Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Μακαρι κ να διπλσιαζεται σωστα!! Γιατι σημασια εχει να διπλασιάζεται σωστα αλλιως τι να το κανεις..εχω φαει κ αλλες 2 κρυάδες απο βιοχημικές 

Εχω κ εγω στο ιστορικό μου δυο βιοχημικες και καταλαβαινω... Επεξεργάστηκα στην πορεία την αναρτηση μου και σε ρωταγα τι σου ειπαν για τη μέτρια βλαστοκυστη σου; Τη βαλατε σαν ενα έμβρυο που μπορεί να δώσει εγκυμοσύνη ή απλά για να βαλετε δυο;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , zouko είπε:

Δεν ξέρεις εαν έχει να κάνει ή όχι ο covid με αυτό. Οπως δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα εκεί, με τον ίδιο τρόπο δεν μπορούμε να τα ακυρώνουμε όλα.

Καλό είναι, όσοι είμαστε σε αυτή την κατάσταση, να προσέχουμε.

βέβαια καλό είναι να προσέχουμε, το θέμα είναι να μην μας γίνει εμμονή κ στο τέλος τα κάνουμε χειρότερα γιατί κ η πολλή απομόνωση βλάπτει.

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Εχω κ εγω στο ιστορικό μου δυο βιοχημικες και καταλαβαινω... Επεξεργάστηκα στην πορεία την αναρτηση μου και σε ρωταγα τι σου ειπαν για τη μέτρια βλαστοκυστη σου; Τη βαλατε σαν ενα έμβρυο που μπορεί να δώσει εγκυμοσύνη ή απλά για να βαλετε δυο;

Ααα δεν μας ειπαν να σ πω την αληθεια χαχαχα ηταν οτι ηταν το ενα άριστο κ το αλλο μέτριο…

22 minutes ago, happiness79 said:

Οχι, ο άντρας μου δε θέλει να δώσουμε κανένα όνομα παππού ή γιαγιάς (αν εννοείς αυτό, ότι θέλει να δώσουμε του πατέρα του, όχι, δεν είναι καθόλου παραδοδιακός, αντιθέτως) προτιμάει κάτι ουδέτερο για να μην παρεξηγηθεί κανείς. Και στους δυο μας αρέσει το όνομα ενός καλού και αγαπημένου μας φίλου που σκοτώθηκε (αν είναι αγόρι) όμως εγώ προβληματίζομαι λιγάκι να δώσω όνομα νεκρού στο παιδί και ειδικά από τόσο τραγικό τέλος. Από την άλλη μου αρέσει και σαν όνομα και συμβολικά. Θέλουν σκέψη όλα αυτά! Αλλά πρώτα απ' όλα να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί γερό το μικρούλι!

Καλέ τι σημασία έχει που είναι όνομα νεκρού? Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν των γονιών τους που ένα ποσοστό αυτών έχουν πεθάνει. Άντε καλέ, αν σας αρέσει το όνομα και αφού είναι και προς τιμήν καλού φίλου που χάθηκε, τότε σίγουρα αυτό να δώσετε. 

11 minutes ago, Penaki said:

Δηλαδή ήταν διαγνωστική? Κ λαπαροσκοπηση έκανες μόνο για την ανεβασμενη ca 125? Εγώ έκανα μετά τα Χριστούγεννα υστεροσκοπηση κ ήταν όλα καλά μου είχαν πει, δεν θα φαινόταν? 

Δεν ήταν διαγνωστική. Είχα κάνει drilling ωοθηκών για τις πολυκυστικές που έχω. Με την υστεροσκόπηση δεν φαίνεται η ενδομητρίωση 

eardp2.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Να σου πω κ εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπεις 

Είχα τρεις βλαστοκυστες μια 4αα 

Μια 4αβ και μια 4ββ 

Και ο γιατρός μου το είπε ξεκάθαρα πιστεύω στην πρώτη 

Και τις έβαλα και τις τρεις 

Τι θέλω να πω ότι εγώ δεν θα διακινδυνευα να βάλω μια μόνο βλαστοκυστη και αυτή κάτω του μετρίου θα έκανα λίγη υπομονη ακόμη να μαζεψω άλλη μια ή δύο ακόμα 

Γιατί καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες είναι μικρές . Φυσικά θα κάνεις ότι θέλεις αλλά θα ήθελα να σου πω και εγώ την δική μου άποψη  .σου εύχομαι καλή επιτυχία ότι κ αν αποφασίσεις 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Με ειρηνευτικές ή μου φάνηκε;

Είναι μία φράση που χρησιμοποιώ συχνά όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις! Όχι, δε σε ειρωνεύτηκα! Να το αλαφρύνω πήγα!

πρίν από 3 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Καλέ τι σημασία έχει που είναι όνομα νεκρού? Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν των γονιών τους που ένα ποσοστό αυτών έχουν πεθάνει. Άντε καλέ, αν σας αρέσει το όνομα και αφού είναι και προς τιμήν καλού φίλου που χάθηκε, τότε σίγουρα αυτό να δώσετε. 

Δεν ήταν διαγνωστική. Είχα κάνει drilling ωοθηκών για τις πολυκυστικές που έχω. Με την υστεροσκόπηση δεν φαίνεται η ενδομητρίωση 

Ελπίζω τώρα όλα να σας πανε καλα κ να τα καταφέρετε! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! 

πρίν από 29 λεπτά , Penaki είπε:

Να σκέφτεσαι θετικά κ να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται γιατί είσαι εγκυουλα τώρα! Κανε λιγάκι υπομονή να συμπληρώσεις το 1ο 3μηνο κ να το απολαύσεις μετά. Απλά προσπαθησε να κάνεις πραγματα (ξεκουραστα) να απασχολείσαι να μην κάνεις άλλες σκέψεις. Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εμείς πηγαμε με προεμφυτευτικο γιατί εχω χρωμοσωμικο θέμα κ ενώ ήταν να γίνει ετ το αναβαλαμε να ψάξω μήπως υπάρχει κάποια άλλη αιτία αποβολων. Σημερα πηρα τα αποτελέσματα κ θα περιμενω να δω πως θα συνεχίσουμε. 

Είχες αρκετές κακές προσπάθειες; γτ τόσο ψάξιμο; η ανωμαλία που έχεις δεν δικαιολογεί την αποβολή; 

Εγω ισα ισα που έχω τόσο γεμάτο πρόγραμμα, που αγχώνομαι για το αντίθετο, μηοως κάνω κακό! Δουλεύω ως τις 6 οπότε μέχρι να πάω σπίτι να κανω μπάνιο να φάω κλπ πηγαίνει 8 η ωρα και τότε καθομαι στον καναπε. 

1 ώρα πρίν, Penaki είπε:

Δεν ξέρω όλο αναποδιες πραγματικα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την Τετάρτη έχω ραντεβού με την Οικονομόπουλου κ με τον εξωσωματικο@kateriiina25θα σου στείλω τι θα μου πουν κ μένα. @Angot σαν διαδικασία είναι επώδυνη η λαπαροσκοπική κ το κόστος ποσο βγαίνει περιπου? Γιατί μαζευτηκαν πολλα κ λίγο αγχωθηκα. 

@Penaki Γεια σου κορίτσι μου! ααααν σου πουνε για λαπαροσκ, θα σου έλεγα να κάνεις στον εξωσωματικό σου (που λογικά θα είναι εξειδικευμένος και στη λαπαροσκ) και το λέω λόγω κόστους. Εγώ είχα κάνει το 2015 (πολύ πριν μπω στον χορό των εξωσωματικών) για επεμβατική (ενδομητρίωση και ινομυώματα) και το κόστος μου φάνηκε αρκετά ψηλό (στο Λητώ 1500€ το νοσοκομείο και 1500€ ο γιατρός). Αν την έκανα τωρα στον εξωσωματικό μου στο Γένεσις, είμαι σίγουρη πως θα ηταν άλλη η τιμή.

Από πόνους δεν θυμάμαι κάτι φοβερό. Απλα λόγω των ραμμάτων οδήγησα μετά απο 2 βδομάδες. μονο αυτο

πρίν από 55 λεπτά , Visit a vis είπε:

Είναι απόλυτα ασφαλές το αποτέλεσμα; Μόνο μια υψηλή τιμή δηλώνει ενδομητρίωση;

@Visit a vis απο δική μου εμπειρία ξέρω πως η Ca και η μαγνητική είναι ενδείξεις ενδομητρίωσης. Η μόνη σίγουρη οδός είναι η λαπαροσκόπηση για να δεις αν όντως πάσχεις. Ετσι μου ειπε πει ο γιατρος μ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους έχει τη σημασία του. Είναι αλλιώς να είναι όνομα γονιού που δεν είναι εν ζωή, γιατί έτσι αποκτάει μία πιο ισχυρή σύνδεση με τις ρίζες του. Οχι ότι περιμένω να τα κάνω όλα άψογα, αλλά ότι μπορώ να φροντίσω καλό είναι. Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για ένα χωριό της Ηπείρου που όλοι οι κάτοικοι δολοφονήθηκαν από Γερμανούς, επέζησαν μόνο όσοι ήταν στα χωράφια. Μιλούσαν οι απόγονοι αυτών και όλοι μα όλοι όσοι τους είχαν δώσει τιμητικά ονόματα νεκρών έλεγαν πόσο βάρος έχει το όνομα τους. Δεν είναι τυχαίο...

πρίν από 4 λεπτά , Angot είπε:

Είχες αρκετές κακές προσπάθειες; γτ τόσο ψάξιμο; η ανωμαλία που έχεις δεν δικαιολογεί την αποβολή; 

Εγω ισα ισα που έχω τόσο γεμάτο πρόγραμμα, που αγχώνομαι για το αντίθετο, μηοως κάνω κακό! Δουλεύω ως τις 6 οπότε μέχρι να πάω σπίτι να κανω μπάνιο να φάω κλπ πηγαίνει 8 η ωρα και τότε καθομαι στον καναπε. 

Εσύ είσαι φουλ όλη την ημέρα. Όντως μετά κ εγώ μόνο καναπέ θα αραζα. Δεν μπορείς να βγεις σε άδεια λόγω εγκυμοσύνης?  Είχα 3 βιοχημικές κ μετά δεν προσπαθήσαμε φυσικά παλι. Εχω θέμα στον καρυοτυπο που δεν είναι σίγουρο ότι ανιχνεύτηκε στον προεμφυτευτικο. Γι αυτό κ άλλο ψάξιμο. 

Κορίτσια, καλησπέρα! Αυτή την περιοδο κάνω μια προσπαθεια σε φυσικό τροποποιημένο με Serpafar και 150 μον Menopur. Ένα ωοθυλακιο με το ζόρι βλέπουμε, αλλά σήμερα η E2  ήταν 368... Λέτε να είναι κυστικο παρολο που η οίστραδιολη είναι τόσο υψηλή;

πρίν από 7 λεπτά , Ellidr είπε:

Να σου πω κ εγώ την άποψη μου αν μου επιτρέπεις 

Είχα τρεις βλαστοκυστες μια 4αα 

Μια 4αβ και μια 4ββ 

Και ο γιατρός μου το είπε ξεκάθαρα πιστεύω στην πρώτη 

Και τις έβαλα και τις τρεις 

Τι θέλω να πω ότι εγώ δεν θα διακινδυνευα να βάλω μια μόνο βλαστοκυστη και αυτή κάτω του μετρίου θα έκανα λίγη υπομονη ακόμη να μαζεψω άλλη μια ή δύο ακόμα 

Γιατί καταλαβαίνεις ότι οι πιθανότητες είναι μικρές . Φυσικά θα κάνεις ότι θέλεις αλλά θα ήθελα να σου πω και εγώ την δική μου άποψη  .σου εύχομαι καλή επιτυχία ότι κ αν αποφασίσεις 

Ειμαι πολυ προσγειωμενη να ξερεις και γνωριζω πολυ καλα τις πιθανότητες... Εμεις βάζουμε ενα ένα τα έμβρυα. Κ αλλο ενα να μαζεψω παλι ενα ένα θα τα βαλω γιατί δεν θελω να διακινδυνεψω διδυμη κυηση. Κ απο τη στιγμή που το κρατησαν σημαίνει οτι ίσως να μπορεί να δωσει εγκυμοσύνη. Εχω διαβασει αυτες τις μερες πολλες ιστορίες γυναικων με παρόμοια εμβρυα που σημαίνει ότι γίνεται... μικρες οι πιθανότητες αλλα γίνεται... Εχω βαλει και αριστα εμβρυα και εχω πάρει μηδεν. Ποτε δεν ξερεις ποιο θα ειναι το τυχερό... και παντα θα μου έμενε αν θα έπρεπε να το βαλω. Θεωρω πως αν δεν το βαλω τωρα τοτε καλύτερα να ζητησω να το πετάξουν. Θελω να του δώσω μια ευκαιρία. Εκτός απο τα χρήματα δεν εχω να χασω κατι...Θα δωσω την ευκαιρία σε ενα εμβρυακι είτε να γινει το παιδάκι μου,ειτε να μου δειξει οτι πρέπει να προχωρησω...

Θυμισε μου λιγο...Εισαι έγκυος τωρα,σωστα; Αν ναι μπορεις να εισαι σίγουρη ποιο εμβρυο τα καταφερε; Ή οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να ειναι σιγουρη; Σε ευχαριστώ πολυ παντως για τη συμβουλή...Μου εδωσες την ευκαιρία να γραψω τη σκεψη μου:wub:

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 9 λεπτά , KoraliaP είπε:

@Penaki Γεια σου κορίτσι μου! ααααν σου πουνε για λαπαροσκ, θα σου έλεγα να κάνεις στον εξωσωματικό σου (που λογικά θα είναι εξειδικευμένος και στη λαπαροσκ) και το λέω λόγω κόστους. Εγώ είχα κάνει το 2015 (πολύ πριν μπω στον χορό των εξωσωματικών) για επεμβατική (ενδομητρίωση και ινομυώματα) και το κόστος μου φάνηκε αρκετά ψηλό (στο Λητώ 1500€ το νοσοκομείο και 1500€ ο γιατρός). Αν την έκανα τωρα στον εξωσωματικό μου στο Γένεσις, είμαι σίγουρη πως θα ηταν άλλη η τιμή.

Από πόνους δεν θυμάμαι κάτι φοβερό. Απλα λόγω των ραμμάτων οδήγησα μετά απο 2 βδομάδες. μονο αυτο

Σε ευχαριστώ για τις πληροφοριες και για τη συμβουλη σου αν χρειαστεί αυτό θα κάνω. Γιατί το ποσο είναι υπέρογκο. Τώρα έχετε τελειώσει με τις διαδικασίες ή είσαι στη διαδικασία εξωσωματικής? 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...