Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια λύστε μ μια απορια όσες ειστε εγκυουλες..είχατε απο την αρχη δυσκοιλιότητα; Γιατι εγω δεν εχω:roll:

Καθόλου, το αντίθετο θα έλεγα ότι μου συμβαίνει! Δεν είχα και ποτέ τέτοιο θέμα και τώρα με τόσα ζαρζβατικά και φυτικές ίνες πάω τουαλέτα τρέχοντας! Διάβασα πάντως ότι ένα μικρότερο ποσοστό στην εγκυμοσύνη αντί για δυσκοιλιότητα παθαίνει το αντίθετο, οπότε μη σε προβληματίζει, θα δεις πώς θα σου βγει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24 minutes ago, kateriiina25 said:

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

Όλα καλά θα πάνε. Θα μεταφέρετε 3 η εννοούσες για να έχετε και κατάψυξη; ♥️ 

2 ώρες πρίν, Maria.28 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Εγω θα ξεκινησω πρωτη φορα μαλλον αρχες ιουλη στον επόμενο κυκλο για να αναρρωσω απ την λαπαροσκοπηση. Αλλα αναρωτιέμαι γι αυτό που λετε για τα ωαρια. Μηπως εσας σας παρακολουθησε απο πριν ο γιατρος φυσιολογικα σε τι μεγεθος ωαριου γινεται η ωορρηξια κ παιζει ρολο κ μετα στη διεγερση ποτε θα τα παρει??? Επισης για να μην σπασουν κ χαθουν μετα απο αυτην την τελευταία ένεση δεν παιρνετε κατι αλλο που να εμποδιζει την ρηξη τους μεχρι την ωοληψια?? Σορρυ αν εχω χαζες αποριες αλλα θελω να ξερω

Καθόλου χαζές απορίες δεν έχεις, μη το ξαναπείς αυτό! Ο γιατρός μου λάμβανε υπόψην του τη διάρκεια του κύκλου μου κι όχι τόσο το μέγεθος των ωοθυλακίων. Και ναι, έπαιρνα όλες τις φορές orgalutran ενέσεις για να μη σπάσουν και κάποιες φορές και fortathrin από το στόμα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Powerzen είπε:

Ναι ε; Δεν το είχα ψάξει το θεωρούσα δεδομένο 1-2 μέρες βάσει των προηγούμενων κύκλων μου και είχα αρχίσει να ανησυχώ ... Θέλω να έρθει η περίοδος και να περάσει για να προχωρήσω...

Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αλλά εκτός από υπομονή.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω χαρεί αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας.
Παραδόξως είμαι καλά, έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο αλλά όχι κάτι το σπουδαίο. Με κομμένο αλάτι είμαι καλύτερα κ από πριν βασικά.
Το μετά την ωοληψία φοβάμαι όμως, δεν ξέρω τι να περιμένω. Εδώ με 2 ωάρια και είχα πόνους, τώρα τι θα γίνει? Και λογικά θα αναβληθεί και η ετ για αυτόν τον κύκλο και έχω λίγο ξενερώσει αλλά δεν πειράζει, χαλάλι 

Ουαου! Εύχομαι να είναι ποιοτικά τα ωάρια σου και να σου δώσουν ποιοτικά εμβρυακια! Πλησιάζει η επιτυχία κορίτσι μου!

πρίν από 39 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Αλήθεια ; Τόσο γρήγορα σου έρχεται; Πάντως δεν είναι πολλές οι μέρες. Εγω τα έχω σταματήσει 9 μέρες κ ακόμα περιμένω. 

Πιστευω μέχρι αύριο να αδιαθετησεις.

Εμένα πάντως με το που παρέλειψα ένα utro (κολπικά έβαζα μόνο, 3 τη μέρα), κατευθείαν μου ήρθε. Λέτε να χρειαζομουν περισσότερη προγεστερόνη?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 minutes ago, Powerzen said:

Όλα καλά θα πάνε. Θα μεταφέρετε 3 η εννοούσες για να έχετε και κατάψυξη; ♥️ 

Θα μεταφέρουμε 2 3ων ημερών αυτή τη φορά και θέλω τουλάχιστον μία ακόμα βλαστοκύστη μαζί με την μία που έχω ήδη στην κατάψυξη να τις έχω για άλλη μία ετ αν χρειαστεί. 

2 minutes ago, Kate92 said:

Ουαου! Εύχομαι να είναι ποιοτικά τα ωάρια σου και να σου δώσουν ποιοτικά εμβρυακια! Πλησιάζει η επιτυχία κορίτσι μου!

Εμένα πάντως με το που παρέλειψα ένα utro (κολπικά έβαζα μόνο, 3 τη μέρα), κατευθείαν μου ήρθε. Λέτε να χρειαζομουν περισσότερη προγεστερόνη?

Αχ μακάρι! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

Ω λα λα!!! Πας σούπερ!!! Λοιπον, δεν ξέρω πώς ακριβώς δρα το cetrotide, πάντως για να σου είπε για Δευτέρα θα θεωρεί πως αυτό είναι το καλύτερο για να πάρει τα περισσότερα! Πρέπει να πονάς πολύ με τόσα πολλά και μεγάλα, υπομονή ως τη Δευτέρα! Αν και φαντάζομαι ότι αφού θα εξαρτηθεί από τις εξετάσεις σου, δεν είναι απίθανο να σου πούνε και για Σάββατο! Οι Κυριακές ως μέρες αποκλείονται? Έχω καταλάβει ότι γενικά προσπαθούν να τις αποφεύγουν, αν και δεν είναι απόλυτο!

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Ούτε εγώ έχω, μια μέρα είχα αλλά έφταιγε μάλλον μια καινούρια μάρκα μαγνησίου που μου έδωσε μια φίλη μου γιατί της έκανε δυσκοιλιότητα. 

Έκτοτε δεν είχα ξανά.

Εσύ μαγνήσιο παίρνεις από μόνη σου ή στο έδωσε ο γιατρός?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Powerzen είπε:

Ναίιι γιατί έ; γιατί; Παναγία μου να έρθει και το αδελφάκι και δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με το αναπαραγωγικό μου σύστημα.. :(

Αχ εγω να δεις...Θελω να σταματησω να το δειχνω καθε τρεις και λίγο... Οπως ειχε πει και μια κοπέλα στο τέλος θα πηγαίνουμε οδοντίατρο και θα ξεβρακωνομαστε. Ψωνιζω ρουχα με κριτήριο ποιο κατεβαίνει και βγαίνει ευκολα...αστα...χαχαχα

• Χαχα 12

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Εσύ μαγνήσιο παίρνεις από μόνη σου ή στο έδωσε ο γιατρός?

Εγώ παίρνω πολλά χρόνια μαγνήσιο αφού κάνω χρήση υψηλής δοσολογίας D. Ο γιατρός που κουράρει το πρόβλημά μου μου το έχει δώσει από την αρχή που ξεκίνησα την D μαζί με Β2, Ω3 κ Κ2. Ο γυναικολόγος δεν είχε θέμα με τα συμπληρώματα που παίρνω εκτός από την Κ2 που μου είπε να την κόψω στην εγκυμοσύνη. Όλα τα υπόλοιπα τα παίρνω όπως τα έπαιρνα τόσα χρόνια.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

10 minutes ago, happiness79 said:

Ω λα λα!!! Πας σούπερ!!! Λοιπον, δεν ξέρω πώς ακριβώς δρα το cetrotide, πάντως για να σου είπε για Δευτέρα θα θεωρεί πως αυτό είναι το καλύτερο για να πάρει τα περισσότερα! Πρέπει να πονάς πολύ με τόσα πολλά και μεγάλα, υπομονή ως τη Δευτέρα! Αν και φαντάζομαι ότι αφού θα εξαρτηθεί από τις εξετάσεις σου, δεν είναι απίθανο να σου πούνε και για Σάββατο! Οι Κυριακές ως μέρες αποκλείονται? Έχω καταλάβει ότι γενικά προσπαθούν να τις αποφεύγουν, αν και δεν είναι απόλυτο!

Ευτυχώς δεν πονάω καθόλου κοπέλα μου, ένα ελαφρύ πρήξιμο/βάρος μόνο νιώθω χαμηλά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι. Νομίζω πως αποκλείονται οι Κυριακές εκτός από περιπτώσεις που δεν γίνεται διαφορετικά. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

@kateriiina25, κοριτσάκι μου τι ωραια νεα!!! Ευχομαι να αποκτησετε γερα εμβρυακια!!! Πολυ θα ηθελα να μην εχω "καψει" ολες μου τις διεγέρσεις και να εκανα τωρα μια ωστε να μην παιδευομαι... Καλη επιτυχία σου ευχομαι!!! Να προσεξεις αν εχεις πολλα ωαριακια γιατί καποιες φορές η υπερδιέγερση φουντωνει με την ωοληψια... Προσοχή σε αλατι και πολλη πρωτεινη...Κ ολα θα πανε τελεια!!!! Θα κανεις σε αυτό τον κυκλο εμβρυομεταφορα; Δεν θυμάμαι...

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

6 minutes ago, winspert said:

Αχ εγω να δεις...Θελω να σταματησω να το δειχνω καθε τρεις και λίγο... Οπως ειχε πει και μια κοπέλα στο τέλος θα πηγαίνουμε οδοντίατρο και θα ξεβρακωνομαστε. Ψωνιζω ρουχα με κριτήριο πιο κατεβαίνει και βγαίνει ευκολα...αστα...χαχαχα

Σήμερα μου έκανε υπέρηχο η γυναίκα γιατρός που είναι εκεί στο Γεν και αφού τελειώσαμε, την ώρα που έβαζα το εσώρουχο μου, μπήκε ο Σφακ μέσα και γύρισε από την άλλη ο γλυκούλης να μην με κάνει να νιώσω άβολα. Ήθελα να του πω "μην γυρνάτε γιατρέ, δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας, εσείς το βλέπετε πιο συχνά από τον άντρα μου" :lol:

3 minutes ago, winspert said:

@kateriiina25, κοριτσάκι μου τι ωραια νεα!!! Ευχομαι να αποκτησετε γερα εμβρυακια!!! Πολυ θα ηθελα να μην εχω "καψει" ολες μου τις διεγέρσεις και να εκανα τωρα μια ωστε να μην παιδευομαι... Καλη επιτυχία σου ευχομαι!!! Να προσεξεις αν εχεις πολλα ωαριακια γιατί καποιες φορές η υπερδιέγερση φουντωνει με την ωοληψια... Προσοχή σε αλατι και πολλη πρωτεινη...Κ ολα θα πανε τελεια!!!! Θα κανεις σε αυτό τον κυκλο εμβρυομεταφορα; Δεν θυμάμαι...

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Ελπίζω να πάει καλά, είναι η 1η μου διέγερση και ελπίζω να μην χρειαστεί να ξανά κάνω. Προσέχω όσο μπορώ με το αλάτι και με την ζάχαρη και τρώω και πρωτεΐνη. Δεν ξέρω αν θα κάνω σε αυτόν τον κύκλο, μάλλον θα εξαρτηθεί από το πως θα είμαι μετά την ωοληψία.  

• Χαχα 10

eardp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας.

Θα ήθελα την βοήθειά σας. Τον Ιούλιο θα κάνω διέγερση και χρειάζομαι 1800-2000 μονάδες γοναδοτροπίνες. Αν έχει κάποια κοπέλα να μου δώσει θα το εκτιμούσα. Δεν με πειράζει και να τις πληρώσω σε μία καλύτερη τιμή.

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σήμερα μου έκανε υπέρηχο η γυναίκα γιατρός που είναι εκεί στο Γεν και αφού τελειώσαμε, την ώρα που έβαζα το εσώρουχο μου, μπήκε ο Σφακ μέσα και γύρισε από την άλλη ο γλυκούλης να μην με κάνει να νιώσω άβολα. Ήθελα να του πω "μην γυρνάτε γιατρέ, δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας, εσείς το βλέπετε πιο συχνά από τον άντρα μου" :lol:

Έλα ντε.. πλέον το πιπί μου ο γιατρός το ξέρει καλύτερα από εμένα :wacko: 

Εν τω μεταξύ πριν αρχίσω να παλεύω για παιδί πήγαινα μόνο σε γυναίκες γυναικολόγους κ πολύ σπάνια να άλλαζα. Στην αρχή που πήγα σ’ αυτόν που έχω ντρεπόμουν τραγικά. Αλλά πλέον συνήθισα.. Τι να κάνω…

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...