Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κορίτσια μου μολις τωρα στο σερβιετακι μ ειδα μια σταγονα ανοιχτο ροζ ..πανω που δεν ειχα τιποτα:(

Πολλές κοπέλες έχουμε ακουσει να έχουν τις πρωτες βδομάδες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται λογικά δεν είναι κάτι αλλά επικοινώνησε αυριο με τον γιατρό σου. Καλή εγκυμοσύνη κ ήρεμη να έχεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

7 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Πολλές κοπέλες έχουμε ακουσει να έχουν τις πρωτες βδομάδες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται λογικά δεν είναι κάτι αλλά επικοινώνησε αυριο με τον γιατρό σου. Καλή εγκυμοσύνη κ ήρεμη να έχεις! 

Καλημερα! Τ θεμα ειναι πως ηταν μια σταγονα ροζ στο σερβιετακι κ μετα οταν πηγα για τσισα μ δεν ειχε τιποτα.Ουτε ολοκληρο τ βραδυ στον υπνο μ ,ουτε σημερα τ πρωι που πηγα τουαλέτα παλι

7 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Μπισκοτάκι, το πιο πιθανό είναι να βλέπεις τέτοια στο σκούπισμα για κάποιες μέρες. Μοιάζει με αυτό που έπαθα εγώ, μικρή αποκόλληση, εγώ έβλεπα λίγο αίμα για καμιά βδομάδα. Τώρα έχει σταματήσει.

Καλημερα! Τ θεμα ειναι πως ηταν μια σταγονα ανοιχτο ροζ,οταν πηγα τουαλέτα μετα δεν ειχα τιποτα στο σκούπισμα αλλα κ ουτε ολο τ βραδυ ουτε σημερα τ πρωι

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε καρπερο και τυχερό. 

@Μπισκοτακι27 πήρες τον γιατρό σου; 

Του εστειλα μηνυμα γιατι σιγουρα τοσο πρωι θα εχει ωοληψιες κ περιμενω να μ απαντησει 

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Του εστειλα μηνυμα γιατι σιγουρα τοσο πρωι θα εχει ωοληψιες κ περιμενω να μ απαντησει 

Αντε ωραία να μας πεις! Όλα καλά τωρα ε; δεν είδες τπτ! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλημερα! Τ θεμα ειναι πως ηταν μια σταγονα ανοιχτο ροζ,οταν πηγα τουαλέτα μετα δεν ειχα τιποτα στο σκούπισμα αλλα κ ουτε ολο τ βραδυ ουτε σημερα τ πρωι

Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, θα στο πει κ ο γιατρός σου, λίγο ροζ δεν σημαίνει κάτι

13 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Βασικά δεν κατάλαβα γιατί σου το πήρε τόσο νωρίς το ωάριο. Κανονικά πρέπει να περάσει τα 18χιλ για την ωοληψία και η Ε2 σου δεν ήταν αρκετά υψηλή. Τι να πω?

Το 2ο που είχες πόσο ήταν πριν την ωοληψία και ανησυχείς για την ovitrelle ότι το μεγάλωσε απότομα?

Όχι απαραίτητα. Ο δικός μου μου είχει κάνει ωοληψία και με 20-21άρια αλλά και με 17-18άρια, υποστήριζε πως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να τα παίρνεις πιο νωρίς (δεν ξέρω γιατί), αρκεί να είναι τουλάχιστον 16άρια, αυτό ήταν το όριο του. Βέβαια @Clouds η Ε2 είναι ενδεικτική και ίσως θα έπρεπε να λάβει υπόψιν τη χαμηλή τιμή. Τι να πω... Η ωοληψία σε δεύτερη φάση του κύκλου δε θα επηρεαστεί από την ovitrelle που έχεις κάνει ήδη? Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί ότι επηρεάζει. 

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!!! Έκανα ovitrelle σήμερα το βράδυ για ωοληψια την Πέμπτη το πρωί. Την cetrotide (ή orgalutran). να την κάνω αύριο? Εννοείται θα ρωτήσω το γιατρό απλά ρωτάω εσείς τι κάνετε. 

Εγώ μετά την ovitrelle δεν έκανα ποτέ καμία άλλη ένεση. Θα σου δώσει οδηγίες ο γιατρός σου όμως!

• Ευχαριστώ 2

Επίσης επειδή διαβάζω διαφορά, σε τι μέγεθος ωοθυλακιων σας κάνει την ovitrelle? Εννοώ απλά πάνω από 16 Χιλ ή να είναι πιο ώριμα? πχ 21 Χιλ 

Καλημερα!

Νομιζω δνε υπαρχει μονο μια απαντηση στην ερωτηση αυτη. 

Παιζει ρόλο ποσα εχεις και τι μεγεθος εχουν ολα και ποια περιμενει/θελει να παρει σε 2 μερες.

Ποσα εχεις εσυ?

Κορίτσια ερώτηση!!!! Έκανα ovitrelle σήμερα το βράδυ για ωοληψια την Πέμπτη το πρωί. Την cetrotide (ή orgalutran). να την κάνω αύριο? Εννοείται θα ρωτήσω το γιατρό απλά ρωτάω εσείς τι κάνετε. 

Εγω εκανα ακομη μια olgralutran το επομενο πρωι μετα την ovitrelle και ηταν η τελευταια.

@Μπισκοτακι27 μεγάλη η αγωνία σου και πόσο σε νιώθω. Όπως είπαν και τα κορίτσια είναι πολύ συχνά αυτά στην αρχή της εγκυμοσύνης και δεν σημαίνουν τίποτα συνηθως. Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι λες κ θα πατήσεις το κουμπάκι αλλά θα σου πω ότι εμένα με βοηθούσε να σκέφτομαι ότι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει και αν χτύπα ξύλο κάτι πάει στραβά δεν θα έφταιγα εγω. Βοηθάει επίσης να σκέφτεσαι ότι στην πλειοψηφία τους οι εγκυμοσύνες πάνε καλά! Αλλά και κάτι να πάει στραβά που το έχω ζήσει 2 φορές τίποτα δεν τελειώνει. Κάθε άνθρωπος βέβαια ξεαγχωνεται με άλλο τρόπο όποτε ελπίζω να μην σε αγχωσα περισσότερο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κορίτσια μου μολις τωρα στο σερβιετακι μ ειδα μια σταγονα ανοιχτο ροζ ..πανω που δεν ειχα τιποτα:(

Ψυχραιμία μπισκοτάκι! Το παθαίνουν πολλές γυναίκες και όλα πάνε καλά! Ο γιατρός μου σκέψου μου είπε ότι είναι σύνηθες και μπορεί να έχω μέχρι και κανονική ροή και να μην είναι ανησυχητικό, πόσο μάλιστα αν μιλάμε για μία μικρή ροζ σταγονίτσα...

πρίν από 2 λεπτά , Linoula είπε:

@Μπισκοτακι27 μεγάλη η αγωνία σου και πόσο σε νιώθω. Όπως είπαν και τα κορίτσια είναι πολύ συχνά αυτά στην αρχή της εγκυμοσύνης και δεν σημαίνουν τίποτα συνηθως. Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι λες κ θα πατήσεις το κουμπάκι αλλά θα σου πω ότι εμένα με βοηθούσε να σκέφτομαι ότι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει και αν χτύπα ξύλο κάτι πάει στραβά δεν θα έφταιγα εγω. Βοηθάει επίσης να σκέφτεσαι ότι στην πλειοψηφία τους οι εγκυμοσύνες πάνε καλά! Αλλά και κάτι να πάει στραβά που το έχω ζήσει 2 φορές τίποτα δεν τελειώνει. Κάθε άνθρωπος βέβαια ξεαγχωνεται με άλλο τρόπο όποτε ελπίζω να μην σε αγχωσα περισσότερο!

Σε ευχαριστω για το μνμ σου! Ειναι η 3η ετ ειχα 2 βιοχημικές..αυτο σκεφτομαι πως οτι ειναι να γινει θα γινει .Δεν ειναι στα χερι μ καποια πραγματα 

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Ψυχραιμία μπισκοτάκι! Το παθαίνουν πολλές γυναίκες και όλα πάνε καλά! Ο γιατρός μου σκέψου μου είπε ότι είναι σύνηθες και μπορεί να έχω μέχρι και κανονική ροή και να μην είναι ανησυχητικό, πόσο μάλιστα αν μιλάμε για μία μικρή ροζ σταγονίτσα...

Ετσι κ αλλιως στο χερι μ δεν ειναι..εγω απο πλευράς μ κανω οτι μπορω …τωρα ειναι κ θέλημα θεού 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Όχι απαραίτητα. Ο δικός μου μου είχει κάνει ωοληψία και με 20-21άρια αλλά και με 17-18άρια, υποστήριζε πως ορισμένες φορές είναι καλύτερα να τα παίρνεις πιο νωρίς (δεν ξέρω γιατί), αρκεί να είναι τουλάχιστον 16άρια, αυτό ήταν το όριο του. Βέβαια @Clouds η Ε2 είναι ενδεικτική και ίσως θα έπρεπε να λάβει υπόψιν τη χαμηλή τιμή. Τι να πω... Η ωοληψία σε δεύτερη φάση του κύκλου δε θα επηρεαστεί από την ovitrelle που έχεις κάνει ήδη? Ο γιατρός μου πάντως θεωρεί ότι επηρεάζει. 

Εγώ μετά την ovitrelle δεν έκανα ποτέ καμία άλλη ένεση. Θα σου δώσει οδηγίες ο γιατρός σου όμως!

Εμενα παντως το πρωι πριν την ovitrelle ειχα δυο 16 και 17χιλ και ενα 12χλ. 

36 ωρες μετα στηνν ωοληψια πηρε ωαριο μονο απο το μικρουλη, οποτε σκεφρομαι καμια φορα μηοως τα χασαμε τα αλλα και μεγαλωσαν πολυ...

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Σε ευχαριστω για το μνμ σου! Ειναι η 3η ετ ειχα 2 βιοχημικές..αυτο σκεφτομαι πως οτι ειναι να γινει θα γινει .Δεν ειναι στα χερι μ καποια πραγματα

Όλα τα δίκια του κόσμου έχεις μετά από 2 βιοχημικές. Να μην φοβάσαι όμως να πιστέψεις μέσα σου ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλα:x και θα τις ξεχάσεις και τις προηγούμενες αποτυχιες

10 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν τη δραστική ουσία του glucophase, πες το στο γιατρό σου μήπως σου δώσει άλλο, ή ίσως ινσουλίνη.

Θα το προσπαθήσω για λίγο ακόμα μήπως το συνηθίσει ο οργανισμος μου αλλιώς θα πω στον γιατρό μου να μου τα αλλάξει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...