Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Margeau είπε:

Ούτε κάποιος στο περιβάλλον σου? Θα το δείτε, μη σε αγχωνει.. Κοίτα να είσαι ήρεμη για την ωοληψία σου που ξεκινάει και όταν βγουν οι εξετάσεις απ'το Έλενας μιλάς με την Οικονομοπούλου ξανά. Πάντως μην παραλείψεις να το αναφέρεις στον γιατρό μήπως και σε ξεκινήσει κορτιζόνη.

Όχι όχι κανένας. Θα του το  πω να το ξέρει και βλεπουμε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλησπερα!

Εχω πονακια περιοδου απο νωρις το πρωι και η αληθεια ειναι μου κοπηκε λιγακι η ορεξη για τεστακι.

Καθε τρεις και λιγο τρεχω να δω αν αδιαθετησα...εχει πρηστει και η κοιλια μου...

Ας κλεισουν αυριο οι 2 εβδομαδες απο την ovitrelle, και παω Παρασκευη για χοριακη.

Τα ποδια μου κοβονται οταν το σκεφτομαι.

Γίνεται να αδιαθετήσεις όσο παίρνεις τα χάπια; Νόμιζα πως δε γίνεται.. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Θα κάνεις τη χοριακή σου και θα δεις. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο και σίγουρο. Εγώ έχω Δευτέρα. Μια αιωνιότητα μου έχει φανεί αλλά αυτή τη δεύτερη βδομάδα κάπως έχω συμβιβαστεί με την αναμονή. Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια γενικα β χοριακη ποτε σταματάμε να κανουμε ; Κ μετα απο ποια τιμη σταματάει να μας ζηταει ο γιατρός;

ο δικός μου ο γιατρός ζητάει 2 φορές μέχρι να πάει πάνω από 1000 ώστε να φαίνεται ο σάκος. Τη δεύτερη φορά να δούμε αν διπλασιάζεται κ μετά δεν ξαναζητάει. Άλλοι γιατροί έχω ακούσει ζητούν κ περισσότερες, δεν ξέρω γιατί. 

πρίν από 17 λεπτά , Margeau είπε:

Γίνεται να αδιαθετήσεις όσο παίρνεις τα χάπια; Νόμιζα πως δε γίνεται.. Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Θα κάνεις τη χοριακή σου και θα δεις. Τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο και σίγουρο. Εγώ έχω Δευτέρα. Μια αιωνιότητα μου έχει φανεί αλλά αυτή τη δεύτερη βδομάδα κάπως έχω συμβιβαστεί με την αναμονή. Σου εύχομαι πολύ πολύ καλή επιτυχία! 

Καλη μας επιτυχια! Σε εμας και σε ολα τα κριτσια που ειναι σε αναμονη αυτες τις ημερες.

Και εγω ετσι ξερω οτι δεν μπορουμε να αδιαθετησουμε με ultrogestan.

Να κανεις κατι το σκ να ξεχαστεις, εμεις πηγαμε ενα ωραιο διημερο το προηγουμενο ουτε που το καταλαβα.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ο δικός μου ο γιατρός ζητάει 2 φορές μέχρι να πάει πάνω από 1000 ώστε να φαίνεται ο σάκος. Τη δεύτερη φορά να δούμε αν διπλασιάζεται κ μετά δεν ξαναζητάει. Άλλοι γιατροί έχω ακούσει ζητούν κ περισσότερες, δεν ξέρω γιατί. 

Δηλαδή σ ζηταει την πρώτη χοριακη κ την 2η;

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω  έγραφα μισή ώρα και έγινε διαγραφή. Καλησπέρα κοριτσιααααααααααααααα ( ελπίζω να μην είμαι ο μοναδικός άντρας). θα ήθελα εγω και η γυναικάρα μου  να σας πούμε την δική μας ιστορία . Είμαι 27 και εγώ και η γυναίκα μου . ( 10 χρόνια μαζί ) . Πρίν ένα χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Η γυναίκα μου έχει ΣΠΩ και λόγω ενός  προβλήματος έμεινε  στο κρεβάτι για 6 μήνες το αποτέλεσμα από 60 κιλά πήγε 100( με διατροφή δεν έχει χάσει ούτε 1. Έχουμε πάει σε γιατρούς διατροφολόγους αλλά τίποτε μεταβολισμός λένε 0). Όταν αποφασίσαμε οτι θέλουμε παιδάκι κάναμε όλες τσ εξετάσεις ολα οκ και το σπέρμα  και τα δικά της ( κάναμε τα πάντα ) . Αφού θέλαμε παιδάκι γρήγορα αποφασίσαμε να κάνουμε τέστ ωορρηξίας τον πρώτο μήνα δεν έκανε ωορρηξία . ο τότε γιατρός  μας λέει για να σας βοηθήσω να πάρει κλομιφαίνη . πρώτος κύκλος με δύο χάπια την ημέρα  δεν κάνει ωορρηξία και τους άλλους 2 έκανε ένα ωάριο . Η ΑΜΗ της 9 Λέμε στον γιατρό γιατρέ υπάρχει πρόβλημα 3 μήνες με φάρμακο και καλό  σπέρμα και καλές ορμόνες και  τεστ εγκυμοσύνης  αρνητικό μας λέει όχι .. Για να μην τα πολυλογώ του λέμε θέλουμε να κάνουμε σαλπιγγογραφία.. Μας λέει ούτε καν . Πάμε εμείς και κάνουμε αχαχαχαχαχα .Μας λένε εκεί που το κάνουμε  η κοπέλα έχει διάφραγμα και πολύποδα . πάμε ξανά στον γιατρό μας λέει ε καλά δεν έχασε και 2,3 παιδιά. Ψάχνω γιατρό ( είμαι μέσα στον χώρο της υγείας) και βρίσκω. Πάμε και μας λέει  παιδιά με διάφραγμα μεγάλο και πολύποδα δεν βλέπεις. Κάναμε υστεροσκόπηση τελικά 2 μεγάλοι πολύποδες και ένα μεγάλο διάφραγμα . ( το διάστημα αυτό περάσαμε και επιτροπή για τα φάρμακα ) Απο εχτές το  κουνελάκι μου που θα κάνει 7 8 κουνελάκια αχαχαχα( τικ τοκ) έχει πρώτη φορά μετά την επέμβαση περίοδο .. Αύριο αρχίζει  τα gonal ( έχουμε 2.400 μονάδες ) και μας είπε να αρχίσουμε απο αύριο 250 μονάδες. Ρε παιδιά έχουμε άγχος θα φθάσουν οι μονάδες ;;;πόσες μέρες θα κάνει ενέσεις;;;; Έχουμε άγχος αγονία διαβάζουμε όλα τα φορουμ για την εξωσωματική .. συγνώμη που σασ κουράσαμε .. 

10 minutes ago, thelw mpempe said:

Δεν το πιστεύω  έγραφα μισή ώρα και έγινε διαγραφή. Καλησπέρα κοριτσιααααααααααααααα ( ελπίζω να μην είμαι ο μοναδικός άντρας). θα ήθελα εγω και η γυναικάρα μου  να σας πούμε την δική μας ιστορία . Είμαι 27 και εγώ και η γυναίκα μου . ( 10 χρόνια μαζί ) . Πρίν ένα χρόνο αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Η γυναίκα μου έχει ΣΠΩ και λόγω ενός  προβλήματος έμεινε  στο κρεβάτι για 6 μήνες το αποτέλεσμα από 60 κιλά πήγε 100( με διατροφή δεν έχει χάσει ούτε 1. Έχουμε πάει σε γιατρούς διατροφολόγους αλλά τίποτε μεταβολισμός λένε 0). Όταν αποφασίσαμε οτι θέλουμε παιδάκι κάναμε όλες τσ εξετάσεις ολα οκ και το σπέρμα  και τα δικά της ( κάναμε τα πάντα ) . Αφού θέλαμε παιδάκι γρήγορα αποφασίσαμε να κάνουμε τέστ ωορρηξίας τον πρώτο μήνα δεν έκανε ωορρηξία . ο τότε γιατρός  μας λέει για να σας βοηθήσω να πάρει κλομιφαίνη . πρώτος κύκλος με δύο χάπια την ημέρα  δεν κάνει ωορρηξία και τους άλλους 2 έκανε ένα ωάριο . Η ΑΜΗ της 9 Λέμε στον γιατρό γιατρέ υπάρχει πρόβλημα 3 μήνες με φάρμακο και καλό  σπέρμα και καλές ορμόνες και  τεστ εγκυμοσύνης  αρνητικό μας λέει όχι .. Για να μην τα πολυλογώ του λέμε θέλουμε να κάνουμε σαλπιγγογραφία.. Μας λέει ούτε καν . Πάμε εμείς και κάνουμε αχαχαχαχαχα .Μας λένε εκεί που το κάνουμε  η κοπέλα έχει διάφραγμα και πολύποδα . πάμε ξανά στον γιατρό μας λέει ε καλά δεν έχασε και 2,3 παιδιά. Ψάχνω γιατρό ( είμαι μέσα στον χώρο της υγείας) και βρίσκω. Πάμε και μας λέει  παιδιά με διάφραγμα μεγάλο και πολύποδα δεν βλέπεις. Κάναμε υστεροσκόπηση τελικά 2 μεγάλοι πολύποδες και ένα μεγάλο διάφραγμα . ( το διάστημα αυτό περάσαμε και επιτροπή για τα φάρμακα ) Απο εχτές το  κουνελάκι μου που θα κάνει 7 8 κουνελάκια αχαχαχα( τικ τοκ) έχει πρώτη φορά μετά την επέμβαση περίοδο .. Αύριο αρχίζει  τα gonal ( έχουμε 2.400 μονάδες ) και μας είπε να αρχίσουμε απο αύριο 250 μονάδες. Ρε παιδιά έχουμε άγχος θα φθάσουν οι μονάδες ;;;πόσες μέρες θα κάνει ενέσεις;;;; Έχουμε άγχος αγονία διαβάζουμε όλα τα φορουμ για την εξωσωματική .. συγνώμη που σασ κουράσαμε .. 

Καλησπέρα! Σε θυμάμαι εσένα, είστε λίγοι οι άντρες εδώ μέσα και δύσκολα ξεχνιέστε χαχα. Καλή αρχή καταρχάς και καλά αποτελέσματα με την διέγερση. Δεν πρόκειται να μην φτάσουν τα κουτιά που δίνει η επιτροπή απλώς μου φαίνεται οτι 27 ετών και με πολυκυστικές, μήπως ξεκινάει με μεγάλη δόση η γυναίκα σου; Όμως ο γιατρός σας κάτι θα ξέρει. Μετά την επέμβαση για το διάφραγμα δεν θέλατε να δώσετε λίγο χρόνο αφού της ήρθε η περίοδος; Πότε ξεκινάει με τις ενέσεις; Είμαι κι εγώ τώρα σε αυτή τη διαδικασία οπότε ότι χρειαστείτε, ευχαρίστως να βοηθήσω. 

1 hour ago, Margeau said:

Συγχαρητήρια!!! Σου στέλνουμε θετική ενέργεια! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Σε ευχαριστώ ωωωω . Και εμένα μεγάλη  δόση μου φάνηκε  αύριο ξεκινάει τις ενέσεις και θέλει να μας δεί την δευτέρα ...  Ξέρεις τ μασ κούρασε  1 χρόνο τώρα κάνω δεν κάνω ωορρηξία και δεν θέλω ούτε εγώ ούτε εκείνη πάλι να πάρει φάρμακα και να μην κάνει ωορρηξία  γιατί χωρίς φάρμακα  δέν κάνει ωορρηξία  και είναι και το επαγγελματικό εγώ θα φύγω τον Σεπτέμβριο και θα γυρίσω μάιο δεν θέλει να κάνει την εξωσωματική χωρίς να είμαι εγώ έχει άγχος.

πρίν από 46 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλη μας επιτυχια! Σε εμας και σε ολα τα κριτσια που ειναι σε αναμονη αυτες τις ημερες.

Και εγω ετσι ξερω οτι δεν μπορουμε να αδιαθετησουμε με ultrogestan.

Να κανεις κατι το σκ να ξεχαστεις, εμεις πηγαμε ενα ωραιο διημερο το προηγουμενο ουτε που το καταλαβα.

Ε όλο και κάτι κάνουμε να ξεχνιόμαστε... Αν και δεν ξεχνιέται εύκολα αυτό!

1 hour ago, Margeau είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσια. Μια τεράστια χοριακή και στις δυο σας! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Καλή σας αρχή! Όλα θα πάνε καλά. 
Θα σας φτάσουν τα φάρμακα, φαίνεται μεγάλη η δόση αλλά ο γιατρός ξέρει καλύτερα και σίγουρα είναι κάτι που αλλάζει κατά τη διάρκεια της διέγερσης.

Γιατί οποία απορία και ανησυχία έχετε εδώ είμαστε παρεάκι μα τα συζητάμε και να συμπαραστεκόμαστε! 

14 minutes ago, thelw mpempe said:

Σε ευχαριστώ ωωωω . Και εμένα μεγάλη  δόση μου φάνηκε  αύριο ξεκινάει τις ενέσεις και θέλει να μας δεί την δευτέρα ...  Ξέρεις τ μασ κούρασε  1 χρόνο τώρα κάνω δεν κάνω ωορρηξία και δεν θέλω ούτε εγώ ούτε εκείνη πάλι να πάρει φάρμακα και να μην κάνει ωορρηξία  γιατί χωρίς φάρμακα  δέν κάνει ωορρηξία  και είναι και το επαγγελματικό εγώ θα φύγω τον Σεπτέμβριο και θα γυρίσω μάιο δεν θέλει να κάνει την εξωσωματική χωρίς να είμαι εγώ έχει άγχος.

Κι εγώ τα έχω περάσει αυτά, 4 χρόνια ψάχναμε την ωορρηξία και δεν ερχόταν ούτε με κλομιφαίνη. Μόνο με το femara μπορούσα να έχω. Τέλος πάντων, αφού ξεκινάτε δεν έχουν νόημα αυτά. Σε καμία εβδομάδα θα ξέρετε πως τα πήγε και πόσα ωάρια έχει περίπου. Εύχομαι πολλά και καλά!! Να προσέχει πολύ την διατροφή της, να κόψει το αλάτι, την ζάχαρη και να τρώει φουλ πρωτεϊνη. Καλή επιτυχία!

eardp2.png

Αύριο είναι 3 ημέρα περιόδου και 1 ημέρα gonal την δευτέρα που θα πάμε θα έχουμε εικόνα για το πόσα ωάρια θα έχει η αυτό αλλάζει μέχρι την ωοληψία ;;

πρίν από 49 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή! Εφόσον ξεκινάτε ενέσεις δεύτερη μέρα περιόδου θα σας φτάσουν σίγουρα, δεν θα κάνει λογικά πάνω από 10 μέρες. Άγχος λογικό να εχετε, όλες έχουμε. Υπομονή μέχρι τον πρώτο υπέρηχο. Ευχομαι να σας πάνε όλα τέλεια και να γεμίσετε κουνελάκια σύντομα, μια και καλή!

πρίν από 11 λεπτά , thelw mpempe είπε:

Αύριο είναι 3 ημέρα περιόδου και 1 ημέρα gonal την δευτέρα που θα πάμε θα έχουμε εικόνα για το πόσα ωάρια θα έχει η αυτό αλλάζει μέχρι την ωοληψία ;;

Θα έχετε μια πρώτη εικόνα, πολλές φορές στην πορεία εμφανίζονται και αλλά, θα δει τις καταβολές της.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...