμε απο αύριο 250 μονάδες. Ρε παιδιά έχουμε άγχος θα φθάσουν οι μονάδες ;;;πόσες μέρες θα κάνει ενέσεις;;;; Έχουμε άγχος αγονία διαβάζουμε όλα τα φορουμ για την εξωσωματική .. συγνώμη που σασ κουράσαμε .. 

Είχες ξαναγράψει και παλιότερα αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Μου φαίνεται ότι μπήκατε σε μια καλή σειρά! Δυστυχώς το άγχος είναι κομμάτι της διαδικασίας, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μετριαστεί. Τα κουτιά που δίνει η επιτροπή φτάνουν και περισσεύουν και για 300άρα δόση, στο λέω γιατί εγώ τόση έκανα και είχα κι ένα μικρό υπόλοιπο. Το θέμα είναι ότι σε γυναίκες με πολυκυστικές απ' όσο ξέρω δίνουν συνήθως πιο μικρές δόσεις για να αποφύγουν την υπερδιέγερση. Για να το είπε όμως ο γιατρός σας τι να πω, κάτι παραπάνω θα ξέρει! Εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία!

πρίν από 58 λεπτά , KateDim είπε:

Καλησπέρα! Είχα κάνει ωοληψια 18/4, δεν προχωρήσαμε για προφανής λόγους. Μετά από 6 ημέρες που ήρθε αίμα - περίοδος και κράτησε 3 ημέρες, κάτι που ξέραμε πως θα συμβεί μετά το χειρουργείο. Γενικά έχω σταθερό κύκλο, τώρα ίσως αλλάξει απλά έχω μέρες που έχω πόνους περιόδου και δεν βλέπω κάτι, κανονικά πρήζετε το στήθος μου πριν την περίοδο, τώρα όμως δεν συνέβη αυτό για πρώτη φορά. Έχει περάσει καιρός και λίγο ανησυχώ που δεν έχω ακόμα περίοδο. Έχει τύχει να καθυστερήσει αρκετά μετά από ωοληψια σε κάποια κοπέλα; 

Ο κύκλος αναστατώνεται μετά από διέγερση. Προσωπικά μου έχει τύχει και να καθυστερήσει και να έρθει νωρίτερα, ας το, δεν ξέρεις τι να περιμένεις! Χάος! Υπομονή κι ελπίζω να έρθει σύντομα για να ξεφουσκώσεις!

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Στις ποσες μερες απο την ετ ειχες κανει χοριακη;

Ήταν φυσική σύλληψη και είχα μόλις μία μέρα καθυστέρηση όταν έκανα το τεστ, βγήκε θετικό και στο καπάκι χοριακή! Μεγάλη έκπληξη!!! Η μάνα μου το κατάλαβε επειδή είχα συμπτώματα και επειδή μου έβαλε ιδέες έτσι έκανα τεστ! Αλλιώς πού να το φανταζόμουν...!! Ακριβώς πριν την 5η μου ετ...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , happiness79 είπε:

Είχες ξαναγράψει και παλιότερα αν δεν κάνω λάθος, σωστά? Μου φαίνεται ότι μπήκατε σε μια καλή σειρά! Δυστυχώς το άγχος είναι κομμάτι της διαδικασίας, θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μετριαστεί. Τα κουτιά που δίνει η επιτροπή φτάνουν και περισσεύουν και για 300άρα δόση, στο λέω γιατί εγώ τόση έκανα και είχα κι ένα μικρό υπόλοιπο. Το θέμα είναι ότι σε γυναίκες με πολυκυστικές απ' όσο ξέρω δίνουν συνήθως πιο μικρές δόσεις για να αποφύγουν την υπερδιέγερση. Για να το είπε όμως ο γιατρός σας τι να πω, κάτι παραπάνω θα ξέρει! Εύχομαι να έχετε καλή επιτυχία!

Ο κύκλος αναστατώνεται μετά από διέγερση. Προσωπικά μου έχει τύχει και να καθυστερήσει και να έρθει νωρίτερα, ας το, δεν ξέρεις τι να περιμένεις! Χάος! Υπομονή κι ελπίζω να έρθει σύντομα για να ξεφουσκώσεις!

Ήταν φυσική σύλληψη και είχα μόλις μία μέρα καθυστέρηση όταν έκανα το τεστ, βγήκε θετικό και στο καπάκι χοριακή! Μεγάλη έκπληξη!!! Η μάνα μου το κατάλαβε επειδή είχα συμπτώματα και επειδή μου έβαλε ιδέες έτσι έκανα τεστ! Αλλιώς πού να το φανταζόμουν...!! Ακριβώς πριν την 5η μου ετ...

Απίστευτο!!!! Δεν το ηξερα!!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Καμια φορα ο θεός το δίνει οταν αυτος θελει να μας ξαφνιάσει 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Απίστευτο!!!! Δεν το ηξερα!!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Καμια φορα ο θεός το δίνει οταν αυτος θελει να μας ξαφνιάσει 

Πραγματικά... Σ' ευχαριστώ πολύ! Πότε πας για δεύτερη χοριακή? Αύριο? Εύχομαι να έχει διπλασιαστεί και με το παραπάνω!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , happiness79 είπε:

Πραγματικά... Σ' ευχαριστώ πολύ! Πότε πας για δεύτερη χοριακή? Αύριο? Εύχομαι να έχει διπλασιαστεί και με το παραπάνω!!!

Αυριο αυριο κ εχω πολυ αγχος.Εχω κ κατι τραβήγματα αριστερά κ σημερα καποια στιγμη με πονούσε κ το στήθος μου.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Αυριο αυριο κ εχω πολυ αγχος.Εχω κ κατι τραβήγματα αριστερά κ σημερα καποια στιγμη με πονούσε κ το στήθος μου.

Καλή επιτυχια κοριτσι μ, να πας πεις στους πόσους βαθμούς ψήνεται το μπισκοτάκι σ! :wub:

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εννοειται θα σας ενημερωσω κοριτσια!

Με το καλό το τριψήφιο και περιμένουμε νέα σου! 

Κορίτσια προσοχή!!! Εμενα άρχισαν να λιώνουν τα ουλτρο…τα είχα στο μπάνιο και πάω να το πάρω, κρέμα βγήκε 

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει η τιμή της προγεστερόνης, αν ξέρεις? 

Ευχαριστώ! Μακάρι να πάει καλά μέχρι τέλους. Τρώω και αυγά και κοτόπουλο και μοσχάρι και πίνω και ρόφημα πρωτεΐνης. Πάω καλά ευτυχώς :) 

Δεν ξερω, αλλα ειναι απλα τιμη οπως πχ αν ειχες παραπανω ε2 ή fsh στον ενα κύκλο ειναι ετσι στον αλλο αλλιώς.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 ώρα πρίν, Tselek είπε:

@νικηαντωνια81 μαζί δεν το είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή αυτό το θέμα και σου είχα πει ότι ο γιατρός μου διατείνεται πως συγκριτικά το ωαριο έχει μεγαλύτερη δυναμική από το σπερματοζωάριο; Νομίζω η περίπτωση που αναφέρεις τον επιβεβαιώνει! 

Εγώ πάντως, όταν δεν ήμουν έγκυος πήγαινα κάθε μέρα και τώρα κανω τουλάχιστον 3 να δω φως B)

Έχεις πολύ καλή μνήμη! Τώρα το θυμάμαι και εγω ! Και νομίζω πως ναι επιβεβαιώνεται ο γιατρός σου. Και αν σκεφτώ την δίκη μου περίπτωση που πέτυχα στα 33 πολύ  εύκολα με ένα κάκιστο σπερμα τώρα μετά από 5-6 χρόνια που έχει βελτιωθεί αρκετά το σπερμα κ τα ωάριά μου φθίνουν σε ποιότητα μάλλον επιβεβαιώνεται επι 2 ο γιατρός σου. 

πρίν από 40 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Αυτά είναι σημάδια εγκυμοσύνης κοριτσάκι μου!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Έχεις πολύ καλή μνήμη! Τώρα το θυμάμαι και εγω ! Και νομίζω πως ναι επιβεβαιώνεται ο γιατρός σου. Και αν σκεφτώ την δίκη μου περίπτωση που πέτυχα στα 33 πολύ  εύκολα με ένα κάκιστο σπερμα τώρα μετά από 5-6 χρόνια που έχει βελτιωθεί αρκετά το σπερμα κ τα ωάριά μου φθίνουν σε ποιότητα μάλλον επιβεβαιώνεται επι 2 ο γιατρός σου. 

Αυτά είναι σημάδια εγκυμοσύνης κοριτσάκι μου!

Μακάρι να εχω καλα αποτελέσματα αυριο!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Όλα καλά θα είναι, θα πάρεις μεγάλο νούμερο αύριο! Ψήνεται το μπισκοτάκι σου!!! ❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Όλα καλά θα είναι, θα πάρεις μεγάλο νούμερο αύριο! Ψήνεται το μπισκοτάκι σου!!! ❤

Μακαρι μακαρι …γιατι τ εχω φοβερο αγχος 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Chris_V είπε:

Κορίτσια προσοχή!!! Εμενα άρχισαν να λιώνουν τα ουλτρο…τα είχα στο μπάνιο και πάω να το πάρω, κρέμα βγήκε 

Οπ!!! Ναι? Θέλουν ψυγείο??? Θα ξεπαγιάσω, τα βάζω κολπικά!!?

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι μακαρι …γιατι τ εχω φοβερο αγχος 

Σε καταλαβαίνουμε όλες :)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια νομίζω πως με τη menopur που έκανα σήμερα πέτυχα φλέβα και αμέσως δημιουργήθηκε ενα γρομπαλάκι. Υπάρχει περίπτωση να μην διαλύθηκε στον οργανισμό και να έχει μείνει εκεί πέρα? Αν έγινε ενδοφλέβια θα γίνει κάτι?

eardp2.png

13 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια καλήμερα και καλό μήνα να έχουμε και τυχερό. Οταν τα αντιπυρηνικα βγαίνουν υψηλά αυτό που μας επηρεάζει? Έχω ακούσει ότι μερικές παίρνετε κορτιζόνη. Για ποιο λόγο? Γιατί εμένα είχαν βγει αν θυμάστε που σας είχα πει 1/320 και μου έχει κάνει κι άλλες εξετάσεις να δούμε η οικονομοπουλου αλλά αργούν πολύ να βγουν τα αποτελέσματα. Θα με επηρεάσει τώρα κάπου που θα ξεκινήσω την διέγερση. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πει στον γιατρό μου. Επίσης μπορεί να είναι ο επιχειλιος έρπης που βγάζω και να βγήκαν ανεβασμένα τα αντιπυρηνικά? Ξέχασα να το πω στην οικονομοπουλου αυτό 

Εμενα που έχω κ εγώ ανεβασμενα ΑΝΑ, μου είχε αναβαλλει τη διεγερση ο γιατρός για τον επόμενο μήνα,  για να βγουν τα αποτελέσματα.,, πιθανόν ήθελε να δει αν έχω πραγματι κάποιο αυτοανοσο του συνδετικου ιστού ώστε να τροποποιησει τη δόση των φαρμάκων. Για την εμβρυομε5αφορα στα ΑΝΑ δίνουν κορτιζόνη για να μην απορριψει το σωμα μας το εμβρυο. Για τον επιχειλειο έρπητα δεν ξέρω αλλά πολύ πιθανό, γιατί και εμενα μου είχε πει η ρευματολογος ότι προφανώς είναι ανεβασμενα λόγω ενός δερματικου αυτοανοσου που έχω 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...