Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχω πολύ καιρό να μπω... Λοιπόν...

Την δεύτερη μέρα του κύκλου είχα ε2 11. Γνωρίζεται πως επηρεάζει αυτό;

Το Σάββατο 7 μέρα έκανα υπέρηχο και είχα ένα 14ρι και μια καταβολή.Η ε2 είχε πάει 149.Μου λέει ο γιατρός να κάνω οβιτρελ και ωοληψια 9 μέρα.

Εγώ δεν ήθελα διότι θεώρησα ότι είναι νωρίς .

Πήγα τελικά την 9 μέρα και το 14ρι είχε γίνει 16,5 και η καταβολή 9.

Αυτό που μου πήρε δεν γονιμοποιηθηκε και μου είπαν να πάω ξανά για την 2 φάση κύκλου.

Όταν σε 2 μέρες μεγαλώνει το ωοθηλακιο και φτάνει 9 λόγω της οβιτρελ, σκέφτομαι ότι πιέζεται να μεγαλώσει οπότε και αυτό δεν είναι καλό.Ποια η γνώμη σας; 

Και τι σημαίνει η ε2 την 2 μέρα του κύκλου να είναι χαμηλή;

2 ώρες πρίν, Penaki είπε:

Είσαι πριν τη διαδικασία της ωοληψιας ή της ετ? Πάντως για το πριν την ωοληψια επειδή λιγάκι είχα πρηστει έτρωγα 2-3 ασπραδια, μου το είχε προτείνει κ ο γιατρός, επισης κρέας ή ψάρι. Αβοκάντο κ ανανά επίσης έχω ακουσει από τις κοπέλες εδώ. 

Ειμαι στην φάση που περιμένω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τα χαπια και τις ενέσεις για την ωοληψία. Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Η βασική διαφορά είναι ότι οι επιστήμονες έχουν γνώση ενώ εμείς γνώμη. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι στον κόσμο του Google search,υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως έχουν τις ίδιες η και παραπάνω γνώσεις από τους ειδικούς,μόνο και μόνο επειδή διαβάζουν διάφορα ραντομ άρθρα που βρίσκουν στο Google. Από κει και πέρα είναι επιλογή της κάθε γυναίκας το αν θα εμπιστευτεί για την δική της υγεία αλλά και για του μωρού της έναν επιστήμονα η κάποιον που απλα αναπαραγει κάτι που διάβασε στο ίντερνετ και του φαίνεται σωστό. 

Αν αυτό το σχόλιο πάει σε μένα να ξέρεις πως ειδικά για το θέμα της D ταξίδεψα μέχρι την Ιταλία για να μιλήσω με γιατρό εξειδικευμένο κ κατέληξα στο γιατρό μου στην Ιρλανδία επίσης εξειδικευμένο στις υψηλές δόσεις D. Το διαδίκτυο είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις με άλλους που κάνουν χρήσης υψηλής δόσης D με την καθοδήγηση των γιατρών τους. Συνεπώς όχι, δεν είναι το διαδίκτυο η πηγή γνώσης αν κ βοηθάει στο να γνωρίζεις ανθρώπους που ακολουθούν παρόμοιες θεραπείες με σένα. Από κει και πέρα εγώ επειδή έχω την τύχη να μιλάω αγγλικά κ ιταλικά διαβάζω και άρθρα από το εξωτερικό. Η οριακά χαμηλή D δεν είναι καλή για την εγκυμονούσα κ το βρέφος, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εύκολα αυτό. Είμαι από τους πιο λίγους στην Ελλάδα που έχω εφαρμόσει 7 χρόνια υψηλές δοσολογίες D. Φυσικά μιλάμε για δόσεις από 30.000iu την ημέρα. Λοιπόν 2.000-5.000iu είναι μια ασφαλής δόση κ μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα που προσπαθεί να κάνει παιδί ή είναι έγκυος. Η ανεπάρκεια είναι πρόβλημα όχι η επάρκεια της D. 

Όποιος θέλει προβληματίζεται για τη χαμηλή D, όποιος δεν θέλει συνεχίζει όπως είναι, δεν υποχρεώνεται κανείς να κάνει κάτι, είναι δικαίωμα κάθε κοπέλας να κάνει την επιλογή της αλλά καλό είναι να έχει υπ’ όψιν κάποια πράγματα. 

• Μου αρέσει 4

33 minutes ago, Clouds said:

Καλησπέρα κορίτσια.

Το Σάββατο 7 μέρα έκανα υπέρηχο και είχα ένα 14ρι και μια καταβολή.Η ε2 είχε πάει 149.Μου λέει ο γιατρός να κάνω οβιτρελ και ωοληψια 9 μέρα.

Αυτό που μου πήρε δεν γονιμοποιηθηκε και μου είπαν να πάω ξανά για την 2 φάση κύκλου.

Όταν σε 2 μέρες μεγαλώνει το ωοθηλακιο και φτάνει 9 λόγω της οβιτρελ, σκέφτομαι ότι πιέζεται να μεγαλώσει οπότε και αυτό δεν είναι καλό.Ποια η γνώμη σας; 

Βασικά δεν κατάλαβα γιατί σου το πήρε τόσο νωρίς το ωάριο. Κανονικά πρέπει να περάσει τα 18χιλ για την ωοληψία και η Ε2 σου δεν ήταν αρκετά υψηλή. Τι να πω?

Το 2ο που είχες πόσο ήταν πριν την ωοληψία και ανησυχείς για την ovitrelle ότι το μεγάλωσε απότομα?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Kallo είπε:

Ειμαι στην φάση που περιμένω να μου έρθει περίοδος για να ξεκινήσω τα χαπια και τις ενέσεις για την ωοληψία. Σε ευχαριστώ πολύ 

Επειδή έκανα προσφατα για πρωτη φορα κ εγώ θα σου πω αν παρεις λίγο τον αέρα με τις ενέσεις δεν θα εχεις θέμα καπου αλλου. Καλη αρχή κ η 1η σας να είναι κ η τυχερή! 

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Αν αυτό το σχόλιο πάει σε μένα να ξέρεις πως ειδικά για το θέμα της D ταξίδεψα μέχρι την Ιταλία για να μιλήσω με γιατρό εξειδικευμένο κ κατέληξα στο γιατρό μου στην Ιρλανδία επίσης εξειδικευμένο στις υψηλές δόσεις D. Το διαδίκτυο είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις με άλλους που κάνουν χρήσης υψηλής δόσης D με την καθοδήγηση των γιατρών τους. Συνεπώς όχι, δεν είναι το διαδίκτυο η πηγή γνώσης αν κ βοηθάει στο να γνωρίζεις ανθρώπους που ακολουθούν παρόμοιες θεραπείες με σένα. Από κει και πέρα εγώ επειδή έχω την τύχη να μιλάω αγγλικά κ ιταλικά διαβάζω και άρθρα από το εξωτερικό. Η οριακά χαμηλή D δεν είναι καλή για την εγκυμονούσα κ το βρέφος, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε εύκολα αυτό. Είμαι από τους πιο λίγους στην Ελλάδα που έχω εφαρμόσει 7 χρόνια υψηλές δοσολογίες D. Φυσικά μιλάμε για δόσεις από 30.000iu την ημέρα. Λοιπόν 2.000-5.000iu είναι μια ασφαλής δόση κ μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα που προσπαθεί να κάνει παιδί ή είναι έγκυος. Η ανεπάρκεια είναι πρόβλημα όχι η επάρκεια της D. 

Όποιος θέλει προβληματίζεται για τη χαμηλή D, όποιος δεν θέλει συνεχίζει όπως είναι, δεν υποχρεώνεται κανείς να κάνει κάτι, είναι δικαίωμα κάθε κοπέλας να κάνει την επιλογή της αλλά καλό είναι να έχει υπ’ όψιν κάποια πράγματα. 

Νομίζω πως με παρεξηγησες, διότι δεν απάντησα σε δικό σου σχόλιο ,ούτε σε έκανα ταγκ. :)Απλά συμφωνώ με τη Λίνα στις απόψεις της και έγραψα κάτω από το σχόλιο της.Από κει και πέρα θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να κάνει ο,τι θεωρεί αυτή σωστό για την υγεία της και για το έμβρυο που κυοφορεί. Και σαφώς η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας,όπως και το ασβέστιο,το μαγνήσιο,το φυλλικό οξύ κτλ. Η δοσολογία που χρειάζεται κάθε οργανισμός διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο τον γιατρό μου για το αν χρειάζεται να πάρω κάποιο συμπλήρωμα.Και σχετικά μέ τους γιατρούς του εξωτερικού,απλά να πω ότι έζησα και εργάστηκα  δέκα χρόνια στην Ισπανία και στην Αγγλία και δε μπορώ να πω ότι υπερτερούν σε σχέση με τους Έλληνες γιατρούς. Για εγκαταστάσεις και υποδομές σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά καλούς γιατρούς συνάντησα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Clouds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Δεν έχει σχέση αυτό, αν δεν ήταν ώριμο δεν θα το έβαζαν καν για γονιμοποίηση. Εγώ σχεδόν όλες τις ωοληψιες 9η μέρα τις κάνω, μια φορά πήγα 10η και το έχασα. Επίσης όσες φορές δεν πήρα την πρώτη φορά πήρα σε δεύτερη φάση, αξίζει να δοκιμάσεις. Λογικά ομως θα κανεις και υπέρηχο και θα δεις αν έχει μεγαλώσει για να προχωρήσετε. Για την ε2 την συγκεκριμένη μέρα δεν ξέρω να σου απαντήσω.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 28 λεπτά , Penaki είπε:

Επειδή έκανα προσφατα για πρωτη φορα κ εγώ θα σου πω αν παρεις λίγο τον αέρα με τις ενέσεις δεν θα εχεις θέμα καπου αλλου. Καλη αρχή κ η 1η σας να είναι κ η τυχερή! 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μακάρι 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Clouds είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Κοριτσάκι μου κ εγω θεωρώ πως σε εβαλε νωρις να κανεις την οβιτρελ. Με τα δικα μου δεδομένα θα έπρεπε να περιμενεις αλλες δυο μερες τουλάχιστον για να κανεις την οβιτρελ και να πας μετα. Δεν ξερω τι κυκλους εχεις αλλα ηταν πολυ μικρο οποτε και λογικο να μην γονιμοποιηθεί. Φυσικα υπάρχει και η περίπτωση να μην ηταν καλο ετσι κ αλλιως. Επισης η δεύτερη μερα που πηγες ηταν πραγματικη δεύτερη ή μήπως δεν ειχες ακομα ροη και ξεκινησες να μετρας σαν πρώτη μερα τη λαθος μέρα; Ή μηπως αδιαθετησες αργα το απόγευμα και την επιασες σαν πρώτη μερα; Ολα τα τελευταία στα λεω για τη χαμηλή οιστραδιόλη...Οσο για τη δεύτερη ωοληψια δεν ξερω να σου πω

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Βασικά δεν κατάλαβα γιατί σου το πήρε τόσο νωρίς το ωάριο. Κανονικά πρέπει να περάσει τα 18χιλ για την ωοληψία και η Ε2 σου δεν ήταν αρκετά υψηλή. Τι να πω?

Το 2ο που είχες πόσο ήταν πριν την ωοληψία και ανησυχείς για την ovitrelle ότι το μεγάλωσε απότομα?

Την μέρα την μέρα του υπερήχου (7) ήταν καταβολή .Έκανα οβιτρελ το βράδυ της 7ης μέρας και την 9η ήταν 9χιλιοστα.Η οβιτρελ μάλλον τα μεγαλώνει αφού έχει lh;

Πάντα μου τα παίρνουν σχεδόν 16 Χιλ. Όχι 18.

πρίν από 21 λεπτά , Kallo είπε:

Πω πω κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια από το τότε που ξεκίνησα το glucophage. Πονάω και έχω και ναυτιες και φουσκωματα

Είσαι στην αρχή για αυτό Μετά από κάποιο διάστημα δεν θα καταλαβαίνεις Τίποτα..Θα αδυνατίσεις κιόλας!

πρίν από 24 λεπτά , Kallo είπε:

Πω πω κορίτσια το στομάχι μου είναι χάλια από το τότε που ξεκίνησα το glucophage. Πονάω και έχω και ναυτιες και φουσκωματα

Κ εγω οταν τα ειχα παρει ημουν χαλια...Ολο το διάστημα!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Clouds είπε:

Είσαι στην αρχή για αυτό Μετά από κάποιο διάστημα δεν θα καταλαβαίνεις Τίποτα..Θα αδυνατίσεις κιόλας!

Μακάρι γιατί προσπαθώ να χάσω κιλά 

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Κ εγω οταν τα ειχα παρει ημουν χαλια...Ολο το διάστημα!!!

Ναι πονάει πολύ το στομάχι μου. Τις πρώτες 3 μέρες είχα και πολύ ναυτία 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι γιατί προσπαθώ να χάσω κιλά 

ςκμςταλευσου τις ναυτίες και τις ανάγλυφες κ μην πολυτρως. Επίσης κάνε λίγο τρεξιματακι όσο μπορείς.Να κινείσαι. 

Εμένα τώρα δεν μου κάνει τίποτα το γκλουκοφαζ Καμία αντίδραση και λέω γιατί , να φανταστείς! Πόσο θα ήθελα λίγη ναυτία για να σταματήσω να τρώω.. 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...