Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

16 hours ago, winspert said:

Σε ευχαριστώ τοσο πολυ για τα καλα σου λόγια!!!:wub:

Κοριτσαρα μου δεν αισθάνθηκα ουτε στιγμη οτι ηθελες να μου επιβάλλεις τη γνωμη σου... Καλα εκανες και μου εγραψες αυτο που νομιζεις...Καποιες φορες χρειαζόμαστε καποιον απ εξω να μας προσγειωσει. Εχω φαει πολλες μηδενικες χοριακες ολα αυτα τα χρόνια οποτε καθε αποτυχια πλεον δεν με κανει κουρελι...απλα με κουραζει. Μέχρι το γιο μου εκανα 6 εμβρυομεταφορες. 4 μηδενικές...μια βιοχημικη και μετα το παιδακι μου... Μετά το γιο μου εχω κανει 3 εμβρυομεταφορες...Δυο μηδενικες και μια βιοχημικη...Οπως καταλαβαινεις εχω φαει τοσες σφαλιαρες που πλεον εχει μουδιασει το μαγουλο μου. Παιρνω το μηδεν, στενοχωριεμαι και συνεχιζω πολυ γρήγορα... Αυτό θα κανω και τωρα...Κ όπως ξαναειπα επειδη εχω βαλει αρκετες φορές αριστα εμβρυα και εχω παρει μηδεν απλά ελπιζω...Αν οχι συνεχίζω!!! Και παλι σε ευχαριστώ!!!

Πολύ ωραία η τοποθέτηση σου, έτσι και εγώ προσπαθώ να μην αφήνω την στενοχώρια της αποτυχίας να με παίρνει από κάτω, αν και είχα καλομάθει γιατί η μικρούλα μας ήρθε με την πρώτη προσπάθεια. Το αδελφάκι προς το παρόν αρνείται.. είμαι και εγώ της άποψης ότι όσο μπορούμε οικονομικά να συνεχίζουμε σύντομα με την επόμενη προσπάθεια. Τελικά η τύχη είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες και πρέπει και εγώ να το πάρω απόφαση... ♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ήμουν που παραπονιόμουν χθες ότι δεν έχω πονάκια! Ε, σήμερα το πρωί από την ώρα που ξεπνησα με έχει πεθάνει η μέση μου από την αριστερή πλευρά! Ευτυχώς έχω βελονισμό σήμερα και μήπως με βοηθήσει!

πρίν από 16 λεπτά , happiness79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ ήμουν που παραπονιόμουν χθες ότι δεν έχω πονάκια! Ε, σήμερα το πρωί από την ώρα που ξεπνησα με έχει πεθάνει η μέση μου από την αριστερή πλευρά! Ευτυχώς έχω βελονισμό σήμερα και μήπως με βοηθήσει!

Ε που και που θα τα έχεις βρε συ. Εμενα το συνεχόμενο με ενοχλούσε! Παντως σήμερα δενε χω πονέσει ακόμα. Δεν ξερω αν ετυχε ή αν κάνει δουλίτσα το μαγνησιο! 

1 hour ago, happiness79 είπε:

Καλημέρα κοριτσια! @Angot @happiness79    Είχα έντονους  πόνους σε όλη την κοιλιακή χώρα από την Παρασκευή,όπου εκανα την απίστευτη βλακεία και σήκωσα μεγάλα βάρη. Χθες το απόγευμα επειδή φοβόμουν για τα χειρότερα,πήγα ξανά για υπέρηχο και ευτυχώς είναι όλα μια χαρά με τον πλακούντα,το αμνιακό υγρό και με τη μπέμπα. Όλοι αυτοί οι πόνοι που διήρκησαν τρεις μέρες,ήταν από το πολύ το βάρος(τραβήχτηκαν οι κοιλιακοί μου είπε ο γιατρός)αλλά και από το εντερο.Τα τραβήγματα στη μήτρα και τα πονακια ειναι κάτι καλό,μη σας ανησυχεί καθόλου,πολλές φορές μας ξεγελάει το έντερο και αγχωνόμαστε ❤️

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Ο γιατρός μου σύστησε βελονισμούς για ενίσχυση της γονιμότητας και απευθύνθηκα σε βελονιστή που ειδικεύεται σε θέματα αναπαραγωγής. Νομίζω είναι μια καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσεις αν το σκέφτεσαι!

Σου έστειλα!

Καλημέρα!! Αν μένεις Αθήνα μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις τα στοιχεία του βελονιστη με εξειδίκευση στα θεματα αναπαραγωγής που θα σε αναλάβει?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα κοριτσια! @Angot @happiness79    Είχα έντονους  πόνους σε όλη την κοιλιακή χώρα από την Παρασκευή,όπου εκανα την απίστευτη βλακεία και σήκωσα μεγάλα βάρη. Χθες το απόγευμα επειδή φοβόμουν για τα χειρότερα,πήγα ξανά για υπέρηχο και ευτυχώς είναι όλα μια χαρά με τον πλακούντα,το αμνιακό υγρό και με τη μπέμπα. Όλοι αυτοί οι πόνοι που διήρκησαν τρεις μέρες,ήταν από το πολύ το βάρος(τραβήχτηκαν οι κοιλιακοί μου είπε ο γιατρός)αλλά και από το εντερο.Τα τραβήγματα στη μήτρα και τα πονακια ειναι κάτι καλό,μη σας ανησυχεί καθόλου,πολλές φορές μας ξεγελάει το έντερο και αγχωνόμαστε ❤️

Ναι αλλα τα εχω από την αρχή της εγκυμοσύνης σχεδόν συνέχεια μόνο στην 7η βδομάδα σταμάτησαν λίγο. Μετα πάλι τα ίδια. Θα δω αν θα κάνει το μαγνησιο δουλίτσα αλλιώς θα ξαναπάω να με δει! Αν και το Σάββατο με ειδε κ ήταν όλα καλά! 

πρίν από 15 λεπτά , Angot είπε:

Ναι αλλα τα εχω από την αρχή της εγκυμοσύνης σχεδόν συνέχεια μόνο στην 7η βδομάδα σταμάτησαν λίγο. Μετα πάλι τα ίδια. Θα δω αν θα κάνει το μαγνησιο δουλίτσα αλλιώς θα ξαναπάω να με δει! Αν και το Σάββατο με ειδε κ ήταν όλα καλά! 

ξέρεις τι πιστεύω; Τα πονάκια εξαρτώνται από το πόση ώρα είσαι όρθια ή σε καθιστή θέση κ όχι ξαπλωμένη. Κι εγώ όταν είμαι όρθια έχω λίγους πόνους αλλά επειδή είμαι σπίτι ξαπλώνω συχνά κ ηρεμώ. Επίσης η κοιλιά δεν θέλει πίεση, μόνο φουστάνια καλύτερα που ευνοεί κ ο καιρός, το παντελόνι πιέζει την κοιλιά κ ειδικά όταν κάθεσαι. Το μαγνήσιο βοηθάει στο μυικό σύστημα να είναι πιο χαλαρό, πολύ καλά κάνεις κ το παίρνεις.

Καλημέρα κορίτσια. Χθες πήγα στον γιατρό. Έκανα υπέρηχο να δει ότι είναι όλα καλά και τώρα είμαι σε αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω. Ανυπομονώ! Περιμένω πως και πως. Εντωμεταξύ ενώ είχα γράψει σε χαρτάκι τις ερωτήσεις που ήθελα να του κάνω. Δεν ξέρω τι παθαίνω όταν πάω εκεί. Δεν τον ρώτησα τίποτα. Ούτε του είπα ότι έχω ξεκινήσει glucophage. Λέτε να τον πάρω τηλ να του τα πω? Επίσης για υπερηχους πάτε στο κέντρο ή στο ιατρείο τους? Εγώ πήγα στο ιατρείο του και πλήρωσα. Αν πήγαινα στο κέντρο πάλι θα πλήρωνα? Γνωρίζεται? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

ξέρεις τι πιστεύω; Τα πονάκια εξαρτώνται από το πόση ώρα είσαι όρθια ή σε καθιστή θέση κ όχι ξαπλωμένη. Κι εγώ όταν είμαι όρθια έχω λίγους πόνους αλλά επειδή είμαι σπίτι ξαπλώνω συχνά κ ηρεμώ. Επίσης η κοιλιά δεν θέλει πίεση, μόνο φουστάνια καλύτερα που ευνοεί κ ο καιρός, το παντελόνι πιέζει την κοιλιά κ ειδικά όταν κάθεσαι. Το μαγνήσιο βοηθάει στο μυικό σύστημα να είναι πιο χαλαρό, πολύ καλά κάνεις κ το παίρνεις.

Δυστυχώς καθομαι αρκετές ώρες στην καρέκλα του γραφείου. 10 ώρες! Καταλαβαίνω ότι δεν την ξεκουραζω όσο θα πρεπε! Αλλα από την άλλη δεν νομίζω ότι πλέον οι εργαζόμενες μέλλουσες μαμαδες ή οι ήδη μαμαδες άλλων μωρών ξεκουραζονται περισσότερο. Ξεκίνησα τα φορεματάκια, σε αυτό έχεις δίκιο, οτι πιέζει έστω κ λίγο την κοιλιά ενοχλεί!  Να σ πω σήμερα με επιασε πρίν λίγο για κανα 2 λεπτο και πέρασε, δεν εχω αυτό το συνεχόμενο που είχα προχθές. Θα το δω και στο υπόλοιπο της ημέρας βέβαια! Ισως το μαγνησιο βοηθάει. Μονο 2 έχω προλάβει να πιω, θέλει φαντάζομαι κ αυτο λίγο για να δράσει! 

9 minutes ago, Kallo said:

Καλημέρα κορίτσια. Χθες πήγα στον γιατρό. Έκανα υπέρηχο να δει ότι είναι όλα καλά και τώρα είμαι σε αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω. Ανυπομονώ! Περιμένω πως και πως. Εντωμεταξύ ενώ είχα γράψει σε χαρτάκι τις ερωτήσεις που ήθελα να του κάνω. Δεν ξέρω τι παθαίνω όταν πάω εκεί. Δεν τον ρώτησα τίποτα. Ούτε του είπα ότι έχω ξεκινήσει glucophage. Λέτε να τον πάρω τηλ να του τα πω? Επίσης για υπερηχους πάτε στο κέντρο ή στο ιατρείο τους? Εγώ πήγα στο ιατρείο του και πλήρωσα. Αν πήγαινα στο κέντρο πάλι θα πλήρωνα? Γνωρίζεται? 

Καλημέρα! Με το καλο να ξεκινήσεις! Δεν πειράζει που δεν του είπες για το glucophage, ούτε κι εγώ του το έχω πει. Δεν ειναι της ειδικότητας του έτσι κ αλλιώς. Τωρα για τους υπερήχους, εγώ πάντα στη κέντρο πηγαίνω, δεν έχω πληρώσει ποτέ 

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Angot είπε:

Δυστυχώς καθομαι αρκετές ώρες στην καρέκλα του γραφείου. 10 ώρες! Καταλαβαίνω ότι δεν την ξεκουραζω όσο θα πρεπε! Αλλα από την άλλη δεν νομίζω ότι πλέον οι εργαζόμενες μέλλουσες μαμαδες ή οι ήδη μαμαδες άλλων μωρών ξεκουραζονται περισσότερο. Ξεκίνησα τα φορεματάκια, σε αυτό έχεις δίκιο, οτι πιέζει έστω κ λίγο την κοιλιά ενοχλεί!  Να σ πω σήμερα με επιασε πρίν λίγο για κανα 2 λεπτο και πέρασε, δεν εχω αυτό το συνεχόμενο που είχα προχθές. Θα το δω και στο υπόλοιπο της ημέρας βέβαια! Ισως το μαγνησιο βοηθάει. Μονο 2 έχω προλάβει να πιω, θέλει φαντάζομαι κ αυτο λίγο για να δράσει! 

Το είπα για τα πονάκια, υποθέτω οποιαδήποτε έγκυος εργάζεται θα έχει περισσότερα συγκριτικά με όποια δεν εργάζεται. Το μαγνήσιο βοηθάει κ άμεσα, είναι καλό και για τους μυς, τον εγκέφαλο, το καρδιαγγειακό σύστημα κ τον σκελετό. 

Πάντως τα σαββατοκύριακα καλύτερα να ξεκουράζεσαι περισσότερο τουλάχιστον.

πρίν από 7 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Το είπα για τα πονάκια, υποθέτω οποιαδήποτε έγκυος εργάζεται θα έχει περισσότερα συγκριτικά με όποια δεν εργάζεται. Το μαγνήσιο βοηθάει κ άμεσα, είναι καλό και για τους μυς, τον εγκέφαλο, το καρδιαγγειακό σύστημα κ τον σκελετό. 

Πάντως τα σαββατοκύριακα καλύτερα να ξεκουράζεσαι περισσότερο τουλάχιστον.

Ναι τα Σαββατοκύριακα πέφτω τ ανάσκελα. Ένα φαγητά κι έξω και σπίτι! Θα δουμε ίσως είναι η βδομάδα γτ ξεκίνησε κ πονοκέφαλος από προχθές όλη μερα το οποίο δεν το ειχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Angot είπε:

Ναι τα Σαββατοκύριακα πέφτω τ ανάσκελα. Ένα φαγητά κι έξω και σπίτι! Θα δουμε ίσως είναι η βδομάδα γτ ξεκίνησε κ πονοκέφαλος από προχθές όλη μερα το οποίο δεν το ειχα

Μην ξεχνάς να ελέγχεις τη D σου, έχει σχέση η έλλειψή της με πονοκεφάλους αλλά γενικά οι πονοκέφαλοι είναι λόγω των ορμονών.

πρίν από 14 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μην ξεχνάς να ελέγχεις τη D σου, έχει σχέση η έλλειψή της με πονοκεφάλους αλλά γενικά οι πονοκέφαλοι είναι λόγω των ορμονών.

Η d μου στις εξετάσεις που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 25. Θεωρείται ανεπάρκεια οχι έλλειψη, δεν ξερω τωρα . Αλλα δεν μ εχει δώσει κάτι ο γιατρός. Γενικά πάντα είχα χαμηλή d 

Καλέ εσυ πολλά ξέρεις, μπραβο ρε κορίτσι. Εγω σαν το ζαβό παω! 

πρίν από 51 λεπτά , Kallo είπε:

Εγώ όταν ξεκινούσα διαδικασία εξωσωματικής 

Πήγαινα ναι μεν στο ιατρείο του για τους υπερήχους αλλά δε μου έπαιρνε ποτέ λεφτά ήταν μες στα έξοδα της εξωσωματικής 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...