Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

24 minutes ago, BlackCat said:

Κατερίνα καλή επιτυχία στην διέγερσή σου.

Είμαι στον σφακ εναν χρόνο τώρα και έχω κάνει αρκετούς κύκλους μαζί του και διέγερση και φυσικούς και τροποποιημένους. Κάνουν και Κυριακές ωοληψίες αν το κρίνουν απαραίτητο.

Δεν αφήνουν να χαθεί ωάριο οπότε μην αγχώνεσαι. Θα δουν τις τιμές σου και αν κρίνουν οτι πρέπει κυριακή θα γίνει κυριακή. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει εμένα.

Δεν χρειάστηκε να πάω κυριακή εγώ προσωπικά αλλά δεν χάσαμε ποτέ ωάριο όλους αυτούς τους μήνες.

ΥΓ. Συγνώμη για την σφήνα σας διαβάζω πάρα πολλά χρόνια αλλά έκανα πρόσφατα εγγραφή και είναι σαν να σας ξέρω.

Καλή επιτυχία σε όλες τις μαχήτριες και στις ήδη εγκυούλες καλές, ανέφελες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κι 'γώ δεν είχε χρειαστεί ποτέ να κάνω Κυριακή γι αυτό δεν ξέρω. Εντάξει, σκέφτομαι ότι και να χαθεί και κανένα, λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα

25 minutes ago, silvy22 said:

πας πολυ καλά μπράβο! παρασκ εχεις παλι υπερυχο? πολλα πολλα υγιη εμβρυακια θελουμε

Ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι. Έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα γίνει

Κορίτσια πήρα τώρα τις εξετάσεις μου και έχω Ε2 3670, LH 5,8 και PRG 1.9. Η prg λέει φυσιολογικές τιμές στην ωοθυλακινική φάση <0.91, εμένα γιατί είναι έτσι υψηλή? Ξέρει καμία σας? 

1 hour ago, κοτοπουλάκι said:

Έλα ντε.. πλέον το πιπί μου ο γιατρός το ξέρει καλύτερα από εμένα :wacko: 

Εν τω μεταξύ πριν αρχίσω να παλεύω για παιδί πήγαινα μόνο σε γυναίκες γυναικολόγους κ πολύ σπάνια να άλλαζα. Στην αρχή που πήγα σ’ αυτόν που έχω ντρεπόμουν τραγικά. Αλλά πλέον συνήθισα.. Τι να κάνω…

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα θέμα. Γυναίκα, άντρας, ότι θέλει ας είναι. Νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι πρόστυχο ή σεξουαλικό σε όλο αυτό ούτε από μεριάς μου ούτε και από κανέναν εκεί που βλέπουν τόσες κάθε μέρα οπότε είναι λες και τους δείχνω το γόνατο μου. Όλο το Γεν με έχει δει γυμνή πια χαχα 

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 minutes ago, winspert said:

Σωστο κ αυτό... Απλα δεν ειμαι πολυ του φορέματος κ επισης παω παντα μετα τη δουλειά για υπέρηχο και στη δουλειά δε βολεύει το φόρεμα.Αλλιως ειναι ο,τι καλύτερο. Σηκώνεσαι και μέχρι να βαλεις το εσώρουχο εισαι και σκεπασμενη...χαχαχα. Στο γυναικολόγο μου που παω εδω στην πολη μου δεν βγαζω καν το παντελόνι...απλα το κατεβάζω... Αυτα θα κάνουμε τωρα; Αφου γίνεται...χαχαχα

Χαχαχα ... έλα γιατρέ μη χάνουμε χρόνο με τα διαδικαστικά προχώρα...

• Χαχα 4

@kateriiina25 εχω κανει κ εγω ωοληψια Κυριακή με το γιατρό μας... Νόμιζα οτι το θυμοσουν. Η δεύτερη που εκανα μαλιστα επεσε Κυριακή και μου ειχε κανει μεγάλη εντύπωση που συνεβη αυτό. Στα περισσότερα κέντρα σε πανε ή Παρασκευή ή Δευτέρα και αν το προλαβεις εχει καλως...Μην ανησυχεις καθόλου

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 13 λεπτά , winspert είπε:

Σωστο κ αυτό... Απλα δεν ειμαι πολυ του φορέματος κ επισης παω παντα μετα τη δουλειά για υπέρηχο και στη δουλειά δε βολεύει το φόρεμα.Αλλιως ειναι ο,τι καλύτερο. Σηκώνεσαι και μέχρι να βαλεις το εσώρουχο εισαι και σκεπασμενη...χαχαχα. Στο γυναικολόγο μου που παω εδω στην πολη μου δεν βγαζω καν το παντελόνι...απλα το κατεβάζω... Αυτα θα κάνουμε τωρα; Αφου γίνεται...χαχαχα

Καλα μια μερα με φορεμα παντα μου λεει" ασε το εσωρουο μπορω και ετσι..." σοκ :oops:

Το εβγαλα εννοειται.

• Χαχα 6

πρίν από 37 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ πάλι δεν έχω κανένα θέμα. Γυναίκα, άντρας, ότι θέλει ας είναι. Νιώθω ότι δεν υπάρχει κάτι πρόστυχο ή σεξουαλικό σε όλο αυτό ούτε από μεριάς μου ούτε και από κανέναν εκεί που βλέπουν τόσες κάθε μέρα οπότε είναι λες και τους δείχνω το γόνατο μου. Όλο το Γεν με έχει δει γυμνή πια χαχα 

Έτσι είναι αλλά εγώ ανέκαθεν ντρεπόμουν πολύ, από μικρή είμαι έτσι οπότε για μένα είναι ακόμα άβολο, απλά πλέον έχω προσαρμοστεί. Έχω φίλες που είναι άνετες σε αυτό, εγώ δεν είμαι δυστυχώς.

Διαφημίσεις

36 minutes ago, winspert said:

@kateriiina25 εχω κανει κ εγω ωοληψια Κυριακή με το γιατρό μας... Νόμιζα οτι το θυμοσουν. Η δεύτερη που εκανα μαλιστα επεσε Κυριακή και μου ειχε κανει μεγάλη εντύπωση που συνεβη αυτό. Στα περισσότερα κέντρα σε πανε ή Παρασκευή ή Δευτέρα και αν το προλαβεις εχει καλως...Μην ανησυχεις καθόλου

Α δεν το θυμόμουν. Μια χαρά τότε 

32 minutes ago, Chris_V said:

Καλα μια μερα με φορεμα παντα μου λεει" ασε το εσωρουο μπορω και ετσι..." σοκ :oops:

Το εβγαλα εννοειται.

χαχαχαχα αυτό θα ήταν κάπως άβολο 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

3 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

Αυτο ηθελα να γράψω αλλα στο έγραψαν ήδη τα κοριτσια κανει και τις Κυριακές ωοληψιες. Λογικά βάσει της προγεστερονης πάτε στον αλλο κύκλο για ετ.

On 31/5/2022 at 12:48 ΜΜ, Euaki26 είπε:

Μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου αν θες αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα πια αφου ανοίχτηκε..

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλα και μετα το άνοιγμα στο ψυγείο διατηρούνται  και πάλι.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

4 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

Ουαου κοπελιά!!! Σκίζεις! Θα έχετε πολλά εμβρυακια! Όμως ξεκίνα τα ασπράδια και τα κοτόπουλα χθες!:razz:

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Θα πάρω τον γιατρό μου να του το πω. Όχι δεν έχω κανέναν με αυτοάνοσο 

Ούτε κάποιος στο περιβάλλον σου? Θα το δείτε, μη σε αγχωνει.. Κοίτα να είσαι ήρεμη για την ωοληψία σου που ξεκινάει και όταν βγουν οι εξετάσεις απ'το Έλενας μιλάς με την Οικονομοπούλου ξανά. Πάντως μην παραλείψεις να το αναφέρεις στον γιατρό μήπως και σε ξεκινήσει κορτιζόνη.

1 hour ago, Chris_V είπε:

Το εβγαλα εννοειται.

Κορίτσι μου εσύ πώς πας? Έκανες τελικά τεστακι σήμερα ή θα περιμένεις κανονικά την Παρασκευή??

Διαφημίσεις

45 minutes ago, Καντι said:

Αυτο ηθελα να γράψω αλλα στο έγραψαν ήδη τα κοριτσια κανει και τις Κυριακές ωοληψιες. Λογικά βάσει της προγεστερονης πάτε στον αλλο κύκλο για ετ.

Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει η τιμή της προγεστερόνης, αν ξέρεις? 

37 minutes ago, Margeau said:

Ουαου κοπελιά!!! Σκίζεις! Θα έχετε πολλά εμβρυακια! Όμως ξεκίνα τα ασπράδια και τα κοτόπουλα χθες!:razz:

Ευχαριστώ! Μακάρι να πάει καλά μέχρι τέλους. Τρώω και αυγά και κοτόπουλο και μοσχάρι και πίνω και ρόφημα πρωτεΐνης. Πάω καλά ευτυχώς :) 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 10 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπορείς να μου πεις τι σημαίνει η τιμή της προγεστερόνης, αν ξέρεις? 

Ευχαριστώ! Μακάρι να πάει καλά μέχρι τέλους. Τρώω και αυγά και κοτόπουλο και μοσχάρι και πίνω και ρόφημα πρωτεΐνης. Πάω καλά ευτυχώς :) 

Συγχαρητήρια!!! Σου στέλνουμε θετική ενέργεια! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Margeau είπε:

Ούτε κάποιος στο περιβάλλον σου? Θα το δείτε, μη σε αγχωνει.. Κοίτα να είσαι ήρεμη για την ωοληψία σου που ξεκινάει και όταν βγουν οι εξετάσεις απ'το Έλενας μιλάς με την Οικονομοπούλου ξανά. Πάντως μην παραλείψεις να το αναφέρεις στον γιατρό μήπως και σε ξεκινήσει κορτιζόνη.

Κορίτσι μου εσύ πώς πας? Έκανες τελικά τεστακι σήμερα ή θα περιμένεις κανονικά την Παρασκευή??

Καλησπερα!

Εχω πονακια περιοδου απο νωρις το πρωι και η αληθεια ειναι μου κοπηκε λιγακι η ορεξη για τεστακι.

Καθε τρεις και λιγο τρεχω να δω αν αδιαθετησα...εχει πρηστει και η κοιλια μου...

Ας κλεισουν αυριο οι 2 εβδομαδες απο την ovitrelle, και παω Παρασκευη για χοριακη.

Τα ποδια μου κοβονται οταν το σκεφτομαι.

πρίν από 53 λεπτά , Καντι είπε:

Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλα και μετα το άνοιγμα στο ψυγείο διατηρούνται  και πάλι.

Θυμαμαι κατι εγραφε στις οδηγιες οτι μπορει να μεινει και σε θερμοκρασία εως 25 βαθμούς αρκει να χρησιμοποιηθεί εντος 3 μηνών... δεν ειμαι σιγουρη τι ισχυει ομως γιαυτό ειπα να ρωτήσεις τον γιατρο...ετσι κι αλλιως στο ψυγειο την εχω και γω απλα μεχρι να φτάσει αν ειχαν ξεπαγωσει οι παγοκυστες δεν ξερω τι γίνεται...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...