Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Σποράκι είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι; Σας ενημέρωσαν αν ήταν καλά τριών ημερών; Έχουν άραγε εικόνα αν φαίνεται η εξέλιξη τους από νωρίς ή όχι;;;

Δεν ξερω..την δεύτερη μερα που με πηραν να με ενημερωσουν απλα ειπαν οτι τα 2 εχουν πολυ καλη εικονα ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι...και σημερα δυστηχως δεν προχωρησαν...

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Καντι είπε:

Επίφοβες οι βδομάδες ως την 12η ειναι οταν τα μωρά έχουν σύνδρομα. Δηλαδη ενα υγιες μωρο δεν εχει φόβο ουτε σε αυτές τις βδομάδες.

Εγω λέω να μην το πεις. Θα σε ρωτανε συνεχεια μετα.

Καραθετικο!!! Συγχαρητήρια μια τεράστια χοριακη ευχομαι!!!

Και το παιδακι που έκανε ηταν υγιες;

Εισαι Αθηνα; Ψάχνω για λίγες μονάδες μην τυχόν και δεν μου φτασει η μια Gonal που εχω.

Λοιπόν, επειδή ρώτησα ξανά τη μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δε ζει, αυτή που έμεινε έγκυος στα 52 ήταν η αδερφή της γιαγιάς μου, δηλαδή η θεία του πατέρα μου! Το παιδί μια χαρά γεννήθηκε και μια χαρά ήταν σε όλη του τη ζωή. Φανταστείτε για ποια γενιά μιλάμε. 

πρίν από 3 λεπτά , Euaki26 είπε:

Δεν ξερω..την δεύτερη μερα που με πηραν να με ενημερωσουν απλα ειπαν οτι τα 2 εχουν πολυ καλη εικονα ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι...και σημερα δυστηχως δεν προχωρησαν...

Κατάλαβα! Κρίμα, βαδίζουμε στα τυφλά γενικά!

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλησπέρα, έπεσα τυχαία πάνω στο μήνυμά σου που έγραφε για τους γαλακτοβακιλλους.

Θα σου πρότεινα αυτά που πήρα εγώ κ με βοήθησαν πολύ. Από το στόμα τα optibac probiotics intima flora, δύο φορές την ημέρα προ φαγητού. Τα περισσότερα προβιοτικα που είναι από το στόμα, αφορούν το έντερο και το στομάχι, όχι τον κόλπο. Οπότε θα πρέπει να το βλέπεις αυτό, ότι δηλαδή αυτά που παίρνεις αφορούν τον κόλπο. Κολπικά κάθε βράδυ της eva μαζί με τα lactotune vaginal balance (είναι χάπι, αλλά μπαίνει κ κολπικά). Τα eva από μόνα τους δεν είναι κ πολύ ισχυρά.

Τέλος, για την ποιότητα του ενδομητρίου, εμενα ο γιατρός μου πρότεινε και το viogenesis Serrapeptase, που δεν είναι όμως προβιοτικό. 

Ελπίζω βέβαια να τελείωσε το θέμα των εγχύσεων...

Σε εμένα με αυτά, οι γαλακτοβακιλλοι από το 75% ανέβηκαν σε έναν μήνα στο 98%. 

Σου εύχομαι δύναμη. ❤️

Σευχαριστω πολυ...ναι θα μπορουσα να τα δοκιμασω και αυτα... ενα χρονο τωρα παιρνω ιντιμεο και λακτολεβουρ  και τωρα  τελευταία υποθετα...

11 minutes ago, Euaki26 said:

Συνεχεόμενα καθε μηνα οχι..μια φορα δοκιμασε ο πρωτος μου γιατρος που δεν καταφερε καν να το πάρει και μια φορα στον καινούργιο μου..

Και πως είχε πάει αυτή η φορά στον καινούργιο σου γιατρό?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλησπέρα, έπεσα τυχαία πάνω στο μήνυμά σου που έγραφε για τους γαλακτοβακιλλους.

Θα σου πρότεινα αυτά που πήρα εγώ κ με βοήθησαν πολύ. Από το στόμα τα optibac probiotics intima flora, δύο φορές την ημέρα προ φαγητού. Τα περισσότερα προβιοτικα που είναι από το στόμα, αφορούν το έντερο και το στομάχι, όχι τον κόλπο. Οπότε θα πρέπει να το βλέπεις αυτό, ότι δηλαδή αυτά που παίρνεις αφορούν τον κόλπο. Κολπικά κάθε βράδυ της eva μαζί με τα lactotune vaginal balance (είναι χάπι, αλλά μπαίνει κ κολπικά). Τα eva από μόνα τους δεν είναι κ πολύ ισχυρά.

Τέλος, για την ποιότητα του ενδομητρίου, εμενα ο γιατρός μου πρότεινε και το viogenesis Serrapeptase, που δεν είναι όμως προβιοτικό. 

Ελπίζω βέβαια να τελείωσε το θέμα των εγχύσεων...

Σε εμένα με αυτά, οι γαλακτοβακιλλοι από το 75% ανέβηκαν σε έναν μήνα στο 98%. 

Σου εύχομαι δύναμη. ❤️

Κορίτσι μου να σε ρωτήσω κάτι? Το βράδυ βάζεις μαζί και τα δύο υπόθετα

πρίν από 4 λεπτά , Kate92 είπε:

Μονο eva biolact  βαζω δεν εχω αλλο... τα ιντιμεο απτο στομα τα παιρνω..

Εγχυσεις εχω κανει 40 δεν κανω αλλες... εμενα ξεκινησε απτο 22 πηγε 37 μετα 54 μετα 1 μετα 66 μετα 55 και ξανα στο 1.... τζοκερ θα παω να τα παιξω τα νουμερα...

πρίν από 38 λεπτά , Penaki είπε:

Κρίμα! Ας ελπίσουμε η επόμενη φορά να είναι κ η τυχερή σας! Δεν ξέρω κ πολλα αλλά αφού βγάζεις ωάρια μήπως συμβαίνει κάτι με το σπέρμα κ δεν γονιμοποιουνται? 

Οι εξετασεις του ειναι καλες.. δεν ξερω τι μπορει να φταιει...μπορει να ετυχε τι να πω...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Euaki26 είπε:

Σευχαριστω πολυ...ναι θα μπορουσα να τα δοκιμασω και αυτα... ενα χρονο τωρα παιρνω ιντιμεο και λακτολεβουρ  και τωρα  τελευταία υποθετα...

Δοκίμασε τα αν θέλεις. Είναι πιο ακριβά αλλά είναι εξειδικευμένα για τον κόλπο. Ειδικά τα lacto levure, έχω την εντύπωση ότι είναι για το έντερο 

πρίν από 6 λεπτά , Kate92 είπε:

Μαζί. Πρώτα το lactotune και μετά της eva. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Δοκίμασε τα αν θέλεις. Είναι πιο ακριβά αλλά είναι εξειδικευμένα για τον κόλπο. Ειδικά τα lacto levure, έχω την εντύπωση ότι είναι για το έντερο 

Μαζί. Πρώτα το lactotune και μετά της eva. 

Θα τα παρω ναι..αν και σημερα ειδα εχουν έλλειψη παλι τα eva..

πρίν από 41 λεπτά , Καντι είπε:

Μονο για την ετ, τα ωάρια τα ειχα κατεψυγμενα, αλλα δεν ειχα θετική έκβαση. Παρόλα αυτα ειναι πολυ ωραίος ο βελονισμός!!.!

Επίφοβες οι βδομάδες ως την 12η ειναι οταν τα μωρά έχουν σύνδρομα. Δηλαδη ενα υγιες μωρο δεν εχει φόβο ουτε σε αυτές τις βδομάδες.

Εγω λέω να μην το πεις. Θα σε ρωτανε συνεχεια μετα.

Καραθετικο!!! Συγχαρητήρια μια τεράστια χοριακη ευχομαι!!!

Και το παιδακι που έκανε ηταν υγιες;

Εισαι Αθηνα; Ψάχνω για λίγες μονάδες μην τυχόν και δεν μου φτασει η μια Gonal που εχω.

Κρίμα.... μηπως ευθύνεται το σπερμα; Να το ενδυναμωσετε.

Οχι ειμαι απο Έβρο..μπορω να στη στειλω με κουριερ αν θές..εχει ανοιχτεί ηδη οποτε μεχρι να ληξει στιςς 28 μερες που λενε δεν υπαρχει θεμα υποτιθεται..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

5 hours ago, Angot said:

Α οχι ανεκτό είναι, σαν ενόχληση μόνιμη έχω περισσότερο! Απλως δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμη. Να τα έχω ανά διαστήματα οκ είναι εντάξει! αλλα όλη μέρα; 

Κορίτσι μου γλυκό, και όσες άλλες είστε εγκυούλες λίγων εβδομάδων, ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά τα μικροπονάκια είναι εντελώς φυσιολογικά! Εγώ τα είχα σταθερά μέχρι τα μέσα του 2ου τριμήνου. Σαν ένας πολύ πολύ μικρός αλλά μόνιμος, συνεχόμενος πόνος περιόδου, καθόλου έντονος αλλά πάντα εκεί. Ίσα-ίσα που με καθησύχαζε κιόλας γιατί από συμπτώματα δεν είχα πολλά άλλα. Στήθος, μέση και εμετούς ευτυχώς καθόλου. Μόνο κούραση & υπνηλία, συχνοουρία κάργα και μια απίστευτη σούπερ όσφρηση! Αααα, και επίσης πριν τη χοριακή συμπτώματα μηδέν, τίποτα!

Όλα καλά θα πάνε για όλες σας / μας! Εγώ είμαι στην 31η εβδομάδα και ακόμα τσιμπιέμαι. Ο φόβος του 1ου τριμήνου ελαττώνεται πολύ, αλλά όσες έχουμε περάσει απώλειες ή τεράστιες δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρουμε η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ εντελώς, γιατί ξέρουμε στο πετσί μας πόσο πολύτιμο είναι αυτό το παιδάκι/α που κουβαλάμε μέσα μας. 

Μην χάνετε το κουράγιο, πιστέψτε στα μωράκια, στα εμβρυάκια και στα αυγουλάκια σας! ❤️

• Μου αρέσει 12

3 ώρες πρίν, Euaki26 είπε:

Να σαι καλα... ενταξει εχω συνηθίσει τις ατυχιες δεν ειναι θεμα..

Στον επομενο κυκλο θα παω παλι για επανεξέταση και ωοληψια σε φυσικο και θα μιλησουμε για το επομενο βημα.. φανταζομαι θα μου αλλαξει πρωτόκολλο ή αν παει καλα με το φυσικο να συνεχίσουμε ετσι...

Καλησπέρα κορίτσι μου. 
Σε συνέχεια της προηγούμενης ερώτησης για το σπερμα, αυτά τα αποτελέσματα τα πήρατε με μικρόγονιμοποοιση;;

7 ώρες πρίν, Euaki26 είπε:

Θα τα παρω ναι..αν και σημερα ειδα εχουν έλλειψη παλι τα eva..

Οχι ειμαι απο Έβρο..μπορω να στη στειλω με κουριερ αν θές..εχει ανοιχτεί ηδη οποτε μεχρι να ληξει στιςς 28 μερες που λενε δεν υπαρχει θεμα υποτιθεται..

Στην αλλη άκρη της Ελλάδας πραγματικά!!! Το θεμα δεν ειναι οτι ανοίχτηκε αλλα οτι θα μείνει εκτος ψυγείου  τόσες ωρες , όχι μην μου την στείλεις σε ευχαριστω παρά πολυ ομως!

wRSzp2.pngUIzHp2.png

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Ειχε πει καποια κοπέλα πως εχει συγγενη γενετιστή;

Καλημερα κοριτσι η @happiness79 νομίζω έχει! 

6 ώρες πρίν, koukouvagia είπε:

Κορίτσι μου γλυκό, και όσες άλλες είστε εγκυούλες λίγων εβδομάδων, ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά τα μικροπονάκια είναι εντελώς φυσιολογικά! Εγώ τα είχα σταθερά μέχρι τα μέσα του 2ου τριμήνου. Σαν ένας πολύ πολύ μικρός αλλά μόνιμος, συνεχόμενος πόνος περιόδου, καθόλου έντονος αλλά πάντα εκεί. Ίσα-ίσα που με καθησύχαζε κιόλας γιατί από συμπτώματα δεν είχα πολλά άλλα. Στήθος, μέση και εμετούς ευτυχώς καθόλου. Μόνο κούραση & υπνηλία, συχνοουρία κάργα και μια απίστευτη σούπερ όσφρηση! Αααα, και επίσης πριν τη χοριακή συμπτώματα μηδέν, τίποτα!

Όλα καλά θα πάνε για όλες σας / μας! Εγώ είμαι στην 31η εβδομάδα και ακόμα τσιμπιέμαι. Ο φόβος του 1ου τριμήνου ελαττώνεται πολύ, αλλά όσες έχουμε περάσει απώλειες ή τεράστιες δυσκολίες μέχρι να τα καταφέρουμε η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ εντελώς, γιατί ξέρουμε στο πετσί μας πόσο πολύτιμο είναι αυτό το παιδάκι/α που κουβαλάμε μέσα μας. 

Μην χάνετε το κουράγιο, πιστέψτε στα μωράκια, στα εμβρυάκια και στα αυγουλάκια σας! ❤️

Καλημερα κοπελα μ, με το καλο το μωράκι σου, ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι, ένας μικρός μόνιμος συνεχομενος πονος είναι, αλλα από το φόβο μου με περιορίζει τρομερα, θελα να πάω να ψωνισω πχ κάτι μετά τη δουλειά και δεν πηγαίνω γτ νιώθω το πονακι οπότε σκέφτομαι πρεπει να παω για ξαπλα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...