Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Penaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήρα τα αποτελέσματα από το τμήμα αποβολων κ θα περιμένω να συναντηθώ με την κ. Οικονομόπουλου. Απλά επειδή αγχώθηκα ήθελα τη γνώμη σας αν γνωρίζει κάποια κοπέλα.  Η εξέταση ca 125 βγήκε 25 (τιμή αναφοράς 0-35). Είχα διαβάσει εδώ ότι πανω απο 10 είναι ενδομητριωση? Μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική? 

Καλησπερα κοπελα μ. Εμενα με 24 με έστειλε για λαπαροσκοπηση. Γενικά μ ειχε πει αν βγει πάνω από 15 θα κάνουμε λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , Angot είπε:

Καλησπερα κοπελα μ. Εμενα με 24 με έστειλε για λαπαροσκοπηση. Γενικά μ ειχε πει αν βγει πάνω από 15 θα κάνουμε λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση! 

Κ εγω εχω ενδομητριωση το 2016 ειχα κανει λαπαροσκοπικά .Ειχα επαναλάβει πριν κανενα 4μηνο κ ηταν 18.Βεβαια πριν ξεκινησω εξωσωματική η ΑΜΗ μ ηταν 2.3ng αλλα τελικα το καλυτερο ειναι ν μην μπεις λαπαροσκοπικά κ να πας κατευθειαν εξωσωματική! Γιατι εμενα μ έκοψαν μεγαλο ωοθηλακικο ιστό.Για αυτο κ η χαμηλή ΑΜΗ

14 minutes ago, Angot said:

Αλήθεια τώρα? 24 είχες με όριο το 30 ή το 35? εγώ έχω 23 με όριο το 35 και 15 με όριο το 30. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα αλλά με ανησυχήσατε τώρα

eardp2.png

πρίν από 4 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αλήθεια τώρα? 24 είχες με όριο το 30 ή το 35? εγώ έχω 23 με όριο το 35 και 15 με όριο το 30. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα αλλά με ανησυχήσατε τώρα

Το 35. Βλεπω μπροστά μ την απάντηση. Είχα συγκεκριμένα 24.65 

1 hour ago, νικηαντωνια81 είπε:

Χαχαχαχ άλλη είναι η εγκυούλα όχι εγω κορίτσι μου

Α καλά. Τα μοουρδουκλωσα γιατί προσπαθώ ενδιαμεσως της δουλειάς να τα διαβάσω όλα και να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια που τους συμβαίνει κάτι καλό..! Ελπίζω να είναι σημάδι και σύντομα να ευχηθούμε και σε σένα για καλά νέα!

@kateriiina25 θα μου πεις καθένας με τον πόνο του αλλά δεν φοβάσαι τον κοβιντ? Δεν ξέρω μαλλον ειμαι εγώ υπερβολική τελικα...η τέρμα άτυχη γιατί στην τελευταία βιοχημική που είχα πιθανώς ήταν λόγω κοβιντ. Και κόλλησα την πρώτη φορά που αποφασίσαμε να βγούμε με φίλη και έγκυο και εμβολιασμενη! Κι εγώ τριπλά εμβολιασμενη και το πέρασα με πυρετό 3 μέρες. 10 μέρες περίπου μετά διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος... Όποτε έχω χεστει πάνω μου. Αλλά αν είστε όλες χαλαρές μάλλον θ αρχίσω κι εγώ να τα γράφω όλα στα παλιά μου τα παπούτσια. Και που πρόσεχα την πατησα!

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , kateriiina25 είπε:

πρίν από 3 λεπτά , Angot είπε:

Το 35. Βλεπω μπροστά μ την απάντηση. Είχα συγκεκριμένα 24.65 

Δεν ξέρω όλο αναποδιες πραγματικα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την Τετάρτη έχω ραντεβού με την Οικονομόπουλου κ με τον εξωσωματικο@kateriiina25θα σου στείλω τι θα μου πουν κ μένα. @Angot σαν διαδικασία είναι επώδυνη η λαπαροσκοπική κ το κόστος ποσο βγαίνει περιπου? Γιατί μαζευτηκαν πολλα κ λίγο αγχωθηκα. 

3 ώρες πρίν, Μπισκοτακι27 είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσια !! Αυριο μ ειπε να κανω χοριακη αντι για τεταρτη που θα ειμαι 9η μερα.Μακαρι να διπλσιαζεται σωστα!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Εύχομαι αύριο ν έχεις μια υπέροχη χοριακη! Τώρα κάτσε ήσυχη να κλωσσησεις!

2 ώρες πρίν, Troia είπε:

σου έστειλα μηνυμα

σου έστειλα κι εσένα μηνυμα

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

2 ώρες πρίν, kateriiina25 είπε:

@silvy22 μου σου απαντάω εδώ μιας και θα έγραφα τα νέα μου. Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο κορίτσια. Χαμούλης γινόταν εκεί κάτω (καλά, πάντα γίνεται απλώς τώρα είναι και μεγάλα), δεν τα μέτρησε καν, μου είπε ότι είναι σίγουρα πάνω από 15 και είχα 4-5 μεγάλα, νομίζω 15χιλ είπε (μιλάει και σιγά αυτός ο άνθρωπος, είμαι και λίγο κουφή και δεν είμαι σίγουρη). Περιμένω τώρα τις εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. 

Έλα τα πολλά αυγουλάκια!!!! Μπράβο!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά!! Έχεις πρηστεί??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Linoula είπε:

Α καλά. Τα μοουρδουκλωσα γιατί προσπαθώ ενδιαμεσως της δουλειάς να τα διαβάσω όλα και να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια που τους συμβαίνει κάτι καλό..! Ελπίζω να είναι σημάδι και σύντομα να ευχηθούμε και σε σένα για καλά νέα!

@kateriiina25 θα μου πεις καθένας με τον πόνο του αλλά δεν φοβάσαι τον κοβιντ? Δεν ξέρω μαλλον ειμαι εγώ υπερβολική τελικα...η τέρμα άτυχη γιατί στην τελευταία βιοχημική που είχα πιθανώς ήταν λόγω κοβιντ. Και κόλλησα την πρώτη φορά που αποφασίσαμε να βγούμε με φίλη και έγκυο και εμβολιασμενη! Κι εγώ τριπλά εμβολιασμενη και το πέρασα με πυρετό 3 μέρες. 10 μέρες περίπου μετά διαπίστωσα ότι είμαι έγκυος... Όποτε έχω χεστει πάνω μου. Αλλά αν είστε όλες χαλαρές μάλλον θ αρχίσω κι εγώ να τα γράφω όλα στα παλιά μου τα παπούτσια. Και που πρόσεχα την πατησα!

Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν έχει να κάνει ο κοβιντ με τη βιοχημική. Βιοχημική συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς κ την αιτία δεν την έχουν ακόμα εντοπίσει αλλά μάλλον οφείλεται στο έμβρυο κ όχι στη μητέρα. 

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

λυπαμαι πολυ για τη μαμα σου, να το παρακολουθεις αφού υπάρχει ιστορικό, ολα καλα να πανε

να σαι καλα να χαιρεσαι το μωρακι σου , θα προετοιμαζεσαι για αυχιενικη τελος ιουνιου!!!

Σωστά! 5 Ιουλίου έχω κλεισμένο ραντεβού για αυχενική! ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Penaki είπε:

Δεν ξέρω όλο αναποδιες πραγματικα... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Την Τετάρτη έχω ραντεβού με την Οικονομόπουλου κ με τον εξωσωματικο@kateriiina25θα σου στείλω τι θα μου πουν κ μένα. @Angot σαν διαδικασία είναι επώδυνη η λαπαροσκοπική κ το κόστος ποσο βγαίνει περιπου? Γιατί μαζευτηκαν πολλα κ λίγο αγχωθηκα. 

Εμενα ηταν διαγνωστικη γτ τελικά ηταν ελάχιστη η ενδομητριωση. Δεν ποναει, το μόνο που είναι ενοχλητικό είναι ο αέρας που θέλει περίπου 5 μερες για να βγει μετά (σου βάζουν αέρα ώστε να φουσκωσει η κοιλια να φαίνονται τα όργανα καλύτερα) κατά τ άλλα τπτ το ιδιατερο. Μπήκαν στις 6 το πρωί και 3 το μεσημέρι πηγα σπίτι. Εδωσα περίπου 2000 αν θυμάμαι καλά! Ξαναλέω όμως ήταν διαγνωστικη, οχι επεμβατικη. Αν ήταν επεμβατικη θα πήγαινε περίπου 3000

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Μην το σκέφτεσαι έτσι, δεν έχει να κάνει ο κοβιντ με τη βιοχημική. Βιοχημική συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις δυστυχώς κ την αιτία δεν την έχουν ακόμα εντοπίσει αλλά μάλλον οφείλεται στο έμβρυο κ όχι στη μητέρα. 

Ήταν η γνώμη και του γυναικολόγου μου και του εξωσωματιστη ότι είναι πιθανό λόγω των ημερών που μου συνέβη με την έννοια ότι είναι ένας ιός που δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να προκαλέσει και προκαλεί στρες στον οργανισμό. Αλλά σκέφτομαι ότι αν βάλω κι αυτό το άγχος στην εξίσωση θα τρελαθώ! Ο,τι γίνει

1 ώρα πρίν, kateriiina25 είπε:

Αν είναι αγοράκι θα του δώσεις το όνομα του αλήθεια? Εγώ θέλω πολύ ένα κοριτσάκι γι αυτόν τον λόγο 

Ειλικρινά δεν ξέρω τι όνομα θα δώσουμε! Έχω πάρα πολλές σκέψεις (αντικρουόμενες) και ο άντρας μου έχει κι εκείνος διάφορες σκέψεις. Είτε είναι αγοράκι, είτε κοριτσάκι, θα γεννηθεί πολύ κοντά στη γιορτή του πατέρα μου (Θανάσης), ΠΗΤ μου δίνουν 16-17/1, που είναι από μόνο του υπέροχο... Σκέφτομαι ότι θα μου άρεσε να μην έχει και γενέθλια και γιορτή μαζί, για να έχει την ευκαιρία να γιορτάζει δυο φορές, θεωρώ τις γιορτές ευλογία! Από την άλλη συγκινούμαι να σκέφτομαι ότι θα έχει το όνομα του μοναδικού παππού που δε θα γνωρίσει ποτέ (και τώρα που το γράφω συγκινήθηκα) ουφ, δεν ξέρω, δύσκολες αποφάσεις. Γερό να είναι το καλό μου και καλότυχο, όπως κι αν το ονομάσουμε!

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Ναι...θα του δώσουμε μια ευκαιρία...

Να είναι το τυχερό outsider  ❤

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , Angot είπε:

Εμενα ηταν διαγνωστικη γτ τελικά ηταν ελάχιστη η ενδομητριωση. Δεν ποναει, το μόνο που είναι ενοχλητικό είναι ο αέρας που θέλει περίπου 5 μερες για να βγει μετά (σου βάζουν αέρα ώστε να φουσκωσει η κοιλια να φαίνονται τα όργανα καλύτερα) κατά τ άλλα τπτ το ιδιατερο. Μπήκαν στις 6 το πρωί και 3 το μεσημέρι πηγα σπίτι. Εδωσα περίπου 2000 αν θυμάμαι καλά! Ξαναλέω όμως ήταν διαγνωστικη, οχι επεμβατικη. Αν ήταν επεμβατικη θα πήγαινε περίπου 3000

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!  Εσένα η οικονομοπουλου σου είχε πει ότι χρειάζεται να κάνεις λαπαροσκοπιση? Συγχαρητήρια κ για την εγκυμοσύνη σου!!!! 

πρίν από 3 λεπτά , Penaki είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!  Εσένα η οικονομοπουλου σου είχε πει ότι χρειάζεται να κάνεις λαπαροσκοπιση? Συγχαρητήρια κ για την εγκυμοσύνη σου!!!! 

Σε ευχαριστώ πολυ. Οχι μ του είπε ο γυναικολόγος μου, και μόλις τελείωσα μου είπε σε 3-6 μηνες θα σαι έγκυος με κάθε τροπο. Ε, 6 μηνες ακριβώς μετά πήρα θετικο τεστ. 

πρίν από 41 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Σορρυ αν σε ανησυχησα απλά το ειχα δει παλιοτερα από μια κοπέλα εδω κ ρώτησα. Με το καλό να πάρετε τις επόμενες μέρες τα ωαρια κ με την 1η ετ να αποκτήσετε τα παιδακια σας! 

πρίν από 2 λεπτά , Angot είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ. Οχι μ του είπε ο γυναικολόγος μου, και μόλις τελείωσα μου είπε σε 3-6 μηνες θα σαι έγκυος με κάθε τροπο. Ε, 6 μηνες ακριβώς μετά πήρα θετικο τεστ. 

Ναι τώρα που το λες θυμάμαι κάποια κοπέλα να το αναφέρει αυτό. Αντε μπράβο μια ήρεμη εγκυμοσύνη να έχεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...