Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, happiness79 είπε:

Με μπέρδεψες με την @Angot, εκείνη έχει πολλά πονάκια. Εγώ δύο-τρεις μέρες έχω νιώσει για λίγη ή για περισσότερη ώρα πονάκια και αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να έχω πιο συχνά...

Ναι, μάλλον μπερδεύτηκα. Δε νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχείς.Έχεις πονακια, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι έντονα.Άλλες κοπέλες δεν έχουν καθόλου. Σίγουρα βέβαια καλύτερα να μιλας με το γιατρό σου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Angot είπε:

@Eternity ακριβώς αυτό έχω. Άλλες συνεχόμενος, άλλες έρχεται και φεύγει. Αλλα λογικά θα βοηθήσει το μαγνησιο! 

Εμένα δε μου είχαν δώσει μαγνήσιο.  Ίσως και το ότι κοιμόμουν συνεχώς να βοηθούσε. Κάποια στιγμή σταματάνε αυτοί οι πόνοι και θα σου αρχίσουν τα φτερουγισματα και μετα οι κλωτσιές! Να χαρείς αυτή την περίοδο με όση ανεμελιά γίνεται γιατί η αλήθεια είναι ότι το άγχος πάντα υπάρχει ειδικά όταν με κόπο έχεις φτάσει ως εδώ. 

On 24/5/2022 at 5:40 ΜΜ, Euaki26 είπε:

Κορίτσια καλησπερα...θελω να σας πω και γω τον πονο μου, εχω κανει 7 βιοψιες ενδομητριου και τα ποσοστα παιζουν συνέχεια...το πιο ψηλό που εφτασα ηταν 66%... σημερα με πηραν απτην κλινικη να μου πουν τα αποτελέσματα για το τελευταιο και ο γαλακτοβακιλλος εφτασε παλι στο 1%  (δευτερη φορα συμβαινει αυτο) 

Να πω οτι δεν εχω τραχηλο καθολου ,μου τον εκοψαν πριν χρόνια και ειμαι πιο ευάλωτη σε μικροβια.. αυριο κατεβαινω Αθήνα για ωοληψια (7η φορα μαζι με φυσικους) και θα συζητησω με τον γιατρο τι γινεται...

Εχει καμια αλλη κοπελα παρόμοια εμπειρία? Να πω οτι εχω κανει 2 ετ και 2 σπερματεγχυσεις σε μια κλινική η οποια δεν μπορεσε να με βοηθησει οποτε αλλαξα και το τελευταιο χρονο τρεχω μονιμως για ngs...καναμε ετ (3η ) μια φορα μονο οταν ειχε ανεβει στο 66% αλλα ηταν βιοχημικη.. τωρα μαζευουμε αυγουλακια γιατι εχουμε και κει μια έλλειψη... πφφφ κουράστηκα, εχω αγανακτήσει...συγνωμη για το σεντόνι απλα ηθελα να τα πω καπου...

Τελικα καναμε ωοληψια και απτα 7  γονιμοποιηθηκαν τα 3 και προχωρησαν τα 2. Τα αφησαμε για βλαστοκυστες αλλα εν τέλει δεν μας εμεινε τιποτα.. ολα καλα οολα καλα... 

Καναμε και ενα prp  ενδομητριου μπας και φτιαξουμε τη μήτρα... ολα καλααααα .. δεν ξερω τι θα βαλουμε μεσα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

• Λυπημένη/-ος 11

7 minutes ago, Euaki26 said:

Τελικα καναμε ωοληψια και απτα 7  γονιμοποιηθηκαν τα 3 και προχωρησαν τα 2. Τα αφησαμε για βλαστοκυστες αλλα εν τέλει δεν μας εμεινε τιποτα.. ολα καλα οολα καλα... 

Καναμε και ενα prp  ενδομητριου μπας και φτιαξουμε τη μήτρα... ολα καλααααα .. δεν ξερω τι θα βαλουμε μεσα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Τι σας είπε ο γιατρός? 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Euaki26 είπε:

Ωχ βρε κορίτσι μου, λυπάμαι πολύ... Μεγάλη ατυχία. Εύχομαι ειλικρινά την επόμενη φορά μόνο καλή τύχη να έχεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ. Τι σας είπε ο γιατρός? 

Να σαι καλα... ενταξει εχω συνηθίσει τις ατυχιες δεν ειναι θεμα..

Στον επομενο κυκλο θα παω παλι για επανεξέταση και ωοληψια σε φυσικο και θα μιλησουμε για το επομενο βημα.. φανταζομαι θα μου αλλαξει πρωτόκολλο ή αν παει καλα με το φυσικο να συνεχίσουμε ετσι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Euaki26 είπε:

Κρίμα! Ας ελπίσουμε η επόμενη φορά να είναι κ η τυχερή σας! Δεν ξέρω κ πολλα αλλά αφού βγάζεις ωάρια μήπως συμβαίνει κάτι με το σπέρμα κ δεν γονιμοποιουνται? 

• Μου αρέσει 1

4 minutes ago, Euaki26 said:

Στον επομενο κυκλο θα παω παλι για επανεξέταση και ωοληψια σε φυσικο και θα μιλησουμε για το επομενο βημα.. φανταζομαι θα μου αλλαξει πρωτόκολλο ή αν παει καλα με το φυσικο να συνεχίσουμε ετσι...

Έχεις ξανά προσπαθήσει σε φυσικό κύκλο?

eardp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Είναι φυσιολογικό που νιώθω σα να μη βρίσκομαι καν στο δεύτερο μισό του κύκλου μου? Ούτε στήθος πρησμένο έχω, ούτε ανεβασμένη θερμοκρασία τίποτα. Συνήθως στο δεύτερο μισό του κύκλου τα έχω και τα δυο αυτά. Μήπως δε με καλύπτουν τα φάρμακα που παίρνω? Είχα πολύ καλό ενδομητριο στην εμβρυομεταφορα. Αλλά μήπως γίνεται τίποτα με την προγεστερόνη? 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Euaki26 είπε:

Άσχημο συναίσθημα πολύ, μη το βάζεις κάτω, τα μούτρα μας τα τρώμε συνέχεια αλλά συνεχίζουμε μέχρι να τα καταφέρουμε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Euaki26 είπε:

Καλησπέρα, έπεσα τυχαία πάνω στο μήνυμά σου που έγραφε για τους γαλακτοβακιλλους.

Θα σου πρότεινα αυτά που πήρα εγώ κ με βοήθησαν πολύ. Από το στόμα τα optibac probiotics intima flora, δύο φορές την ημέρα προ φαγητού. Τα περισσότερα προβιοτικα που είναι από το στόμα, αφορούν το έντερο και το στομάχι, όχι τον κόλπο. Οπότε θα πρέπει να το βλέπεις αυτό, ότι δηλαδή αυτά που παίρνεις αφορούν τον κόλπο. Κολπικά κάθε βράδυ της eva μαζί με τα lactotune vaginal balance (είναι χάπι, αλλά μπαίνει κ κολπικά). Τα eva από μόνα τους δεν είναι κ πολύ ισχυρά.

Τέλος, για την ποιότητα του ενδομητρίου, εμενα ο γιατρός μου πρότεινε και το viogenesis Serrapeptase, που δεν είναι όμως προβιοτικό. 

Ελπίζω βέβαια να τελείωσε το θέμα των εγχύσεων...

Σε εμένα με αυτά, οι γαλακτοβακιλλοι από το 75% ανέβηκαν σε έναν μήνα στο 98%. 

Σου εύχομαι δύναμη. ❤️

πρίν από 19 λεπτά , Euaki26 είπε:

Να σε ρωτήσω κάτι; Σας ενημέρωσαν αν ήταν καλά τριών ημερών; Έχουν άραγε εικόνα αν φαίνεται η εξέλιξη τους από νωρίς ή όχι;;;

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Έχεις ξανά προσπαθήσει σε φυσικό κύκλο?

Συνεχεόμενα καθε μηνα οχι..μια φορα δοκιμασε ο πρωτος μου γιατρος που δεν καταφερε καν να το πάρει και μια φορα στον καινούργιο μου..

16 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα κορίτσια!

Βελονισμο ποιες εχετε κάνει για βελτίωση γονιμότητας; Κι αν ναι, πόσο καιρό πριν την προσπάθεια;

Μονο για την ετ, τα ωάρια τα ειχα κατεψυγμενα, αλλα δεν ειχα θετική έκβαση. Παρόλα αυτα ειναι πολυ ωραίος ο βελονισμός!!.!

13 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! :):)

Εγώ σήμερα μπήκα στην 8η... Αυτή είναι η επίφοβη, ε? Να κάτσω στα αυγά μου για πόσο λέτε??

Επίφοβες οι βδομάδες ως την 12η ειναι οταν τα μωρά έχουν σύνδρομα. Δηλαδη ενα υγιες μωρο δεν εχει φόβο ουτε σε αυτές τις βδομάδες.

13 ώρες πρίν, Chris_V είπε:

Δεν είναι ότι σκέφτομαι αρνητικά απλά θελω να είμαι πρακτική. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να ξανά προσπαθήσω δεν μπορώ να σκαρφίζονται κάθε φορά δικαιολογίες για τις  καθυστερήσεις το πρωί ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Μια και καλή να με αφήσουν ήσυχη οποια και αν είναι η εξελιξη 

Εγω λέω να μην το πεις. Θα σε ρωτανε συνεχεια μετα.

12 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Καραθετικο!!! Συγχαρητήρια μια τεράστια χοριακη ευχομαι!!!

12 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Η ξαδέρφη του πατέρα μου έμεινε έγκυος μόνη της στα 52, εκείνο τον καιρό. Θυμάμαι πάντα να μου το λέει όταν απογοητευομουν! Λετε να έχω πάρει το γονίδιο? χαχαχαααααα 

Και το παιδακι που έκανε ηταν υγιες;

πρίν από 52 λεπτά , Euaki26 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,  εχω μια γκοναλ που ανοιχτηκε στις 22 Μαΐου εχουν μεινει 600 μονάδες. Αν καποια κοπελα χρειαζεται αμεσα μπορω να της το στειλω. 

Εισαι Αθηνα; Ψάχνω για λίγες μονάδες μην τυχόν και δεν μου φτασει η μια Gonal που εχω.

πρίν από 41 λεπτά , Euaki26 είπε:

Κρίμα.... μηπως ευθύνεται το σπερμα; Να το ενδυναμωσετε.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...