Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κ μολις της το ειπες τι σ ειπε;

Μου λέει εμείς προτείνουμε να πάρετε γιατί έχετε ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ αλλά θα πρέπει να συμφωνεί και ο γιατρός..ο γιατρός λέει για να το λέει αυτή θα το πάμε έτσι..ότι να ναι..μου λέει είναι μικρή η δόση και δεν θα επηρεάσει..αλλά ταλαιπωρουμαι καιρό με την ιστορία των εγχύσεων και των αντιβίωσεων και οτιδήποτε βλέπω που μπορεί να τα επηρεάσει με αγχωνει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Mother|| είπε:

Μου λέει εμείς προτείνουμε να πάρετε γιατί έχετε ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ αλλά θα πρέπει να συμφωνεί και ο γιατρός..ο γιατρός λέει για να το λέει αυτή θα το πάμε έτσι..ότι να ναι..μου λέει είναι μικρή η δόση και δεν θα επηρεάσει..αλλά ταλαιπωρουμαι καιρό με την ιστορία των εγχύσεων και των αντιβίωσεων και οτιδήποτε βλέπω που μπορεί να τα επηρεάσει με αγχωνει..

Καλημερα επειδη και γω ταλαιπωρουμαι καιρο με εγχυσεις και αντιβιωσεις, τη μια φορα που καναμε ετ επαιρνα και γω κορτιζονη των 5mg υποτιθεται βοηθάει.. εχετε κανει ngs?

πρίν από 2 λεπτά , Euaki26 είπε:

Καλημερα επειδη και γω ταλαιπωρουμαι καιρο με εγχυσεις και αντιβιωσεις, τη μια φορα που καναμε ετ επαιρνα και γω κορτιζονη των 5mg υποτιθεται βοηθάει.. εχετε κανει ngs?

Βιοψία ενδομητρίου Νίκα έκανα..ένα χρόνο σχεδόν ταλαιπωρουμαι με εγχύσεις και αντιβίωσεις..μέσα στο χρόνο έψαξα και τα ανοσολογικά που έβγαλε ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ και εκεί πατάει η ανοσολογος για την κορτιζόνη. Ψειριζω τη μαϊμού τώρα μια ζαλίζω και εσάς?? Δεν ξέρω.. περιστρέφεται η ζωή μου γύρω από τις αντιβίωσεις και τις εγχύσεις σχεδόν ψυχαναγκαστικα και φοβάμαι οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει ότι έκανα μέχρι τώρα 

3 minutes ago, Mother|| said:

Βιοψία ενδομητρίου Νίκα έκανα..ένα χρόνο σχεδόν ταλαιπωρουμαι με εγχύσεις και αντιβίωσεις..μέσα στο χρόνο έψαξα και τα ανοσολογικά που έβγαλε ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ και εκεί πατάει η ανοσολογος για την κορτιζόνη. Ψειριζω τη μαϊμού τώρα μια ζαλίζω και εσάς?? Δεν ξέρω.. περιστρέφεται η ζωή μου γύρω από τις αντιβίωσεις και τις εγχύσεις σχεδόν ψυχαναγκαστικα και φοβάμαι οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει ότι έκανα μέχρι τώρα 

Έχεις δίκιο να φοβάσαι αλλά η δοσολογία είναι μικρή και για λίγες μέρες. Θα την πάρεις από την αρχή του κύκλου ή πριν την ετ ακριβώς? Εμένα μου την έδωσε από την αρχή του κύκλου

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχεις δίκιο να φοβάσαι αλλά η δοσολογία είναι μικρή και για λίγες μέρες. Θα την πάρεις από την αρχή του κύκλου ή πριν την ετ ακριβώς? Εμένα μου την έδωσε από την αρχή του κύκλου

Και εμένα από την αρχή του κύκλου μου είπε.. συγκεκριμένα 10 mg prezolon..έκανα αγώνα να τα φέρω όλα σε μια σειρά και έχω πάθει ψύχωση τώρα με οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την φλεγμονή..

Διαφημίσεις

5 minutes ago, Mother|| said:

Και εμένα από την αρχή του κύκλου μου είπε.. συγκεκριμένα 10 mg prezolon..έκανα αγώνα να τα φέρω όλα σε μια σειρά και έχω πάθει ψύχωση τώρα με οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την φλεγμονή..

Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω. Πάντως τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, αφού πρέπει να την πάρεις και μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις αποτέλεσμα. Η Λευκού σου την έδωσε την κορτιζόνη? 

eardp2.png

38 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

ΕΙναι όντως αλλά γιατί δεν τυχαίνει και σε εμάς οέο;;;;;;

Ναίιι γιατί έ; γιατί; Παναγία μου να έρθει και το αδελφάκι και δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με το αναπαραγωγικό μου σύστημα.. :(

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , Powerzen είπε:

Ναίιι γιατί έ; γιατί; Παναγία μου να έρθει και το αδελφάκι και δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με το αναπαραγωγικό μου σύστημα.. :(

Πόσο χρόνων είναι το παιδάκι σου;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

3 hours ago, happiness79 said:

Όχι απαραίτητα. Ο δικός μου μου είχει κάνει ωοληψία και με 20-21άρια αλλά και με 17-18άρια, υποστήριζε πως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να τα παίρνεις πιο νωρίς (δεν ξέρω γιατί), αρκεί να είναι τουλάχιστον 16άρια, αυτό ήταν το όριο του. Βέβαια @Clouds η Ε2 είναι ενδεικτική και ίσως θα έπρεπε να λάβει υπόψιν τη χαμηλή τιμή. Τι να πω... Η ωοληψία σε δεύτερη φάση του κύκλου δε θα επηρεαστεί από την ovitrelle που έχεις κάνει ήδη? Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί ότι επηρεάζει. 

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

• Μου αρέσει 3

eardp2.png

πρίν από 8 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ναι κι εγώ είχα κάνει μία φορά ωοληψία με μικρότερο αλλά δεν είχε γονιμοποιηθεί, όμως γενικά πήγαινε πολύ αργά η ανάπτυξη του και η Ε2 δεν ανέβαινε αρκετά, φαινόταν ότι δεν θα είναι καλό αλλά το ρισκάραμε. 

Εγώ ρε κορίτσια πήγα σήμερα για τον 2ο υπέρηχο και χάσαμε το μέτρημα, δεν ξέρω τι γίνεται εκεί κάτω. Νομίζω είπε ότι έχω 18 των 12χιλ, 4 των 14χιλ και 7 των 16-17χιλ αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Μου έκανε τον υπέρηχο η βοηθός του και μου είπε ότι αναλόγως με τις εξετάσεις θα μου πουν πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά μάλλον την Δευτέρα. Δεν είναι λίγο αργά να γίνει την Δευτέρα?

Επίσης να σας ρωτήσω, το cetrotide εμποδίζει το σπάσιμο ή καθυστερεί την ανάπτυξη? 

ΕΜποδιζει το σπάσιμο 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

ΕΜποδιζει το σπάσιμο 

Αυτό εχω καταλάβει και εγω

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μπραβο κοριτσι!

Πολυ χαίρομαι να ακούω έτσι κορίτσια με πολλά ωοθηλακια!!! 
Υπομονή με τα αυγουλακια μέχρι τη Δευτέρα. Ίσως θελει να μεγαλώσουν τα μικρότερα που είναι και περισσότερα. 
Πως αισθάνεσαι; 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα! καλό μήνα σε όλες με υγεία κ τυχη! Πήγα σήμερα στο κέντρο αποβολων κ τελικά η ca125 που έχω 25 είπαν ότι από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα. Το ιδιο ειπε κ ο εξωσωματικος. Ο συνδυασμός αυτής της τιμής με άλλους δείκτες κ συμπτώματα υποδηλώνει ενδομητριωση. 

• Μου αρέσει 3

4 minutes ago, Chris_V said:

Αυτό εχω καταλάβει και εγω

Μπραβο κοριτσι!

Πολυ χαίρομαι να ακούω έτσι κορίτσια με πολλά ωοθηλακια!!! 
Υπομονή με τα αυγουλακια μέχρι τη Δευτέρα. Ίσως θελει να μεγαλώσουν τα μικρότερα που είναι και περισσότερα. 
Πως αισθάνεσαι; 

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ έχω χαρεί αλλά έχω τρομοκρατηθεί κιόλας.
Παραδόξως είμαι καλά, έχω ένα ελαφρύ πρήξιμο αλλά όχι κάτι το σπουδαίο. Με κομμένο αλάτι είμαι καλύτερα κ από πριν βασικά.
Το μετά την ωοληψία φοβάμαι όμως, δεν ξέρω τι να περιμένω. Εδώ με 2 ωάρια και είχα πόνους, τώρα τι θα γίνει? Και λογικά θα αναβληθεί και η ετ για αυτόν τον κύκλο και έχω λίγο ξενερώσει αλλά δεν πειράζει, χαλάλι 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

2 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια λύστε μ μια απορια όσες ειστε εγκυουλες..είχατε απο την αρχη δυσκοιλιότητα; Γιατι εγω δεν εχω:roll:

Ούτε εγώ έχω, μια μέρα είχα αλλά έφταιγε μάλλον μια καινούρια μάρκα μαγνησίου που μου έδωσε μια φίλη μου γιατί της έκανε δυσκοιλιότητα. 

Έκτοτε δεν είχα ξανά.

1 hour ago, Mother|| είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα...και γω ενα χρονο και κατι παραπάνω βασανιζομαι με ngs...εχω κανει 7 και τον αλλο μηνα παω για 8ο... αφου ειπε ο γιατρος θα κανουμε  prp ενδομητρίου γιατι αποτι φαινεται η αντιβιωση δεν πιάνει σε μενα. Και γω φοβαμαι τα πάντα πια ουτε επαφές δεν εχουμς με τον αντρα μου, φοβομαστε μην κολλησω τιποτα αλλο.. τωρα προστέθηκε και το θεμα των ωαρίων δεν μας εμεινε ουτε ενα και εδεσε το γλυκο...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...