Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω χαρεί αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας.
Παραδόξως είμαι καλά, έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο αλλά όχι κάτι το σπουδαίο. Με κομμένο αλάτι είμαι καλύτερα κ από πριν βασικά.
Το μετά την ωοληψία φοβάμαι όμως, δεν ξέρω τι να περιμένω. Εδώ με 2 ωάρια και είχα πόνους, τώρα τι θα γίνει? Και λογικά θα αναβληθεί και η ετ για αυτόν τον κύκλο και έχω λίγο ξενερώσει αλλά δεν πειράζει, χαλάλι 

Δεν πειραζει, μια μικρη καθυστερηση για τον επομενο, θα εχεις ομως αρκετα. 

Καλα οσο για το αλατι αλλη φαση, ακομη δεν το εβαλα στη διατροφη μου πληρως, τοσο καλα που ενιωθα στη διεγερση.

Ειχα μονο 3 βεβαια, αλλα εχασα και 2 κιλα αντι να πρηστω - υγρα ηταν και αυτα, ομως αισθανομουν πολυ καλυτερα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

Μια χαρά ωραία! Έτσι να συνεχίσεις σου ευχομαι! Εμένα όταν είχε δει 15 ωοθηλακια νομίζω το μεγαλύτερο 16 ή 18 χιλ(δεν θυμάμαι ακριβώς) ήταν Παρασκευή κ την ερχόμενη Πέμπτη έκανα Ωοληψια. Κ τελικά πηραμε 17.

39 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Πόσο χρόνων είναι το παιδάκι σου;

1,5 και θέλουμε τόσο πολύ και ένα αδελφάκι. Εσύ σε τι στάδιο βρίσκεσαι; Νομίζω και εσείς για το αδελφάκι προσπαθείτε; ♥️

πρίν από 3 λεπτά , Powerzen είπε:

1,5 και θέλουμε τόσο πολύ και ένα αδελφάκι. Εσύ σε τι στάδιο βρίσκεσαι; Νομίζω και εσείς για το αδελφάκι προσπαθείτε; ♥️

Α είναι μικρακι το γλυκούλι να σας ζήσει.

Ναι, κι εμείς προσπαθούμε αλλά τίποτα.

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

Καταρχήν συγχαρητήρια για τον αριθμό των ωαρίων σου, μπράβο κοπέλα μου. Τώρα η αλήθεια είναι ότι και εμένα έργα μου φαίνεται για Δευτέρα, η λογική λέει Σάββατο αλλά και πάλι θα το δείξουν οι εξετάσεις αυτό. Για το cetrotide νομιζω ότι πάνε παράλληλα αυτά, ίσως το επιβραδύνει και γλιτώνουμε το σπάσιμο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 11/5/2022 at 1:41 ΜΜ, Roza123 είπε:

Καλησπέρα σας μου έχουν περισσέψει 1200 μονάδες gonal αν κάποια τα χρειάζεται μπορώ να τα δωρίσω :)

Καλησπέρα σας! Ενδιαφερομαι για τις gonal αν δεν εχουν δοθει. Αν θέλετε επικοινωνήστε μαζί μου στο mail [email protected]. Σας ευχαριστώ πολύ! 

πρίν από 36 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Με το καλό η ωοληψια σου!!! 

Μήπως θα το είχες αποφύγει  τον τόσο μεγάλο αριθμό εάν σου έδινε λιγότερες μονάδες menopur?

Βρε κορίτσια ...Και μετά τι κάνουν? Τα παίρνουν όλα στην ωοληψια?Άσχετα από τα χιλιοστά?

• Μου αρέσει 1

9 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Α είναι μικρακι το γλυκούλι να σας ζήσει.

Ναι, κι εμείς προσπαθούμε αλλά τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ !! Μακάρι να τα καταφέρουμε και να μιλάμε άλλου, σε άλλο γκρουπ για τα παιδάκια μας πόσο γάλα ήπιαν, που μας κρατάνε ξυπνιες τα βράδια και πόσες πάνες αλλαξαμε και όλα αυτά τα ωραία :) εν τω μεταξύ από την Παρασκευή που σταμάτησα τα utrogestan σήμερα σα να πάει να ξεκινήσει η περίοδος, δε είναι πολύ τόσες μέρες; Συνήθως σε 1-2 μέρες ξεκινούσε... Τι να πω πια το σώμα μου κάνει ότι θέλει....

πρίν από 9 λεπτά , Powerzen είπε:

Ευχαριστώ πολύ !! Μακάρι να τα καταφέρουμε και να μιλάμε άλλου, σε άλλο γκρουπ για τα παιδάκια μας πόσο γάλα ήπιαν, που μας κρατάνε ξυπνιες τα βράδια και πόσες πάνες αλλαξαμε και όλα αυτά τα ωραία :) εν τω μεταξύ από την Παρασκευή που σταμάτησα τα utrogestan σήμερα σα να πάει να ξεκινήσει η περίοδος, δε είναι πολύ τόσες μέρες; Συνήθως σε 1-2 μέρες ξεκινούσε... Τι να πω πια το σώμα μου κάνει ότι θέλει....

Αλήθεια ; Τόσο γρήγορα σου έρχεται; Πάντως δεν είναι πολλές οι μέρες. Εγω τα έχω σταματήσει 9 μέρες κ ακόμα περιμένω. 

Πιστευω μέχρι αύριο να αδιαθετησεις.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

55 minutes ago, kateriiina25 said:

Καλή επιτυχία! Έχεις αρκετά ωοθηλακια. Μπορεί ένα η δύο ωοθηλακια να είναι λίγο μεγαλύτερα και να τα θυσιάσει ο γιατρός για να πάρει όλα τα άλλα που έρχονται από πίσω οπότε μην ανησυχείς. Τα μεγαλύτερα όμως μπορεί να πυροδοτήσουν την ωορρηξία, αλλά η cetrodine  θα την αναστείλει. Τα λέω λίγο λαϊκά αλλά έτσι τα έχω καταλάβει από δικές μου διεγέρσεις. Καλή επιτυχία και πάλι !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

41 minutes ago, Penaki said:

Μια χαρά ωραία! Έτσι να συνεχίσεις σου ευχομαι! Εμένα όταν είχε δει 15 ωοθηλακια νομίζω το μεγαλύτερο 16 ή 18 χιλ(δεν θυμάμαι ακριβώς) ήταν Παρασκευή κ την ερχόμενη Πέμπτη έκανα Ωοληψια. Κ τελικά πηραμε 17.

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

27 minutes ago, Αγάπ said:

Με το καλό η ωοληψια σου!!! 

Μήπως θα το είχες αποφύγει  τον τόσο μεγάλο αριθμό εάν σου έδινε λιγότερες μονάδες menopur?

Βρε κορίτσια ...Και μετά τι κάνουν? Τα παίρνουν όλα στην ωοληψια?Άσχετα από τα χιλιοστά?

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

32 minutes ago, Σποράκι said:

Καταρχήν συγχαρητήρια για τον αριθμό των ωαρίων σου, μπράβο κοπέλα μου. Τώρα η αλήθεια είναι ότι και εμένα έργα μου φαίνεται για Δευτέρα, η λογική λέει Σάββατο αλλά και πάλι θα το δείξουν οι εξετάσεις αυτό. Για το cetrotide νομιζω ότι πάνε παράλληλα αυτά, ίσως το επιβραδύνει και γλιτώνουμε το σπάσιμο.

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

4 minutes ago, Powerzen said:

Καλή επιτυχία! Έχεις αρκετά ωοθηλακια. Μπορεί ένα η δύο ωοθηλακια να είναι λίγο μεγαλύτερα και να τα θυσιάσει ο γιατρός για να πάρει όλα τα άλλα που έρχονται από πίσω οπότε μην ανησυχείς. Τα μεγαλύτερα όμως μπορεί να πυροδοτήσουν την ωορρηξία, αλλά η cetrodine  θα την αναστείλει. Τα λέω λίγο λαϊκά αλλά έτσι τα έχω καταλάβει από δικές μου διεγέρσεις. Καλή επιτυχία και πάλι !

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα έτσι όπως μου το λες είναι λογική η Δευτέρα που μου είπαν. Από τα 17 κοπέλα μου πόσα γονιμοποιήθηκαν και πόσα έφτασαν βλαστοκύστες? 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι ότι παίρνω χαμηλή δόση 150 μονάδες απλώς έχω ΣΠΩ και ήταν αναμενόμενη αυτή η ανταπόκριση. Το θέμα είναι να είναι και ποιοτικά βέβαια γιατί με πολυκυστικές, drilling ωοθηκών και ηλικία 35 σίγουρα δεν είναι ιδανικά

Σε ευχαριστώ πολύ! Περιμένω κι εγώ τις εξετάσεις να δούμε. Όπως και να έχει, ο γιατροί ξέρουν πότε είναι να γίνει, απλώς σκέφτομαι μήπως το ιδανικό θα ήταν Κυριακή ας πούμε και δεν κάνουν ωοληψίες οπότε πάει αναγκαστικά Δευτέρα και μπορεί να μου στοιχίσει τα μεγαλύτερα ωάρια που θα είναι και ίσως τα καλύτερα 

Σε ευχαριστώ πολύ! Για να δούμε... αρχικός στόχος είναι τα 3 έμβρυα που πιστεύω θα τα έχουμε :) 

Κι εγώ ΣΠΩ, ίδια ηλικία και ξεκινάω τέλος του μήνα με τις ίδιες μονάδες....Αλλά μου έχει βάλει και orgalutran στο πρωτόκολλο.

Μια χαρά είναι η ηλικία σου!!! Η επιτυχία έρχεται!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Margeau είπε:

Κοίτα τα αντιπυρηνικα θέλουν διερεύνηση. Εμένα μου βρήκαν σε τίτλο 1/160 που θεωρείται χαμηλός και η Οικονομοπούλου όπως και ο γιατρός μου δεν το αξιολόγησαν. Έχω τη μαμά μου όμως με αυτοάνοσο νόσημα και ο γιατρός προληπτικά μου δίνει τη μικρότερη δόση κορτιζόνης από την αρχή της διαδικασίας. Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις τον γιατρό σου και σε δεύτερο χρόνο να διερευνήσετε την αιτία, κάτι που το έχει ήδη σε εξέλιξη η Οικονομοπούλου. Όμως μίλησε με τον γιατρό. Έχετε στην οικογένεια κανένα ιστορικό αυτοανοσου νοσήματος?

Θα πάρω τον γιατρό μου να του το πω. Όχι δεν έχω κανέναν με αυτοάνοσο 

10 minutes ago, Αγάπ said:

Κι εγώ ΣΠΩ, ίδια ηλικία και ξεκινάω τέλος του μήνα με τις ίδιες μονάδες....Αλλά μου έχει βάλει και orgalutran στο πρωτόκολλο.

Μια χαρά είναι η ηλικία σου!!! Η επιτυχία έρχεται!!!

orgalutran είναι το ίδιο με cetrotide που παίρνω κι εγώ. Καλή επιτυχία σου εύχομαι! Είναι η 1η σου?

eardp2.png

12 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Αλήθεια ; Τόσο γρήγορα σου έρχεται; Πάντως δεν είναι πολλές οι μέρες. Εγω τα έχω σταματήσει 9 μέρες κ ακόμα περιμένω. 

Πιστευω μέχρι αύριο να αδιαθετησεις.

Ναι ε; Δεν το είχα ψάξει το θεωρούσα δεδομένο 1-2 μέρες βάσει των προηγούμενων κύκλων μου και είχα αρχίσει να ανησυχώ ... Θέλω να έρθει η περίοδος και να περάσει για να προχωρήσω...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...