Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Powerzen είπε:

Νομίζω είσαι πολύ καλά για τέτοια μέρα. Συγχαρητήρια. Ο γιατρός τί είπε;

Ο γιατρός μ ειπε για 8η μερα μετα απο ετ ειναι παρα πολυ η χοριακη! Τωρα ξανα την πεμπτη 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι ναι αυτό εννοώ ότι ξεκινάω ενέσεις. Αυτό φοβάμαι και εγώ ότι είναι οριακά οι ημερομηνίες και δεν ξέρω τι να κάνω 

Εννοώ ότι μόλις μου έρθει περίοδος την δεύτερη μέρα θα ξεκινήσω τα χαπια και τις ενέσεις και δεν ξέρω πως θα ειμαι. Γι αυτό το σκέφτομαι 

Συγχαρητηρια κορίτσι μου. Τέλεια νέα 

Δεν μπορείς να κανείς κάτι, προτεραιότητα η ωοληψια. Αλλά μην αγχώνεσαι από τώρα, κάτσε να αδιαθετήσεις, να κανείς τον πρώτο υπέρηχο και βλέπεις!

πρίν από 18 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχω νέα!! 89,39 μου ειπαν!κ ειμαι 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα.Πως την βλέπετε;

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου...Για 8η μερα πολυ καλη...Αν την εκανες αυριο θα ηταν πολυ πάνω απο 100 οποτε εκει δεν θα αναρωτιοσουν...Καλους διπλασιασμους!!!!!:wub:

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσακι μου...Για 8η μερα πολυ καλη...Αν την εκανες αυριο θα ηταν πολυ πάνω απο 100 οποτε εκει δεν θα αναρωτιοσουν...Καλους διπλασιασμους!!!!!:wub:

Μακαρι μακαρι να διπλασιάζεται σωστα!!!  Ευχαριστω πολυυυυ

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Τι εννοείς; κάνεις ωοληψια; μετα την περίοδο; 

Θα ρωτήσω, η ενδοκρινολόγος μου είχε πει πριν μεινω ο έγκυος οχι δεν χρειάζεται. Θα δω τώρα τι θα μ πει και ο γυναικολόγος μ όταν τον ρωτήσω! Η d σε τι τρόφιμα υπάρχει; 

η D υπάρχει σε μικρές ποσότητες στα γαλακτοκομικά, τα αβγά κ το σολομό. Αλλά μην περιμένεις να πάρεις D από τις τροφές. Στο σώμα μας έχουμε την D2 που είναι ελλιπής, με το φως του ηλίου μεταβολίζεται κ γίνεται D3. Πρέπει να εκτίθεσαι στον ήλιο για τουλάχιστον 1 τέταρτο την ημέρα μεταξύ 9-11 το πρωί. Το φωνάζω κ στα παιδιά στο σχολείο να βγαίνουν στο προαύλιο εκείνη την ώρα στο διάλειμμα για να φωτοσυνθέσουν. 

Λοιπόν D απορροφάς καλύτερα από τις παλάμες κ το πρόσωπό σου. Δυστυχώς τα αντηλιακά δεν σε αφήνουν να πάρεις την D οπότε να εκθέτεις στον ήλιο σημεία του σώματος που δεν έχεις βάλει αντηλιακό.

Κάποτε είχα πάει σ’ έναν ενδοκρινολόγο εδώ Ελλάδα κ του είχα πει τι ποσότητας D παίρνω, μου έβαλε τις φωνές. Βέβαια μετά που είδε τον θυρεοειδή μου έξινε το κεφάλι του. Δεν περίμενε ότι θα είχα τόσο καλό θυρεοειδή  κ μου ζήταγε να του στείλω τα στοιχεία  που έχω. Να μην πω για άλλον γιατρό που έψαξε αφού θεώρησε θαύμα τη βελτίωσή μου κ μετά από 1 χρόνο είδα πως έκανε έρευνα κ αυτός πάνω στην D. 

Η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε εμένα είχε πάθει μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να μείνει μέσα στο σπίτι σχεδόν για 6 μήνες. Η D της έφτασε στα τάρταρα. Ο γυναικολόγος της τότε δεν της είπε να πάρει D. Κάπου διάβασα ότι η ανεπάρκειά της στην εγκυμοσύνη ήταν ένας παράγοντας μέσα σε άλλους που οδήγησε στο να πάσχω από αυτό που με ταλαιπωρεί 20 χρόνια τώρα. Είχα εκ γενετής δείγματα. 

Αυτά από εμένα, ξεδιπλώθηκα πάλι.. δεν είχα σκοπό αλλά με πνίγει αυτή η άγνοια πολλών γιατρών και ειδικά στην Ελλάδα. Τη βρίσκω εγκληματική.

πρίν από 24 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχω νέα!! 89,39 μου ειπαν!κ ειμαι 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα.Πως την βλέπετε;

Μπράβο μπισκοτάκι! Πολύ καλή για 8η μέρα! 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Δεν μπορείς να κανείς κάτι, προτεραιότητα η ωοληψια. Αλλά μην αγχώνεσαι από τώρα, κάτσε να αδιαθετήσεις, να κανείς τον πρώτο υπέρηχο και βλέπεις!

Ναι ναι εννοείται 

πρίν από 10 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

η D υπάρχει σε μικρές ποσότητες στα γαλακτοκομικά, τα αβγά κ το σολομό. Αλλά μην περιμένεις να πάρεις D από τις τροφές. Στο σώμα μας έχουμε την D2 που είναι ελλιπής, με το φως του ηλίου μεταβολίζεται κ γίνεται D3. Πρέπει να εκτίθεσαι στον ήλιο για τουλάχιστον 1 τέταρτο την ημέρα μεταξύ 9-11 το πρωί. Το φωνάζω κ στα παιδιά στο σχολείο να βγαίνουν στο προαύλιο εκείνη την ώρα στο διάλειμμα για να φωτοσυνθέσουν. 

Λοιπόν D απορροφάς καλύτερα από τις παλάμες κ το πρόσωπό σου. Δυστυχώς τα αντηλιακά δεν σε αφήνουν να πάρεις την D οπότε να εκθέτεις στον ήλιο σημεία του σώματος που δεν έχεις βάλει αντηλιακό.

Κάποτε είχα πάει σ’ έναν ενδοκρινολόγο εδώ Ελλάδα κ του είχα πει τι ποσότητας D παίρνω, μου έβαλε τις φωνές. Βέβαια μετά που είδε τον θυρεοειδή μου έξινε το κεφάλι του. Δεν περίμενε ότι θα είχα τόσο καλό θυρεοειδή  κ μου ζήταγε να του στείλω τα στοιχεία  που έχω. Να μην πω για άλλον γιατρό που έψαξε αφού θεώρησε θαύμα τη βελτίωσή μου κ μετά από 1 χρόνο είδα πως έκανε έρευνα κ αυτός πάνω στην D. 

Η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε εμένα είχε πάθει μια μεγάλη αποκόλληση με αποτέλεσμα να μείνει μέσα στο σπίτι σχεδόν για 6 μήνες. Η D της έφτασε στα τάρταρα. Ο γυναικολόγος της τότε δεν της είπε να πάρει D. Κάπου διάβασα ότι η ανεπάρκειά της στην εγκυμοσύνη ήταν ένας παράγοντας μέσα σε άλλους που οδήγησε στο να πάσχω από αυτό που με ταλαιπωρεί 20 χρόνια τώρα. Είχα εκ γενετής δείγματα. 

Αυτά από εμένα, ξεδιπλώθηκα πάλι.. δεν είχα σκοπό αλλά με πνίγει αυτή η άγνοια πολλών γιατρών και ειδικά στην Ελλάδα. Τη βρίσκω εγκληματική.

Μπράβο μπισκοτάκι! Πολύ καλή για 8η μέρα! 

Ναι ε; Εγω νομιζα χαμηλή ειναι..χαχαχ ευτυχως ο γιατρός μου μ ειπε για μια μερα πριν την προγραμματισμένη μας χοριακη ειναι πολυ καλη η τιμη της 

• Μου αρέσει 1

32 minutes ago, Kallo said:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι περιμένω περίοδο 2,3 ή 4 Ιουνίου. Κάπου εκεί. Και 12 Ιουνίου βαφτίζει η φίλη μου το δεύτερο παιδάκι της και έχει και τραπεζι μετά. Πιστεύεται θα μπορώ να παω? Πως θα είμαι? 

Εγώ είμαι τώρα 9η μέρα κύκλου (8η με τις ενέσεις) και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, εχτές είχα χορό 1,5 ώρα και σήμερα έχω πάλι. Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Μόνο αν συμπέσει με την ωοληψία και έχεις τίποτα πονάκια μετά 

24 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Συγχαρητήρια!! Καλούς διπλασιασμούς :) 

3 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά για την D, εγώ έχω 28 που είναι οριακά στην ανεπάρκεια. Και δεν ξέρω τώρα να πάρω των 2000 που είχα πάρει και την προηγούμενη φορά ή μήπως καλύτερα 4000?

• Ευχαριστώ 1

eardp2.png

18 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Ο γιατρός μ ειπε για 8η μερα μετα απο ετ ειναι παρα πολυ η χοριακη! Τωρα ξανα την πεμπτη 

Ωραία μπράβο, θα έχει διπλασιαστεί την πέμπτη. Με το καλό♥️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια!!!!!!!!! Μπράβο κορίτσι μου είναι τέλεια η χοριακή σου!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γειά σας κορίτσια. Είμαι καινούρια στο forum. Έμεινα έγκυος (μετά κόπων και βασάνων) με εξωσωματική, είμαι στον 6ο μήνα και μου έχουν περισσέψει ενέσεις gonal των 300 τις οποίες όμως θα χρειαστώ σε έναν χρόνο για την προσπάθειά μας για δεύτερο παιδάκι.

Λήγουν τον 12ο του 22. Υπάρχει κάποια κοπέλα που θέλει να τις χρησιμοποιήσει και να τις ανταλλάξουμε με άλλες που ληγουν λίγο αργότερα; Ή έστω να της τις διαθέσω σε πολύ καλή τιμή; 

• Μου αρέσει 1

Μακαρι μακαρι να διπλασιάζεται σωστα!!!  Ευχαριστω πολυυυυ

Συγχαρητήρια!!!! Τέλεια η χοριακή σου!!! Να και το επόμενο μπεμπέ της παρέας, έρχεται!!!! Με το καλό!!!

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Ele@n είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Τέλεια η χοριακή σου!!! Να και το επόμενο μπεμπέ της παρέας, έρχεται!!!! Με το καλό!!!

Μακαρι μακαρι..φοβαμαι να χαρω ομως..μην μ παρουν παλι την χαρα πισω

πρίν από 19 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Επειδή βλέπω ότι γνωρίζεις αρκετά για την D, εγώ έχω 28 που είναι οριακά στην ανεπάρκεια. Και δεν ξέρω τώρα να πάρω των 2000 που είχα πάρει και την προηγούμενη φορά ή μήπως καλύτερα 4000?

Και οι δυο δοσολογίες είναι ασφαλείς. Εγώ θα έπαιρνα την 4000iu αν ήμουν στη θέση σου, κακό δεν θα σου κάνει, μόνο καλό. Για μένα η δόση 2000iu είναι χαμηλή κ μπορεί να μην βοηθήσει. 

πρίν από 42 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

πραγματικά είναι τεράστια για 8η μέρα, μήπως έχεις διδυμάκια; 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...