Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Καφέ εξωσωματικής 2022 !

Recommended Posts

1 hour ago, κοτοπουλάκι είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, σας έχει πει ο γιατρός να κάνετε εξετάσεις για κυστική ίνωση ή όχι ακόμα; Εμένα έγραψε για τον άντρα μου πρώτα, μου φάνηκε περίεργο..

Ναι, μου είπε να κάνω, αλλά την είχα ελέγξει προ πολλού, ήταν οκ, οπότε δε χρειάζεται να κάνει ο άντρας μου. Εντύπωση μου κάνει που είπε στον άντρα σου να κάνει αυτός πρώτος. Ο γιατρός μου έλεγε ότι πρώτα ελέγχουμε τη γυναίκα και αν φανεί κάτι μετά και τον άντρα. Ίσως σε εσάς το έκανε αντίστροφα για να μη σε αγχώσει, επειδή ήσουν αρκετά φοβισμένη στην αρχή (τώρα καταλαβαίνω ότι είσαι καλύτερα :))

πρίν από 58 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Καλά για την περίοδο εγκυμοσύνης δεν με νοιάζει κορίτσι μου.

Για την προετοιμασία σκέφτομαι αν κ ο βελονιστης μου είχε πει να του τηλεφωνήσω όταν ξεκινήσω την διαδικασία.

Ναι, το κατάλαβα. Αφού έχεις ήδη βελονιστή γιατί δε ρωτάς αυτός τι σου συστείνει? Ο δικός μου πρότεινε συχνότητα μια φορά την εβδομάδα για αρχή. Δεν ξέρω όμως πόσο νωρίς ξεκινάει να λειτουργεί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 24,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kateriiina25

1682

• happiness79

1519

• Angot

1426

• Σποράκι

701

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 28/5/2022 at 10:23 ΜΜ, Kate92 είπε:

Δυστυχώς όχι..μπορώ να το βρω κάπου? Φοβάμαι μη λαλησω βέβαια και αρχίσω τις υπερβολες

σου έστειλα μηνυμα

On 28/5/2022 at 11:01 ΜΜ, Μπισκοτακι27 είπε:

Που θα τ βρουμε αυτο το βιβλίο;;; 

σου έστειλα κι εσένα μηνυμα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , Vxatz είπε:

Καλημέρα αυτό με τον βελονισμό από εδώ μέσα στο φόρουμ το έχω ακούσει. Μπορείτε να μου πείτε σε τι ειδικότητα απευθυνομαστε; κ πόσο καιρό πριν πρέπει να το ξεκινήσουμε; Εγώ σε 2 βδομάδες περιμένω να αδιαθετησω κ θα ξεκινήσω διεγερση. 

Ο γιατρός μου σύστησε βελονισμούς για ενίσχυση της γονιμότητας και απευθύνθηκα σε βελονιστή που ειδικεύεται σε θέματα αναπαραγωγής. Νομίζω είναι μια καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσεις αν το σκέφτεσαι!

πρίν από 43 λεπτά , Chris_V είπε:

Καλημέρα! 
Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα πμ με τα στοιχεία του βελονιστη. Θα ήθελα να κάνω και εγώ γενικά. 
@happiness79 επίσης και εσυ αν θέλεις ! 

Σου έστειλα!

3 hours ago, Linoula said:

Κορίτσια απευθύνομαι προς όλες. Σε φάση διέγερσης, ετ, εγκυμοσύνης. Τι μέτρα παίρνετε για τον covid? Είστε εμβολιασμενες? Βλέπετε φίλους, βγαίνετε? 

Εγώ είμαι ανεμβολίαστη και ο άντρας μου επίσης και δεν έχουμε περάσει ποτέ κοβιντ. Είμαι λίγο πριν την ωοληψια και προσέχω όσο μπορώ μην έχουμε τίποτα απρόοπτα τελευταία στιγμή. Τους φίλους μου τους βλέπω ομως αλλά ξέρω ότι προσέχουν και αυτοί έτσι κι αλλιώς.

3 hours ago, Ria_ said:

Καλημέρα κορίτσια νομίζω τελικά είμαι άτυχη όλο κάτι τυχενει δε ξέρω γιατί να το πάρω ως σημάδι ..

Από τη μια χάρηκα πάρα πολύ γιατί σήμερα ξύπνησα και αδιαθετησα πρώτη φορά χωρίς φάρμακα μετά από παααρα πολυ καιρό που επερνα φάρμακα για να αδιαθετησω ακριβώς στις 30 μέρες. 

Από την άλλη έχω τον υπέρηχο για την επιτροπη τη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη βέβαια θα είμαι 4η μέρα που εγώ θεωρητικά τελειώνω αλλά και αν όχι τι θα γίνει ? Μπορεί να μου το κάνει και έτσι ?? 

Δεν πειράζει αν έχεις περίοδο στον υπέρηχο. Κανένα πρόβλημα 

2 hours ago, happiness79 said:

Αν δεν υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια, οι μαστογραφίες ξεκινούν από τα 40 (ο λόγος ότι δεν είναι αθώες, έχουν αρκετή ακτινοβολία), αλλιώς από τα 35. Νωρίτερα δεν έχω ξανακούσει, εκτός φυσικά κι αν δει κάτι ο γιατρός και σε πάραπέμψει.

Υπάρχει κορίτσι μου δυστυχώς. Η μητέρα μου διαγνώστηκε περίπου στα 35 της και την έχασα στα 42 της και η γιαγιά μου έκανε μαστεκτομή στα σαράντακάτι της. Γι αυτό και λέω ότι το έχω καθυστερήσει. 

1 hour ago, Angot said:

@kateriiina25 Να διευκρινίσω ότι ιστόρικο καρκίνου είναι όταν ο καρκίνος εμφανιστεί πρίν την εμμηνόπαυση... Αν εμφανιστεί μετά την εμμηνόπαυση δεν τίθεται θέμα κληρονομικοτητας! 

Και στην μητέρα μου και στην γιαγιά μου ήταν πριν την εμμηνόπαυση δυστυχώς

1 hour ago, Μπισκοτακι27 said:

Ναι αλλα γιατι ειχε οχι ρε γαμωτο;!

Κοριτσια εκανα τ τεστ κ ειχα κατουρήσει κ πριν 10 λεπτα ..βγήκε θετικό μεσα σε 1 λεπτο.Το βάζω φωτογραφια στο προφίλ μ

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Έγινε το πρώτο βήμα. Καλά αποτελέσματα και για την χοριακη, καλούς διπλασιασμούς!!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kateriiina25 είπε:

Εγώ είμαι ανεμβολίαστη και ο άντρας μου επίσης και δεν έχουμε περάσει ποτέ κοβιντ. Είμαι λίγο πριν την ωοληψια και προσέχω όσο μπορώ μην έχουμε τίποτα απρόοπτα τελευταία στιγμή. Τους φίλους μου τους βλέπω ομως αλλά ξέρω ότι προσέχουν και αυτοί έτσι κι αλλιώς.

Υπάρχει κορίτσι μου δυστυχώς. Η μητέρα μου διαγνώστηκε περίπου στα 35 της και την έχασα στα 42 της και η γιαγιά μου έκανε μαστεκτομή στα σαράντακάτι της. Γι αυτό και λέω ότι το έχω καθυστερήσει. 

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου! Έγινε το πρώτο βήμα. Καλά αποτελέσματα και για την χοριακη, καλούς διπλασιασμούς!!

Σε ευχαριστωωω πολυ! Μακαρι γιατι το σημαντικότερο ειναι αυτο ο διπλασιασμός 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Vxatz είπε:

Κορίτσια ζητάτε κάτι συγκεκριμένο; δλδ λέτε ότι θέλετε να κάνετε βελονισμό για γονιμοποίηση; λίγο τα φώτα σας παρακαλω

Ακριβώς!

πρίν από 32 λεπτά , Μπισκοτακι27 είπε:

Φαίνεται τωρα;;

Σούπερ! Καραμπινάτο θετικό!!! Καλούς διπλασιασμούς!!! ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, μου είπε να κάνω, αλλά την είχα ελέγξει προ πολλού, ήταν οκ, οπότε δε χρειάζεται να κάνει ο άντρας μου. Εντύπωση μου κάνει που είπε στον άντρα σου να κάνει αυτός πρώτος. Ο γιατρός μου έλεγε ότι πρώτα ελέγχουμε τη γυναίκα και αν φανεί κάτι μετά και τον άντρα. Ίσως σε εσάς το έκανε αντίστροφα για να μη σε αγχώσει, επειδή ήσουν αρκετά φοβισμένη στην αρχή (τώρα καταλαβαίνω ότι 

Δεν ξέρω τι σκεφτόταν.. μου είχε βάλει να κάνω κάτι άλλες εξετάσεις απλές κ στον άντρα μου έβαλε για μεσογειακή αναιμία κ κυστική ίνωση. Μεσογειακή δεν έχουμε θέμα γιατί ούτε οι δικοί μου γονείς έχουν στίγμα ούτε του άντρα μου, τώρα για κυστική ιδέα δεν έχω τι γίνεται..

Καλύτερα νιώθω κάπως γιατί έφτιαξε λίγο ο καιρός αλλά γενικά δν έχω ησυχάσει ακόμα ως προς το κατά πόσο μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα.. Τέλοσπάντων, είναι μέχρι να με πιάσει η επόμενη κρίση. Είδωμεν.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Κατερίνα μου, δεν το ήξερα, λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήθελα να ξύσω πληγές. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι... Εχω χάσει κι εγώ τον πατέρα μου και ξέρω από απώλειες.

πρίν από 6 λεπτά , Vxatz είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Προλαβαίνω να ξεκινήσω; τι λες; 

Να ξεκινήσεις, κακό δεν θα σου κάνουν, μόνο καλό! Μειώνουν και τον πόνο της ωοληψίας!

πρίν από 6 λεπτά , κοτοπουλάκι είπε:

Δεν ξέρω τι σκεφτόταν.. μου είχε βάλει να κάνω κάτι άλλες εξετάσεις απλές κ στον άντρα μου έβαλε για μεσογειακή αναιμία κ κυστική ίνωση. Μεσογειακή δεν έχουμε θέμα γιατί ούτε οι δικοί μου γονείς έχουν στίγμα ούτε του άντρα μου, τώρα για κυστική ιδέα δεν έχω τι γίνεται..

Καλύτερα νιώθω κάπως γιατί έφτιαξε λίγο ο καιρός αλλά γενικά δν έχω ησυχάσει ακόμα ως προς το κατά πόσο μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα.. Τέλοσπάντων, είναι μέχρι να με πιάσει η επόμενη κρίση. Είδωμεν.. 

Βήμα βήμα πάμε! :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , happiness79 είπε:

Ναι, μου είπε να κάνω, αλλά την είχα ελέγξει προ πολλού, ήταν οκ, οπότε δε χρειάζεται να κάνει ο άντρας μου. Εντύπωση μου κάνει που είπε στον άντρα σου να κάνει αυτός πρώτος. Ο γιατρός μου έλεγε ότι πρώτα ελέγχουμε τη γυναίκα και αν φανεί κάτι μετά και τον άντρα. Ίσως σε εσάς το έκανε αντίστροφα για να μη σε αγχώσει, επειδή ήσουν αρκετά φοβισμένη στην αρχή (τώρα καταλαβαίνω ότι είσαι καλύτερα :))

Ναι, το κατάλαβα. Αφού έχεις ήδη βελονιστή γιατί δε ρωτάς αυτός τι σου συστείνει? Ο δικός μου πρότεινε συχνότητα μια φορά την εβδομάδα για αρχή. Δεν ξέρω όμως πόσο νωρίς ξεκινάει να λειτουργεί!

Κανόνισα να πάω αύριο να μου κάνει ένα scan κ κατόπιν να συζητήσουμε.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

@silvy22 μου σου απαντάω εδώ μιας και θα έγραφα τα νέα μου. Πήγα σήμερα για τον πρώτο υπέρηχο κορίτσια. Χαμούλης γινόταν εκεί κάτω (καλά, πάντα γίνεται απλώς τώρα είναι και μεγάλα), δεν τα μέτρησε καν, μου είπε ότι είναι σίγουρα πάνω από 15 και είχα 4-5 μεγάλα, νομίζω 15χιλ είπε (μιλάει και σιγά αυτός ο άνθρωπος, είμαι και λίγο κουφή και δεν είμαι σίγουρη). Περιμένω τώρα τις εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε. 

• Μου αρέσει 6

eardp2.png

1 hour ago, happiness79 είπε:

Γιατί το λες αυτό?? Μα δε σου έλεγε ο γιατρός πόσο πολύ αγαπούν τα έμβρυα το νερό? Νόμιζα ότι κάνει καλό! Και διάβασα ότι είναι και πολύ καλή άσκηση! Σκέψου ότι ο άντρας μου δεν είναι καθόλου της θάλασσας, κάθε καλοκαίρι παίρνουμε τα βουνά που αγαπάμε πολύ και οι δύο και θάλασσα πηγαίνω με τις φίλες μου και φέτος του είπα το παιδί θέλει μπάνια και το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα (είναι γι' αυτόν άθλος!!!) Όχι ηλιοθεραπεία το ξέρω (η χαρά του άντρα μου που δεν αντέχει τον ήλιο το καλοκαίρι!!) εγώ έχω αποδεχτεί ότι φέτος θα παραμείνω άσπρη σα το γάλα αλλά τι να κάνουμε... Μαγιώ άλλαζα πάντα, έχω πολλά και χαίρομαι, χαχα!! Εντάξει, το κρύο νερό υποθέτω δεν θα είναι και ότι καλύτερο! Αλλά αν σου λένε τα μπάνια κάνουν καλό, τι κάνεις? Θα έχει και φουλ μωβ μέδουσες φέτος παντού... Εσύ δε θα κάνεις μπάνια??

Ναι αλλα θα παω στο χωριό μ μεθαύριο και μ ειπε αν είναι κρύο μη πολύ μπεις, μετά άλλαξε μαγιω, να ειναι καθαρή, να μη κάτσεις στον ήλιο αχαχχαχα αστο του λέω γιατρέ κατευθειαν στον 6ο με βλέπω τον Αυωουστο !

• Χαχα 1

8 minutes ago, happiness79 said:

Κατερίνα μου, δεν το ήξερα, λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήθελα να ξύσω πληγές. Να είσαι καλά να τη θυμάσαι... Εχω χάσει κι εγώ τον πατέρα μου και ξέρω από απώλειες.

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, δεν έξυσες καμία πληγή. Είναι τόσα πολλά τα χρόνια πια...  :rolleyes: Κι εσύ να είσαι καλά να θυμάσαι τον πατερούλη σου 

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 18 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Αρα είναι κληρονομικη. Έχεις κάνει τις εξετάσεις; είναι πανάκριβες αλλά θα δείξει ποσοστά που μπορεί να συμβεί σε σένα. Χτυπα ξύλο! Εμενα πχ δεν με άφησαν να τις κάνω γτ η μαμα μ το έπαθε στα 61 της! 

πρίν από 2 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου, δεν έξυσες καμία πληγή. Είναι τόσα πολλά τα χρόνια πια...  :rolleyes: Κι εσύ να είσαι καλά να θυμάσαι τον πατερούλη σου 

Πολύ μικρή έφυγε η μητέρα σου

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...