Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Καλησπέρα! Είχα κάνει ωοληψια 18/4, δεν προχωρήσαμε για προφανής λόγους. Μετά από 6 ημέρες που ήρθε αίμα - περίοδος και κράτησε 3 ημέρες, κάτι που ξέραμε πως θα συμβεί μετά το χειρουργείο. Γενικά έχω σταθερό κύκλο, τώρα ίσως αλλάξει απλά έχω μέρες που έχω πόνους περιόδου και δεν βλέπω κάτι, κανονικά πρήζετε το στήθος μου πριν την περίοδο, τώρα όμως δεν συνέβη αυτό για πρώτη φορά. Έχει περάσει καιρός και λίγο ανησυχώ που δεν έχω ακόμα περίοδο. Έχει τύχει να καθυστερήσει αρκετά μετά από ωοληψια σε κάποια κοπέλα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Εδώ ρε συ έχω συνάδελφο με χάλια σπερμα και με φυσιολογική σύλληψη είναι έγκυος η γυναίκα του στο 2ο παιδί. Βέβαια η ηλικία της είναι μικρή. 32 ετών. 

@νικηαντωνια81 μαζί δεν το είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή αυτό το θέμα και σου είχα πει ότι ο γιατρός μου διατείνεται πως συγκριτικά το ωαριο έχει μεγαλύτερη δυναμική από το σπερματοζωάριο; Νομίζω η περίπτωση που αναφέρεις τον επιβεβαιώνει! 

9 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια λύστε μ μια απορια όσες ειστε εγκυουλες..είχατε απο την αρχη δυσκοιλιότητα; Γιατι εγω δεν εχω:roll:

Εγώ πάντως, όταν δεν ήμουν έγκυος πήγαινα κάθε μέρα και τώρα κανω τουλάχιστον 3 να δω φως B)

πρίν από 2 λεπτά , Tselek είπε:

@νικηαντωνια81 μαζί δεν το είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή αυτό το θέμα και σου είχα πει ότι ο γιατρός μου διατείνεται πως συγκριτικά το ωαριο έχει μεγαλύτερη δυναμική από το σπερματοζωάριο; Νομίζω η περίπτωση που αναφέρεις τον επιβεβαιώνει! 

Εγώ πάντως, όταν δεν ήμουν έγκυος πήγαινα κάθε μέρα και τώρα κανω τουλάχιστον 3 να δω φως B)

Χαχα κ εγω παω κανονικα αλλα λες κ ειμαι κατσισακι αχαχαχααχ

• Χαχα 2

5 ώρες πρίν, Angot είπε:

Α αχαχχααχ ακριβώς αυτό έχω πει! Δλδ ο γυναικολόγος πιο πολύ μ το βλέπει πάρα ο άντρας μ! 

Α αχαχχααχ ακριβώς αυτό έχω πει! Δλδ ο γυναικολόγος πιο πολύ μ το βλέπει πάρα ο άντρας μ! 

Κορίτσια έχω πονακια ακόμα παρόλο το μαγνησιο λιγότερα βεβαια. Οχι συνεχόμενα αλλά ανά διαστήματα σφίγγει - αφήνει. Συσπάσεις λέτε; να παω στο γιατρό; 

Επισης σήμερα έχω και ζαλαδα που δεν ειχα τόσο καιρό! Αρκετή ζαλαδα! 

Αυτές είναι συσπάσεις? Εγώ τις ονομάζω κράμπες! Φαντάζομαι η βελτίωση έρχεται σταδιακά και αφού είσαι ήδη καλύτερα είναι καλό δείγμα! Όσο για τη ζαλάδα είναι φυσιολογική, επειδή τραβάει το παιδί οξυγόνο δε σου φτάνει εσένα!

πρίν από 16 λεπτά , KateDim είπε:

Καλησπέρα! Είχα κάνει ωοληψια 18/4, δεν προχωρήσαμε για προφανής λόγους. Μετά από 6 ημέρες που ήρθε αίμα - περίοδος και κράτησε 3 ημέρες, κάτι που ξέραμε πως θα συμβεί μετά το χειρουργείο. Γενικά έχω σταθερό κύκλο, τώρα ίσως αλλάξει απλά έχω μέρες που έχω πόνους περιόδου και δεν βλέπω κάτι, κανονικά πρήζετε το στήθος μου πριν την περίοδο, τώρα όμως δεν συνέβη αυτό για πρώτη φορά. Έχει περάσει καιρός και λίγο ανησυχώ που δεν έχω ακόμα περίοδο. Έχει τύχει να καθυστερήσει αρκετά μετά από ωοληψια σε κάποια κοπέλα; 

Καλησπέρα. Καλό θα ήταν να πας για έναν υπέρηχο μήπως έχεις καμία κύστη που συνήθως καθυστερεί την περίοδο!

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Linoula είπε:

@νικηαντωνια81 @Powerzen @winspert @happiness79 @kotopoulaki @mpiskotaki να αυτά για την υπογονιμότητα νιωθω ότι μόνο εδώ με κορίτσια που παλεύουν υπάρχει η άνεση να τα συζητάμε. Κι εγώ στην αρχή ένιωθα ότι είναι αδικία και ζήλια ένιωθα και ότι φταίω κι άλλα. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι απλά θέμα τύχης και ατυχίας. Αφού έφτασα κοντά στην βρύση και δεν ήπια νερό και πάντα θα σκέφτομαι το κοριτσάκι που με χαιρετούσε στο υπερηχογράφημα της αυχενικής κ λίγο μετά το έχασα και το αγοράκι που άκουσα την καρδούλα του κ μετά μας άφησε κατέληξα ότι όλα είναι θέμα τύχης. Κάποιες από έμας θα πάρουν τα μωράκια τους αγκαλιά, κάποιες άλλες μπορεί να νιώσαμε για λίγο μαμάδες αλλά να μην καταφέρουμε να πάρουμε μωρά στην αγκαλιά μας. Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι αυτός ένας δρόμος με σίγουρο το καλο τέλος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και εμένα με βοηθά να σκέφτομαι ότι η αγάπη έχει κι άλλες διεξόδους. Καλή επιτυχία σε όλες μας θα ευχηθώ.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα καταφέρουμε όλες κορίτσια μου ❤

5 ώρες πρίν, Didimakia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Διανυω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω κοριτσάκι.Ενω λοιπόν κάνω αυστηρή διατροφή,κάνω ινσουλίνη λόγω ζαχαρου και έχω ρυθμίσει το ζαχαρο εχθες που πήγα στον γιατρό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι η κοιλιτσα του μωρου είναι εκτός ορίων(αυτήν την φορά βγήκε την προηγούμενη ήταν στα ανώτατα φυσιολογικα όλες σχεδόν οι τιμές).Ειναι 1650 γραμ.και ο γιατρός το απέδωσε στο ζαχαρο.Του λέω πως είναι δυνατόν αφού ούτε μια φορά δεν έχω μετρηθεί και να είμαι εκτός ορίων όλες οι τιμες ειναι σουπερ.Κανω και αυστηρή διατροφή!!Έχω ανησυχήσει μου ανέβασε κιαλλο την ινσουλίνη η ενδοκρινολογος και το παρακολουθούμε.Το έχει πάθει καμία  άλλη εγκυουλα?Πείτε βρε κορίτσια γιατί έχω ανησυχήσει μην πάθει κάτι το μωρό.Σας ευχαριστώ!!!

Δυστυχώς δεν έχω ιδέα για να σου απαντήσω... Πρέπει να είναι μεγάλο μανίκι αυτό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και κανονικά πρέπει να πάνε, κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Σποράκι είπε:

Καλησπέρα. Καλό θα ήταν να πας για έναν υπέρηχο μήπως έχεις καμία κύστη που συνήθως καθυστερεί την περίοδο!

Δεν είχα ποτέ κύστες. Υπάρχει περίπτωση να έχω τώρα; λόγω της ωοληψιας; :?

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα θέμα. Γυναίκα, άντρας, ότι θέλει ας είναι. Νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι πρόστυχο ή σεξουαλικό σε όλο αυτό ούτε από μεριάς μου ούτε και από κανέναν εκεί που βλέπουν τόσες κάθε μέρα οπότε είναι λες και τους δείχνω το γόνατο μου. Όλο το Γεν με έχει δει γυμνή πια χαχα 

Ναι κι εγώ έτσι ακριβώς το βιώνω, όπως λες κι εσύ. Η καρέκλα αυτή βέβαια παραμένει άβολη. Στο Ιασώ πάντως έχουν το καλό ότι δε βγαίνεις γυμνή, υπάρχουν πάντα καθαρά σεντόνια μιας χρήσης για να σκεπαζόμαστε και ίσα που τα ανασηκώνει ο γιατρός για να βάλει το ματσούκι για τον υπέρηχο και το ξανακατεβάζει αμέσως, οπότε δεν υπάρχει έκθεση. Και ο γιατρός που με παρακολουθεί δίνει ρομπάκια ολόσωμα μακριά και πάλι είναι άνετα έτσι.

2 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπερα!

Εχω πονακια περιοδου απο νωρις το πρωι και η αληθεια ειναι μου κοπηκε λιγακι η ορεξη για τεστακι.

Καθε τρεις και λιγο τρεχω να δω αν αδιαθετησα...εχει πρηστει και η κοιλια μου...

Ας κλεισουν αυριο οι 2 εβδομαδες απο την ovitrelle, και παω Παρασκευη για χοριακη.

Τα ποδια μου κοβονται οταν το σκεφτομαι.

Γλυκούλα, μπορεί να έχει γίνει εμφύτευση και να είναι από εκεί τα πονάκια! Μην ξεχνάς ότι τα συμπτώματα περιόδου και εγκυμοσύνης είναι πολύ παρόμοια! Εύχομαι να έχει πάει καλά! Μη χάνεις την πίστη σου ❤

1 hour ago, thelw mpempe said:

Αύριο είναι 3 ημέρα περιόδου και 1 ημέρα gonal την δευτέρα που θα πάμε θα έχουμε εικόνα για το πόσα ωάρια θα έχει η αυτό αλλάζει μέχρι την ωοληψία ;;

Την Δευτέρα θα έχετε μία πρώτη εικόνα αλλά αυτό λογικά θα αλλάξει στην πορεία. Εμένα στον 1ο υπέρηχο μου είπε πάνω από 15 και τώρα είχα πάνω από 25 μάλλον.  

eardp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια γενικα β χοριακη ποτε σταματάμε να κανουμε ; Κ μετα απο ποια τιμη σταματάει να μας ζηταει ο γιατρός;

Εμένα η πρώτη μου χοριακή ήταν 1352 και ο ένας γιατρός δεν ήθελε άλλη μέτρηση και μου είπε κατευθείαν υπέρηχο 5 μέρες μετά και ο άλλος ζήτησε άλλη μία στο 48ωρο, γιατί είπε πρέπει να είναι πάνω από 2500 για να φανεί κάτι στον υπέρηχο, την έκανα και ήταν λίγο παραπάνω από αυτό που ήθελε και μου είπε υπέρηχο την ίδια μέρα με τον άλλο γιατρό τελικά. Οπότε είναι μάλλον σχετικό, ο κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , KateDim είπε:

Δεν είχα ποτέ κύστες. Υπάρχει περίπτωση να έχω τώρα; λόγω της ωοληψιας; :?

Δεν έχει σχέση η ωοληψια γιατί αδιαθέτησες μετά. Μπορεί να μην έκανες ωορρηξία μετα και να σου έχει μείνει ωχρο. Δεν είναι κάτι σοβαρό μην ανησυχείς, λογικά θα περιμένεις λίγο ή θα σου δώσει για λίγες μέρες προγεστερονη. Μπορεί να είναι και απλά μια ανωμαλία αλλά ένας υπέρηχος θα το δείξει!

4 minutes ago, thelw mpempe said:

Μας αγχωνει το γεγονός ότι παντού διαβάζω ότι αρχίζουν το πολύ με 225 μονάδες λες να έκανε λάθος και μου πάθει τίποτε 

Θα την παρακολουθεί ο γιατρός της, μην ανησυχείς. Θα τον κάνετε σύντομα τον 1ο υπέρηχο οπότε θα προλάβει να την αλλάξει. Θα έχει κάνει μόνο 4 ενέσεις  

eardp2.png

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Εμένα η πρώτη μου χοριακή ήταν 1352 και ο ένας γιατρός δεν ήθελε άλλη μέτρηση και μου είπε κατευθείαν υπέρηχο 5 μέρες μετά και ο άλλος ζήτησε άλλη μία στο 48ωρο, γιατί είπε πρέπει να είναι πάνω από 2500 για να φανεί κάτι στον υπέρηχο, την έκανα και ήταν λίγο παραπάνω από αυτό που ήθελε και μου είπε υπέρηχο την ίδια μέρα με τον άλλο γιατρό τελικά. Οπότε είναι μάλλον σχετικό, ο κάθε γιατρός έχει το δικό του σύστημα.

Στις ποσες μερες απο την ετ ειχες κανει χοριακη;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...