Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Και οι δυο δοσολογίες είναι ασφαλείς. Εγώ θα έπαιρνα την 4000iu αν ήμουν στη θέση σου, κακό δεν θα σου κάνει, μόνο καλό. Για μένα η δόση 2000iu είναι χαμηλή κ μπορεί να μην βοηθήσει. 

πραγματικά είναι τεράστια για 8η μέρα, μήπως έχεις διδυμάκια; 

Εμενα μ φαινεται χαμηλή αχαχαχαχ δεν νομιζω να ειναι διδυμάκια..γιατι κανονικα ποσο επρεπε να ειναι;:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μπισκοτακι27 είπε:

Εμενα μ φαινεται χαμηλή αχαχαχαχ δεν νομιζω να ειναι διδυμάκια..γιατι κανονικα ποσο επρεπε να ειναι;:P

υπολόγισε ότι κάθε δεύτερη μέρα διπλασιάζεται κ θα δεις ότι είναι μεγάλη. Εγώ την 13η μέρα είχα 1160 χοριακή κ την 15η μέρα 2545. Υπολόγισε πόσο θα βγαίνει η δική σου. Εγώ 1 έμβρυο έχω όμως.

πρίν από 2 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

υπολόγισε ότι κάθε δεύτερη μέρα διπλασιάζεται κ θα δεις ότι είναι μεγάλη. Εγώ την 13η μέρα είχα 1160 χοριακή κ την 15η μέρα 2545. Υπολόγισε πόσο θα βγαίνει η δική σου. Εγώ 1 έμβρυο έχω όμως.

Η πρώτη σ χοριακη ποσο ηταν; 

Κορίτσια μόλις βρήκα έναν βελονιστη ρεφλοξιολογο έκλεισα ραντεβού κ μου είπε να πάω από εκεί να συζητήσουμε το πρόβλημα και να αποφασίσουμε ποιο πρωτόκολλο θα κάνουμε μεταξύ βελονισμού κ ρεφλοξιολογιας. Ξέρετε ποια είναι η διαφορά; έχω καταμπερδευτει 

Κορίτσια νομίζω αυτό με τη χοριακη και τα 2 μωράκια δεν ισχύει. Θυμάστε που λέγαμε ότι έχω σίγουρα 2 μωρα ήμουν 14η μέρα με 3073... Πιστεύω ο διπλασιασμός ή τριπλασμος δείχνει τα μωρα! 

Τι ένα τι δύο ευλογία είναι  @μπισκοτο@Μπισκοτακι27 γερό  μωράκι να χεις! 

Εκανα μια άλλη κοπέλα ταγκ κατά λάθος αλλά έχει κολλήσει κ δεν βγαινει! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Κορίτσια νομίζω αυτό με τη χοριακη και τα 2 μωράκια δεν ισχύει. Θυμάστε που λέγαμε ότι έχω σίγουρα 2 μωρα ήμουν 14η μέρα με 3073... Πιστεύω ο διπλασιασμός ή τριπλασμος δείχνει τα μωρα! 

Τι ένα τι δύο ευλογία είναι  @μπισκοτο συνεχίζεις το σερί μας. Μπράβο σου, γερό μωράκι να χεις! 

Εχεις απόλυτο δίκιο δεν ισχύει. 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Η πρώτη σ χοριακη ποσο ηταν; 

Η πρώτη μου ήταν τη 13η μέρα, 1160. Ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακή στις 2 βδομάδες οπότε έκανα υπομονή κ έκανα τότε την πρώτη.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Angot είπε:

Τι ένα τι δύο ευλογία είναι  @μπισκοτο@Μπισκοτακι27 γερό  μωράκι να χεις! 

Εκανα μια άλλη κοπέλα ταγκ κατά λάθος αλλά έχει κολλήσει κ δεν βγαινει! 

Σε ευχαριστω πολυ! Μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα!

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Είπαμε καρκανο το μπισκοτάκι σ! :wub:

Χαχαχαχαχ αμα παει καλα θα τ βγαλω ψευδώνυμο καρκανο να σ θυμαμαι χαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Η πρώτη μου ήταν τη 13η μέρα, 1160. Ο γιατρός μου είπε να κάνω χοριακή στις 2 βδομάδες οπότε έκανα υπομονή κ έκανα τότε την πρώτη.

Κ εμενα τοτε ο Πάντος μ ειχα πει τις 2 προηγ φορες την 14η μερα χοριακη.Ευτυχως άλλαξα γιατρο κ μ ειπε 9η να κανω χοριακη 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχαχαχαχ αμα παει καλα θα τ βγαλω ψευδώνυμο καρκανο να σ θυμαμαι χαχαχα

Αχαχαχα θα με βρίζει μια ζωή και αυτό. Το πρώτο που θα με βρίζει είναι το δικό μ γτ έχω κολλήσει και τον άντρα μ και τους γονείς και το φωνάζουμε KFC! 

Καλα θα πάει είναι στους 85° τωρα, μεθαύριο θα ναι πάνω από 200° ποτε θα κανεις παλι; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Αχαχαχα θα με βρίζει μια ζωή και αυτό. Το πρώτο που θα με βρίζει είναι το δικό μ γτ έχω κολλήσει και τον άντρα μ και τους γονείς και το φωνάζουμε KFC! 

Καλα θα πάει είναι στους 85° τωρα, μεθαύριο θα ναι πάνω από 200° ποτε θα κανεις παλι; 

Τωρα μ ειπε να κανω ξανα την πεμπτη ή την παρασκευη οποτε μ βολευει..θα παω πεμπτη γιατι θα σκασω χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κ εμενα τοτε ο Πάντος μ ειχα πει τις 2 προηγ φορες την 14η μερα χοριακη.Ευτυχως άλλαξα γιατρο κ μ ειπε 9η να κανω χοριακη 

Δεν έχω τον Πάντο, δεν ξέρω γιατί ήθελε να περάσουν τόσες μέρες αλλά εγώ γενικά δεν είχα πρόβλημα να περιμένω, είμαι υπομονετικός άνθρωπος χαχ

πρίν από 3 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Τωρα μ ειπε να κανω ξανα την πεμπτη ή την παρασκευη οποτε μ βολευει..θα παω πεμπτη γιατι θα σκασω χαχαχα

Στο ίδιο διαγνωστικο να πας! ναι Πέμπτη ακριβώς στο 2ημερο να δούμε θα ναι διπλασιασμός ή τριπλασιασμός; 

Και μενα ο δικός μ 14 ημερες ηθελε εβγαζα θετικο τεστ από την 8η μέρα και δεν με άφηνε να παω για χοριακη! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν έχω τον Πάντο, δεν ξέρω γιατί ήθελε να περάσουν τόσες μέρες αλλά εγώ γενικά δεν είχα πρόβλημα να περιμένω, είμαι υπομονετικός άνθρωπος χαχ

Καλα κ εγω περιμενα τοτε αλλα στην 2η προσπάθεια ειχα αιμοραγια κ δεν σταματούσε ευκολα για αυτο ειχα κανει 9η μερα ετ τοτε κ ειχε βγει 240 αλλα μετα δεν διπλασιαζότανε 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Στο ίδιο διαγνωστικο να πας! ναι Πέμπτη ακριβώς στο 2ημερο να δούμε θα ναι διπλασιασμός ή τριπλασιασμός; 

Ναι ναι στο ιδιο το εχει κ φιλος μας.Για να δουμε γιατι την προηγ φορα φάγαμε κρυάδα 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...