Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Καλημέρα!!! Εμένα μου τα έγραφε ο ιδιώτης γιατρός μου.. Δασκάλα διορισμένη είμαι αλλά δν ξέρω αν είναι αλλιώς στους εκπαιδευτικούς.. 

Μηοως να βρεις ενα γιατρο στο νοσοκομείο κ να στη γράφει καθς μήνα?? 

Με το καλό τα ζουζουνάκια σου.. 

Έχει να κάνει με τα χρόνια προϋπηρεσίας. Εγώ είμαι νέα υπάλληλος οπότε έχω λίγες μέρες αναρρωτική άδειας, μετά το περας αυτής θέλει από κλινική δημοσίου ή ιδιωτική με υπογραφή θεράποντα ιατρού κ δντη!!! 

πρίν από 2 λεπτά , LeneL είπε:

Καλημέρα! Το ξέρεις σίγουρα ότι δεν επιτρέπεται από ιδιώτη; Γιατί κι εγώ στο δημόσιο είμαι - εκπαίδευση - και μου τις έγραφε ο γιατρός μου τις άδειες κάθε μήνα. Ένας υπέρηχος χρειαζόταν απλά, για επιβεβαίωση της κύησης.

Με ειδοποιησαν από την υπηρεσια για αυτό κ το γράφει κ ο υπαλληλικος κώδικας, όλα αυτά βέβαια όταν δεν έχει αρκετό υπόλοιπο κανονικής αναρρωτικής αδειας, εγώ έχω 30 μέρες κ τις εξαντλησα χτες, μου έγραφε ο ιδιωτης γιατρός τις αναρρωτικες. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια τώρα που θα ξεκινήσω τα φάρμακα τις ενέσεις πρέπει να προσέξω κάτι στην διατροφή μου? Πρέπει να κάνω κάποια ειδική διατροφή? Ο γιατρός δεν μου ανέφερε κάτι? 

Εγω θα σ πρότεινα οχι ζάχαρη κ αλάτι 

• Μου αρέσει 1

@Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια για την χοριακη σου! Με το καλό ένα γερό μωράκι! Να σε ρωτήσω αν είσαι Αθήνα η επαρχία? Που έκανες την χοριακη? Πώς τα κατάφερες και πήρες τα αποτελέσματα τόσο γρήγορα? Θα πάω την Παρασκευή το πρωί  για χοριακη κι όπου ρωτάω μου λένε απόγευμα! Ξέρει καμία σας κανένα κολπακι??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Linoula είπε:

@Μπισκοτακι27 συγχαρητήρια για την χοριακη σου! Με το καλό ένα γερό μωράκι! Να σε ρωτήσω αν είσαι Αθήνα η επαρχία? Που έκανες την χοριακη? Πώς τα κατάφερες και πήρες τα αποτελέσματα τόσο γρήγορα? Θα πάω την Παρασκευή το πρωί  για χοριακη κι όπου ρωτάω μου λένε απόγευμα! Ξέρει καμία σας κανένα κολπακι??

Οχι θεσσαλονικη ειμαι…συνήθως αν πας σε καποια κλινικη  στις βγάζουν σε 2 ωρες.

• Ευχαριστώ 1

47 minutes ago, Vxatz said:

Κορίτσια μόλις βρήκα έναν βελονιστη ρεφλοξιολογο έκλεισα ραντεβού κ μου είπε να πάω από εκεί να συζητήσουμε το πρόβλημα και να αποφασίσουμε ποιο πρωτόκολλο θα κάνουμε μεταξύ βελονισμού κ ρεφλοξιολογιας. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά; έχω καταμπερδευτει 

Η ρεφλεξολογία είναι άλλο πράγμα. Είναι μαλάξεις και πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του πέλματος που το κάθε ένα αντιστοιχεί σε σημεία του σώματος.  

12 minutes ago, Kallo said:

Κορίτσια τώρα που θα ξεκινήσω τα φάρμακα τις ενέσεις πρέπει να προσέξω κάτι στην διατροφή μου? Πρέπει να κάνω κάποια ειδική διατροφή? Ο γιατρός δεν μου ανέφερε κάτι? 

Θα σου πρότεινα να κόψεις το αλάτι και την ζάχαρη (κυρίως το αλάτι) γιατί κάνουν κατακράτηση κι εσύ θα έχεις ήδη πρήξιμο από την διέγερση. Επίσης καλό είναι, παράλληλα με την χρήση του glucophage να κάνεις συχνά και μικρά γεύματα αντί για 3 μεγάλα  

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια όσον αφορά στο θέμα την βιταμίνης d θα ήταν προτιμότερο να εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας κατά προτίμηση ενδοκρινολόγους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ενημερωμένος ενδοκρινολογος δεν γνωρίζει τις πιο πρόσφατες οδηγίες για συμπλήρωμα d στην εγκυμοσύνη. Εγώ θα γράψω ο,τι γνωρίζω αλλά και πάλι για να υποστηρίξω ότι ο,τι γράφεται εδώ χρειάζεται διασταύρωση από γιατρό γιατί βλέπω ότι συστήνονται μέχρι και δόσεις. (Σύμφωνα με την ACOG ) ειναι σημαντική η επάρκεια της d, στην εγκυμοσύνη ιδανικά χρειάζεται να είναι πάνω από 32 και ιδανικές τιμές συμπληρώματος είναι 1000 με 2000 μοναδες. Δεν έχει υποστηριχθεί από μελέτες η χορήγηση υψηλότερων δόσεων. Ακούστε τους γιατρούς σας. Διασταυρώσεις ακόμα κι αυτά που γράφω εγω

• Μου αρέσει 3

πρίν από 27 λεπτά , Kallo είπε:

Μακάρι να μην έχω κανένα πρόβλημα και εγώ. Εμένα μιυ έχει δώσει 4000 την d και μου είπε δεν θα την σταματήσω μέχρι να δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης 

Μια χαρά θα είσαι. Και μια λεπτομέρεια που ξέχασα να πω, την D καλύτερα σε κάψουλα με υγρό μέσα όχι σε πλακέτα κ όχι μαζί με ασβέστιο, σκέτη, κάνει μια χαρά δουλειά έτσι. Επίσης γενικά να πίνετε αρκετό νερό, να ενυδατώνεστε κ να αποβάλλετε μέσω της ούρησης ό,τι περιττό υπάρχει στον οργανισμό. 

πρίν από 29 λεπτά , Kallo είπε:

Αλάτι και ζάχαρη είναι καλό να περιορίσεις στο ελάχιστο.

Και εμενα ο γιατρός δεν μου έκοψε τπτ, δεν ήθελε να μου φέρει άγχος η διαδικασία αλλά εγώ από μόνη μου είχα κόψει το αλάτι, ζάχαρη δεν έτρωγα έτσι και αλλιώς. 

πρίν από 17 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι θεσσαλονικη ειμαι…συνήθως αν πας σε καποια κλινικη  στις βγάζουν σε 2 ωρες.

Τέλεια τα νέα σου κορίτσι!!!

Με το καλό ο διπλασιασμός τώρα την Πέμπτη. 
Συγχαρητηρια και επίσημα πλέον!!!! 
Με το καλό! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Η ρεφλεξολογία είναι άλλο πράγμα. Είναι μαλάξεις και πιέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του πέλματος που το κάθε ένα αντιστοιχεί σε σημεία του σώματος.  

Θα σου πρότεινα να κόψεις το αλάτι και την ζάχαρη (κυρίως το αλάτι) γιατί κάνουν κατακράτηση κι εσύ θα έχεις ήδη πρήξιμο από την διέγερση. Επίσης καλό είναι, παράλληλα με την χρήση του glucophage να κάνεις συχνά και μικρά γεύματα αντί για 3 μεγάλα   

Μόλις αδιαθετησω θα ξεκινήσω διεγερση τι είναι προτιμότερο; δεν θέλω να πάω αδιάβαστη κ να μου πασάρει ότι βολεύει πφφφφφ

πρίν από 15 λεπτά , Linoula είπε:

Κορίτσια όσον αφορά στο θέμα την βιταμίνης d θα ήταν προτιμότερο να εμπιστευτείτε τους γιατρούς σας κατά προτίμηση ενδοκρινολόγους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα ενημερωμένος ενδοκρινολογος δεν γνωρίζει τις πιο πρόσφατες οδηγίες για συμπλήρωμα d στην εγκυμοσύνη. Εγώ θα γράψω ο,τι γνωρίζω αλλά και πάλι για να υποστηρίξω ότι ο,τι γράφεται εδώ χρειάζεται διασταύρωση από γιατρό γιατί βλέπω ότι συστήνονται μέχρι και δόσεις. (Σύμφωνα με την ACOG ) ειναι σημαντική η επάρκεια της d, στην εγκυμοσύνη ιδανικά χρειάζεται να είναι πάνω από 32 και ιδανικές τιμές συμπληρώματος είναι 1000 με 2000 μοναδες. Δεν έχει υποστηριχθεί από μελέτες η χορήγηση υψηλότερων δόσεων. Ακούστε τους γιατρούς σας. Διασταυρώσεις ακόμα κι αυτά που γράφω εγω

Η δόση κάτω από 4.000iu είναι πολύ μικρή κ μάλλον ισοδυναμεί με το σχεδόν τίποτα. Έχω αλλάξει πολλούς γιατρούς κ έχω ακούσει πάμπολλες ανακρίβειες. Φυσικά δεν θα έλεγα σε καμία να πάρει τις δόσεις που παίρνω εγώ κ που με παρακολουθεί ο γιατρός μου αλλά δόσεις έως 5.000iu είναι ασφαλέστατες κ απορώ ποιος κ με τι στοιχεία θα μπορούσε να το αμφισβητήσει. 

Πολύ σωστά θα πρέπει να διασταυρώνονται τα στοιχεία αλλά εμένα αν κάποιος γιατρός μου έλεγε να παίρνω μέχρι 2.000iu θα τον ρώταγα που βασίζεται κ υποστηρίζει κάτι τέτοιο κ θα του παρέθετα τις μελέτες που έβαλα και στο φόρουμ καθώς κ τις μελέτες με τις πολύ υψηλότερες δοσολογίες που έχουν εφαρμοστεί σε χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως. 

Το ότι πολλοί γιατροί στην Ελλάδα είναι ανενημέρωτοι μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος πολύ εύκολα αρκεί να κάνει δυο τρεις ερωτήσεις. Δεν είμαι πιο έξυπνη, απλά πολύ απογοητευμένη από αντιμετώπιση γιατρών που αν μου τα είχαν πει σωστά δεν θα ταλαιπωριόμουν όπως ταλαιπωρήθηκα.

Τέλοσπάντων, επιμένω ότι η δόσεις κάτω των 5.000iu είναι ασφαλέστατες κ αν βρει κάποιος στοιχεία για το αντίθετο να μου τα στείλει γιατί εγώ δεν έχω βρει πουθενά κάτι τέτοιο.

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Vxatz είπε:
πρίν από 32 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μόλις αδιαθετησω θα ξεκινήσω διεγερση τι είναι προτιμότερο; δεν θέλω να πάω αδιάβαστη κ να μου πασάρει ότι βολεύει πφφφφφ

@κοτοπουλάκι Δεν γνωρίζω το επάγγελμα σου, εάν έχεις κάποια εμπειρία σε έρευνα που και πάλι δεν δικαιολογεί συστάσεις μέσω φόρουμ. Ακόμη και γιατρός αν είσαι και πάλι δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη μιας γενικής σύστασης αν δεν γνωρίζεις το ιστορικό των συνομιλητών. Δεν είμαστε σε θέση να αντιπαραθετουμε έρευνες προκειμένου να υποστηρίξουμε ο,τι έχουμε διαβάσει. Τα guidelines διαφόρων εταιρειών Αμερικανικου Κολλεγίου Γυναικολόγων, του NHS κ.α προκύπτουν από ομάδες υψηλού κύρους που σταχυολογουν έρευνες που δημοσιεύονται σε pubmed, Cochrane κλπ. και αναθεωρούνται τακτικά. Δεν είναι δουλειά μη γιατρών να διαβάζουν σε μηχανές αναζήτησης ακόμη και ιατρικές έρευνες εάν δεν είναι σε θέση να αξιολογήσουν την αξιοπιστία τους. Δεν αμφισβητώ ότι έχεις κάνει την έρευνα σου, ούτε ακυρώνω την διάθεση οποιουδήποτε να ενημερωθεί με ο,τι υπόβαθρο έχει από το διαδίκτυο δεδομένου ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ο,τι διαβάζουμε απλά το συζηταμε με τον γιατρό που εμπιστευόμαστε! Αυτός έχει την ευθύνη του να ενημερώνεται σε συνέδρια και με συνεχές διάβασμα για το τι οδηγίες επίσημες υπάρχουν. Γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Γιατί γι αυτο σπουδάζει 800 χρόνια

• Μου αρέσει 5

Κοριτσια μια ερώτηση .. τωρα που πηγα τουαλέτα γιατι εχω δυσκοιλιότητα εβγαλα ενα κομματι προγεστερονης γιατι βάζω vasclor μαύρο χρωμα ..ισως ηταν το χθεσινό παλιο αίμα; Γιατι γενικα αίμα δεν εχω σημερα 

πρίν από 5 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια μια ερώτηση .. τωρα που πηγα τουαλέτα γιατι εχω δυσκοιλιότητα εβγαλα ενα κομματι προγεστερονης γιατι βάζω vasclor μαύρο χρωμα ..ισως ηταν το χθεσινό παλιο αίμα; Γιατι γενικα αίμα δεν εχω σημερα 

Οταν εβαζα κ εγω βασκλορ στην εγκυμοσύνη έβγαζα καφετιά κομματια. Προφανώς ειχε μείνει και βγηκε τωρα. Μην ανησυχείς!!!

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Οταν εβαζα κ εγω βασκλορ στην εγκυμοσύνη έβγαζα καφετιά κομματια. Προφανώς ειχε μείνει και βγηκε τωρα. Μην ανησυχείς!!!

Αααα γιατι κατατρομαξα…το σκατο στην Καλτσα έφτασε κυριολεκτικά ..Λεω οχι παλιιιιι

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...