Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Angot είπε:

Ναι αλλα θα μπορούσε να πει είναι φυσιολογικό ανεξουτο. Αλλα είπε πάρε μαγνησιο γτ δεν το θέλουμε! Ααρα δεν ειναι φυσιολογικο, ουτε θετικο!  Στο μεταξύ εδώ και 3 μερες έχω και πόνοκεφαλο! Που δεν είχα! 

Αν δεν εχεις μπει στον πειρασμό να δεις ή αν δε γνωριζεις ψαξε να δεις τι συμβαίνει στο σωμα σου αυτη τη στιγμή!!!! Το γυναικείο σωμα ειναι ο,τι πιο τελειο υπάρχει...Αυτη τη στιγμή βαραει υπερωρίες για να διαμορφώσει το καλύτερο περιβάλλον για το μωρό σου και επισης να αρχίσει να ανοιγει χωρο...Η μήτρα σου θα μεγαλωσει τοσο που δεν φαντάζεσαι και ολα αυτα φυσικα!!!! Ειναι ολα φυσιολογικα. Παρ ολα αυτα παντα και χωρίς υπερβολές θα εχεις σαν αρχη πως εαν κατι σε προβληματίζει πάρα πολυ θα παιρνεις το γιατρό σου ή τη μαια σου τηλέφωνο. Δεν είναι ντροπή και ειναι και θεμιτό....Θα κανεις ο,τι πρέπει για να εισαι μια ηρεμη εγκυουλα!!!

• Μου αρέσει 7

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , happiness79 είπε:

Εγώ που τα έχω με συχνότητα περίπου μία φορά τη βδομάδα να ανησυχήσω? Μήπως δεν είναι νορμάλ? Ή λέτε να έχει να κάνει με το σωματότυπο (έχω κάπως ανοιχτή λεκάνη)

Ωχ! Πες μου τέτοια και χαίρομαι γιατί έλεγα γλυτώσαμε τους πονοκεφάλους (δεν τους αντέχω...)

Πάντως έχω καταλάβει ότι ο γιατρός μας (και πιθανόν όλοι οι γιατροί) δε θέλουν να υποφέρουμε, άρα δε θα σου έλεγε ανέξου το, εφόσον μπορείς να πάρεις κάτι που θα σε ανκουφίσει!

@happiness79 κι εσύ κορίτσι μου συζήτα το με τον γιατρό ή την μαία σου να σε κατευθύνει. Καλύτερα να κάνουμε ότι μας ηρεμεί και μας ησυχάζει όποιες ανησυχίες μπορεί να έχουμε. είναι μια νέα κατασταση για ολες μας οπότε χρειαζόμαστε βοήθεια και καλό ειναι να τη ζητάμε

πρίν από 13 λεπτά , KoraliaP είπε:

@happiness79 κι εσύ κορίτσι μου συζήτα το με τον γιατρό ή την μαία σου να σε κατευθύνει. Καλύτερα να κάνουμε ότι μας ηρεμεί και μας ησυχάζει όποιες ανησυχίες μπορεί να έχουμε. είναι μια νέα κατασταση για ολες μας οπότε χρειαζόμαστε βοήθεια και καλό ειναι να τη ζητάμε

Εχεις δίκιο, απλα ντρέπομαι να τους ενοχλώ με το παραμικρό και γι' αυτό ρώτησα εδώ, μήπως κάποια που τα έχει περάσει ξέρει να μου απαντήσει. Το θεωρώ λίγο υπερβολή, γι' αυτό δε τους ρωτάω. Αν δω ότι μου μπαίνει στο μυαλό για τα καλά, τότε θα τους πάρω. Έχουμε πονάκια, ανησυχούμε! Δεν έχουμε, πάλι ανησυχούμε! Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , happiness79 είπε:

Εχεις δίκιο, απλα ντρέπομαι να τους ενοχλώ με το παραμικρό και γι' αυτό ρώτησα εδώ, μήπως κάποια που τα έχει περάσει ξέρει να μου απαντήσει. Το θεωρώ λίγο υπερβολή, γι' αυτό δε τους ρωτάω. Αν δω ότι μου μπαίνει στο μυαλό για τα καλά, τότε θα τους πάρω. Έχουμε πονάκια, ανησυχούμε! Δεν έχουμε, πάλι ανησυχούμε! Είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα!

Είχα κι εγώ στις αρχές πονακια σαν πόνους περιόδου. Είναι αναμενόμενο μου είχαν πει γιατί μεγαλώνει η μητρα. Κάποιες φορές ο πόνος ήταν συνεχόμενος άλλες φορές ερχόταν κι έφευγε. Τότε δε μου είχαν πει να πάρω κάτι. Βέβαια λόγω απίστευτης υπνηλίας, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήμουν ξάπλα και κοιμόμουν!

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

Κοριτσι παίρνει καμία μαγνησιο για τα πονακια; μίλησα με τη μαία επειδή έχω πονακια 3 μερες τωρα κ μου είπε να πάρω trofocard

εγώ παίρνω μαγνήσιο ούτως ή άλλως από παλιά, το παραγγέλνω από το εξωτερικό

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Είχα κι εγώ στις αρχές πονακια σαν πόνους περιόδου. Είναι αναμενόμενο μου είχαν πει γιατί μεγαλώνει η μητρα. Κάποιες φορές ο πόνος ήταν συνεχόμενος άλλες φορές ερχόταν κι έφευγε. Τότε δε μου είχαν πει να πάρω κάτι. Βέβαια λόγω απίστευτης υπνηλίας, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας ήμουν ξάπλα και κοιμόμουν!

Με μπέρδεψες με την @Angot, εκείνη έχει πολλά πονάκια. Εγώ δύο-τρεις μέρες έχω νιώσει για λίγη ή για περισσότερη ώρα πονάκια και αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να έχω πιο συχνά...

πρίν από 21 λεπτά , happiness79 είπε:

@happiness79 απολύτως κατανοητό αυτό που λες! Κι εγώ τον ρωτούσα κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο μήπως το θεωρήσει αξιοσημείωτο και ήταν πάντα καθησυχαστικός σχετικά με αυτό.  Υπερβολή πάντως δεν είναι τίποτα. μια ερωτησουλα απλή. Εγώ τις γράφω όλες και στα ραντεβού μας τις πεταω με τη σειρά χαχαχ Μην τις αφήνεις να ταλανίζουν το μυαλουδάκι σου χωρίς λόγο. Κάποιες φορές έπαιρνα καπάκι τη μαία για άμεση απάντηση 

πρίν από 2 λεπτά , KoraliaP είπε:

@happiness79 απολύτως κατανοητό αυτό που λες! Κι εγώ τον ρωτούσα κάθε φορά που πήγαινα για υπέρηχο μήπως το θεωρήσει αξιοσημείωτο και ήταν πάντα καθησυχαστικός σχετικά με αυτό.  Υπερβολή πάντως δεν είναι τίποτα. μια ερωτησουλα απλή. Εγώ τις γράφω όλες και στα ραντεβού μας τις πεταω με τη σειρά χαχαχ Μην της αφήνεις να ταλανίζουν το μυαλουδάκι σου χωρίς λόγο. Κάποιες φορές έπαιρνα καπάκι τη μαία για άμεση απάντηση 

Εχεις απόλυτο δίκιο! Σ' ευχαριστώ ❤

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@silvy22 μου σου απαντάω εδώ μιας και θα έγραφα τα νέα μου. Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο κορίτσια. Χαμούλης γινόταν εκεί κάτω (καλά, πάντα γίνεται απλώς τώρα είναι και μεγάλα), δεν τα μέτρησε καν, μου είπε ότι είναι σίγουρα πάνω από 15 και είχα 4-5 μεγάλα, νομίζω 15χιλ είπε (μιλάει και σιγά αυτός ο άνθρωπος, είμαι και λίγο κουφή και δεν είμαι σίγουρη). Περιμένω τώρα τις εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό η ωοληψία σου! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , happiness79 είπε:

Με μπέρδεψες με την @Angot, εκείνη έχει πολλά πονάκια. Εγώ δύο-τρεις μέρες έχω νιώσει για λίγη ή για περισσότερη ώρα πονάκια και αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να έχω πιο συχνά...

@Eternity ακριβώς αυτό έχω. Άλλες συνεχόμενος, άλλες έρχεται και φεύγει. Αλλα λογικά θα βοηθήσει το μαγνησιο! 

Διαφημίσεις

40 minutes ago, happiness79 said:

Αχ, αυτό ακριβώς ! Πες το ψέματα!

Εγώ τον ρώτησα "γιατί δεν κάνω εμετό, είναι τώρα λογικό αυτό " ;  Μετά κοίταγα φωτος με κοιλίτσες ανα βδομάδα να δω γιατί η δική μου δεν μεγαλώνει, και άλλα τέτοια χαριτωμένα.  Κάθε σώμα είναι διαφορετικό, και βασικά, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Κάποιες θα έχουμε λιγότερα συμπτώματα, κάποιες θα έχουν περισσότερα. Για αυτό ακους πολλές γυναίκες να λένε οτι η περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν υπέροχη, και άλλες ένας εφιάλτης !! Βέβαια, είναι πολύ ωραίο το φόρουμ, γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, και ανησυχίες μας , χωρίς πάντα να πρήζουμε τον γιατρο μας. 

Αχχχ σας ευχαριστώ κορίτσια μου, απλως αγχωθηκα, λεω δε μπορεί να μου αρχίζει τα ζόρια τωρα που κοντεύει να φτάσει στο τέλος το 3μηνο. Κριμα θα ταν! Υπομονή λοιπόν, τωρα είμαι Καλύτερα δεν με πονάει η κοιλιτσα, έκανα μια κουβέντα με το KFC μου και συμφωνησαμε πως για να συνυπαρξουμε 9 μηνες θέλει αμοιβαίας υποχωρήσεις... 

• Χαχα 7

πρίν από 22 λεπτά , Angot είπε:

Αχχχ σας ευχαριστώ κορίτσια μου, απλως αγχωθηκα, λεω δε μπορεί να μου αρχίζει τα ζόρια τωρα που κοντεύει να φτάσει στο τέλος το 3μηνο. Κριμα θα ταν! Υπομονή λοιπόν, τωρα είμαι Καλύτερα δεν με πονάει η κοιλιτσα, έκανα μια κουβέντα με το KFC μου και συμφωνησαμε πως για να συνυπαρξουμε 9 μηνες θέλει αμοιβαίας υποχωρήσεις... 

Χαχαχα,να μεινεις ησυχη... Οταν θα παίρνει τις στροφες,οταν θα βολεύεται στη μια πλευρά της κοιλιας σου παραμορφωνοντας τη και οταν θα σε κλωτσαει χωρίς ελεος,εκει να δεις υποχωρησεις....χαχαχαχ...Αλλα ειναι ολα υπέροχα!!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα,να μεινεις ησυχη... Οταν θα παίρνει τις στροφες,οταν θα βολεύεται στη μια πλευρά της κοιλιας σου παραμορφωνοντας τη και οταν θα σε κλωτσαει χωρίς ελεος,εκει να δεις υποχωρησεις....χαχαχαχ...Αλλα ειναι ολα υπέροχα!!!!

Δεν ξέρω πάντως εμένα έτσι όπως το γράψες μου βγήκε. Κι όπως θα παίρνω τις στροφές, εσυ αν θέλεις κοιταζε μεεεεε τα μάτια σου 2 μαχαιριές και κει επάνω στο χορό αποτέλειωσε μεεεε.....  Το βρήκα., θα του το τραγουδάω να γίνεται εξαλλο για αντίποινα! Χιχιχιχι

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...