Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

10 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Εδώ ρε συ έχω συνάδελφο με χάλια σπερμα και με φυσιολογική σύλληψη είναι έγκυος η γυναίκα του στο 2ο παιδί. Βέβαια η ηλικία της είναι μικρή. 32 ετών. 

Aχ πολύ ελπιδοφόρο! Τέτοια θέλω να διαβάζω. Καλά για την ηλικία δεν μπορω να κάνω κάτι αλλά αυτές οι ιστορίες μου δίνουν θάρρος♥️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 30/5/2022 at 11:23 ΜΜ, marina_86 είπε:

Καλησπέρα, έπεσα τυχαία πάνω στο μήνυμά σου που έγραφε για τους γαλακτοβακιλλους.

Θα σου πρότεινα αυτά που πήρα εγώ κ με βοήθησαν πολύ. Από το στόμα τα optibac probiotics intima flora, δύο φορές την ημέρα προ φαγητού. Τα περισσότερα προβιοτικα που είναι από το στόμα, αφορούν το έντερο και το στομάχι, όχι τον κόλπο. Οπότε θα πρέπει να το βλέπεις αυτό, ότι δηλαδή αυτά που παίρνεις αφορούν τον κόλπο. Κολπικά κάθε βράδυ της eva μαζί με τα lactotune vaginal balance (είναι χάπι, αλλά μπαίνει κ κολπικά). Τα eva από μόνα τους δεν είναι κ πολύ ισχυρά.

Τέλος, για την ποιότητα του ενδομητρίου, εμενα ο γιατρός μου πρότεινε και το viogenesis Serrapeptase, που δεν είναι όμως προβιοτικό. 

Ελπίζω βέβαια να τελείωσε το θέμα των εγχύσεων...

Σε εμένα με αυτά, οι γαλακτοβακιλλοι από το 75% ανέβηκαν σε έναν μήνα στο 98%. 

Σου εύχομαι δύναμη. ❤️

Τα εχω παραγγείλει αυτα που προτεινες..ελπιζω να βοηθησουν πιο πολυ γιατι πραγματικα πιστευω εχω παθει ανοσια στα υπόλοιπα...εδω ουτε η αντιβιωση με πιάνει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια λύστε μ μια απορια όσες ειστε εγκυουλες..είχατε απο την αρχη δυσκοιλιότητα; Γιατι εγω δεν εχω:roll:

Καμια σχεση,προσωπικά το αντιθετο θα λεγα. Ενώ παίρνω σίδηρο που προκαλεί δυσκοιλιότητα,εγώ δεν έχω θέμα,είναι μάλλον στον οργανισμό. Στον πέμπτο μήνα είμαι και ευτυχώς δεν είχα ούτε μια μέρα τέτοιο θέμα 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Όχι απαραίτητα. Ο δικός μου μου είχει κάνει ωοληψία και με 20-21άρια αλλά και με 17-18άρια, υποστήριζε πως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να τα παίρνεις πιο νωρίς (δεν ξέρω γιατί), αρκεί να είναι τουλάχιστον 16άρια, αυτό ήταν το όριο του. Βέβαια @Clouds η Ε2 είναι ενδεικτική και ίσως θα έπρεπε να λάβει υπόψιν τη χαμηλή τιμή. Τι να πω... Η ωοληψία σε δεύτερη φάση του κύκλου δε θα επηρεαστεί από την ovitrelle που έχεις κάνει ήδη? Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί ότι επηρεάζει. 

Εγώ μετά την ovitrelle δεν έκανα ποτέ καμία άλλη ένεση. Θα σου δώσει οδηγίες ο γιατρός σου όμως!

Καλημερα κοριτσια!!Εγω θα ξεκινησω πρωτη φορα μαλλον αρχες ιουλη στον επόμενο κυκλο για να αναρρωσω απ την λαπαροσκοπηση. Αλλα αναρωτιέμαι γι αυτό που λετε για τα ωαρια. Μηπως εσας σας παρακολουθησε απο πριν ο γιατρος φυσιολογικα σε τι μεγεθος ωαριου γινεται η ωορρηξια κ παιζει ρολο κ μετα στη διεγερση ποτε θα τα παρει??? Επισης για να μην σπασουν κ χαθουν μετα απο αυτην την τελευταία ένεση δεν παιρνετε κατι αλλο που να εμποδιζει την ρηξη τους μεχρι την ωοληψια?? Σορρυ αν εχω χαζες αποριες αλλα θελω να ξερω

Καλημέρα σας,

Υπάρχει καμία κοπέλα με ιστορικό ενδομητριτιδας, φλεγμονής δηλαδή με εγχύσεις αντιβίωσεις που πριν την εμβρυομεταφορα πήρε κορτιζόνη prezolon 10 mg?? Μου το δίνει ο γιατρός και διάβασα στις οδηγίες ότι φουντώνει τις βακτηριακές μολύνσεις και έχω αγχωθει..

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Maria.28 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Εγω θα ξεκινησω πρωτη φορα μαλλον αρχες ιουλη στον επόμενο κυκλο για να αναρρωσω απ την λαπαροσκοπηση. Αλλα αναρωτιέμαι γι αυτό που λετε για τα ωαρια. Μηπως εσας σας παρακολουθησε απο πριν ο γιατρος φυσιολογικα σε τι μεγεθος ωαριου γινεται η ωορρηξια κ παιζει ρολο κ μετα στη διεγερση ποτε θα τα παρει??? Επισης για να μην σπασουν κ χαθουν μετα απο αυτην την τελευταία ένεση δεν παιρνετε κατι αλλο που να εμποδιζει την ρηξη τους μεχρι την ωοληψια?? Σορρυ αν εχω χαζες αποριες αλλα θελω να ξερω

Καλημερα!

Εμενα με παρακολουθούσε μηνες, ειχαμε κανει και μια σπερματεγχυση μαζι 2 μηνες πριν την εξωσωματικη.

Μου ειχε πει να κανω ακομη μια ενεση olgalutran το πρωι μετα την ovitrelle για να μην τα χασουμε, απο εκει και περα ομως δεν ξερω να σου εξηγησω περισσοτερα.

• Ευχαριστώ 1

12 minutes ago, Mother|| said:

Καλημέρα σας,

Υπάρχει καμία κοπέλα με ιστορικό ενδομητριτιδας, φλεγμονής δηλαδή με εγχύσεις αντιβίωσεις που πριν την εμβρυομεταφορα πήρε κορτιζόνη prezolon 10 mg?? Μου το δίνει ο γιατρός και διάβασα στις οδηγίες ότι φουντώνει τις βακτηριακές μολύνσεις και έχω αγχωθει..

Καλημέρα! Έχω το ίδιο άγχος γιατί είχα κι εγώ ήπια φλεγμονή και είχα παρει αντιβιώσεις (από το στόμα) πριν την προηγούμενη ετ και τώρα παίρνω κορτιζόνη 10mg την ημέρα. Για να μας την δίνουν, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε είναι πολύ μικρή η δόση

eardp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Mother|| είπε:

Καλημέρα σας,

Καλημερα! Εγω ειχα ενδομητριτιδα κ εκανα 20 εγχυσεις .Αλλα δεν θυμαμαι να ειχα παρει prezolon.Νομιζω μονο προβιοτικα επαιρνα 

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα! Εγω ειχα ενδομητριτιδα κ εκανα 20 εγχυσεις .Αλλα δεν θυμαμαι να ειχα παρει prezolon.Νομιζω μονο προβιοτικα επαιρνα 

Πριν την εμβρυομεταφορα το δίνει η αιματολογος σε εμένα..και αγχώθηκα γιατί την πήρα να την έχω μόλις πάρω το πράσινο φως να προχωρήσω και διάβασα στις οδηγίες αυτό για τις βακτηριακές λοιμώξεις και φρικαρα..

πρίν από 2 λεπτά , Mother|| είπε:

Πριν την εμβρυομεταφορα το δίνει η αιματολογος σε εμένα..και αγχώθηκα γιατί την πήρα να την έχω μόλις πάρω το πράσινο φως να προχωρήσω και διάβασα στις οδηγίες αυτό για τις βακτηριακές λοιμώξεις και φρικαρα..

Κ μολις της το ειπες τι σ ειπε;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Έχω το ίδιο άγχος γιατί είχα κι εγώ ήπια φλεγμονή και είχα παρει αντιβιώσεις (από το στόμα) πριν την προηγούμενη ετ και τώρα παίρνω κορτιζόνη 10mg την ημέρα. Για να μας την δίνουν, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε είναι πολύ μικρή η δόση

Καλημέρα σας!!

Αυτό είπε η αιματολογος ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι μικρή η δόση αλλά είμαι προβληματισμένη..οπότε εσεις παιρνετε κορτιζόνη τώρα πριν την εμβρυομεταφορα??παίρνετε και αντιβιωσεις??εμένα με πάνε με αντιβίωσεις και κορτιζόνη..πωπω τι μπέρδεμα..

πρίν από 5 λεπτά , Mother|| είπε:

Κ εγώ είχα ενδομητριτιδα και πήρα αντίβιωση από το στόμα

Και prezolon κανονικά των 5mg

πρίν από 50 λεπτά , Powerzen είπε:

Aχ πολύ ελπιδοφόρο! Τέτοια θέλω να διαβάζω. Καλά για την ηλικία δεν μπορω να κάνω κάτι αλλά αυτές οι ιστορίες μου δίνουν θάρρος♥️

ΕΙναι όντως αλλά γιατί δεν τυχαίνει και σε εμάς οέο;;;;;;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Mother|| είπε:

Καλημέρα σας!!

Αυτό είπε η αιματολογος ότι δεν υπάρχει θέμα γιατί είναι μικρή η δόση αλλά είμαι προβληματισμένη..οπότε εσεις παιρνετε κορτιζόνη τώρα πριν την εμβρυομεταφορα??παίρνετε και αντιβιωσεις??εμένα με πάνε με αντιβίωσεις και κορτιζόνη..πωπω τι μπέρδεμα..

Ναι ναι 

Όλα μαζί και εμενα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...