Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Texas είπε:

Εγώ είμαι 4η μέρα από την ετ μακάρι να είναι και το δικό μου έτσι και πάλι μπράβο !!!

Στο ευχομαι κοριτσι μ!! Αν κ το θεμα ειναι να διπλασιάζεται…

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Visit a vis είπε:

Είναι απόλυτα ασφαλές το αποτέλεσμα; Μόνο μια υψηλή τιμή δηλώνει ενδομητρίωση;

Δεν είμαι γιατρός για να στο απαντήσω, λέω αυτό που καταλαβαίνω βάση της λογικής μου! Επειδή διαβάζω τι γράφουν και άλλες κοπέλες εδώ με ήπια ενδομητρίωση κάτω από 35, μπορεί να κάνω και λάθος. 

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Πω πω... τέλεια!!!! Με το καλο η χοριακη σου!!! Πολυ εντονη και ξεκάθαρη η γραμμη...Επειδη δεν θυμάμαι τι ποιοτητες εβαλες; (Τον χαβα μου εγω:D)

Χαχααχαχαχα ειναι βλαστοκυστες 5ης μέρας το ενα ΑΑ και το 2ο BC 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Χαχααχαχαχα ειναι βλαστοκυστες 5ης μέρας το ενα ΑΑ και το 2ο BC 

Σου εύχομαι διδυμακια!!! Εχω κ εγω το δικουλι μου 5bc αν εχεις διαβάσει και κανω γκαλοπ. Να φανταστείς γραφτηκα σε αγγλικό φόρουμ και μιλαω κ εκει με κοπελες. Εχω πολλες θετικες ιστοριες και παιρνω θάρρος...χαχαχα... Πότε η χοριακη; Τετάρτη ειχες πει;

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Του πεθερού σου δηλ;

Οχι, ο άντρας μου δε θέλει να δώσουμε κανένα όνομα παππού ή γιαγιάς (αν εννοείς αυτό, ότι θέλει να δώσουμε του πατέρα του, όχι, δεν είναι καθόλου παραδοδιακός, αντιθέτως) προτιμάει κάτι ουδέτερο για να μην παρεξηγηθεί κανείς. Και στους δυο μας αρέσει το όνομα ενός καλού και αγαπημένου μας φίλου που σκοτώθηκε (αν είναι αγόρι) όμως εγώ προβληματίζομαι λιγάκι να δώσω όνομα νεκρού στο παιδί και ειδικά από τόσο τραγικό τέλος. Από την άλλη μου αρέσει και σαν όνομα και συμβολικά. Θέλουν σκέψη όλα αυτά! Αλλά πρώτα απ' όλα να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί γερό το μικρούλι!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Σου εύχομαι διδυμακια!!! Εχω κ εγω το δικουλι μου 5bc αν εχεις διαβάσει και κανω γκαλοπ. Να φανταστείς γραφτηκα σε αγγλικό φόρουμ και μιλαω κ εκει με κοπελες. Εχω πολλες θετικες ιστοριες και παιρνω θάρρος...χαχαχα... Πότε η χοριακη; Τετάρτη ειχες πει;

Ναι ναι τεταρτη ειναι η 9η μερα αλλα επειδη ειχα σταγονες κόκκινες τ πρωι με αίμα μ ειπ ο γιατρός να ειμαι λιγο ξάπλα..Εγω μολις σταμάτησε το αίμα εκανα το τεστ εγκυμοσύνης θα εσκασα κ σε δευτερόλεπτα βγήκε αυτο το αποτέλεσμα.Οποτε ειπα τον γιατρο οτι εκανε τεστ δεν αντεξα κ βγήκε θετικό κ μ ειπε τελεια! Κ ε χοριακη αυριο αντι για τεταρτη 

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Να σου πω, για μένα δεν τον φοβάμαι να είμαι ειλικρινής και δεν πρόσεχα ιδιαίτερα τόσο καιρό παρά μόνο για τα πεθερικά μου αλλά όσον αφορά την εγκυμοσύνη με είχε πιάσει μία φοβία με όλα αυτά που άκουγα όμως αποφάσισα να πάρω το ρίσκο μου. Σεβάστηκε και ο γιατρός μου την απόφαση μου και με καθησύχασε αρκετά. Άλλωστε έχω αρκετά μειωμένες πιθανότητες λόγω του ότι δουλεύω από το σπίτι και δεν έρχομαι συχνά σε επαφή με κόσμο. Και για την βιοχημική μην σκέφτεσαι ότι έφταιξε ο κόβιντ, λογικά ήταν κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς.

Κι εγώ από το σπίτι δουλεύω και πρόσεχα πάρα πολύ και κόλλησα ενώ ήμουν και τριπλοεμβολιασμένη, γιατί κόλλησε ο άντρας μου από τον πατέρα του. Δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου έρθει. Εύχομαι από πουθενά!

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Ωραίο το μαρευα

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

• Χαχα 2

πρίν από 16 λεπτά , Angot είπε:

Εγω ημουν! Αχχαχα σε ευχαριστώ κοπέλα μ, παρακαλάω να περάσει το 3μηνο να μην φοβάμαι ότι θα μ το 'πάρουν πισω' τωρα είμαι 10 εβδομάδων! 

Εσυ σε τι φάση είσαι κοριτσι; 

Να σκέφτεσαι θετικά κ να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται γιατί είσαι εγκυουλα τώρα! Κανε λιγάκι υπομονή να συμπληρώσεις το 1ο 3μηνο κ να το απολαύσεις μετά. Απλά προσπαθησε να κάνεις πραγματα (ξεκουραστα) να απασχολείσαι να μην κάνεις άλλες σκέψεις. Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη! Εμείς πηγαμε με προεμφυτευτικο γιατί εχω χρωμοσωμικο θέμα κ ενώ ήταν να γίνει ετ το αναβαλαμε να ψάξω μήπως υπάρχει κάποια άλλη αιτία αποβολων. Σημερα πηρα τα αποτελέσματα κ θα περιμενω να δω πως θα συνεχίσουμε. 

πρίν από 7 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Ναι ναι τεταρτη ειναι η 9η μερα αλλα επειδη ειχα σταγονες κόκκινες τ πρωι με αίμα μ ειπ ο γιατρός να ειμαι λιγο ξάπλα..Εγω μολις σταμάτησε το αίμα εκανα το τεστ εγκυμοσύνης θα εσκασα κ σε δευτερόλεπτα βγήκε αυτο το αποτέλεσμα.Οποτε ειπα τον γιατρο οτι εκανε τεστ δεν αντεξα κ βγήκε θετικό κ μ ειπε τελεια! Κ ε χοριακη αυριο αντι για τεταρτη 

Τελεια...οποτε αυριο θα πάρεις και την επιβεβαίωση!!!! Μια μεγααααλη χοριακη ευχομαι!!!

Αλήθεια, εσένα τι σου ειχαν πει για τη μέτρια βλαστοκυστη σου; Την έβαλες για να τη βάλεις;;;

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Τελεια...οποτε αυριο θα πάρεις και την επιβεβαίωση!!!! Μια μεγααααλη χοριακη ευχομαι!!!

Μακαρι κ να διπλσιαζεται σωστα!! Γιατι σημασια εχει να διπλασιάζεται σωστα αλλιως τι να το κανεις..εχω φαει κ αλλες 2 κρυάδες απο βιοχημικές 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , happiness79 είπε:

Κι εγώ από το σπίτι δουλεύω και πρόσεχα πάρα πολύ και κόλλησα ενώ ήμουν και τριπλοεμβολιασμένη, γιατί κόλλησε ο άντρας μου από τον πατέρα του. Δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου έρθει. Εύχομαι από πουθενά!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

Δεν κατάλαβα 

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 28 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ είχα κάνει λαπαροσκόπηση το 2020 και ήμουν καθαρή άρα ίσως γι αυτό δεν μου είπε κάποιος κάτι. 

Δεν είναι επώδυνη αν εξαιρέσεις τον αέρα στον ώμο για 1-2 μέρες μετά. Εγώ είχα δώσει 1600€

Εχω πρηστεί λίγο, ναι. Μου είπε ο γιατρός είναι λογικό με τόσα ωάρια. Να δούμε τι θα πάρουμε από αυτά τώρα γιατί το αρχικό νούμερο δεν έχει καμία σημασία 

Ας έρθει το μωράκι και τα βρίσκετε αυτά μετά. Είναι δευτερευούσης σημασίας έτσι κι αλλιώς. Αν είναι κοριτσάκι μπορεί να γίνει και ένας συνδυασμός ονομάτων, στα αγόρια δεν είναι και τόσο εύκολο. 

Δηλαδή ήταν διαγνωστική? Κ λαπαροσκοπηση έκανες μόνο για την ανεβασμενη ca 125? Εγώ έκανα μετά τα Χριστούγεννα υστεροσκοπηση κ ήταν όλα καλά μου είχαν πει, δεν θα φαινόταν? 

πρίν από 28 λεπτά , happiness79 είπε:

Αφού οι τιμές αναφοράς είναι 0-35 και η δική σου είναι εντός ορίων, δε βλέπω το λόγο γιατί πάει ο νους σου στην ενδομητρίωση. Λογικά πάνω από 35 θα είναι πρόβλημα.

Αυτή η σκέψη είναι κ η πιο λογική αφού είμαι εντός ορίων. Αλλά το ειχα διαβάσει από μια κοπέλα κ τελικά βλέπω υπάρχουν κ άλλες περιπτωσεις εντός ορίων που έκαναν τελικά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Καλή κ ξέγνοιαστη εγκυμοσύνη να έχεις!!! 

πρίν από 30 λεπτά , Visit a vis είπε:

Είναι απόλυτα ασφαλές το αποτέλεσμα; Μόνο μια υψηλή τιμή δηλώνει ενδομητρίωση;

Νομίζω ότι μπορεί να είναι απλά μια ένδειξη. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...