Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

45 minutes ago, Kallo said:

Πω πω κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια από το τότε που ξεκίνησα το glucophage. Πονάω και έχω και ναυτιες και φουσκωματα

Σε καταλαβαίνω. Και μένα με είχε τσακίσει, με αηδίαζαν τα πάντα και δεν μπορούσα να φάω και είχα και έντονες καούρες τις οποίες έχω ακόμα δυστυχώς και παίρνω αντιόξινα. Υπομονή

25 minutes ago, Clouds said:

Την μέρα την μέρα του υπερήχου (7) ήταν καταβολή .Έκανα οβιτρελ το βράδυ της 7ης μέρας και την 9η ήταν 9χιλιοστα.Η οβιτρελ μάλλον τα μεγαλώνει αφού έχει lh;

Πάντα μου τα παίρνουν σχεδόν 16 Χιλ. Όχι 18.

Είσαι στην αρχή για αυτό Μετά από κάποιο διάστημα δεν θα καταλαβαίνεις Τίποτα..Θα αδυνατίσεις κιόλας!

Κάποιο λόγο θα έχει ο γιατρός σου που στα παίρνει έτσι νωρίς. Εμένα έχει τύχει να έχουν φτάσει και 21χιλ αλλά έχει τύχει να το πάρουμε και στα 17, αυτό ήταν και το μόνο που δεν γονιμοποιήθηκε καν. Έχετε μαζέψει άλλα έμβρυα?

eardp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Clouds είπε:

ςκμςταλευσου τις ναυτίες και τις ανάγλυφες κ μην πολυτρως. Επίσης κάνε λίγο τρεξιματακι όσο μπορείς.Να κινείσαι. 

Εμένα τώρα δεν μου κάνει τίποτα το γκλουκοφαζ Καμία αντίδραση και λέω γιατί , να φανταστείς! Πόσο θα ήθελα λίγη ναυτία για να σταματήσω να τρώω.. 

Χα χα δίκιο έχεις. Αυτό θα κάνω θα το εκμεταλλευτώ για να χάσω πιο γρήγορα κιλά 

πρίν από 22 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σε καταλαβαίνω. Και μένα με είχε τσακίσει, με αηδίαζαν τα πάντα και δεν μπορούσα να φάω και είχα και έντονες καούρες τις οποίες έχω ακόμα δυστυχώς και παίρνω αντιόξινα. Υπομονή

Ναι ναι μου έχει τσακίσει το στομάχι. Πολύ βαρύ 

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Νομίζω πως με παρεξηγησες, διότι δεν απάντησα σε δικό σου σχόλιο ,ούτε σε έκανα ταγκ. :)Απλά συμφωνώ με τη Λίνα στις απόψεις της και έγραψα κάτω από το σχόλιο της.Από κει και πέρα θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να κάνει ο,τι θεωρεί αυτή σωστό για την υγεία της και για το έμβρυο που κυοφορεί. Και σαφώς η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας,όπως και το ασβέστιο,το μαγνήσιο,το φυλλικό οξύ κτλ. Η δοσολογία που χρειάζεται κάθε οργανισμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο τον γιατρό μου για το αν χρειάζεται να πάρω κάποιο συμπλήρωμα.Και σχετικά μέ τους γιατρούς του εξωτερικού,απλά να πω ότι έζησα και εργάστηκα  δέκα χρόνια στην Ισπανία και στην Αγγλία και δε μπορώ να πω ότι υπερτερούν σε σχέση με τους Έλληνες γιατρούς. Για εγκαταστάσεις και υποδομές σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά καλούς γιατρούς συνάντησα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό :)

Αναφέρθηκα στο σχόλιό σου επειδή εγώ είχα μιλήσει για την D κ παρέθεσα κάποια στοιχεία που γνωρίζω μαζί με προσωπικές εμπειρίες. 

Δεν λέω ότι στο εξωτερικό είναι καλύτεροι, απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας εκπαιδευμένος να κουράρει ασθενείς σε υψηλή δοσολογία D. Η δοσολογία διαφέρει σαφώς από άτομο σε άτομο αλλά εδώ κοπέλες είναι στα όρια της ανεπάρκειας κ πάλι δεν τους λένε να πάρουν συμπλήρωμα. Κατά τη γνώμη μου μια εγκυμοσύνη θα πρέπει να ξεκινά με επαρκή ποσότητα D στον οργανισμό της μητέρας γιατί ούτως ή άλλως το έμβρυο ρουφάει αρκετή για ν’ αναπτυχθεί. Μια καλή τιμή της D μπορεί να προστατέψει κ τη μαμά κ το έμβρυο από φλεγμονές. Φυλλικό σαφώς παίρνουμε, ασβέστιο όσες το χρειάζονται, το μαγνήσιο βοηθάει μαζί με την D μειώνουν πολύ την πιθανότητα προεκλαμψίας. Γενικά είναι καλό να θωρακιζόμαστε από πριν αλλά κ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να ελέγχουμε αυτές τις τιμές. 

1 hour ago, Kallo είπε:

Πω πω κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια από το τότε που ξεκίνησα το glucophage. Πονάω και έχω και ναυτιες και φουσκωματα

είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν τη δραστική ουσία του glucophase, πες το στο γιατρό σου μήπως σου δώσει άλλο, ή ίσως ινσουλίνη.

πρίν από 53 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κάποιο λόγο θα έχει ο γιατρός σου που στα παίρνει έτσι νωρίς. Εμένα έχει τύχει να έχουν φτάσει και 21χιλ αλλά έχει τύχει να το πάρουμε και στα 17, αυτό ήταν και το μόνο που δεν γονιμοποιήθηκε καν. Έχετε μαζέψει άλλα έμβρυα?

Ναι έχω μαζέψει.Εχω με 8 και 6 διαιρέσεις.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Kallo είπε:

Πολύ σε καταλαβαίνω! Είναι συνηθισμένες δυστυχώς αυτές οι παρενέργειες. Ρώτα τον γιατρό σου μήπως σου ξεκινήσει με μικρότερες δόσεις όπως μου πρότεινε εμένα. Τις αυξάνουν μετά σταδιακά. Υπάρχουν κι εναλλακτικές δηλαδή ιδιας ουσίας σκευασματα άλλων εταιρειών που μπορεί να σου ταιριάζουν καλύτερα σε ταμπλετες. Εγώ αφού δοκίμασα κάποια κατέληξα στο σιροπι το lycis που δεν με ενοχλούσε καθόλου. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχω πολύ καιρό να μπω... Λοιπόν...

Την δεύτερη μέρα του κύκλου είχα ε2 11. Γνωρίζεται πως επηρεάζει αυτό;

Το Σάββατο 7 μέρα έκανα υπέρηχο και είχα ένα 14ρι και μια καταβολή.Η ε2 είχε πάει 149.Μου λέει ο γιατρός να κάνω οβιτρελ και ωοληψια 9 μέρα.

Εγώ δεν ήθελα διότι θεώρησα ότι είναι νωρίς .

Πήγα τελικά την 9 μέρα και το 14ρι είχε γίνει 16,5 και η καταβολή 9.

Αυτό που μου πήρε δεν γονιμοποιηθηκε και μου είπαν να πάω ξανά για την 2 φάση κύκλου.

Όταν σε 2 μέρες μεγαλώνει το ωοθηλακιο και φτάνει 9 λόγω της οβιτρελ, σκέφτομαι ότι πιέζεται να μεγαλώσει οπότε και αυτό δεν είναι καλό.Ποια η γνώμη σας; 

Και τι σημαίνει η ε2 την 2 μέρα του κύκλου να είναι χαμηλή;

Πάντα εκανα οβιτρελ 8η μερα κυκλου κ βλεπαμε απο 11 μεχρι 14 κ μια φορα 16 εκ ωαριο.ε2 είχα 163-200 ,2η μερα δεν ήθελε να κανω εξετασεις ε2 οποτε δε ξερω κ τι σημαινει να ειναι χαμηλη .σε μένα γονιμοποιούνταν ολα αν κ ωοληψια 10η μερα

πρίν από 55 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Αναφέρθηκα στο σχόλιό σου επειδή εγώ είχα μιλήσει για την D κ παρέθεσα κάποια στοιχεία που γνωρίζω μαζί με προσωπικές εμπειρίες. 

Δεν λέω ότι στο εξωτερικό είναι καλύτεροι, απλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας εκπαιδευμένος να κουράρει ασθενείς σε υψηλή δοσολογία D. Η δοσολογία διαφέρει σαφώς από άτομο σε άτομο αλλά εδώ κοπέλες είναι στα όρια της ανεπάρκειας κ πάλι δεν τους λένε να πάρουν συμπλήρωμα. Κατά τη γνώμη μου μια εγκυμοσύνη θα πρέπει να ξεκινά με επαρκή ποσότητα D στον οργανισμό της μητέρας γιατί ούτως ή άλλως το έμβρυο ρουφάει αρκετή για ν’ αναπτυχθεί. Μια καλή τιμή της D μπορεί να προστατέψει κ τη μαμά κ το έμβρυο από φλεγμονές. Φυλλικό σαφώς παίρνουμε, ασβέστιο όσες το χρειάζονται, το μαγνήσιο βοηθάει μαζί με την D μειώνουν πολύ την πιθανότητα προεκλαμψίας. Γενικά είναι καλό να θωρακιζόμαστε από πριν αλλά κ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να ελέγχουμε αυτές τις τιμές. 

είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν τη δραστική ουσία του glucophase, πες το στο γιατρό σου μήπως σου δώσει άλλο, ή ίσως ινσουλίνη.

Συμφωνώ απολυτως.εδω δε τη τσεκαρουν καν.ουτε το συζητανε καποιοι γιατροι ! Αν ειναι δυνατον !!την πιο σημαντικη ορμονη. Ποσες εχουνε ελλειψη καταθλιψη αυπνια κλπ κ δεν ξερουν καν οτι αν παρουν συμπλήρωμα θα συνελθουν.το πιο απλο πραγμα αν δεν το ξερουν οι γιατροι ,τι γιατροι τοτε ειναι ; 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια ερώτηση!!!! Έκανα ovitrelle σήμερα το βράδυ για ωοληψια την Πέμπτη το πρωί. Την cetrotide (ή orgalutran). να την κάνω αύριο? Εννοείται θα ρωτήσω το γιατρό απλά ρωτάω εσείς τι κάνετε. 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!!! Έκανα ovitrelle σήμερα το βράδυ για ωοληψια την Πέμπτη το πρωί. Την cetrotide (ή orgalutran). να την κάνω αύριο? Εννοείται θα ρωτήσω το γιατρό απλά ρωτάω εσείς τι κάνετε. 

Δεν έκανα παντα.μια φορα μου ειχε πει να την κανω την ιδια μερα με την  οβιτρελ κ οποια ωρα θελω.μια αλλη φορα την εκανα μια μερα πριν την οβιτρελ.

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κορίτσια μου μολις τωρα στο σερβιετακι μ ειδα μια σταγονα ανοιχτο ροζ ..πανω που δεν ειχα τιποτα:(

Μην ανησυχεις,και καφέ αν δεις ειναι παλιο αιμα που αποβάλλετε με τα κολπικα υγρα.αυτο που δεν θελουμε χτυπα ξυλο ειναι το κοκκινο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nephele78 είπε:

Δεν έκανα παντα.μια φορα μου ειχε πει να την κανω την ιδια μερα με την  οβιτρελ κ οποια ωρα θελω.μια αλλη φορα την εκανα μια μερα πριν την οβιτρελ.

Μην ανησυχεις,και καφέ αν δεις ειναι παλιο αιμα που αποβάλλετε με τα κολπικα υγρα.αυτο που δεν θελουμε χτυπα ξυλο ειναι το κοκκινο

Οχι Ροζ ανοιχτο ειναι πολυ απαλό αλλα απο χθες τ απογευμα δεν ειχα τιποτα..γιατι ξαναεμφανισα :(:mad:

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι Ροζ ανοιχτο ειναι πολυ απαλό αλλα απο χθες τ απογευμα δεν ειχα τιποτα..γιατι ξαναεμφανισα :(:mad:

Θα δεις διαφορα τωρα, θελει ψυχραιμια.σε καταλβαινω και ειναι λογικο να εχεις αγχος με αυτα που περασες αλλα εσυ να σκεφτεσαι 3η κ τυχερη.!! :-) 

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Όχι! Κανονικά μετά την ovitrelle  δεν κανείς τίποτα άλλο. Βέβαια καλό είναι να ρωτήσεις και τον γιατρο σου.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κορίτσια μου μολις τωρα στο σερβιετακι μ ειδα μια σταγονα ανοιχτο ροζ ..πανω που δεν ειχα τιποτα:(

Μπισκοτάκι, το πιο πιθανό είναι να βλέπεις τέτοια στο σκούπισμα για κάποιες μέρες. Μοιάζει με αυτό που έπαθα εγώ, μικρή αποκόλληση, εγώ έβλεπα λίγο αίμα για καμιά βδομάδα. Τώρα έχει σταματήσει.

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Επίσης επειδή διαβάζω διαφορά, σε τι μέγεθος ωοθυλακιων σας κάνει την ovitrelle? Εννοώ απλά πάνω από 16 Χιλ ή να είναι πιο ώριμα? πχ 21 Χιλ 

Εμένα συνήθως κοντά στο 16. Νομιζω όμως ότι αυτό το αποφασίζει από τις εξετάσεις περισσότερο και όχι από το μέγεθος 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...