Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Ellidr είπε:

Το κατάλαβα ότι το βλέπεις έτσι . 

Οπότε καλά κάνεις 

Επειδή εγώ η αλήθεια είναι δεν έχω περάσει τόσα οπότε είμαι ακόμα πολύ ευαίσθητη με το θέμα κατάλαβες;; Δεν έχω πετσωσει 

Φοβήθηκα μην απογοητευτείς πολύ σε περίπτωση αρνητικού αλλά βλέπω έχεις πρόγραμμα 

Οπότε σου εύχομαι να είναι αυτό το παιδάκι σου και συνέχισε με την θετική ενέργεια που έχεις

Πότε θα κάνεις την μεταφορά;;

Να εισαι καλα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!:wub: Ξεχασα σε αυτα που σου εγραψα να αναφερω και τις απειρες ωοληψιες που ποτε δεν εδωσαν εμβρυο...Οποτε μιλαμε για βαρβατο πετσωμα...χαχαχα

Περιμένω να αδιαθετησω και να δούμε ποτε θα πεσει η εμβρυομεταφορα γιατί πάω σε φυσικο κυκλο.

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Να εισαι καλα!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!:wub: Ξεχασα σε αυτα που σου εγραψα να αναφερω και τις απειρες ωοληψιες που ποτε δεν εδωσαν εμβρυο...Οποτε μιλαμε για βαρβατο πετσωμα...χαχαχα

Περιμένω να αδιαθετησω και να δούμε ποτε θα πεσει η εμβρυομεταφορα γιατί πάω σε φυσικο κυκλο.

Έχεις κάνει κανένα αφρατεμα της μήτρας ;;;

Να παίρνεις και βιταμίνες να βοηθηθείς. .

Εμένα με βοήθησαν πολύ πιστεύω 

Και προβιοτικα κολπικά μόνο καλό κάνουν ξεκινά από τώρα 

• Ευχαριστώ 1

9 minutes ago, winspert said:

Άρα δεν θα πάρεις ούτε ovitrelle ούτε προγεστερόνη και cyclacur?

eardp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Έχεις κάνει κανένα αφρατεμα της μήτρας ;;;

Να παίρνεις και βιταμίνες να βοηθηθείς. .

Εμένα με βοήθησαν πολύ πιστεύω 

Και προβιοτικα κολπικά μόνο καλό κάνουν ξεκινά από τώρα 

Χαχαχα,ωραια το εθεσες...Οχι δεν εχω κανει. Υστεροσκοπηση εκανα και ηταν οκ. Βιταμινες επαιρνα κατα καιρούς...Τωρα τίποτα...Σε ευχαριστω

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άρα δεν θα πάρεις ούτε ovitrelle ούτε προγεστερόνη και cyclacur?

Θα μιλήσουμε με το γιατρό. Πιστεύω πως οχι αλλα θα μου πει...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

3 minutes ago, winspert said:

Χαχαχα,ωραια το εθεσες...Οχι δεν εχω κανει. Υστεροσκοπηση εκανα και ηταν οκ. Βιταμινες επαιρνα κατα καιρούς...Τωρα τίποτα...Σε ευχαριστω

Δεν είχες κάνει καλέ το scratching με την υστεροσκόπηση, λάθος θυμάμαι?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Δεν είχες κάνει καλέ το scratching με την υστεροσκόπηση, λάθος θυμάμαι?

Αααα αυτό εννοούσε; Εγω νομιζα τίποτα πιο παρεμβατικό...Ναι την τομουλα που ειχε πει ο γιατρός...βεβαιως:lol:

πρίν από 1 λεπτό , Angot είπε:

Κοριτσι παίρνει καμία μαγνησιο για τα πονακια; μίλησα με τη μαία επειδή έχω πονακια 3 μερες τωρα κ μου είπε να πάρω trofocard

Αυτό το επαιρνα κ εγω στην εγκυμοσύνη...Ειναι συνηθισμένο πολυ

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Αααα αυτό εννοούσε; Εγω νομιζα τίποτα πιο παρεμβατικό...Ναι την τομουλα που ειχε πει ο γιατρός...βεβαιως:lol:

Βοηθάει; μου είπε δεν ανησυχεί με τα πονακια αλλά δε θελει να τα έχω κ ολας! 

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Ναι και εγώ την τομουλα λέω την έκανα ένα κύκλο πριν την έμβρυομεταφορα 

Και έπαιρνα και φουλ προβιοτικα γιατί είχα βέβαια μικρόβιο στη μήτρα 

Αλλά γενικά λέει τα προβιοτικα μόνο καλό κάνουν και βιταμίνη d σε μεγάλη δόση 

πρίν από 18 λεπτά , Ellidr είπε:

4500 δηλ; 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Angot είπε:

Κοριτσι παίρνει καμία μαγνησιο για τα πονακια; μίλησα με τη μαία επειδή έχω πονακια 3 μερες τωρα κ μου είπε να πάρω trofocard

@Angot Παίρνω καθημερινά 2 Trofocard max

πρίν από 17 λεπτά , Angot είπε:

Βοηθάει; μου είπε δεν ανησυχεί με τα πονακια αλλά δε θελει να τα έχω κ ολας! 

Ναι...βοηθαει πολυ... Βασικά ισχύει ακριβώς αυτό που σου ειπε. Δεν ειναι κατι κακο αλλα καλύτερα να μην τα εχεις... Μην ανησυχείς καθόλου...

πρίν από 16 λεπτά , Ellidr είπε:

Την εκανα αλλα δυστυχώς δεν πέτυχε η αμεσως επόμενη εμβρυομεταφορα με ενα εμβρυακι 1αα... Την ντε την εχω ανεβασει αλλα δεν οαιρνω αλλη πλεον...Προβιοτικα δεν επαιρνα ποτε βασικα...

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, Angot είπε:

Από θέμα συζύγου δεν υπάρχει κάτι 100% έτσι; 

Μίλησα τώρα με τη μαία και της είπα για τα πονακια, μου είπε να πάρω μαγνήσιο. Παίρνει κάποια άλλη κοπέλα; βοηθάει; 

Τι πονάκια της είπες ότι έχεις και σου έδωσε μαγνήσιο? Κραμπούλες? Πόνους περιόδου? Στην κοιλιά ή/και αλλού?

πρίν από 5 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Angot Παίρνω καθημερινά 2 Trofocard max

Σε βοήθησαν στουε πονους; 

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Ναι...βοηθαει πολυ... Βασικά ισχύει ακριβώς αυτό που σου ειπε. Δεν ειναι κατι κακο αλλα καλύτερα να μην τα εχεις... Μην ανησυχείς καθόλου...

Την εκανα αλλα δυστυχώς δεν πέτυχε η αμεσως επόμενη εμβρυομεταφορα με ενα εμβρυακι 1αα... Την ντε την εχω ανεβασει αλλα δεν οαιρνω αλλη πλεον...Προβιοτικα δεν επαιρνα ποτε βασικα...

Έλα ρε κορίτσι εγώ χεστηκα πανω μ! Λες να μ περάσουν; 

πρίν από 3 λεπτά , happiness79 είπε:

Τι πονάκια της είπες ότι έχεις και σου έδωσε μαγνήσιο? Κραμπούλες? Πόνους περιόδου? Στην κοιλιά ή/και αλλού?

Πονακια σκετο και στη μέση εδώ και 3 μερες. Και μ ειπε εξετάσεις έχεις κάνει; της λέω ναι όλα οκ και ο υπέρηχος. Και μ ειπε να παρω μαγνησιο πρωί-βράδυ! Δεν είναι κάτι ανησυχητικό αλλά δεν θέλει να τις έχω. Αν λεει δεν περάσουν με το μαγνησιο θα με δουν! Αν και  το σαββατο που με ειδε ο κελ εγώ είχα ήδη πονακια, αν ήταν κάτι θα το έβλεπε! Αλλα εχω από την αρχή της εγκυμοσύνης πονους εγώ! 

πρίν από 54 λεπτά , Σποράκι είπε:

Γιατί να είναι κυστικο; Η τιμή είναι πολύ καλή, μη σου πω ότι μπορεί να έχεις και καμία έκπληξη. Με σχεδόν ίδια τιμή και το ίδιο πρωτόκολλο πριν δυο μέρες πήρα δυο. Θετική σκέψη!

Ευχαριστώ...Η αλήθεια είναι πως δεν μου έδωσε πολλές ελπίδες ο γιατρός..  Δεν του φαινόταν καλό στον υπέρηχο....Μακάρι να είναι ολα καλά!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...