Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

Κοριτσια Καλημερα!! Αναμένω αποτελέσματα χοριακης!! Μερικες φορες νιωθω σαν τσιμπηματάκια απ την αριστερή πλευρα .Όσες ειστε εγκυουλες το εχετε κ εσεις;; Γιατι περνανε πολλα απο τ μυαλο μ μην ειναι κανενα εξωμητριο φοβαμαι 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, kateriiina25 είπε:

Καλημέρα! Με το καλο να ξεκινήσεις! Δεν πειράζει που δεν του είπες για το glucophage, ούτε κι εγώ του το έχω πει. Δεν ειναι της ειδικότητας του έτσι κ αλλιώς. Τωρα για τους υπερήχους, εγώ πάντα στη κέντρο πηγαίνω, δεν έχω πληρώσει ποτέ 

Σε ευχαριστώ πολύ. Τον επόμενο υπέρηχο λέω να τον κάνω στο κέντρο να δω. Γιατί μέχρι τώρα δεν είχα πληρώσει τίποτα. Πρώτη φορά είναι που πληρώνω και φαντάζομαι ειναι επειδή πήγα στο ιατρείο του. 

πρίν από 21 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια Καλημερα!! Αναμένω αποτελέσματα χοριακης!! Μερικες φορες νιωθω σαν τσιμπηματάκια απ την αριστερή πλευρα .Όσες ειστε εγκυουλες το εχετε κ εσεις;; Γιατι περνανε πολλα απο τ μυαλο μ μην ειναι κανενα εξωμητριο φοβαμαι 

Είναι φυσιολογικά καμία σχέση με εξωμητριο καλε! Περιμένουμε σούπερ χοριακή!

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 22 λεπτά , Ellidr είπε:

Εγώ όταν ξεκινούσα διαδικασία εξωσωματικής 

Πήγαινα ναι μεν στο ιατρείο του για τους υπερήχους αλλά δε μου έπαιρνε ποτέ λεφτά ήταν μες στα έξοδα της εξωσωματικής 

Θα πάω στο κέντρο για τον επόμενο να δω αν θα πληρώσω. Μέχρι τώρα δεν μας έχει πάρει λεφτά για τίποτα. 

πρίν από 23 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Καλή επιτυχία. Εύχομαι μεγάλο νουμεράκι και διπλασιασμό στον επόμενο. Περιμένουμε νέα σου. Σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , Angot είπε:

Η d μου στις εξετάσεις που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25. Θεωρείται ανεπάρκεια οχι έλλειψη, δεν ξερω τωρα . Αλλα δεν μ εχει δώσει κάτι ο γιατρός. Γενικά πάντα είχα χαμηλή d 

Καλέ εσυ πολλά ξέρεις, μπραβο ρε κορίτσι. Εγω σαν το ζαβό παω! 

Angot, ξέρω πολλά γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία μου κ για πολλά χρόνια. Έχω αρκετές γνώσεις γιατί έχω αλλάξει αρκετούς γιατρούς κ κατέληξα να παίρνω οδηγίες από γιατρούς του εξωτερικού. Ο γιατρός που συμβουλεύομαι είναι στην Ιρλανδία, πριν είχα έναν από Ιταλία αλλά τον άλλαξα. Τέλοσπάντων, τονίζω ότι η D είναι πάρα πολύ σημαντική βιταμίνη, για την ακρίβεια δεν είναι βιταμίνη. Η D είναι ορμόνη πάρα πολύ σημαντική. Χωρίς τη D το ασβέστιο που παίρνεις απ’ τις τροφές πάει στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή παρέθεσα ένα λινκ με έρευνες που έχουν γίνει κ έχουν δημοσιευτεί στο pubmed για τη σημασία της D στην εγκυμοσύνη. Αν θες ρίξε μια ματιά, έχει σημασία η D σου κ για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού. Άσε να μην λέω πάλι πολλά, απλά να ξέρεις ότι πολλοί γιατροί στην Ελλάδα δεν ξέρουν. Και αυτό το έχω βιώσει στο πετσί μου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι περιμένω περίοδο 2,3 ή 4 Ιουνίου. Κάπου εκεί. Και 12 Ιουνίου βαφτίζει η φίλη μου το δεύτερο παιδάκι της και έχει και τραπεζι μετά. Πιστεύεται θα μπορώ να παω? Πως θα είμαι? 

πρίν από 43 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Και από την αριστερή και από τη δεξιά και από τη μέση έχουμε και είχαμε!!! Μην ανησυχείς! Αναμένουμε με αγωνία, καλη επιτυχια! 

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Angot, ξέρω πολλά γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία μου κ για πολλά χρόνια. Έχω αρκετές γνώσεις γιατί έχω αλλάξει αρκετούς γιατρούς κ κατέληξα να παίρνω οδηγίες από γιατρούς του εξωτερικού. Ο γιατρός που συμβουλεύομαι είναι στην Ιρλανδία, πριν είχα έναν από Ιταλία αλλά τον άλλαξα. Τέλοσπάντων, τονίζω ότι η D είναι πάρα πολύ σημαντική βιταμίνη, για την ακρίβεια δεν είναι βιταμίνη. Η D είναι ορμόνη πάρα πολύ σημαντική. Χωρίς τη D το ασβέστιο που παίρνεις απ’ τις τροφές πάει στην τουαλέτα. Κάποια στιγμή παρέθεσα ένα λινκ με έρευνες που έχουν γίνει κ έχουν δημοσιευτεί στο pubmed για τη σημασία της D στην εγκυμοσύνη. Αν θες ρίξε μια ματιά, έχει σημασία η D σου κ για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού. Άσε να μην λέω πάλι πολλά, απλά να ξέρεις ότι πολλοί γιατροί στην Ελλάδα δεν ξέρουν. Και αυτό το έχω βιώσει στο πετσί μου. 

Σε ευχαριστώ, θα τον ρωτήσω τον γιατρό μ γτ δεν είναι σε επάρκεια και μήπως χρειαστεί να παρω κάποιο συμπλήρωμα! Θα σ πω! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 40 λεπτά , Angot είπε:

Η d μου στις εξετάσεις που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25. Θεωρείται ανεπάρκεια οχι έλλειψη, δεν ξερω τωρα . Αλλα δεν μ εχει δώσει κάτι ο γιατρός. Γενικά πάντα είχα χαμηλή d 

Καλέ εσυ πολλά ξέρεις, μπραβο ρε κορίτσι. Εγω σαν το ζαβό παω! 

Τον Φεβρουάριο είχα 24, ο ενδοκρινολόγος μου δεν μου είπε να πάρω συμπλήρωμα αλλά ένας γυναικολόγος μου είπε να πάρω την πιο μικρή δόση της D που υπάρχει για μια μικρή ενίσχυση. Εσύ που είσαι και έγκυος μήπως να πάρεις μια μικρή δόση;

πρίν από 8 λεπτά , Kallo είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι περιμένω περίοδο 2,3 ή 4 Ιουνίου. Κάπου εκεί. Και 12 Ιουνίου βαφτίζει η φίλη μου το δεύτερο παιδάκι της και έχει και τραπεζι μετά. Πιστεύεται θα μπορώ να παω? Πως θα είμαι? 

Τι εννοείς; κάνεις ωοληψια; μετα την περίοδο; 

πρίν από 1 λεπτό , marmaki είπε:

Τον Φεβρουάριο είχα 24, ο ενδοκρινολόγος μου δεν μου είπε να πάρω συμπλήρωμα αλλά ένας γυναικολόγος μου είπε να πάρω την πιο μικρή δόση της D που υπάρχει για μια μικρή ενίσχυση. Εσύ που είσαι και έγκυος μήπως να πάρεις μια μικρή δόση;

Θα ρωτήσω, η ενδοκρινολόγος μου είχε πει πριν μεινω ο έγκυος οχι δεν χρειάζεται. Θα δω τώρα τι θα μ πει και ο γυναικολόγος μ όταν τον ρωτήσω! Η d σε τι τρόφιμα υπάρχει; 

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Στην αλλη άκρη της Ελλάδας πραγματικά!!! Το θεμα δεν ειναι οτι ανοίχτηκε αλλα οτι θα μείνει εκτος ψυγείου  τόσες ωρες , όχι μην μου την στείλεις σε ευχαριστω παρά πολυ ομως!

Μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου αν θες αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα πια αφου ανοίχτηκε..

πρίν από 16 λεπτά , Kallo είπε:

Αν εννοείς ότι ξεκινάς ενέσεις θα είσαι μια χαρά, άντε ένα ελαφρύ πρήξιμο το οποίο είναι και σπάνιο. Αλλά είσαι οριακά με την ωοληψια, ελπίζω να μην πέσεις την ίδια μέρα.

πρίν από 2 λεπτά , Euaki26 είπε:

Μπορεις να ρωτησεις τον γιατρο σου αν θες αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα πια αφου ανοίχτηκε..

Καλημέρα κορίτσια. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά, θα μπει σε κουτάκι φελιζόλ μαζί με παγοκύστες και θα είναι μια χαρά. Το ξέρω γιατί στέλνει συνεχείς ο φαρμακοποιός μου εξωτερικό!

πρίν από 12 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχω νέα!! 89,39 μου ειπαν!κ ειμαι 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα 

Μπράβο κορίτσι μου, συγχαρητήρια, είσαι έγκυος :). Καλούς διπλασιασμούς!!!

πρίν από 4 λεπτά , Σποράκι είπε:

Αν εννοείς ότι ξεκινάς ενέσεις θα είσαι μια χαρά, άντε ένα ελαφρύ πρήξιμο το οποίο είναι και σπάνιο. Αλλά είσαι οριακά με την ωοληψια, ελπίζω να μην πέσεις την ίδια μέρα.

Ναι ναι αυτό εννοώ ότι ξεκινάω ενέσεις. Αυτό φοβάμαι και εγώ ότι είναι οριακά οι ημερομηνίες και δεν ξέρω τι να κάνω 

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Τι εννοείς; κάνεις ωοληψια; μετα την περίοδο; 

Εννοώ ότι μόλις μου έρθει περίοδος την δεύτερη μέρα θα ξεκινήσω τα χαπια και τις ενέσεις και δεν ξέρω πως θα ειμαι. Γι αυτό το σκέφτομαι 

πρίν από 15 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εχω νέα!! 89,39 μου ειπαν!κ ειμαι 8η μερα απο την εμβρυομεταφορα.Πως την βλέπετε;

Συγχαρητηρια κορίτσι μου. Τέλεια νέα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...