Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Αχ εγω να δεις...Θελω να σταματησω να το δειχνω καθε τρεις και λίγο... Οπως ειχε πει και μια κοπέλα στο τέλος θα πηγαίνουμε οδοντίατρο και θα ξεβρακωνομαστε. Ψωνιζω ρουχα με κριτήριο ποιο κατεβαίνει και βγαίνει ευκολα...αστα...χαχαχα

Α αχαχχααχ ακριβώς αυτό έχω πει! Δλδ ο γυναικολόγος πιο πολύ μ το βλέπει πάρα ο άντρας μ! 

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

Αχ εγω να δεις...Θελω να σταματησω να το δειχνω καθε τρεις και λίγο... Οπως ειχε πει και μια κοπέλα στο τέλος θα πηγαίνουμε οδοντίατρο και θα ξεβρακωνομαστε. Ψωνιζω ρουχα με κριτήριο ποιο κατεβαίνει και βγαίνει ευκολα...αστα...χαχαχα

Α αχαχχααχ ακριβώς αυτό έχω πει! Δλδ ο γυναικολόγος πιο πολύ μ το βλέπει πάρα ο άντρας μ! 

Κορίτσια έχω πονακια ακόμα παρόλο το μαγνησιο λιγότερα βεβαια. Οχι συνεχόμενα αλλά ανά διαστήματα σφίγγει - αφήνει. Συσπάσεις λέτε; να παω στο γιατρό; 

Επισης σήμερα έχω και ζαλαδα που δεν ειχα τόσο καιρό! Αρκετή ζαλαδα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Έλα ντε.. πλέον το πιπί μου ο γιατρός το ξέρει καλύτερα από εμένα :wacko: 

Εν τω μεταξύ πριν αρχίσω να παλεύω για παιδί πήγαινα μόνο σε γυναίκες γυναικολόγους κ πολύ σπάνια να άλλαζα. Στην αρχή που πήγα σ’ αυτόν που έχω ντρεπόμουν τραγικά. Αλλά πλέον συνήθισα.. Τι να κάνω…

Αυτοί δεν έχουν θέμα με τόσα που βλέπουν. Θεωρώ ότι το έχουν σιχαθεί το γυναικείο όργανο.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

13 minutes ago, winspert said:

Αχ εγω να δεις...Θελω να σταματησω να το δειχνω καθε τρεις και λίγο... Οπως ειχε πει και μια κοπέλα στο τέλος θα πηγαίνουμε οδοντίατρο και θα ξεβρακωνομαστε. Ψωνιζω ρουχα με κριτήριο πιο κατεβαίνει και βγαίνει ευκολα...αστα...χαχαχα

Ε μα ναίιι....εγώ κάτι διάβαζα τις προάλλες και πήρε το μάτι μου κάτι για κατεψυγμένα και λέω για να δω, και ήταν για κάτι κάτι προτηγανισμενες πατάτες που διατηρούνται στη καταψυξη... Μεγάλη ήττα ..

• Χαχα 4

πρίν από 10 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια έχω πονακια ακόμα παρόλο το μαγνησιο λιγότερα βεβαια. Οχι συνεχόμενα αλλά ανά διαστήματα σφίγγει - αφήνει. Συσπάσεις λέτε; να παω στο γιατρό; 

Επισης σήμερα έχω και ζαλαδα που δεν ειχα τόσο καιρό! Αρκετή ζαλαδα! 

Εγκυος εισαι μωρο μου....χαχαχα....Ζαλαδες θα χεις....

πρίν από 4 λεπτά , Powerzen είπε:

Ε μα ναίιι....εγώ κάτι διάβαζα τις προάλλες και πήρε το μάτι μου κάτι για κατεψυγμένα και λέω για να δω, και ήταν για κάτι κάτι προτηγανισμενες πατάτες που διατηρούνται στη καταψυξη... Μεγάλη ήττα ..

Χαχαχαχα....εκλαψα... Κ εμεις συζητάμε για τα ωραρια στη δουλειά και εγω σκέφτομαι τα ωαρια....:lol:

• Χαχα 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αυτοί δεν έχουν θέμα με τόσα που βλέπουν. Θεωρώ ότι το έχουν σιχαθεί το γυναικείο όργανο.

Αυτοί μπορεί να μην έχουν θέμα αλλά για μένα είναι γενικά δύσκολο να με βλέπει εκεί ένας άντρας που δεν είναι ο σύντροφός μου… Γυναίκες που να ασχολούνται με την εξωσωματική πάντως είναι απειροελάχιστες. Όλο άντρες ειδικεύονται σ’ αυτό. Αδικία :neutral:

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Εγκυος εισαι μωρο μου....χαχαχα....Ζαλαδες θα χεις....

Χαχαχαχα....εκλαψα... Κ εμεις συζητάμε για τα ωραρια στη δουλειά και εγω σκέφτομαι τα ωαρια....:lol:

Χαχαχα απλά ηρθε ξαφνικα! Εμενα τα πονακια με προβληματιζουν. Ας ζαλιζομαι όσο θέλω! :P 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Αυτοί μπορεί να μην έχουν θέμα αλλά για μένα είναι γενικά δύσκολο να με βλέπει εκεί ένας άντρας που δεν είναι ο σύντροφός μου… Γυναίκες που να ασχολούνται με την εξωσωματική πάντως είναι απειροελάχιστες. Όλο άντρες ειδικεύονται σ’ αυτό. Αδικία :neutral:

ΚΑλα εννοείται ότι δεν είναι ευχάριστη η διαδικασία. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@νικηαντωνια81 @Powerzen @winspert @happiness79 @kotopoulaki @mpiskotaki να αυτά για την υπογονιμότητα νιωθω ότι μόνο εδώ με κορίτσια που παλεύουν υπάρχει η άνεση να τα συζητάμε. Κι εγώ στην αρχή ένιωθα ότι είναι αδικία και ζήλια ένιωθα και ότι φταίω κι άλλα. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι απλά θέμα τύχης και ατυχίας. Αφού έφτασα κοντά στην βρύση και δεν ήπια νερό και πάντα θα σκέφτομαι το κοριτσάκι που με χαιρετούσε στο υπερηχογράφημα της αυχενικής κ λίγο μετά το έχασα και το αγοράκι που άκουσα την καρδούλα του κ μετά μας άφησε κατέληξα ότι όλα είναι θέμα τύχης. Κάποιες από έμας θα πάρουν τα μωράκια τους αγκαλιά, κάποιες άλλες μπορεί να νιώσαμε για λίγο μαμάδες αλλά να μην καταφέρουμε να πάρουμε μωρά στην αγκαλιά μας. Έτσι είναι τα πράγματα δυστυχώς δεν είναι αυτός ένας δρόμος με σίγουρο το καλο τέλος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και εμένα με βοηθά να σκέφτομαι ότι η αγάπη έχει κι άλλες διεξόδους. Καλή επιτυχία σε όλες μας θα ευχηθώ.

• Μου αρέσει 13

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

πας πολυ καλά μπράβο! παρασκ εχεις παλι υπερυχο? πολλα πολλα υγιη εμβρυακια θελουμε

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλημερα!

Νομιζω δνε υπαρχει μονο μια απαντηση στην ερωτηση αυτη. 

Παιζει ρόλο ποσα εχεις και τι μεγεθος εχουν ολα και ποια περιμενει/θελει να παρει σε 2 μερες.

Ποσα εχεις εσυ?

Εγω εκανα ακομη μια olgralutran το επομενο πρωι μετα την ovitrelle και ηταν η τελευταια.

Δεξιά ωοθήκη 19*16 και 19*15 Αριστερή ωοθήκη: 25*15, 21*14, 21*14, 17*14, 16*14, 12*9 και 10*9. Μου είπε να μην κάνω τίποτα μετά την ovitrelle 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ευτυχώς δεν πονάω καθόλου κοπέλα μου, ένα ελαφρύ πρήξιμο/βάρος μόνο νιώθω χαμηλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. Νομίζω πως αποκλείονται οι Κυριακές εκτός από περιπτώσεις που δεν γίνεται διαφορετικά. 

Κατερίνα καλή επιτυχία στην διέγερσή σου.

Είμαι στον σφακ εναν χρόνο τώρα και έχω κάνει αρκετούς κύκλους μαζί του και διέγερση και φυσικούς και τροποποιημένους. Κάνουν και Κυριακές ωοληψίες αν το κρίνουν απαραίτητο.

Δεν αφήνουν να χαθεί ωάριο οπότε μην αγχώνεσαι. Θα δουν τις τιμές σου και αν κρίνουν οτι πρέπει κυριακή θα γίνει κυριακή. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει εμένα.

Δεν χρειάστηκε να πάω κυριακή εγώ προσωπικά αλλά δεν χάσαμε ποτέ ωάριο όλους αυτούς τους μήνες.

ΥΓ. Συγνώμη για την σφήνα σας διαβάζω πάρα πολλά χρόνια αλλά έκανα πρόσφατα εγγραφή και είναι σαν να σας ξέρω.

Καλή επιτυχία σε όλες τις μαχήτριες και στις ήδη εγκυούλες καλές, ανέφελες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες.

• Μου αρέσει 5

Καλησπέρα κορίτσια.Διανυω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω κοριτσάκι.Ενω λοιπόν κάνω αυστηρή διατροφή,κάνω ινσουλίνη λόγω ζαχαρου και έχω ρυθμίσει το ζαχαρο εχθες που πήγα στον γιατρό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ότι η κοιλιτσα του μωρου είναι εκτός ορίων(αυτήν την φορά βγήκε την προηγούμενη ήταν στα ανώτατα φυσιολογικα όλες σχεδόν οι τιμές).Ειναι 1650 γραμ.και ο γιατρός το απέδωσε στο ζαχαρο.Του λέω πως είναι δυνατόν αφού ούτε μια φορά δεν έχω μετρηθεί και να είμαι εκτός ορίων όλες οι τιμες ειναι σουπερ.Κανω και αυστηρή διατροφή!!Έχω ανησυχήσει μου ανέβασε κιαλλο την ινσουλίνη η ενδοκρινολογος και το παρακολουθούμε.Το έχει πάθει καμία  άλλη εγκυουλα?Πείτε βρε κορίτσια γιατί έχω ανησυχήσει μην πάθει κάτι το μωρό.Σας ευχαριστώ!!!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 59 λεπτά , winspert είπε:

Μονο με φορεμα στο γυναικολογο!

Τσακ μπαμ και τελεισαμε!

Αφου τις προαλλες δεν σηκωνονταν τα μανικια για να παρει αιμα η κοπελα κι μου λεει βγαλτο και θα κλειδωσω.

Και τις λεω αδικοσ κοπος! Ποιος δεν με εχει δει γυμνη εδω μεσα?

Στη διεγερση πιο πολλες φορες και απο τον αντρα μου με εβλεπε ο γυναικολογος :-D

• Χαχα 3

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

Δεν ξέρω αν είναι σωστή ή όχι η μέρα της ωοληψιας αλλα εμένα πηγε καλά γιατί γονιμοποιηθηκαν 11 κ εφτασαν 8 βλαστοκυστες 5ης κ 6ης μέρας. Πραγματικά σου ευχομαι όλα να σου πανε καλα κ να αποκτήσετε τα παιδακια σας σύντομα! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , Chris_V είπε:

Μονο με φορεμα στο γυναικολογο!

Τσακ μπαμ και τελεισαμε!

Αφου τις προαλλες δεν σηκωνονταν τα μανικια για να παρει αιμα η κοπελα κι μου λεει βγαλτο και θα κλειδωσω.

Και τις λεω αδικοσ κοπος! Ποιος δεν με εχει δει γυμνη εδω μεσα?

Στη διεγερση πιο πολλες φορες και απο τον αντρα μου με εβλεπε ο γυναικολογος :-D

Σωστο κ αυτό... Απλα δεν ειμαι πολυ του φορέματος κ επισης παω παντα μετα τη δουλειά για υπέρηχο και στη δουλειά δε βολεύει το φόρεμα.Αλλιως ειναι ο,τι καλύτερο. Σηκώνεσαι και μέχρι να βαλεις το εσώρουχο εισαι και σκεπασμενη...χαχαχα. Στο γυναικολόγο μου που παω εδω στην πολη μου δεν βγαζω καν το παντελόνι...απλα το κατεβάζω... Αυτα θα κάνουμε τωρα; Αφου γίνεται...χαχαχα

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...