Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι Δεν γνωρίζω το επάγγελμα σου, εάν έχεις κάποια εμπειρία σε έρευνα που και πάλι δεν δικαιολογεί συστάσεις μέσω φόρουμ. Ακόμη και γιατρός αν είσαι και πάλι δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη μιας γενικής σύστασης αν δεν γνωρίζεις το ιστορικό των συνομιλητών. Δεν είμαστε σε θέση να αντιπαραθετουμε έρευνες προκειμένου να υποστηρίξουμε ο,τι έχουμε διαβάσει. Τα guidelines διαφόρων εταιρειών Αμερικανικου Κολλεγίου Γυναικολόγων, του NHS κ.α προκύπτουν από ομάδες υψηλού κύρους που σταχυολογουν έρευνες που δημοσιεύονται σε pubmed, Cochrane κλπ. και αναθεωρούνται τακτικά. Δεν είναι δουλειά μη γιατρών να διαβάζουν σε μηχανές αναζήτησης ακόμη και ιατρικές έρευνες εάν δεν είναι σε θέση να αξιολογήσουν την αξιοπιστία τους. Δεν αμφισβητώ ότι έχεις κάνει την έρευνα σου, ούτε ακυρώνω την διάθεση οποιουδήποτε να ενημερωθεί με ο,τι υπόβαθρο έχει από το διαδίκτυο δεδομένου ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ο,τι διαβάζουμε απλά το συζηταμε με τον γιατρό που εμπιστευόμαστε! Αυτός έχει την ευθύνη του να ενημερώνετε σε συνέδρια και με συνεχές διάβασμα τι οδηγίες επίσημες υπάρχουν. Γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Γιατί γιβαυτο σπουδάζει 800 χρόνια

Σωστά μιλάς αν κ όπως είδες σύσταση δεν έχω κάνει σε καμία προσωπικά παρά μόνο όταν μου ζητήθηκε η άποψη. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κάνει κάθε μια πλέον την έρευνά της κ να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι κ οι γιατροί δεν τα ξέρουν όλα.

Κι εγώ από γιατρούς ενημερώθηκα, δεν τα έβγαλα απ’ το κεφάλι μου. Ο γιατρός μου είναι στην Ιρλανδία κ έχουμε συχνή επικοινωνία. Οι δόσεις που παίρνω εγώ είναι πολύ πάνω από τις γενικές συστάσεις αλλά γι’ αυτό κ ακολουθώ συγκεκριμένες οδηγίες, οι δόσεις που μιλάμε εδώ είναι πολύ χαμηλές κ δεν υπάρχει περίπτωση να βλάψουν τον οποιονδήποτε με οποιοδήποτε ιστορικό υγείας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Οταν εβαζα κ εγω βασκλορ στην εγκυμοσύνη έβγαζα καφετιά κομματια. Προφανώς ειχε μείνει και βγηκε τωρα. Μην ανησυχείς!!!

Το εχει πάθει και άλλη κοπέλα αυτό. Εβγαλε μαύρο κομμάτι από τη vasclor! 

πρίν από 2 λεπτά , Linoula είπε:

@κοτοπουλάκι Αυτό είναι το θέμα ότι δεν μπορούμε να έχουμε άποψη! Η μοναδική βοήθεια μας είναι η παράθεση μιας εμπειρίας, η η σύσταση κάποιου γιατρού που εμπιστευόμαστε! 

την εμπειρία μου την κατέθεσα, τώρα είναι στο χέρι της κάθε κοπέλας αν θα θελήσει να ισορροπήσει την D της ή θα την αφήσει σε χαμηλά επίπεδα με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Καλή συνέχεια.

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Μπισκοτακι27 είπε:

Εγω θα σ πρότεινα οχι ζάχαρη κ αλάτι 

Σε ευχαριστώ πολύ. 

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Η ρεφλεξολογία είναι άλλο πράγμα. Είναι μαλάξεις και πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του πέλματος που το κάθε ένα αντιστοιχεί σε σημεία του σώματος.  

Θα σου πρότεινα να κόψεις το αλάτι και την ζάχαρη (κυρίως το αλάτι) γιατί κάνουν κατακράτηση κι εσύ θα έχεις ήδη πρήξιμο από την διέγερση. Επίσης καλό είναι, παράλληλα με την χρήση του glucophage να κάνεις συχνά και μικρά γεύματα αντί για 3 μεγάλα  

Σε ευχαριστώ πολύ. Κάνω συχνά και μικρά γεύματα γιατί κάνω διατροφή για να χάσω κιλά 

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Μια χαρά θα είσαι. Και μια λεπτομέρεια που ξέχασα να πω, την D καλύτερα σε κάψουλα με υγρό μέσα όχι σε πλακέτα κ όχι μαζί με ασβέστιο, σκέτη, κάνει μια χαρά δουλειά έτσι. Επίσης γενικά να πίνετε αρκετό νερό, να ενυδατώνεστε κ να αποβάλλετε μέσω της ούρησης ό,τι περιττό υπάρχει στον οργανισμό. 

Ναι σε υγρή μορφή παίρνω και εγώ την d. Για το νέτο το προσπαθώ γιατί δεν μου είναι πολύ εύκολο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Χθες πήγα στον γιατρό. Έκανα υπέρηχο να δει ότι είναι όλα καλά και τώρα είμαι σε αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω. Ανυπομονώ! Περιμένω πως και πως. Εντωμεταξύ ενώ είχα γράψει σε χαρτάκι τις ερωτήσεις που ήθελα να του κάνω. Δεν ξέρω τι παθαίνω όταν πάω εκεί. Δεν τον ρώτησα τίποτα. Ούτε του είπα ότι έχω ξεκινήσει glucophage. Λέτε να τον πάρω τηλ να του τα πω? Επίσης για υπερηχους πάτε στο κέντρο ή στο ιατρείο τους? Εγώ πήγα στο ιατρείο του και πλήρωσα. Αν πήγαινα στο κέντρο πάλι θα πλήρωνα? Γνωρίζεται? 

Καλησπερα! Καλη αρχή να έχεις κ να πανε ολα καλα! Υπερήχους εγώ έκανα 4-5 μέχρι την ωοληψια κ πηγαινα στο κέντρο όμως μέσα στην αμοιβή του γιατρου συμπεριλαμβάνονταν κ οι υπερηχοι, περα την τιμή της ωοληψιας. 

1 hour ago, Kallo είπε:

Κορίτσια τώρα που θα ξεκινήσω τα φάρμακα τις ενέσεις πρέπει να προσέξω κάτι στην διατροφή μου? Πρέπει να κάνω κάποια ειδική διατροφή? Ο γιατρός δεν μου ανέφερε κάτι? 

Το αλάτι ψιλοκάνει κατακράτηση κ ίσως μαζί με τις ορμόνες σε φουσκώσει. Εγώ έτρωγα φρούτα κ λαχανικά κ έπινα αρκετό νερό. 

1 hour ago, Chris_V είπε:

Αλάτι και ζάχαρη είναι καλό να περιορίσεις στο ελάχιστο.

Και εμενα ο γιατρός δεν μου έκοψε τπτ, δεν ήθελε να μου φέρει άγχος η διαδικασία αλλά εγώ από μόνη μου είχα κόψει το αλάτι, ζάχαρη δεν έτρωγα έτσι και αλλιώς. 

Σε ευχαριστώ πολύ. 

πρίν από 2 λεπτά , Penaki είπε:

Καλησπερα! Καλη αρχή να έχεις κ να πανε ολα καλα! Υπερήχους εγώ έκανα 4-5 μέχρι την ωοληψια κ πηγαινα στο κέντρο όμως μέσα στην αμοιβή του γιατρου συμπεριλαμβάνονταν κ οι υπερηχοι, περα την τιμή της ωοληψιας. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πηγαίνω και εγώ στο κέντρο από εδώ και πέρα 

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Το αλάτι ψιλοκάνει κατακράτηση κ ίσως μαζί με τις ορμόνες σε φουσκώσει. Εγώ έτρωγα φρούτα κ λαχανικά κ έπινα αρκετό νερό. 

Σε ευχαριστώ πολυ. Ευτυχώς δεν τρώω πολύ αλάτι αλλά ούτε και ζάχαρη. Μήπως όμως δεν πρέπει να τρώω γαλακτομικα και μακαρόνια και τέτοια? 

πρίν από 21 λεπτά , Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ. Ευτυχώς δεν τρώω πολύ αλάτι αλλά ούτε και ζάχαρη. Μήπως όμως δεν πρέπει να τρώω γαλακτομικα και μακαρόνια και τέτοια? 

Γενικά μια υγιεινή διατροφή μόνο καλό θα σου κάνει, εγώ δεν τρώω καθόλου γαλακτοκομικά, δεν ξέρω όμως αν το να τα τρως θα σε επηρέαζε αρνητικά. Τώρα σε μακαρόνια κ ψωμί καλύτερα τα ολικής άλεσης που δεν ανεβάζουν κ το ζάχαρο. Πάντως μην αγχώνεσαι πάρα πολύ, ο οργανισμός σου θα κάνει το καλύτερο για σένα, εσύ να είσαι χαλαρή κ χαρούμενη κ άσε το σώμα να κάνει τη δουλειά του. 

Κορίτσια ερώτηση,

ξέρει καμία αν πειράζει να τρώμε μουσταλευριά στην εγκυμοσύνη; Ρωτάω γιατί έχει βιταμίνη Α κ μήπως πειράζει το έμβρυο. 

πρίν από 25 λεπτά , Kallo είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πηγαίνω και εγώ στο κέντρο από εδώ και πέρα 

Πρώτα πρώτα με το καλό! Είναι αγχωτική διαδικασία, αν είναι η πρώτη φορά αλλά θα δεις δεν είναι τπτ απολύτως και θα φύγουν οι μέρες της διεγέρσης νεράκι! 
Να προσπαθήσεις να κανείς όσο μπορείς πιο υγιεινή διατροφή, μεσογειακή, με φρούτα, λαχανικά, πιο πολλά γεύματα και ελαφρά μέσα στην ημέρα για να μην έχεις βάρος και φουσκώματα (ίσως έχεις κάποιο φούσκωμα από τις ενέσεις).

Με την μαία που το συζήτησα μου είπε ότι ολα αυτά πρέπει να γίνονται με βάση το γεγονός ότι το σώμα ετοιμάζεται για εγκυμοσύνη και πρέπει να τρέφεται σωστά και υγιεινά και όχι για τα φάρμακα της διέγερσης. Με σωστή παρακολούθηση από το γιατρό εκεί δεν θα έχεις θέμα. 
Απέφυγε ίσως τα όσπρια γιατί προκαλούν φούσκωμα έτσι και αλλιώς. 
Και νομίζω ασπράδια Αθηνών μετά την ωοληψια-συζήτησε το και με το κέντρο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Γενικά μια υγιεινή διατροφή μόνο καλό θα σου κάνει, εγώ δεν τρώω καθόλου γαλακτοκομικά, δεν ξέρω όμως αν το να τα τρως θα σε επηρέαζε αρνητικά. Τώρα σε μακαρόνια κ ψωμί καλύτερα τα ολικής άλεσης που δεν ανεβάζουν κ το ζάχαρο. Πάντως μην αγχώνεσαι πάρα πολύ, ο οργανισμός σου θα κάνει το καλύτερο για σένα, εσύ να είσαι χαλαρή κ χαρούμενη κ άσε το σώμα να κάνει τη δουλειά του. 

Κορίτσια ερώτηση,

ξέρει καμία αν πειράζει να τρώμε μουσταλευριά στην εγκυμοσύνη; Ρωτάω γιατί έχει βιταμίνη Α κ μήπως πειράζει το έμβρυο. 

Ευχαριστώ πολύ

πρίν από 7 λεπτά , Chris_V είπε:

Πρώτα πρώτα με το καλό! Είναι αγχωτική διαδικασία, αν είναι η πρώτη φορά αλλά θα δεις δεν είναι τπτ απολύτως και θα φύγουν οι μέρες της διεγέρσης νεράκι! 
Να προσπαθήσεις να κανείς όσο μπορείς πιο υγιεινή διατροφή, μεσογειακή, με φρούτα, λαχανικά, πιο πολλά γεύματα και ελαφρά μέσα στην ημέρα για να μην έχεις βάρος και φουσκώματα (ίσως έχεις κάποιο φούσκωμα από τις ενέσεις).

Με την μαία που το συζήτησα μου είπε ότι ολα αυτά πρέπει να γίνονται με βάση το γεγονός ότι το σώμα ετοιμάζεται για εγκυμοσύνη και πρέπει να τρέφεται σωστά και υγιεινά και όχι για τα φάρμακα της διέγερσης. Με σωστή παρακολούθηση από το γιατρό εκεί δεν θα έχεις θέμα. 
Απέφυγε ίσως τα όσπρια γιατί προκαλούν φούσκωμα έτσι και αλλιώς. 
Και νομίζω ασπράδια Αθηνών μετά την ωοληψια-συζήτησε το και με το κέντρο. 

Ευχαριστώ πολύ. Ναι είναι η πρώτη φορά γι αυτό τα σκέφτομαι όλα. 

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστώ πολύ. Ναι είναι η πρώτη φορά γι αυτό τα σκέφτομαι όλα. 

Είσαι πριν τη διαδικασία της ωοληψιας ή της ετ? Πάντως για το πριν την ωοληψια επειδή λιγάκι είχα πρηστει έτρωγα 2-3 ασπραδια, μου το είχε προτείνει κ ο γιατρός, επισης κρέας ή ψάρι. Αβοκάντο κ ανανά επίσης έχω ακουσει από τις κοπέλες εδώ. 

@Linoula εγώ ζήτησα την γνώμη απο την @κοτοπουλάκι γιατί είδα οτι γνωρίζει κάποια πράγματα. Βασικά ήμουν απλώς ανάμεσα σε 2 δοσολογίες D και την ρώτησα μόνο και μόνο γιατί χρειάζομαι πιο άμεσο αποτέλεσμα. Ξέρω κι εγώ οτι μέχρι 5000 μπορείς να πάρεις άφοβα εφόσον είσαι στα επίπεδα της ανεπάρκειας. Εδώ μέσα γενικά δίνουμε συμβουλές για συμπληρώματα κτλ αλλά ποτέ όμως δεν θα προτείναμε κάποιο φάρμακο η μία στην άλλη ακόμα κι αν είχαμε την ίδια πάθηση ακριβώς. Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και από κει και πέρα η κάθε μία πράττει με προσωπική της ευθύνη και έχοντας συμβουλευτεί εναν γιατρό. 

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

πρίν από 48 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια ερώτηση,

Βρε! Που τη βρήκες τη μουσταλευριά τέτοια εποχή ! ; 
Ιδεα δεν εχω ομως!!! 

4 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχω νέα!! 89,39 μου ειπαν!κ ειμαι 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα.Πως την βλέπετε;

Συγχαρητήρια μπισκοτάκι γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια υπέροχη εγκυμοσύνη εύχομαι να έχεις! ❤

6 ώρες πρίν, Nels είπε:

Καλημέρα!! Αν μένεις Αθήνα μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία του βελονιστη με εξειδίκευση στα θεματα αναπαραγωγής που θα σε αναλάβει?

Εχεις μήνυμα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...