Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Linoula είπε:

Ήταν η γνώμη και του γυναικολόγου μου και του εξωσωματιστη ότι είναι πιθανό λόγω των ημερών που μου συνέβη με την έννοια ότι είναι ένας ιός που δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να προκαλέσει και προκαλεί στρες στον οργανισμό. Αλλά σκέφτομαι ότι αν βάλω κι αυτό το άγχος στην εξίσωση θα τρελαθώ! Ο,τι γίνει

Εμένα δεν μου φαίνεται πιθανό αλλά τι να πω.. Μια φίλη μου έχει ένα κοριτσάκι, προσπαθούσε για το δεύτερο παιδάκι κ η επόμενη εγκυμοσύνη ήταν βιοχημική. Μετά από μήνες ξαναέμεινε έγκυος κ όταν ήταν 3 μηνών κόλλησε κοβιντ, ανεμβολίαστη κ αυτή, τίποτα δεν έπαθε ούτε αυτή ούτε το μωρό, γεννάει τον Αύγουστο.

Ας μην τα ρίχνουμε όλα στον κοβιντ

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Penaki είπε:

Σορρυ αν σε ανησυχησα απλά το ειχα δει παλιοτερα από μια κοπέλα εδω κ ρώτησα. Με το καλό να πάρετε τις επόμενες μέρες τα ωαρια κ με την 1η ετ να αποκτήσετε τα παιδακια σας! 

Ναι τώρα που το λες θυμάμαι κάποια κοπέλα να το αναφέρει αυτό. Αντε μπράβο μια ήρεμη εγκυμοσύνη να έχεις!!!! 

Εγω ημουν! Αχχαχα σε ευχαριστώ κοπέλα μ, παρακαλάω να περάσει το 3μηνο να μην φοβάμαι ότι θα μ το 'πάρουν πισω' τωρα είμαι 10 εβδομάδων! 

Εσυ σε τι φάση είσαι κοριτσι; 

45 minutes ago, Angot said:

Το 35. Βλεπω μπροστά μ την απάντηση. Είχα συγκεκριμένα 24.65 

37 minutes ago, Penaki said:

Δεν ξέρω όλο αναποδιες πραγματικα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την Τετάρτη έχω ραντεβού με την Οικονομόπουλου κ με τον εξωσωματικο@kateriiina25θα σου στείλω τι θα μου πουν κ μένα. @Angot σαν διαδικασία είναι επώδυνη η λαπαροσκοπική κ το κόστος ποσο βγαίνει περιπου? Γιατί μαζευτηκαν πολλα κ λίγο αγχωθηκα. 

Τώρα που το σκέφτομαι, εγώ είχα κάνει λαπαροσκόπηση το 2020 και ήμουν καθαρή άρα ίσως γι αυτό δεν μου είπε κάποιος κάτι. 

Δεν είναι επώδυνη αν εξαιρέσεις τον αέρα στον ώμο για 1-2 μέρες μετά. Εγώ είχα δώσει 1600€

34 minutes ago, Kate92 said:

Έλα τα πολλά αυγουλάκια!!!! Μπράβο!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά!! Έχεις πρηστεί??

Εχω πρηστεί λίγο, ναι. Μου είπε ο γιατρός είναι λογικό με τόσα ωάρια. Να δούμε τι θα πάρουμε από αυτά τώρα γιατί το αρχικό νούμερο δεν έχει καμία σημασία 

18 minutes ago, happiness79 said:

Ειλικρινά δεν ξέρω τι όνομα θα δώσουμε! Έχω πάρα πολλές σκέψεις (αντικρουόμενες) και ο άντρας μου έχει κι εκείνος διάφορες σκέψεις. Είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι, θα γεννηθεί πολύ κοντά στη γιορτή του πατέρα μου (Θανάσης), ΠΗΤ μου δίνουν 16-17/1, που είναι από μόνο του υπέροχο... Σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε να μην έχει και γενέθλια και γιορτή μαζί, για να έχει την ευκαιρία να γιορτάζει δυο φορές, θεωρώ τις γιορτές ευλογία! Από την άλλη συγκινούμαι να σκέφτομαι ότι θα έχει το όνομα του μοναδικού παππού που δε θα γνωρίσει ποτέ (και τώρα που το γράφω συγκινήθηκα) ουφ, δεν ξέρω, δύσκολες αποφάσεις. Γερό να είναι το καλό μου και καλότυχο, όπως κι αν το ονομάσουμε!

Να είναι το τυχερό outsider  ❤

Ας έρθει το μωράκι και τα βρίσκετε αυτά μετά. Είναι δευτερευούσης σημασίας έτσι κι αλλιώς. Αν είναι κοριτσάκι μπορεί να γίνει και ένας συνδυασμός ονομάτων, στα αγόρια δεν είναι και τόσο εύκολο. 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

1 ώρα πρίν, Penaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήρα τα αποτελέσματα από το τμήμα αποβολων κ θα περιμένω να συναντηθώ με την κ. Οικονομόπουλου. Απλά επειδή αγχώθηκα ήθελα τη γνώμη σας αν γνωρίζει κάποια κοπέλα.  Η εξέταση ca 125 βγήκε 25 (τιμή αναφοράς 0-35). Είχα διαβάσει εδώ ότι πανω απο 10 είναι ενδομητριωση? Μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική? 

Αφού οι τιμές αναφοράς είναι 0-35 και η δική σου είναι εντός ορίων, δε βλέπω το λόγο γιατί πάει ο νους σου στην ενδομητρίωση. Λογικά πάνω από 35 θα είναι πρόβλημα.

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Αφού οι τιμές αναφοράς είναι 0-35 και η δική σου είναι εντός ορίων, δε βλέπω το λόγο γιατί πάει ο νους σου στην ενδομητρίωση. Λογικά πάνω από 35 θα είναι πρόβλημα.

Είναι απόλυτα ασφαλές το αποτέλεσμα; Μόνο μια υψηλή τιμή δηλώνει ενδομητρίωση;

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Ειλικρινά δεν ξέρω τι όνομα θα δώσουμε! Έχω πάρα πολλές σκέψεις (αντικρουόμενες) και ο άντρας μου έχει κι εκείνος διάφορες σκέψεις. Είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι, θα γεννηθεί πολύ κοντά στη γιορτή του πατέρα μου (Θανάσης), ΠΗΤ μου δίνουν 16-17/1, που είναι από μόνο του υπέροχο... Σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε να μην έχει και γενέθλια και γιορτή μαζί, για να έχει την ευκαιρία να γιορτάζει δυο φορές, θεωρώ τις γιορτές ευλογία! Από την άλλη συγκινούμαι να σκέφτομαι ότι θα έχει το όνομα του μοναδικού παππού που δε θα γνωρίσει ποτέ (και τώρα που το γράφω συγκινήθηκα) ουφ, δεν ξέρω, δύσκολες αποφάσεις. Γερό να είναι το καλό μου και καλότυχο, όπως κι αν το ονομάσουμε!

Να είναι το τυχερό outsider  ❤

Του πεθερού σου δηλ;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

45 minutes ago, Linoula said:

@kateriiina25 θα μου πεις καθένας με τον πόνο του αλλά δεν φοβάσαι τον κοβιντ? Δεν ξέρω μαλλον ειμαι εγώ υπερβολική τελικα...η τέρμα άτυχη γιατί στην τελευταία βιοχημική που είχα πιθανώς ήταν λόγω κοβιντ. Και κόλλησα την πρώτη φορά που αποφασίσαμε να βγούμε με φίλη και έγκυο και εμβολιασμενη! Κι εγώ τριπλά εμβολιασμενη και το πέρασα με πυρετό 3 μέρες. 10 μέρες περίπου μετά διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος... Όποτε έχω χεστει πάνω μου. Αλλά αν είστε όλες χαλαρές μάλλον θ αρχίσω κι εγώ να τα γράφω όλα στα παλιά μου τα παπούτσια. Και που πρόσεχα την πατησα!

Να σου πω, για μένα δεν τον φοβάμαι να είμαι ειλικρινής και δεν πρόσεχα ιδιαίτερα τόσο καιρό παρά μόνο για τα πεθερικά μου αλλά όσον αφορά την εγκυμοσύνη με είχε πιάσει μία φοβία με όλα αυτά που άκουγα όμως αποφάσισα να πάρω το ρίσκο μου. Σεβάστηκε και ο γιατρός μου την απόφαση μου και με καθησύχασε αρκετά. Άλλωστε έχω αρκετά μειωμένες πιθανότητες λόγω του ότι δουλεύω από το σπίτι και δεν έρχομαι συχνά σε επαφή με κόσμο. Και για την βιοχημική μην σκέφτεσαι ότι έφταιξε ο κόβιντ, λογικά ήταν κάτι που θα γινόταν έτσι κι αλλιώς.

• Μου αρέσει 2

eardp2.png

44 minutes ago, κοτοπουλάκι said:

Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν έχει να κάνει ο κοβιντ με τη βιοχημική. Βιοχημική συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς κ την αιτία δεν την έχουν ακόμα εντοπίσει αλλά μάλλον οφείλεται στο έμβρυο κ όχι στη μητέρα. 

Δεν ξέρεις εαν έχει να κάνει ή όχι ο covid με αυτό. Οπως δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα εκεί, με τον ίδιο τρόπο δεν μπορούμε να τα ακυρώνουμε όλα.

Καλό είναι, όσοι είμαστε σε αυτή την κατάσταση, να προσέχουμε.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Texas είπε:

Συγχαρητήρια !! Σε ποια μέρα είσαι ; Πολύ έντονο θετικό ! Με βλαστοκυστες ;

Ευχαριστω!!! Ναι με βλαστοκυστες ακριβως μαι βδομάδα απο εμβρυομεταφορα .

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Ας έρθει το μωράκι και τα βρίσκετε αυτά μετά. Είναι δευτερευούσης σημασίας έτσι κι αλλιώς. Αν είναι κοριτσάκι μπορεί να γίνει και ένας συνδυασμός ονομάτων, στα αγόρια δεν είναι και τόσο εύκολο. 

Ας το, στην περίπτωση μας κανείς δε θέλει συνδυασμό με τα ονόματα των μανάδων μας, κρίμα είναι να πούμε το παιδί Μαρεύα!!! :lol:

• Χαχα 3

2 minutes ago, Μπισκοτακι27 said:

Εγώ είμαι 4η μέρα από την ετ μακάρι να είναι και το δικό μου έτσι και πάλι μπράβο !!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Πω πω... τέλεια!!!! Με το καλο η χοριακη σου!!! Πολυ εντονη και ξεκάθαρη η γραμμη...Επειδη δεν θυμάμαι τι ποιοτητες εβαλες; (Τον χαβα μου εγω:D)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , happiness79 είπε:

Ας το, στην περίπτωση μας κανείς δε θέλει συνδυασμό με τα ονόματα των μανάδων μας, κρίμα είναι να πούμε το παιδί Μαρεύα!!! :lol:

Ωραίο το μαρευα

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...