Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Ειμαι πολυ προσγειωμενη να ξερεις και γνωριζω πολυ καλα τις πιθανότητες... Εμεις βάζουμε ενα ένα τα έμβρυα. Κ αλλο ενα να μαζεψω παλι ενα ένα θα τα βαλω γιατί δεν θελω να διακινδυνεψω διδυμη κυηση. Κ απο τη στιγμή που το κρατησαν σημαίνει οτι ίσως να μπορεί να δωσει εγκυμοσύνη. Εχω διαβασει αυτες τις μερες πολλες ιστορίες γυναικων με παρόμοια εμβρυα που σημαίνει ότι γίνεται... μικρες οι πιθανότητες αλλα γίνεται... Εχω βαλει και αριστα εμβρυα και εχω πάρει μηδεν. Ποτε δεν ξερεις ποιο θα ειναι το τυχερό... και παντα θα μου έμενε αν θα έπρεπε να το βαλω. Θεωρω πως αν δεν το βαλω τωρα τοτε καλύτερα να ζητησω να το πετάξουν. Θελω να του δώσω μια ευκαιρία. Εκτός απο τα χρήματα δεν εχω να χασω κατι...Θα δωσω την ευκαιρία σε ενα εμβρυακι είτε να γινει το παιδάκι μου,ειτε να μου δειξει οτι πρέπει να προχωρησω...

Θυμισε μου λιγο...Εισαι έγκυος τωρα,σωστα; Αν ναι μπορεις να εισαι σίγουρη ποιο εμβρυο τα καταφερε; Ή οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να ειναι σιγουρη; Σε ευχαριστώ πολυ παντως για τη συμβουλή...Μου εδωσες την ευκαιρία να γραψω τη σκεψη μου:wub:

Είναι συγκινητικός ο συλλογισμός σου και η πίστη που δείχνεις στο εμβρυάκι σου τόσο μεγάλη που πραγματικά δε θα μου κάνει εντύπωση αν εμφυτευτεί και γίνει το δεύτερο παιδάκι σου! Μακάρι να είχαμε όλες αυτή την πίστη πιο συχνά! Προσωπικά σ' ευχαριστώ, γιατί είσαι παράδειγμα προς μίμηση και όταν χάνω την πίστη μου θα σκέφτομαι εσένα και θα αναθαρρώ!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , winspert είπε:

Ειμαι πολυ προσγειωμενη να ξερεις και γνωριζω πολυ καλα τις πιθανότητες... Εμεις βάζουμε ενα ένα τα έμβρυα. Κ αλλο ενα να μαζεψω παλι ενα ένα θα τα βαλω γιατί δεν θελω να διακινδυνεψω διδυμη κυηση. Κ απο τη στιγμή που το κρατησαν σημαίνει οτι ίσως να μπορεί να δωσει εγκυμοσύνη. Εχω διαβασει αυτες τις μερες πολλες ιστορίες γυναικων με παρόμοια εμβρυα που σημαίνει ότι γίνεται... μικρες οι πιθανότητες αλλα γίνεται... Εχω βαλει και αριστα εμβρυα και εχω πάρει μηδεν. Ποτε δεν ξερεις ποιο θα ειναι το τυχερό... και παντα θα μου έμενε αν θα έπρεπε να το βαλω. Θεωρω πως αν δεν το βαλω τωρα τοτε καλύτερα να ζητησω να το πετάξουν. Θελω να του δώσω μια ευκαιρία. Εκτός απο τα χρήματα δεν εχω να χασω κατι...Θα δωσω την ευκαιρία σε ενα εμβρυακι είτε να γινει το παιδάκι μου,ειτε να μου δειξει οτι πρέπει να προχωρησω...

Θυμισε μου λιγο...Εισαι έγκυος τωρα,σωστα; Αν ναι μπορεις να εισαι σίγουρη ποιο εμβρυο τα καταφερε; Ή οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να ειναι σιγουρη; Σε ευχαριστώ πολυ παντως για τη συμβουλή...Μου εδωσες την ευκαιρία να γραψω τη σκεψη μου:wub:

Φυσικά εδώ είμαστε για να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε και τι μας λένε οι γιατροί μας 

Εγώ μιλάω φυσικά για το πώς θα ένιωθα εγώ κατάλαβες 

Η πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια Μ έκανε κουρέλι δε μπορείς να φανταστείς και αυτή τη φορά ήθελα να πάω με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές όχι πως θα ήταν σίγουρο πάλι αλλά θα είχα κάνει το καλύτερο στη προκειμένη στιγμή 

Οπότε μίλησα καθαρά με βάση την δική μου ψυχολογία 

Εσύ προφανώς το σκέφτεσαι κάπως αλλιώς και καλά κάνεις μακάρι να σκεφτόμουν και εγώ έτσι 

Οπότε προχώρα μπροστά και όπως πιστεύεις εσύ καλύτερα 

Πάντως αν με ρωτάς πιστεύω πως ναι η πρώτη μου βλαστοκυστη έπιασε 

Χωρίς φυσικά να είμαι σίγουρη αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά 

Έτσι πιστεύω. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες και για τη συμβουλη σου αν χρειαστεί αυτό θα κάνω. Γιατί το ποσο είναι υπέρογκο. Τώρα έχετε τελειώσει με τις διαδικασίες ή είσαι στη διαδικασία εξωσωματικής? 

@Penaki ότι άλλο χρειαστείς μου λες!! Αα και επίσης πάμε σε όσο πιο έμπειρο χέρι μπορούμε σε επεμβατικές λαπαροσκ. Εμένα δυστυχώς (ήμουν και πιο μικρούλα και δεν είχα ψαχτεί καθόλου) η ΑΜΗ μου μετά την επέμβαση έπεσε στα τάρταρα, λογικά λόγω αφαίρεσης μεγάλης ποσότητας ωοθηκικού ιστού. Μπορεί όντως να έπρεπε λόγω του προβλήματος μου, μπορεί και όχι και απλά να με έκοψε χασάπικα! χαχα Ποιός ξερει; Κανείς, Και δεν θα μάθω κιόλας τώρα! 

Στο σήμερα τώρα, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε τον μπουλούκο στην 3η εξωσωματική! Μπαίνω στον 7ο

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Είναι συγκινητικός ο συλλογισμός σου και η πίστη που δείχνεις στο εμβρυάκι σου τόσο μεγάλη που πραγματικά δε θα μου κάνει εντύπωση αν εμφυτευτεί και γίνει το δεύτερο παιδάκι σου! Μακάρι να είχαμε όλες αυτή την πίστη πιο συχνά! Προσωπικά σ' ευχαριστώ, γιατί είσαι παράδειγμα προς μίμηση και όταν χάνω την πίστη μου θα σκέφτομαι εσένα και θα αναθαρρώ!

Σε ευχαριστώ τοσο πολυ για τα καλα σου λόγια!!!:wub:

πρίν από 4 λεπτά , Ellidr είπε:

Φυσικά εδώ είμαστε για να γράφουμε αυτά που πιστεύουμε και τι μας λένε οι γιατροί μας 

Εγώ μιλάω φυσικά για το πώς θα ένιωθα εγώ κατάλαβες 

Η πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια Μ έκανε κουρέλι δε μπορείς να φανταστείς και αυτή τη φορά ήθελα να πάω με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές όχι πως θα ήταν σίγουρο πάλι αλλά θα είχα κάνει το καλύτερο στη προκειμένη στιγμή 

Οπότε μίλησα καθαρά με βάση την δική μου ψυχολογία 

Εσύ προφανώς το σκέφτεσαι κάπως αλλιώς και καλά κάνεις μακάρι να σκεφτόμουν και εγώ έτσι 

Οπότε προχώρα μπροστά και όπως πιστεύεις εσύ καλύτερα 

Πάντως αν με ρωτάς πιστεύω πως ναι η πρώτη μου βλαστοκυστη έπιασε 

Χωρίς φυσικά να είμαι σίγουρη αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά 

Έτσι πιστεύω. 

Κοριτσαρα μου δεν αισθάνθηκα ουτε στιγμη οτι ηθελες να μου επιβάλλεις τη γνωμη σου... Καλα εκανες και μου εγραψες αυτο που νομιζεις...Καποιες φορες χρειαζόμαστε καποιον απ εξω να μας προσγειωσει. Εχω φαει πολλες μηδενικες χοριακες ολα αυτα τα χρόνια οποτε καθε αποτυχια πλεον δεν με κανει κουρελι...απλα με κουραζει. Μέχρι το γιο μου εκανα 6 εμβρυομεταφορες. 4 μηδενικές...μια βιοχημικη και μετα το παιδακι μου... Μετά το γιο μου εχω κανει 3 εμβρυομεταφορες...Δυο μηδενικες και μια βιοχημικη...Οπως καταλαβαινεις εχω φαει τοσες σφαλιαρες που πλεον εχει μουδιασει το μαγουλο μου. Παιρνω το μηδεν, στενοχωριεμαι και συνεχιζω πολυ γρήγορα... Αυτό θα κανω και τωρα...Κ όπως ξαναειπα επειδη εχω βαλει αρκετες φορές αριστα εμβρυα και εχω παρει μηδεν απλά ελπιζω...Αν οχι συνεχίζω!!! Και παλι σε ευχαριστώ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας πω και γω τη μικρή μου εμπειρία για τη ca125. Είχα μια κύστη εμδομητρίωσης στην αριστερή ωοθήκη και από τότε που εμφανίστηκε έκανα 2 φορές τον χρόνο αυτή την εξέταση. Πάντα ήταν πολύ χαμηλή τύπου 12, 15. Και η κύστη ήταν εκεί. Μόνο την τελευταία χρονιά πριν χειρουργηθώ ανέβηκε στο όριο δλδ 34. Και πάλι δεν το ξεπέρασε. Η εξέταση αυτή δεν αποδεικνύει ότι έχεις εμδομητρίωση. Είναι απλώς ενδεικτική. Εμένα και φέτος που την επανέλαβα στο Έλενας πάλι ψηλουτσικη βγήκε παρόλο το περσινό χειρουργείο. Πάντως δε γίνεται να προχωρήσεις σε εξωσωματική με εμδομητρίωση. Μειώνονται τα ποσοστά επιτυχίας. Με κύστη δε αδύνατο. Πώς θα γίνει ωοληψία αν δεν φαίνονται καν τα ωάρια στον υπέρηχο? Εμένα κάλυπτε όλη την ωοθήκη. Δε φαινόταν τίποτα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Κοριτσαρα μου δεν αισθάνθηκα ουτε στιγμη οτι ηθελες να μου επιβάλλεις τη γνωμη σου... Καλα εκανες και μου εγραψες αυτο που νομιζεις...Καποιες φορες χρειαζόμαστε καποιον απ εξω να μας προσγειωσει. Εχω φαει πολλες μηδενικες χοριακες ολα αυτα τα χρόνια οποτε καθε αποτυχια πλεον δεν με κανει κουρελι...απλα με κουραζει. Μέχρι το γιο μου εκανα 6 εμβρυομεταφορες. 4 μηδενικές...μια βιοχημικη και μετα το παιδακι μου... Μετά το γιο μου εχω κανει 3 εμβρυομεταφορες...Δυο μηδενικες και μια βιοχημικη...Οπως καταλαβαινεις εχω φαει τοσες σφαλιαρες που πλεον εχει μουδιασει το μαγουλο μου. Παιρνω το μηδεν, στενοχωριεμαι και συνεχιζω πολυ γρήγορα... Αυτό θα κανω και τωρα...Κ όπως ξαναειπα επειδη εχω βαλει αρκετες φορές αριστα εμβρυα και εχω παρει μηδεν απλά ελπιζω...Αν οχι συνεχίζω!!! Και παλι σε ευχαριστώ!!!

Ταλαιπωρήθηκες πολύ και στο παιδάκι σου δεν το θυμόμουν! Εχεις πίστη κ θα τα καταφέρεις. Απλά να προσεχείς κ τον εαυτό σου! 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 19 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Penaki ότι άλλο χρειαστείς μου λες!! Αα και επίσης πάμε σε όσο πιο έμπειρο χέρι μπορούμε σε επεμβατικές λαπαροσκ. Εμένα δυστυχώς (ήμουν και πιο μικρούλα και δεν είχα ψαχτεί καθόλου) η ΑΜΗ μου μετά την επέμβαση έπεσε στα τάρταρα, λογικά λόγω αφαίρεσης μεγάλης ποσότητας ωοθηκικού ιστού. Μπορεί όντως να έπρεπε λόγω του προβλήματος μου, μπορεί και όχι και απλά να με έκοψε χασάπικα! χαχα Ποιός ξερει; Κανείς, Και δεν θα μάθω κιόλας τώρα! 

Στο σήμερα τώρα, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσαμε τον μπουλούκο στην 3η εξωσωματική! Μπαίνω στον 7ο

Αντε υπέροχα!!!! Με το καλό να τον κρατήσετε στην αγκαλιά σας! Κ όλα τα υπόλοιπα του παρελθοντος να γινουν απλά αναμνήσεις. 

Πηγες για το καλυτερο που να ήξερες τι θα σου βγει ο γιατρός στο τέλος. Μπορεί να υποψιαζεσαι αλλά σίγουρος δεν μπορείς να είσαι τι πηγε καλά κ τι όχι. Ευχαριστώ που μου τα είπες αν χρειαστεί να είμαι υποψιασμενη. 

πρίν από 16 λεπτά , Margeau είπε:

Κορίτσια να σας πω και γω τη μικρή μου εμπειρία για τη ca125. Είχα μια κύστη εμδομητρίωσης στην αριστερή ωοθήκη και από τότε που εμφανίστηκε έκανα 2 φορές τον χρόνο αυτή την εξέταση. Πάντα ήταν πολύ χαμηλή τύπου 12, 15. Και η κύστη ήταν εκεί. Μόνο την τελευταία χρονιά πριν χειρουργηθώ ανέβηκε στο όριο δλδ 34. Και πάλι δεν το ξεπέρασε. Η εξέταση αυτή δεν αποδεικνύει ότι έχεις εμδομητρίωση. Είναι απλώς ενδεικτική. Εμένα και φέτος που την επανέλαβα στο Έλενας πάλι ψηλουτσικη βγήκε παρόλο το περσινό χειρουργείο. Πάντως δε γίνεται να προχωρήσεις σε εξωσωματική με εμδομητρίωση. Μειώνονται τα ποσοστά επιτυχίας. Με κύστη δε αδύνατο. Πώς θα γίνει ωοληψία αν δεν φαίνονται καν τα ωάρια στον υπέρηχο? Εμένα κάλυπτε όλη την ωοθήκη. Δε φαινόταν τίποτα.

Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου. Απ ότι καταλαβαίνω κ από τα λεγόμενα σου όντως είναι απλά ενδεικτική. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Penaki είπε:

Εσύ είσαι φουλ όλη την ημέρα. Όντως μετά κ εγώ μόνο καναπέ θα αραζα. Δεν μπορείς να βγεις σε άδεια λόγω εγκυμοσύνης?  Είχα 3 βιοχημικές κ μετά δεν προσπαθήσαμε φυσικά παλι. Εχω θέμα στον καρυοτυπο που δεν είναι σίγουρο ότι ανιχνεύτηκε στον προεμφυτευτικο. Γι αυτό κ άλλο ψάξιμο. 

Δεν τα ξέρω πολύ καλά αυτά αλλά απ ότι καταλαβαινω κάτι άλλο φταίει. Φαντάζομαι τα απλά θρομβοφιλια πχ το έχεις δει! 

Θα ερθει σε 15 ημέρες κοπέλα να την εκπαιδευσω για να χαλαρωσω εγώ λιγάκι, δεν την παλεύω άλλο, με το που γυριζω κάνω μπάνιο τρωω κ πέφτω ξαπλα γτ έχω έτσι κ αλλιώς πονακια και όλη μέρα στη καρεκλα με πονάει και η μέση. Οποτε δεν έχω κουράγιο για τπτ αλλο μετά!  

Σε άδεια δυστυχώς δεν μπορώ να βγω οχι. Τον Οκτώβριο όπως ορίζει ο νόμος! 

πρίν από 50 λεπτά , winspert είπε:

:wub:

Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου! Κι εμείς έχουμε αποφασίσει να τα βάζουμε ένα ένα γιατί δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε δίδυμη κύηση. Ο εξωσωματιστης μας έχει ξεκαθαρίσει ότι είτε μόνο του είτε με παρέα αν ένα έμβρυο είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει. Απλά βάζοντας τα ένα ένα θέλει περισσότερο χρόνο να πετύχει και περισσότερη υπομονή! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι? Εγώ 38. Πέρυσι στα 37 μια βλαστοκυστη Πέμπτης μέρας προχώρησε αλλά ήταν τρισωμια δυστυχώς. Τώρα πάλι μια βάλαμε καλή και αναμένουμε.. Δίδυμη κύηση στην ηλικία μου σημαίνει και διπλούς κι χυμούς στην εγκυμοσύνη, πιθανή προωρότητα και ποιος ξέρει τι αλλά θέματα απότοκα της προωρότητας. Άσε που ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ να στηρίξω δίδυμα όταν στον μην απάνω θα πρέπει να δουλέψω αλλά ούτε και έχω την πολυτέλεια να καθήσω στην εγκυμοσύνη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Δεν τα ξέρω πολύ καλά αυτά αλλά απ ότι καταλαβαινω κάτι άλλο φταίει. Φαντάζομαι τα απλά θρομβοφιλια πχ το έχεις δει! 

Θα ερθει σε 15 ημέρες κοπέλα να την εκπαιδευσω για να χαλαρωσω εγώ λιγάκι, δεν την παλεύω άλλο, με το που γυριζω κάνω μπάνιο τρωω κ πέφτω ξαπλα γτ έχω έτσι κ αλλιώς πονακια και όλη μέρα στη καρεκλα με πονάει και η μέση. Οποτε δεν έχω κουράγιο για τπτ αλλο μετά!  

Σε άδεια δυστυχώς δεν μπορώ να βγω οχι. Τον Οκτώβριο όπως ορίζει ο νόμος! 

Παλι καλά! Αλλιώς είναι να μοιράζεται η δουλειά να είσαι πιο χαλαρή! Λογικό που να έχεις όρεξη μετά για άλλες ασχολίες αφου σχολάς αργά. Αντε θα φτάσεις ο Οκτώβρης να χαλαρώσεις από τη δουλειά. 

Τώρα στο τμήμα αποβολων έκανα πολλες εξετάσεις τι να πω. Για Θρομβοφιλια τις βασικές που είχα κανει ήταν σχετικά καλές. 

πρίν από 5 λεπτά , Linoula είπε:

Πόσο θα συμφωνήσω μαζί σου! Κι εμείς έχουμε αποφασίσει να τα βάζουμε ένα ένα γιατί δεν θέλουμε να διακινδυνεύσουμε δίδυμη κύηση. Ο εξωσωματιστης μας έχει ξεκαθαρίσει ότι είτε μόνο του είτε με παρέα αν ένα έμβρυο είναι να προχωρήσει θα προχωρήσει. Απλά βάζοντας τα ένα ένα θέλει περισσότερο χρόνο να πετύχει και περισσότερη υπομονή! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι? Εγώ 38. Πέρυσι στα 37 μια βλαστοκυστη Πέμπτης μέρας προχώρησε αλλά ήταν τρισωμια δυστυχώς. Τώρα πάλι μια βάλαμε καλή και αναμένουμε.. Δίδυμη κύηση στην ηλικία μου σημαίνει και διπλούς κι χυμούς στην εγκυμοσύνη, πιθανή προωρότητα και ποιος ξέρει τι αλλά θέματα απότοκα της προωρότητας. Άσε που ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ να στηρίξω δίδυμα όταν στον μην απάνω θα πρέπει να δουλέψω αλλά ούτε και έχω την πολυτέλεια να καθήσω στην εγκυμοσύνη 

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Εγω σε δύο μηνες θα γινω 39 οποτε πέραν των κινδύνων που εχει μια δίδυμη κυηση δεν εχω ουτε χωρο στο σπίτι (είναι παρα πολυ μικρό), ουτε τα απαραίτητα χρήματα για να του παρεχω αυτα που θελω και έχοντας ηδη ενα παιδάκι μου φαίνεται βουνο. Κ εγω αυτό πιστεύω...οτι ενα έμβρυο που είναι να πιαστεί θα πιαστεί ειτε μονο ειτε με παρεα. Αυτό λεμε και με τον αντρα μου...Και επισης δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να καταψυχουν εμβρυα τα οποια τα εχουν καταδικασμενα. Θα έπρεπε να καταψυχουν μέχρι αβ....Οποτε ισως εχουν ολα τη δυναμικη τους. Η ζωη θέλει ρισκο...

• Μου αρέσει 4

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Penaki είπε:

Παλι καλά! Αλλιώς είναι να μοιράζεται η δουλειά να είσαι πιο χαλαρή! Λογικό που να έχεις όρεξη μετά για άλλες ασχολίες αφου σχολάς αργά. Αντε θα φτάσεις ο Οκτώβρης να χαλαρώσεις από τη δουλειά. 

Τώρα στο τμήμα αποβολων έκανα πολλες εξετάσεις τι να πω. Για Θρομβοφιλια τις βασικές που είχα κανει ήταν σχετικά καλές. 

Από θέμα συζύγου δεν υπάρχει κάτι 100% έτσι; 

Μίλησα τώρα με τη μαία και της είπα για τα πονακια, μου είπε να πάρω μαγνήσιο. Παίρνει κάποια άλλη κοπέλα; βοηθάει; 

πρίν από 57 λεπτά , winspert είπε:

Το κατάλαβα ότι το βλέπεις έτσι . 

Οπότε καλά κάνεις 

Επειδή εγώ η αλήθεια είναι δεν έχω περάσει τόσα οπότε είμαι ακόμα πολύ ευαίσθητη με το θέμα κατάλαβες;; Δεν έχω πετσωσει 

Φοβήθηκα μην απογοητευτείς πολύ σε περίπτωση αρνητικού αλλά βλέπω έχεις πρόγραμμα 

Οπότε σου εύχομαι να είναι αυτό το παιδάκι σου και συνέχισε με την θετική ενέργεια που έχεις

Πότε θα κάνεις την μεταφορά;;

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, froufrou80 είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα! Αυτή την περιοδο κάνω μια προσπαθεια σε φυσικό τροποποιημένο με Serpafar και 150 μον Menopur. Ένα ωοθυλακιο με το ζόρι βλέπουμε, αλλά σήμερα η E2  ήταν 368... Λέτε να είναι κυστικο παρολο που η οίστραδιολη είναι τόσο υψηλή;

Γιατί να είναι κυστικο; Η τιμή είναι πολύ καλή, μη σου πω ότι μπορεί να έχεις και καμία έκπληξη. Με σχεδόν ίδια τιμή και το ίδιο πρωτόκολλο πριν δυο μέρες πήρα δυο. Θετική σκέψη!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...