Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , happiness79 είπε:

Συγχαρητήρια μπισκοτάκι γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι να έχεις! ❤

Εχεις μήνυμα!

Ευχαριστωωω! Φοβαμαι να χαρω γιατι στις προηγ ετ  δεν διπλασιαζότανε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Καλούς διπλασιασμούς που τόσο τους έχεις άχτι! Ψήνεται το γλυκό, κορίτσι!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Chris_V είπε:

Βρε! Που τη βρήκες τη μουσταλευριά τέτοια εποχή ! ; 
Ιδεα δεν εχω ομως!!! 

πούλαγε ο φούρνος δίπλα απ’ το σπίτι κ τη λιγουρεύτηκα. :grin:

• Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Margeau είπε:

Συγχαρητήρια!!! Καλούς διπλασιασμούς που τόσο τους έχεις άχτι! Ψήνεται το γλυκό, κορίτσι!

Ψηνομαι δεν λες τιποτα!!!! Ειναι πολυ άσχημο να σ δίνουν μια χαρα κ ν στην παίρνουν πισω ,ποσο άλλων να το εχεις περασει 2 φορες :P

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ψηνομαι δεν λες τιποτα!!!! Ειναι πολυ άσχημο να σ δίνουν μια χαρα κ ν στην παίρνουν πισω ,ποσο άλλων να το εχεις περασει 2 φορες :P

Άσχημο πολύ αλλά 3η και καλή! Όλα τέλεια να πάνε!

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, Linoula said:

@Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια για την χοριακη σου! Με το καλό ένα γερό μωράκι! Να σε ρωτήσω αν είσαι Αθήνα η επαρχία? Που έκανες την χοριακη? Πώς τα κατάφερες και πήρες τα αποτελέσματα τόσο γρήγορα? Θα πάω την Παρασκευή το πρωί  για χοριακη κι όπου ρωτάω μου λένε απόγευμα! Ξέρει καμία σας κανένα κολπακι??

Σου εύχομαι μια μεγάλη χοριακη και ένα ή δύο υγιή μωράκια. Εγώ χοριακη είχα κάνει στο check up medicus στην πανορμου και μου την είχαν βγάλει σε μιάμιση ώρα αν σε βολεύει. Με το καλό! 

• Ευχαριστώ 2

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

@Linoula εγώ ζήτησα την γνώμη απο την @κοτοπουλάκι γιατί είδα οτι γνωρίζει κάποια πράγματα. Βασικά ήμουν απλώς ανάμεσα σε 2 δοσολογίες D και την ρώτησα μόνο και μόνο γιατί χρειάζομαι πιο άμεσο αποτέλεσμα. Ξέρω κι εγώ οτι μέχρι 5000 μπορείς να πάρεις άφοβα εφόσον είσαι στα επίπεδα της ανεπάρκειας. Εδώ μέσα γενικά δίνουμε συμβουλές για συμπληρώματα κτλ αλλά ποτέ όμως δεν θα προτείναμε κάποιο φάρμακο η μία στην άλλη ακόμα κι αν είχαμε την ίδια πάθηση ακριβώς. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και από κει και πέρα η κάθε μία πράττει με προσωπική της ευθύνη και έχοντας συμβουλευτεί εναν γιατρό. 

Την ευθύνη των επιλογών την έχει καθεμία για τον εαυτό της πολύ σωστά. Απλά όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη και αργότερα με το καλό και για τον θηλασμό ακόμη και η λήψη συμπληρώματων χρειάζεται γνώμη γιατρου. Δεν μπορεί να υπάρχει άποψη δική μας ούτε σε αυτό. Ακόμη και για τον εμβολιασμό του κοβιντ δεν μπορούμε να μιλάμε για δική μας άποψη. Είναι άλλο η άποψη άλλο η επιλογή. Άλλο η επιλογή παρά τις συστάσεις να το κάνουν οι έγκυες να μην το κάνει κάποια κοπέλα για δικούς της λόγους κι άλλο να λέμε ότι είναι άποψη της να μην το κάνει. Η άποψη προϋποθέτει γνώση. 

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, Linoula said:

Την ευθύνη των επιλογών την έχει καθεμία για τον εαυτό της πολύ σωστά. Απλά όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη και αργότερα με το καλό και για τον θηλασμό ακόμη και η λήψη συμπληρώματων χρειάζεται γνώμη γιατρου. Δεν μπορεί να υπάρχει άποψη δική μας ούτε σε αυτό. Ακόμη και για τον εμβολιασμό του κοβιντ δεν μπορούμε να μιλάμε για δική μας άποψη. Είναι άλλο η άποψη άλλο η επιλογή. Άλλο η επιλογή παρά τις συστάσεις να το κάνουν οι έγκυες να μην το κάνει κάποια κοπέλα για δικούς της λόγους κι άλλο να λέμε ότι είναι άποψη της να μην το κάνει. Η άποψη προϋποθέτει γνώση. 

Υπάρχει όμως μία λεπτομέρεια στα όσα λες που είναι πάρα πολύ σημαντική, είπες όταν πρόκειται για την εγκυμοσύνη κι εγώ κορίτσι μου δεν είμαι έγκυος (που είμαι αυτή που την ρώτησα και μου έδωσε την συμβουλή της, γι αυτό το λέω). Κατα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο ότι εδώ μέσα πρέπει να λέγονται οι "επιλογές μας" και όχι οι "απόψεις μας" παρόλα αυτά υπάρχουν και επιλογές που βασίζονται σε έρευνες και συστάσεις γιατρών. 

• Μου αρέσει 4

eardp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Είναι πολύ άσχημο κ το καταλαβαίνουμε όλες νομίζω.. Είναι απαίσιο. Όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε θετικά. Το λέω τώρα εγώ αυτό που είμαι το πιο απαισιόδοξο άτομο κ ακόμα δεν πιστεύω πως θα πάει καλά η εγκυμοσύνη μου :wacko: Τέλοσπάντων, αυτή η φορά είναι μια νέα φορά κ ευχόμαστε να πάει καλά! Θα είναι η τρίτη κ τυχερή σου! 

Κι εμένα η τρίτη μου είναι. Ελπίζω να είναι το τυχερό :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Είναι πολύ άσχημο κ το καταλαβαίνουμε όλες νομίζω.. Είναι απαίσιο. Όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε θετικά. Το λέω τώρα εγώ αυτό που είμαι το πιο απαισιόδοξο άτομο κ ακόμα δεν πιστεύω πως θα πάει καλά η εγκυμοσύνη μου :wacko: Τέλοσπάντων, αυτή η φορά είναι μια νέα φορά κ ευχόμαστε να πάει καλά! Θα είναι η τρίτη κ τυχερή σου! 

Κι εμένα η τρίτη μου είναι. Ελπίζω να είναι το τυχερό :)

Μακαρι για ολα τ κοριτσια που ειμαστε εδω μεσα :)

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Linoula είπε:

Κορίτσια όσον αφορά στο θέμα την βιταμίνης d θα ήταν προτιμότερο να εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας κατά προτίμηση ενδοκρινολόγους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ενημερωμένος ενδοκρινολογος δεν γνωρίζει τις πιο πρόσφατες οδηγίες για συμπλήρωμα d στην εγκυμοσύνη. Εγώ θα γράψω ο,τι γνωρίζω αλλά και πάλι για να υποστηρίξω ότι ο,τι γράφεται εδώ χρειάζεται διασταύρωση από γιατρό γιατί βλέπω ότι συστήνονται μέχρι και δόσεις. (Σύμφωνα με την ACOG ) ειναι σημαντική η επάρκεια της d, στην εγκυμοσύνη ιδανικά χρειάζεται να είναι πάνω από 32 και ιδανικές τιμές συμπληρώματος είναι 1000 με 2000 μοναδες. Δεν έχει υποστηριχθεί από μελέτες η χορήγηση υψηλότερων δόσεων. Ακούστε τους γιατρούς σας. Διασταυρώσεις ακόμα κι αυτά που γράφω εγω

Συμφωνώ απόλυτα και σκέψου μόλις έστειλα μέιλ στην ενδοκρινολόγο μου, γιατί ο γυναικολόγος μου είπε να την κόψω (η D μου είναι 40 και έπαιρνα 1 d3fix 200IU την ημέρα) και θέλω και τη δική της γνώμη. 

3 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

Η δόση κάτω από 4.000iu είναι πολύ μικρή κ μάλλον ισοδυναμεί με το σχεδόν τίποτα. Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς κ έχω ακούσει πάμπολλες ανακρίβειες. Φυσικά δεν θα έλεγα σε καμία να πάρει τις δόσεις που παίρνω εγώ κ που με παρακολουθεί ο γιατρός μου αλλά δόσεις έως 5.000iu είναι ασφαλέστατες κ απορώ ποιος κ με τι στοιχεία θα μπορούσε να το αμφισβητήσει. 

Πολύ σωστά θα πρέπει να διασταυρώνονται τα στοιχεία αλλά εμένα αν κάποιος γιατρός μου έλεγε να παίρνω μέχρι 2.000iu θα τον ρώταγα που βασίζεται κ υποστηρίζει κάτι τέτοιο κ θα του παρέθετα τις μελέτες που έβαλα και στο φόρουμ καθώς κ τις μελέτες με τις πολύ υψηλότερες δοσολογίες που έχουν εφαρμοστεί σε χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως. 

Το ότι πολλοί γιατροί στην Ελλάδα είναι ανενημέρωτοι μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πολύ εύκολα αρκεί να κάνει δυο τρεις ερωτήσεις. Δεν είμαι πιο έξυπνη, απλά πολύ απογοητευμένη από αντιμετώπιση γιατρών που αν μου τα είχαν πει σωστά δεν θα ταλαιπωριόμουν όπως ταλαιπωρήθηκα.

Τέλοσπάντων, επιμένω ότι η δόσεις κάτω των 5.000iu είναι ασφαλέστατες κ αν βρει κάποιος στοιχεία για το αντίθετο να μου τα στείλει γιατί εγώ δεν έχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο.

Ππάντως εγώ 2000 μονάδες την ημέρα έπαιρνα σε χάπι και μια χαρά ανέβηκε η D μου στο 40. Όλα είναι σχετικά και δεν ανταποκρίνεται ο κάθε οργανισμός το ίδιο με έναν άλλο.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , Linoula είπε:

Η βασική διαφορά είναι ότι οι επιστήμονες έχουν γνώση ενώ εμείς γνώμη. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι στον κόσμο του Google search,υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως έχουν τις ίδιες η και παραπάνω γνώσεις από τους ειδικούς,μόνο και μόνο επειδή διαβάζουν διάφορα ραντομ άρθρα που βρίσκουν στο Google. Από κει και πέρα είναι επιλογή της κάθε γυναίκας το αν θα εμπιστευτεί για την δική της υγεία αλλά και για του μωρού της έναν επιστήμονα η κάποιον που απλα αναπαραγει κάτι που διάβασε στο ίντερνετ και του φαίνεται σωστό. 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Το ξέρω καλή μου και εύχομαι τα νούμερα αυτή τη φορά να διώξουν κάθε φόβο μακριά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...