Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Linoula είπε:

Όλα τα δίκια του κόσμου έχεις μετά από 2 βιοχημικές. Να μην φοβάσαι όμως να πιστέψεις μέσα σου ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλα:x και θα τις ξεχάσεις και τις προηγούμενες αποτυχιες

Ξερεις οταν εχεις φαει 2 κρυάδες μετα φοβασαι ν χαρεις αχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Linoula είπε:

Πολύ σε καταλαβαίνω! Είναι συνηθισμένες δυστυχώς αυτές οι παρενέργειες. Ρώτα τον γιατρό σου μήπως σου ξεκινήσει με μικρότερες δόσεις όπως μου πρότεινε εμένα. Τις αυξάνουν μετά σταδιακά. Υπάρχουν κι εναλλακτικές δηλαδή ιδιας ουσίας σκευασματα άλλων εταιρειών που μπορεί να σου ταιριάζουν καλύτερα σε ταμπλετες. Εγώ αφού δοκίμασα κάποια κατέληξα στο σιροπι το lycis που δεν με ενοχλούσε καθόλου. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα

Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα μήπως τα συνηθίσω αλλιώς θα του πω να μου τα αλλάξει 

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ξερεις οταν εχεις φαει 2 κρυάδες μετα φοβασαι ν χαρεις αχαχα

και μια να έχεις φάει πάλι φοβάσαι να χαρείς.. άστα να πάνε.. τι τυχερές που είναι όσες δεν έχουν έρθει αντιμέτωπες με την υπογονιμότητα κ την αποβολή.. 

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

και μια να έχεις φάει πάλι φοβάσαι να χαρείς.. άστα να πάνε.. τι τυχερές που είναι όσες δεν έχουν έρθει αντιμέτωπες με την υπογονιμότητα κ την αποβολή.. 

Εννοείται..εχω φιλες που μ την πρώτη προσπάθεια τους έμειναν εγκυος κ εχουν γεννήσει κιολας.Κ εμεις παιδευόμαστε τοσα χρονια ,ειναι αδικο μερικες φορες 

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 44 λεπτά , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε καρπερο και τυχερό. 

Καλό μήνα με υγεία! 

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Εννοείται..εχω φιλες που μ την πρώτη προσπάθεια τους έμειναν εγκυος κ εχουν γεννήσει κιολας.Κ εμεις παιδευόμαστε τοσα χρονια ,ειναι αδικο μερικες φορες 

Κι εγώ έχω, οι φίλες μου δεν είχαν θέμα υπογονιμότητας, έκαναν άνετα τα παιδιά τους, εγώ είμαι η περίπτωση.. 

Αδικία δεν λες τίποτα.. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας φορέας δικαιοσύνης στο σύμπαν που να δίνει στον καθένα αυτό που του αναλογεί. Απλά τυχαίνει να είμαστε στην πλευρά των άτυχων. Μακάρι να τελειώσει εδώ η ατυχία.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλό μήνα με υγεία! 

Κι εγώ έχω, οι φίλες μου δεν είχαν θέμα υπογονιμότητας, έκαναν άνετα τα παιδιά τους, εγώ είμαι η περίπτωση.. 

Αδικία δεν λες τίποτα.. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας φορέας δικαιοσύνης στο σύμπαν που να δίνει στον καθένα αυτό που του αναλογεί. Απλά τυχαίνει να είμαστε στην πλευρά των άτυχων. Μακάρι να τελειώσει εδώ η ατυχία.

Μακαρι μακαρι για ολες τις γυναικες που ταλαιπωρούνται για ενα μωρακι!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλήμερα και καλό μήνα να έχουμε και τυχερό. Οταν τα αντιπυρηνικα βγαίνουν υψηλά αυτό που μας επηρεάζει? Έχω ακούσει ότι μερικές παίρνετε κορτιζόνη. Για ποιο λόγο? Γιατί εμένα είχαν βγει αν θυμάστε που σας είχα πει 1/320 και μου έχει κάνει κι άλλες εξετάσεις να δούμε η οικονομοπουλου αλλά αργούν πολύ να βγουν τα αποτελέσματα. Θα με επηρεάσει τώρα κάπου που θα ξεκινήσω την διέγερση. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πει στον γιατρό μου. Επίσης μπορεί να είναι ο επιχειλιος έρπης που βγάζω και να βγήκαν ανεβασμένα τα αντιπυρηνικά? Ξέχασα να το πω στην οικονομοπουλου αυτό 

πρίν από 16 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Καλό μήνα με υγεία! 

Κορίτσι μου γλυκό, δεν είσαι καθόλου περίπτωση. Δυστυχώς η υπογονιμότητα αυξάνεται ολοένα ακόμα και σε νεώτερες ηλικίες και ο όρος ανεξήγητη υπογονιμότητα δείχνει ότι πρόκειται για μάστιγα. Δεν αποτελούμε εξαίρεση, αλλά ούτε αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε όλα τα ζευγάρια τα ίδια προβλήματα. Πάντα θα υπάρχουν και ζευγάρια που πιάνουν παιδί με την πρώτη και ευτυχώς δηλαδή να συμβαίνουν και τέτοια θαύματα για να έρχεται κάπως μια ισορροπία στο σύμπαν. Κατά τη γνώμη μου όσο περισσότερο προσπαθεί ένα ζευγάρι για παιδί, τόσο πιο συνειδητή είναι η μητρότητα και η πατρότητα αντίστοιχα. Δεν είναι πάντα για όλους εύκολο να διαχειριστούν τον ερχομό ενός παιδιού που έχει έρθει γρήγορα. Όλα είναι σχετικά.

• Μου αρέσει 10

πρίν από 37 λεπτά , happiness79 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό, δεν είσαι καθόλου περίπτωση. Δυστυχώς η υπογονιμότητα αυξάνεται ολοένα ακόμα και σε νεώτερες ηλικίες και ο όρος ανεξήγητη υπογονιμότητα δείχνει ότι πρόκειται για μάστιγα. Δεν αποτελούμε εξαίρεση, αλλά ούτε αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε όλα τα ζευγάρια τα ίδια προβλήματα. Πάντα θα υπάρχουν και ζευγάρια που πιάνουν παιδί με την πρώτη και ευτυχώς δηλαδή να συμβαίνουν και τέτοια θαύματα για να έρχεται κάπως μια ισορροπία στο σύμπαν. Κατά τη γνώμη μου όσο περισσότερο προσπαθεί ένα ζευγάρι για παιδί, τόσο πιο συνειδητή είναι η μητρότητα και η πατρότητα αντίστοιχα. Δεν είναι πάντα για όλους εύκολο να διαχειριστούν τον ερχομό ενός παιδιού που έχει έρθει γρήγορα. Όλα είναι σχετικά.

Όντως έτσι είναι, πάντως τα περισσότερα ζευγάρια πιάνουν φυσιολογικά, εγώ γενικά το ένιωσα σαν να με πρόδωσε ο εαυτός μου.. Τι να κάνουμε.. συνεχίζουμε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια καλήμερα και καλό μήνα να έχουμε και τυχερό. Οταν τα αντιπυρηνικα βγαίνουν υψηλά αυτό που μας επηρεάζει? Έχω ακούσει ότι μερικές παίρνετε κορτιζόνη. Για ποιο λόγο? Γιατί εμένα είχαν βγει αν θυμάστε που σας είχα πει 1/320 και μου έχει κάνει κι άλλες εξετάσεις να δούμε η οικονομοπουλου αλλά αργούν πολύ να βγουν τα αποτελέσματα. Θα με επηρεάσει τώρα κάπου που θα ξεκινήσω την διέγερση. Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω πει στον γιατρό μου. Επίσης μπορεί να είναι ο επιχειλιος έρπης που βγάζω και να βγήκαν ανεβασμένα τα αντιπυρηνικά? Ξέχασα να το πω στην οικονομοπουλου αυτό 

Κοίτα τα αντιπυρηνικα θέλουν διερεύνηση. Εμένα μου βρήκαν σε τίτλο 1/160 που θεωρείται χαμηλός και η Οικονομοπούλου όπως και ο γιατρός μου δεν το αξιολόγησαν. Έχω τη μαμά μου όμως με αυτοάνοσο νόσημα και ο γιατρός προληπτικά μου δίνει τη μικρότερη δόση κορτιζόνης από την αρχή της διαδικασίας. Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις τον γιατρό σου και σε δεύτερο χρόνο να διερευνήσετε την αιτία, κάτι που το έχει ήδη σε εξέλιξη η Οικονομοπούλου. Όμως μίλησε με τον γιατρό. Έχετε στην οικογένεια κανένα ιστορικό αυτοανοσου νοσήματος?

πρίν από 12 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Όντως έτσι είναι, πάντως τα περισσότερα ζευγάρια πιάνουν φυσιολογικά, εγώ γενικά το ένιωσα σαν να με πρόδωσε ο εαυτός μου.. Τι να κάνουμε.. συνεχίζουμε..

Εδώ ρε συ έχω συνάδελφο με χάλια σπερμα και με φυσιολογική σύλληψη είναι έγκυος η γυναίκα του στο 2ο παιδί. Βέβαια η ηλικία της είναι μικρή. 32 ετών. 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Και οι 2 

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια λύστε μ μια απορια όσες ειστε εγκυουλες..είχατε απο την αρχη δυσκοιλιότητα; Γιατι εγω δεν εχω:roll:

Και δε χαίρεσαι; Μόλις ξεκινήσεις τον σίδηρο συνήθως προκαλείται έτσι συνέβη σε εμένα τουλάχιστον.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 4 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Και οι 2 

Και δε χαίρεσαι; Μόλις ξεκινήσεις τον σίδηρο συνήθως προκαλείται έτσι συνέβη σε εμένα τουλάχιστον.

Εγω ετσι κ αλλιως επαιρνα σίδηρο γιατι εχω χαμηλό αιματοκρίτη 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...