Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλα κ εγω περιμενα τοτε αλλα στην 2η προσπάθεια ειχα αιμοραγια κ δεν σταματούσε ευκολα για αυτο ειχα κανει 9η μερα ετ τοτε κ ειχε βγει 240 αλλα μετα δεν διπλασιαζότανε 

Ναι ναι στο ιδιο το εχει κ φιλος μας.Για να δουμε γιατι την προηγ φορα φάγαμε κρυάδα 

Αααα έβαλες τα μεγάλα μέσα, γι αυτό βγήκε μπαμπ μπαμ! Όλα καλά, να εισαι θετική. Δεν έχεις δει πάλι σταγονιτσες Ε; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχαχαχ αμα παει καλα θα τ βγαλω ψευδώνυμο καρκανο να σ θυμαμαι χαχαχα

Κ εμενα τοτε ο Πάντος μ ειχα πει τις 2 προηγ φορες την 14η μερα χοριακη.Ευτυχως άλλαξα γιατρο κ μ ειπε 9η να κανω χοριακη 

Η 3η εμβρυομεταφορα ήταν αυτή;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Να ρωτήσω κάτι για όποιες έχουν κάνει prolutex? Τι ώρα την κάνατε;;; επίσης είχατε κάνα περίεργο συμπτώματα μετά;

Ο γιατρό; μου είχε πει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αρκεί να είναι η ίδια κάθε μέρα. Εγώ την έκανα απογευματάκι μαζί με τις αντιπηπτικες

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Αααα έβαλες τα μεγάλα μέσα, γι αυτό βγήκε μπαμπ μπαμ! Όλα καλά, να εισαι θετική. Δεν έχεις δει πάλι σταγονιτσες Ε; 

Οχι οχι τιποτα απο χθες τ απογευμα σταμάτησαν ολα.Εκεινα τ κόκκινα ηταν εκεινη η φορα μονο μετα εγινα ροζ ανοιχτο ελάχιστο κ μετα μπεζ κ τελος

πρίν από 2 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Η 3η εμβρυομεταφορα ήταν αυτή;

Ναι ναι τις 2 τις ειχα κανει περυσι..για φετος ειναι η 1η

πρίν από 4 λεπτά , Mar.Theo είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Να ρωτήσω κάτι για όποιες έχουν κάνει prolutex? Τι ώρα την κάνατε;;; επίσης είχατε κάνα περίεργο συμπτώματα μετά;

Εμενα μ εχει πει να τις κανω οποτε θελω αλλα τις κανω πρωι κ Μ ειπε μπορω να κανω μαζι απο τη μια πλευρα τις αντιπηκτικές κ απο την αλλη τις prolutex.Οχι τιποτα απο συπτωματα μονο μερικες φορες πρήξιμο τοπικό σ εκεινο τ σημειο 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Οχι οχι τιποτα απο χθες τ απογευμα σταμάτησαν ολα.Εκεινα τ κόκκινα ηταν εκεινη η φορα μονο μετα εγινα ροζ ανοιχτο ελάχιστο κ μετα μπεζ κ τελος

Ναι ναι τις 2 τις ειχα κανει περυσι..για φετος ειναι η 1η

Κατι της εγκυμοσύνης θα ταν, οχι κάτι κακό πάντως !   

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Κατι της εγκυμοσύνης θα ταν, οχι κάτι κακό πάντως !   

Μαλλον…ισως ηταν εμφύτευσης.Ισως έσπασε κανενα μικρο αγγειακι.Παντως την προηγ φορα που ειχα αίμα ηταν καφε με βλενα κ ειχε πέσει προγεστερονη ,οιστραδιολη .Κ γενικα δεν σταματούσα ειχα κ την 2η μερα 

πρίν από 9 λεπτά , Angot είπε:

Και μενα ο δικός μ 14 ημερες ηθελε εβγαζα θετικο τεστ από την 8η μέρα και δεν με άφηνε να παω για χοριακη! 

Εγώ ούτε τεστ δεν έκανα, περίμενα 13 μέρες! Απ’ ο,τι βλέπω μόνο εγώ κάνω τόσο υπομονη! :D

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. 
Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης για το σπερμα, αυτά τα αποτελέσματα τα πήρατε με μικρόγονιμοποοιση;;

Δεν ρωτησα αυτη τη φορα γιατι νευριασα και το εκεισα άρον άρον...απλα οταν με πηραν την δευτερη μερα για ενημερωση μου ειπε οτι κανουν οτι εκαναν και την πρωτη φορα οποτε μαλλον ναι.. και αναζωογόνηση με ασβεστιο υποτίθεται εκαναν...

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Εγώ ούτε τεστ δεν έκανα, περίμενα 13 μέρες! Απ’ ο,τι βλέπω μόνο εγώ κάνω τόσο υπομονη! :D

Χαχαχα παιζει οντως να εισαι η μοναδική!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμενα μ εχει πει να τις κανω οποτε θελω αλλα τις κανω πρωι κ Μ ειπε μπορω να κανω μαζι απο τη μια πλευρα τις αντιπηκτικές κ απο την αλλη τις prolutex.Οχι τιποτα απο συπτωματα μονο μερικες φορες πρήξιμο τοπικό σ εκεινο τ σημειο 

Καλύτερα να τις κάνεις απόγευμα-βράδυ. Εμένα πέρσι που τις έκανα μου έφερναν μια νύστα..

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Ούτε κανν. Βασικά θα σ πω, δεν είχα σκοπό να κάνω, το ειχα υποσχεθεί στον άντρα μ γτ επεφτε πρίν το πασχα και λέγανε να μην στεναγχωρηθουμε αν βγει αρνητικό. Που λες ήταν 18 Απριλίου βλέπω ένα όνειρο(πιστευω τρομερα στα όνειρα) και ξυπνάω 19 πρωί και λεω θα κανω τεστ, νομίζοντας ότι θα ναι σίγουρα αρνητικο γτ θεωρούσα είναι νωρίς. Ήταν 8η μέρα με 3ων ημερών έμβρυα δλδ 11 ημέρες από την ετ οπότε λέω ούτε καααααν .. Ε και το κάνω που λες και τελικά νομισματα νομιζα! 

• Χαχα 1

πρίν από 56 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ είμαι τώρα 9η μέρα κύκλου (8η με τις ενέσεις) και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, εχτές είχα χορό 1,5 ώρα και σήμερα έχω πάλι. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Μόνο αν συμπέσει με την ωοληψία και έχεις τίποτα πονάκια μετά 

Συγχαρητήρια!! Καλούς διπλασιασμούς :) 

Επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά για την D, εγώ έχω 28 που είναι οριακά στην ανεπάρκεια. Και δεν ξέρω τώρα να πάρω των 2000 που είχα πάρει και την προηγούμενη φορά ή μήπως καλύτερα 4000?

Μακάρι να μην έχω κανένα πρόβλημα και εγώ. Εμένα μιυ έχει δώσει 4000 την d και μου είπε δεν θα την σταματήσω μέχρι να δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης 

πρίν από 1 λεπτό , Euaki26 είπε:

Δεν ρωτησα αυτη τη φορα γιατι νευριασα και το εκεισα άρον άρον...απλα οταν με πηραν την δευτερη μερα για ενημερωση μου ειπε οτι κανουν οτι εκαναν και την πρωτη φορα οποτε μαλλον ναι.. και αναζωογόνηση με ασβεστιο υποτίθεται εκαναν...

Βασικα...οσο το σκεφτομαι το  20 καναμε τελαυταια φορα εξετασει σπερματος... τωρα που τα ξαναβλεπω ειναι μετρια....δεν τα λες και τελεια...

23 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

Αλήθεια τώρα? 24 είχες με όριο το 30 ή το 35? εγώ έχω 23 με όριο το 35 και 15 με όριο το 30. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα αλλά με ανησυχήσατε τώρα

Παίζει ρόλο και η μέρα του κύκλου που έγινε η εξέταση, όταν είμαστε αδιάθετες βγαινει πάντα πιο υψηλο

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...