Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Σε βοήθησαν στουε πονους; 

Έλα ρε κορίτσι εγώ χεστηκα πανω μ! Λες να μ περάσουν; 

Πονακια σκετο και στη μέση εδώ και 3 μερες. Και μ ειπε εξετάσεις έχεις κάνει; της λέω ναι όλα οκ και ο υπέρηχος. Και μ ειπε να παρω μαγνησιο πρωί-βράδυ! Δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά δεν θέλει να τις έχω. Αν λεει δεν περάσουν με το μαγνησιο θα με δουν! Αν και  το σαββατο που με ειδε ο κελ εγώ είχα ήδη πονακια, αν ήταν κάτι θα το έβλεπε! Αλλα εχω από την αρχή της εγκυμοσύνης πονους εγώ! 

Κατάλαβα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Ελπίζω να ανακουφιστείς με το μαγνήσιο, να περάσουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Angot είπε:

Σε βοήθησαν στουε πονους; 

Έλα ρε κορίτσι εγώ χεστηκα πανω μ! Λες να μ περάσουν; 

Πονακια σκετο και στη μέση εδώ και 3 μερες. Και μ ειπε εξετάσεις έχεις κάνει; της λέω ναι όλα οκ και ο υπέρηχος. Και μ ειπε να παρω μαγνησιο πρωί-βράδυ! Δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά δεν θέλει να τις έχω. Αν λεει δεν περάσουν με το μαγνησιο θα με δουν! Αν και  το σαββατο που με ειδε ο κελ εγώ είχα ήδη πονακια, αν ήταν κάτι θα το έβλεπε! Αλλα εχω από την αρχή της εγκυμοσύνης πονους εγώ! 

@Angot ναι με βοήθησε. αμέσως μετά την αυχενική το ξεκίνησα, 13η βδομάδα. Νομίζω απ την αρχή είχα πονάκια που έρχονταν και φεύγανε. Γενικά τα πονάκια πυελικά είναι πολύ νορμάλ σε όλη τη διάρκεια της κύησης χωρίς να ενέχουν κινδύνους ή να αποτελούν αιτία για φόβο. Όλα καλά! να το καταναλώνεις μακριά από συμπλήρωμα σιδήρου και 3 ωρες απο γαλακτοκομικά

πρίν από 9 λεπτά , happiness79 είπε:

Κατάλαβα! Ευχαριστώ για την απάντηση! Ελπίζω να ανακουφιστείς με το μαγνήσιο, να περάσουν!

Μακαρι γτ αρχίζω και παθαίνω κρισαρα! 

πρίν από 2 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Angot ναι με βοήθησε. αμέσως μετά την αυχενική το ξεκίνησα, 13η βδομάδα. Νομίζω απ την αρχή είχα πονάκια που έρχονταν και φεύγανε. Γενικά τα πονάκια πυελικά είναι πολύ νορμάλ σε όλη τη διάρκεια της κύησης χωρίς να ενέχουν κινδύνους ή να αποτελούν αιτία για φόβο. Όλα καλά! να το καταναλώνεις μακριά από συμπλήρωμα σιδήρου και 3 ωρες απο γαλακτοκομικά

Δεν παίρνω σιδηρο ακόμα, ειχα παραπάνω απ όσο έπρεπε πρίν 2 μηνες στιε εξετάσεις. Ελπίζω να με βοηθήσουν και μενα, από την αρχή είχα πονακια στην εγκυμοσυνη, αλλα δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό να τα έχω μόνιμα. Δλδ γυριζω από δουλειά και δεν μπορώ να κάνω τπτ επειδή νιώθω τα πονακια κ φοβάμαι! 

8 ώρες πρίν, Angot είπε:

Και βοηθάει απ οτι ξέρω! Σωστά; 

Υπέροχα, υπέροχα. Ξεκουράσου ως αύριο όμως! Εεε ρε γλέντιαααα είμαι περίεργη για την χοριακη σ! Είναι κανονικό θετικοοοο οχι αχνό! 

Λένε ότι βοηθάει για την εμφύτευση. Σα να "οργωνει το χωράφι" θα λέγαμε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , froufrou80 είπε:

Ευχαριστώ...Η αλήθεια είναι πως δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες ο γιατρός..  Δεν του φαινόταν καλό στον υπέρηχο....Μακάρι να είναι ολα καλά!

Όλα καλά να πάνε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

Από θέμα συζύγου δεν υπάρχει κάτι 100% έτσι; 

Μίλησα τώρα με τη μαία και της είπα για τα πονακια, μου είπε να πάρω μαγνήσιο. Παίρνει κάποια άλλη κοπέλα; βοηθάει; 

Σπερμοδιαγραμμα καρυοτυπο κυρίως έχει κάνει κ ειναι κομπλέ. 

Ελπίζω με το μαγνήσιο να σταματήσουν τα πονακια σου! Φίλη μου τώρα έγκυος λίγων εβδομάδων πάντως είχε πονακια κ έπαιρνε μαγνήσιο κ αυτή. Δεν ξέρω αν είναι βέβαια για τα πονακια αλλά όλες οι εγκυουλες που ακουω παίρνουν μαγνήσιο. 

πρίν από 45 λεπτά , Angot είπε:

Μακαρι γτ αρχίζω και παθαίνω κρισαρα! 

Καλε οχι...ειναι φυσιολογικό...Μονο αν κάτι δεν ειναι ανεκτο να σε ανησυχει...Τεντωματα,τραβηγματα και τα λοιπα θα γινουν συνηθεια!!!

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Καλε οχι...ειναι φυσιολογικό...Μονο αν κάτι δεν ειναι ανεκτο να σε ανησυχει...Τεντωματα,τραβηγματα και τα λοιπα θα γινουν συνηθεια!!!

Α οχι ανεκτό είναι, σαν ενόχληση μόνιμη έχω περισσότερο! Απλως δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμη. Να τα έχω ανά διαστήματα οκ είναι εντάξει! αλλα όλη μέρα; 

πρίν από 18 λεπτά , Angot είπε:

Α οχι ανεκτό είναι, σαν ενόχληση μόνιμη έχω περισσότερο! Απλως δεν ξερω αν είναι φυσιολογικό να είναι μόνιμη. Να τα έχω ανά διαστήματα οκ είναι εντάξει! αλλα όλη μέρα; 

@Angot όπως τα λέει η @winspert. Είσαι εγκυούλα και το σώμα σου προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Η μήτρα σου ετοιμάζεται να δεχθεί το μωρό σου που θα αναπτύσσεται 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Angot όπως τα λέει η @winspert. Είσαι εγκυούλα και το σώμα σου προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Η μήτρα σου ετοιμάζεται να δεχθεί το μωρό σου που θα αναπτύσσεται 

Ναι αλλα θα μπορούσε να πει είναι φυσιολογικό ανεξουτο. Αλλα είπε πάρε μαγνησιο γτ δεν το θέλουμε! Ααρα δεν ειναι φυσιολογικο, ουτε θετικο!  Στο μεταξύ εδώ και 3 μερες έχω και πόνοκεφαλο! Που δεν είχα! 

πρίν από 6 λεπτά , KoraliaP είπε:

Εγώ που τα έχω με συχνότητα περίπου μία φορά τη βδομάδα να ανησυχήσω? Μήπως δεν είναι νορμάλ? Ή λέτε να έχει να κάνει με το σωματότυπο (έχω κάπως ανοιχτή λεκάνη)

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Ναι αλλα θα μπορούσε να πει είναι φυσιολογικό ανεξουτο. Αλλα είπε πάρε μαγνησιο γτ δεν το θέλουμε! Ααρα δεν ειναι φυσιολογικο, ουτε θετικο!  Στο μεταξύ εδώ και 3 μερες έχω και πόνοκεφαλο! Που δεν είχα! 

Ωχ! Πες μου τέτοια και χαίρομαι γιατί έλεγα γλυτώσαμε τους πονοκεφάλους (δεν τους αντέχω...)

Πάντως έχω καταλάβει ότι ο γιατρός μας (και πιθανόν όλοι οι γιατροί) δε θέλουν να υποφέρουμε, άρα δε θα σου έλεγε ανέξου το, εφόσον μπορείς να πάρεις κάτι που θα σε ανκουφίσει!

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Εγώ που τα έχω με συχνότητα περίπου μία φορά τη βδομάδα να ανησυχήσω? Μήπως δεν είναι νορμάλ? Ή λέτε να έχει να κάνει με το σωματότυπο (έχω κάπως ανοιχτή λεκάνη)

Ωχ! Πες μου τέτοια και χαίρομαι γιατί έλεγα γλυτώσαμε τους πονοκεφάλους (δεν τους αντέχω...)

Οχιιι με επιασε πονοκέφαλος, το περίμενα να σ πω και έλεγα φιου τον γλίτωσα κ γω! Αλλα δεν! Οοοχι να χαίρεσαι, άλλες δεν έχουν ποτέ! Το μια στο τόσο είναι η υπενθύμιση που χρειάζεσαι.. Το όλη μέρα είναι η υπενθύμιση που δεν χρειάζεσαι!  Και γω εδώ ανοιχτή λεκάνη! 

πρίν από 11 λεπτά , Angot είπε:

Οχιιι με επιασε πονοκέφαλος, το περίμενα να σ πω και έλεγα φιου τον γλίτωσα κ γω! Αλλα δεν! Οοοχι να χαίρεσαι, άλλες δεν έχουν ποτέ! Το μια στο τόσο είναι η υπενθύμιση που χρειάζεσαι.. Το όλη μέρα είναι η υπενθύμιση που δεν χρειάζεσαι!  Και γω εδώ ανοιχτή λεκάνη! 

Δε νομίζω ότι έχεις λόγο να ανησυχείς πάντως! Αν ήταν κάτι που τους ανησυχούσε θα σου έλεγαν να ρίξεις ρυθμούς, να ξαπλώσεις, τέτοια! Το μαγνήσιο βοηθάει στις κράμπες, ήταν κάτι που θα το έδιναν έτσι κι αλλιώς και απλα στο έδωσαν νωρίτερα για να μην υποφέρεις!

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

@Angot δεν το θες λόγω συσπάσεων μήτρας, γι αυτο και παιρνεις Μαγνήσιο. αλλά και πάλι όλο το κόνσεπτ είναι φυσιολογικο. Ρώτα τον να στο επιβεβαιώσει

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...