Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@silvy22 μου σου απαντάω εδώ μιας και θα έγραφα τα νέα μου. Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο κορίτσια. Χαμούλης γινόταν εκεί κάτω (καλά, πάντα γίνεται απλώς τώρα είναι και μεγάλα), δεν τα μέτρησε καν, μου είπε ότι είναι σίγουρα πάνω από 15 και είχα 4-5 μεγάλα, νομίζω 15χιλ είπε (μιλάει και σιγά αυτός ο άνθρωπος, είμαι και λίγο κουφή και δεν είμαι σίγουρη). Περιμένω τώρα τις εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. 

Γιούπιιιιι!!! Πας πάρα πολύ καλά!!! Φτου φτου φτου! Πότε είσαι για ωοληψία?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 minutes ago, Angot said:

Αρα είναι κληρονομικη. Έχεις κάνει τις εξετάσεις; είναι πανάκριβες αλλά θα δείξει ποσοστά που μπορεί να συμβεί σε σένα. Χτυπα ξύλο! Εμενα πχ δεν με άφησαν να τις κάνω γτ η μαμα μ το έπαθε στα 61 της! 

Όχι, δεν τις έχω κάνει. Μόνο υπερήχους κάνω ανά 1 έτος. Ίσως τις κάνω κάποια στιγμή 

6 minutes ago, νικηαντωνια81 said:

Πολύ μικρή έφυγε η μητέρα σου

Ναι, ήταν πολύ μικρή. Έγινε μετάσταση αργότερα και δεν το πρόλαβε. Εγώ ήμουν 16 ετών τότε  

2 minutes ago, happiness79 said:

Γιούπιιιιι!!! Πας πάρα πολύ καλά!!! Φτου φτου φτου! Πότε είσαι για ωοληψία?

Ναι, κι εγώ είμαι με ένα χαμόγελο όλη μέρα :) Δεν ξέρω πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά φαντάζομαι μέχρι την Παρασκευή 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kateriiina25 είπε:

@silvy22 μου σου απαντάω εδώ μιας και θα έγραφα τα νέα μου. Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο κορίτσια. Χαμούλης γινόταν εκεί κάτω (καλά, πάντα γίνεται απλώς τώρα είναι και μεγάλα), δεν τα μέτρησε καν, μου είπε ότι είναι σίγουρα πάνω από 15 και είχα 4-5 μεγάλα, νομίζω 15χιλ είπε (μιλάει και σιγά αυτός ο άνθρωπος, είμαι και λίγο κουφή και δεν είμαι σίγουρη). Περιμένω τώρα τις εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. 

μπραβοοοο μπομπα εισαι! αρα λογικα προς πεμπτη παρασκευη πας για ωοληψια ε? θα κανεισ κ αλλο υπερυχο? ειναι κ οι μασκες τα μισα καταλαβαινω κ γω!

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Όχι, δεν τις έχω κάνει. Μόνο υπερήχους κάνω ανά 1 έτος. Ίσως τις κάνω κάποια στιγμή 

Ναι, ήταν πολύ μικρή. Έγινε μετάσταση αργότερα και δεν το πρόλαβε. Εγώ ήμουν 16 ετών τότε  

Ναι, κι εγώ είμαι με ένα χαμόγελο όλη μέρα :) Δεν ξέρω πότε θα γίνει η ωοληψία αλλά φαντάζομαι μέχρι την Παρασκευή 

Λυπάμαι κοπέλα μ, ελπίζω να μην το περάσω! Πάντα θα υπάρχει ο φόβος, καθε που πλησιάζουν οι εξετασεις αρχίζουμε το καρδιοχτύπι, τωρα τον Ιούνιο έχει πάλι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, δεν έξυσες καμία πληγή. Είναι τόσα πολλά τα χρόνια πια...  :rolleyes: Κι εσύ να είσαι καλά να θυμάσαι τον πατερούλη σου 

Ευχαριστώ! Πλησιάζουν και οι μέρες τώρα... 21 Μαΐου είχε μπει νοσοκομείο, 22 Μαΐου έγινε η διάγνωση και 22 Ιουνίου έφυγε από αυτόν τον κόσμο, πριν 7 χρόνια. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αναστατώνομαι, μόνο φέτος είμαι πιο ήρεμη επειδή έχω το μωράκι μου.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι ναι του ειπα δεν αντεξα κ εκανα τεστ κ βγήκε καραμπινάτο θετικό κ μ ειπε τελεια!!! Του εστειλα φωτογραφια κ μ ειπε πανε αυριο να κανεις μια χοριακη αντι γι την τεταρτη 

Μπράβο συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!

πρίν από 31 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Εγώ είμαι ανεμβολίαστη και ο άντρας μου επίσης και δεν έχουμε περάσει ποτέ κοβιντ. Είμαι λίγο πριν την ωοληψια και προσέχω όσο μπορώ μην έχουμε τίποτα απρόοπτα τελευταία στιγμή. Τους φίλους μου τους βλέπω ομως αλλά ξέρω ότι προσέχουν και αυτοί έτσι κι αλλιώς.

Δεν πειράζει αν έχεις περίοδο στον υπέρηχο. Κανένα πρόβλημα 

Υπάρχει κορίτσι μου δυστυχώς. Η μητέρα μου διαγνώστηκε περίπου στα 35 της και την έχασα στα 42 της και η γιαγιά μου έκανε μαστεκτομή στα σαράντακάτι της. Γι αυτό και λέω ότι το έχω καθυστερήσει. 

Και στην μητέρα μου και στην γιαγιά μου ήταν πριν την εμμηνόπαυση δυστυχώς

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Έγινε το πρώτο βήμα. Καλά αποτελέσματα και για την χοριακη, καλούς διπλασιασμούς!!

λυπαμαι πολυ για τη μαμα σου, να το παρακολουθεις αφού υπάρχει ιστορικό, ολα καλα να πανε

πρίν από 5 λεπτά , happiness79 είπε:

Ευχαριστώ! Πλησιάζουν και οι μέρες τώρα... 21 Μαΐου είχε μπει νοσοκομείο, 22 Μαΐου έγινε η διάγνωση και 22 Ιουνίου έφυγε από αυτόν τον κόσμο, πριν 7 χρόνια. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες αναστατώνομαι, μόνο φέτος είμαι πιο ήρεμη επειδή έχω το μωράκι μου.

να σαι καλα να χαιρεσαι το μωρακι σου , θα προετοιμαζεσαι για αυχιενικη τελος ιουνιου!!!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, happiness79 είπε:

Κάτσε βρε παιδάκι μου, στη φάση διέγερσης είσαι ακόμα και σκέφτεσαι από τώρα να τα παρατήσεις? Κάνε λίγο υπομονή να δεις πώς θα πάει! Τι σημασία έχει αν άλλες βγάζουν 10-15 ωάρια, σημασία έχει τι γίνεται στο τέλος, πόσα έμβρυα μένουν! Μπορεί τα δικά σου να προχωρήσουν όλα σε καλής ποιότητας έμβρυα, πού ξέρεις! Μην προδικάζεις το αποτέλεσμα! Η ΑΜΗ σου για την ηλικία σου είναι σούπερ! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Καλέ 3 ωάρια έβγαλα 

Με αμη 0,1 και έκανα 3 βλαστοκυστες 

Όλα μια χαρά είναι

Ποτέ δε ξέρεις 

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, silvy22 said:

μπραβοοοο μπομπα εισαι! αρα λογικα προς πεμπτη παρασκευη πας για ωοληψια ε? θα κανεισ κ αλλο υπερυχο? ειναι κ οι μασκες τα μισα καταλαβαινω κ γω!

Κάπου εκεί το υπολογίζω να γίνει. Δεν ξέρω για άλλο υπέρηχο. Θα μου πουν μόλις έχω τις εξετάσεςι

17 minutes ago, Angot said:

Λυπάμαι κοπέλα μ, ελπίζω να μην το περάσω! Πάντα θα υπάρχει ο φόβος, καθε που πλησιάζουν οι εξετασεις αρχίζουμε το καρδιοχτύπι, τωρα τον Ιούνιο έχει πάλι! 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είναι αλλιώς πάντως σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Πλέον ξεπερνιέται έως και 100%  

17 minutes ago, happiness79 said:

Αν είναι αγοράκι θα του δώσεις το όνομα του αλήθεια? Εγώ θέλω πολύ ένα κοριτσάκι γι αυτόν τον λόγο 

16 minutes ago, silvy22 said:

λυπαμαι πολυ για τη μαμα σου, να το παρακολουθεις αφού υπάρχει ιστορικό, ολα καλα να πανε

Σε ευχαριστώ πολύ :) 

13 minutes ago, winspert said:

Κορίτσια...τι εξετάσεις χρειαζόμαστε 2η μερα του κύκλου για εμβρυομεταφορα; fsh, E2 kai prg;

Ναι αυτές είναι. Αποφάσισες να προχωρήσεις σε ετ τελικά?

eardp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κάπου εκεί το υπολογίζω να γίνει. Δεν ξέρω για άλλο υπέρηχο. Θα μου πουν μόλις έχω τις εξετάσεςι

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Καλά αποτελέσματα εύχομαι. Είναι αλλιώς πάντως σε σχέση με 20 χρόνια πριν. Πλέον ξεπερνιέται έως και 100%  

Αν είναι αγοράκι θα του δώσεις το όνομα του αλήθεια? Εγώ θέλω πολύ ένα κοριτσάκι γι αυτόν τον λόγο 

Σε ευχαριστώ πολύ :) 

Ναι αυτές είναι. Αποφάσισες να προχωρήσεις σε ετ τελικά?

Ναι...θα του δώσουμε μια ευκαιρία...

• Μου αρέσει 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 39 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Άριστα τα πηγές μπράβο!!!!!!!

πρίν από 31 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλέ 3 ωάρια έβγαλα 

Με αμη 0,1 και έκανα 3 βλαστοκυστες 

Όλα μια χαρά είναι

Ποτέ δε ξέρεις 

Γιατί να μην τα βγάλω κι εγω αυτά καλε! Μετά από διέγερση κ παίρνουμε 1.

Δεν είναι καρμικό!

πρίν από 39 λεπτά , Linoula είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!

Χαχαχαχ άλλη είναι η εγκυούλα όχι εγω κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πήρα τα αποτελέσματα από το τμήμα αποβολων κ θα περιμένω να συναντηθώ με την κ. Οικονομόπουλου. Απλά επειδή αγχώθηκα ήθελα τη γνώμη σας αν γνωρίζει κάποια κοπέλα.  Η εξέταση ca 125 βγήκε 25 (τιμή αναφοράς 0-35). Είχα διαβάσει εδώ ότι πανω απο 10 είναι ενδομητριωση? Μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική? 

10 minutes ago, Penaki said:

Καλησπέρα κορίτσια! Πήρα τα αποτελέσματα από το τμήμα αποβολων κ θα περιμένω να συναντηθώ με την κ. Οικονομόπουλου. Απλά επειδή αγχώθηκα ήθελα τη γνώμη σας αν γνωρίζει κάποια κοπέλα.  Η εξέταση ca 125 βγήκε 25 (τιμή αναφοράς 0-35). Είχα διαβάσει εδώ ότι πανω απο 10 είναι ενδομητριωση? Μπορεί να χρειαστεί λαπαροσκοπική? 

Και η δικιά μου στο Έλενα βγήκε 23 και δεν μου είπε κάτι ούτε η Οικονομοπούλου ούτε η Λευκού. Σε άλλο διαγνωστικό είχε βγει 15. Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες για πάνω από 10

eardp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...